در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
منوی کرستیانو رونالدو برای فیفا 13 :
تغییر منو و کلیپ ابتدای بازیبعد از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج و محتویات پوشه game را درون پوشه game بازی کپی کرده و برنامه Regenerator رو اجرا و مراحل نصب را طی کنید .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]# برنامه Regenerator که جز واجبات نصب پچ و ... هست : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
### حالا خودم چندتا سوال دارم !!
1) از بین این همه پچ های جور وا جور کدومش بهتره !!! ?
2) این پچ جام جهانی !! پچ های moding way !! یا سوپر پچ فیفا !!! ?
لطفا بگید که من کدوم از اینا رو دان کنم بهتره !!!!
ذرضمن اگر من هر کدوم از این پچ ها رو نصب کنم اگه خوشم نیومد میتونم پاکش کنم بدون اینکه به بازی لطمه بخوره یا نه ? !
مر30 دوستان !
Buffon & Casillas
ویرایش توسط lord7stark : 07-10-2013 در ساعت 17:30
به نظر من پچ های مودینگ وی بهتر هستن.
چون واسه نصبشون خود مودینگ وی فایل میزاره.
زیاد هم به رجنیتور نیاز نداره.
پچ 1.8.4 مودینگ وی رو دان کن . بعد ترنسفر های تابستانی رو میشه از رو این پچ خیلی ساده انجام داد.
JUSt modiing WAy
فک نکنم بشه پچ هارو بعد نصب پاک کرد.
مگه اینکه فیفا رو دوباره نصب کنی. این تنها راهشه فکر کنم
LEGENDARY
ویرایش توسط icon : 07-10-2013 در ساعت 18:51
بابا من می خوام سن بازیکنارو کم کنم .خیلی حال میده اگه کسی میدونه بگه . پچ ترانسفر هم یه پچ 1.8.2 نصب کردم MWM selector هم کار کرد خیلی هم پچ خوبیه یه برنامه ی دیگه هم پیدا کردم اسمش هست FHL-Transfer-Manager که برای ترانسفر هست خیلی هم خوبه درست هم کار میکنه ولی در صورتی کار میکنه که مشکل برنامه ی FHL-BH-Editor حل کرده باشی اگه خاصتی بگو بزارم برای دانلود
LEGENDARY
اینایی که الان گفتید رو همدیگه یعنی چی ؟
اگه من بخوام این ورلد کاپه به بازیم اضافه شه باید کودوم فایلو نصب کنم ؟ باید کجا بریزمش ؟
میشه یه کوچولو توضیح جداگانه به من بدید ؟
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
LEGENDARY
رفتم دیدم فایلش 807 مگه پشیمون شدم![]()
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای اینکه خودم بتونم پچ درست کنم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟ممنون
نگاه کن من از اول توضیح میدم .اول از همه هرجا که فیفا رو نصب کردی به این شکلش بکن c:\ea sport\fifa13 حالا شما به جای c هر درایوی که نصب کردید باشه
حالا تو کامپیوتر توی run توی قسمت سرچ بزنید regedit و بعد کلیک کنید
بعد وارد یه صحفه می شید به این شکل
بعد به این مسیر برید HKEY LOCAL_MECHINE بعد روی SOFTWARE کلیک کنید و بعدش بگردید دنبال ea sports
بعد به fifa 13 برید بعد در صحفه روبرو چندتا فایل وجود داره که 2 تاش آدرسای fifa13 هست اون دوتا رو پاک کنید بعد این رجستری رو دانلود کنید و بعد اعمال کنید
حالا باز اون مسیر ساخته میشه حالا در regedit به همون fifa 13 برید مسیر fifa13 رو بهش بدید برای دوتاش مانند \C:\ea sport\fifa13 و صد در صد \ رو اخرش بزارید حالا نرم افزارو اجرا کنید
اگه نفهمیدید این فیلمو ببینید
ویرایش توسط rezoo : 07-11-2013 در ساعت 22:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)