ویلفرد زاها در سرزمین خواب و خیال
ویلفرد زاها اذعان میکند که راه رفتن در مجتمع تمرینی/آموزشی کارینگتون ( AON ) به عنوان یک بازیکن تیم منچستر یونایتد و ترکیب شدن با قهرمانان خود، وین رونی و رایان گیگز، یک رؤیا بود که به حقیقت مبدل شده است.
ویلفرد زاها در روز اول تمرین با تیم منچستر یونایتد در مصاحبه با شبکه MUTV صادقانه اعتراف کرد:" آمدن به اینجا و دیدن این همه بازیکن که من در طول سالها تنها آنها را تماشا کرده بودم، در ابتدا کمی عصبی کننده بود. اما به نظر میرسد همه جیز واقعیست و من در جای درستی ایستاده ام. من واقعاً لال شده ام. من هرگز فکر نمیکردم فرصت بازی با امثال وین رونی و نشستن در اتاق رختنکن در کنار رایان گیگز را داشته باشم و این تنها یک رؤیای واقعیست".
در حال حاضر ویلفرد زاها هم تیمیهای جدید و قرمز پوش خود را ملاقات کرده و او برای پیوستن به آنها در زمین مسابقه در طول تور 2013 مشتاق است، توری که توسط شرکت AON ترتیب داده شده است و دیوید مویس در حال حاضر برای نزدیک شدن همکاری با این بازیکن جدید ابراز تمایل کرده است.
دیوید مویس در مصاحبه با روزنامه TalkSport در روز چهارشنبه در این باره اذعان داشت:" ویلفرد زاها در حال حاضر با ما در تور خواهد بود. من برای نگاه کردن به ویلفرد زاها به او فرصت خواهم داد. او پس از همراهی با تیم ملی زیر 21 سال انگلستان، مقداری زیادی خارج از میادین بوده است، اما من او را به تور خواهم برد تا ببینیم او چگونه کار میکند. این باشگاه رکورد عظیمی در تولید و آوردن بازیکنان جوان به تیم دارد. امیدوارم ویلفرد زاها یکی از کسانی باشد که باعث سوق دادن ما به سمت جلو شود".