Design & Developed BY Patira

صفحه 38 از 50 نخستنخست ... 28363738394048 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 494
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

به نــــام خدا
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .

*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .

*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .

«با تشكر»
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 10 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

اسپانسر یونایتد شد Aeroflot شرکت خطوط هوایی

منچستر یونایتد امروز اعلام کرد که شرکت خطوط هوایی Aeroflot روسیه با قراردادی 5 ساله اسپانسر این باشگاه شده است .

این قرارداد نخستین سرمایه گذاری باشگاه در روسیه جاییکه نزدیک به 18 میلیون دنبال کننده دارد است .

این همکاری در مراسمی که امروز در الدترافورد با حضور مدیر اجرایی شرکت روسی ،ریچارد ارنولد یکی از مدیران یونایتد ، دیوید مویس و بعضی از اعضای تیم برگزار شد اعلام شد .
    این شرکت روسی اخیرا جایزه هایی همچون " بهترین خطوط هوایی اروپای شرقی" و " بهترین شرکت روسی سال 2012 " را کسب کرده است .

این شرکت بیش از 137 هواپیما دارد و در بیش از 178 کشور خط هوایی دارد .

ریچارلد ارنولد :" یونایتد و ایرفلوت در بسیاری از ارزش های اصلی با یکدیگر مشترک هستند و ما خوشحالیم که همچین شرکت با کیفیتی را به عنوان اسپانسر داریم . درست مثل یونایتد شرکت ایرفلوت بر کار گروهی و کیفیت بالا تاکید میکند و از فن اوری های جدید استقبال میکند .

ایرفلوت امسال نودمیت سال تاسیسش را جشن میگیرد اما تا همینجا ما را با انرژی جوانش تحت تاثیر قرار داده است . ما مشتاق گسترش یک رابطه معنی دار با ان ها و دستیابی به هوادارانمان در یک روش نواورانه هستیم . "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

برایان رابسون: بالانس باید صحیح باشد

برایان رابسون، افسانه باشگاه منچستر یونایتد در پیغامی برای طرفداران باشگاه منچستر یونایتد در خصوص خرید هافبک، فکر میکند در چند سال گذشته غالباً چیزی شبیه به وسواس در امضای قرارداد باشگاه با هافبکها نزد طرفداران وجود داشته است.

برایان رابسون، کاپیتان اسبق تیم منچستر یونایتد و تیم ملی انگلستان در حاشیه مراسم همکاری با شرکت روسی آئروفلوت، در مصاحبه با وب سایت باشگاه در این خصوص بیان کرد:" فکر میکنم تعادل ممکن در تیم مهمتر از تمرکز بر روی افراد باشد. من بر خلاف طرفداران باشگاه منچستر یونایتد که غالباً به خرید یک هافبک مرکزی علاقه دارند فکر میکنم. آنها هافبکهایی نظیر خودم، پل اینس و پل اسکولز را دوست دارند. اما من فکر میکنم آنچه طرفداران باید به آن نگاه کنند، این است که آیا توازن خوبی بدون داشتن بخشی از این بازیکنان در تیم وجود دارد؟ شما باید بگوید بله زیرا ما با 11 امتیاز فاتح لیگ برتر در فصل گذشته شدیم".
    برایان رابسون در ادامه افزود:" البته شما همیشه میخواهید بهبود پیدا کنید، اما در حال حاضر به تعادلی که با وجود لوئیز آنتونیو والنسیا، اشلی یانگ، تام کلورلی، مایکل کریک، اولیویرا اندرسون و سایرین برقرار است نگاه کنید، آنها هنوز هم بازیکنان بسیار بسیار خوبی هستند و شما باید به تعادل و توازن توجه داشته باشید و این صحیح است، به جای اینکه بروید بیرون و سعی کنید فردی را به دست بیاورید که در هر زمان به او تکیه کنید. بنابراین پیغام من به طرفداران باشگاه منچستر یونایتد این است که بیش از حد توسط این صحبتها که ما نیاز به خرید هافبک داریم تحت تأثیر قرار نگیرید، زیرا من فکر میکنم بچه های فعلی میتوانند با آن مقابله کنند".
    همچنین وی در خاتمه اذعان داشت:" اگر شما در این لحظه به تیم نگاه کنید، این یک تیم سالم است و شانسی عالی برای حفظ قهرمانی در سال آینده دارد".
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

اسکولز پيشنهادمربيگري در منچستر را رد کرد

هافبک کهنه کار شياطين سرخ به پيشنهاد همکاري باشگاه پاسخ منفي داد.

ديويد مويس که به تازگي هدايت منچستريونايتد را به دست گرفته است، رايان گيگز و فيل نويل را به کادر فني اين تيم اضافه کرده و اميدوار بود بتواند پل اسکولز را نيز به عنوان دستيار خود برگزيند.

به گزارش فارس،اسکولز 38 ساله که در پايان فصل گذشته کفش‌هايش را آويخت، در سال 2011 نيز يک بار از فوتبال کناره گيري کرد و به کادر فني آن زمان الکس فرگوسن اضافه شد ولي اين بار تمايلي براي حضور در کنار هم‌تيمي‌هاي پيشين از خود نشان نداد.

مويس در اين مورد به سايت رسمي باشگاه گفت: با ارائه پيشنهاد به اسکولز مي‌خواستم ارتباط بسيار خوبي با بازيکنان و اتفاق‌هايي که در تيم مي‌گذرد داشته باشم ولي او پيشنهاد من را رد کرد و گفت که مي‌خواهد زمان بيشتري را با خانواده‌اش بگذراند. او برخورد خوبي با من داشت. نزديک به دو ساعت با هم حرف زديم. اميدوارم در زمان مناسب بتوانيم او را به کادر فني اضافه کنيم.

8. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پيشنهاد جالب توجه بارسا براي جذب روني

باشگاه بارسلونا براي امضاي قرارداد با مهاجم منچستريونايتد پيشنهادي جالب ارائه کرده است.

بر اساس اعلام نشريه اسپورت چاپ کاتالونيا، سران بارسلونا براي کشاندن وين روني به اين تيم داويد ويا و تياگو آلکانتارا را به اولدترافورد خواهند فرستاد.

به گزارش فارس، با توجه به اينکه ديويد مويس، سرمربي جديد منچستريونايتد اعلام کرده بود که روني به هيچ وجه فروشي نيست ولي سران بارسلونا اميدوارند مهاجم ملي پوش انگليس را به نيوکمپ ببرند.

بارسايي‌ها براي بردن روني به کاتالونيا، داويد ويا و تياگو آلکانتارا به علاه چهار ميليون يورو به يونايتدها پيشنهاد کرده‌اند.

10. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

رابسون: هواداران روني را مي‌بخشند

اسطوره باشگاه منچستريونايتد بر اين باور است که هواداران اين تيم وين روني را خواهند بخشيد.

الکس فرگوسن که به تازگي از هدايت منچستريونايتد کناره گيري کرده و خود را بازنشسته کرده است، در پايان فصلي که گذشت اعلام کرد وين روني مي‌خواسته يونايتد را ترک کند. يکي از تيم‌هايي که قصد جذب او را داشته نيز چلسي است که هدايت آن را ژوزه مورينيو به عهده دارد.

به گزارش فارس،‌ ديويد مويس، سرمربي جديد شياطين سرخ هم در گفت‌وگويي تاکيد کرده به هيچ وجه به روني اجازه خروج از اين تيم را نخواهد داد. اکنون نيز برايان رابسون، اسطوره باشگاه تاکيد کرده با وجود تمام اين حرف‌ها، هواداران يونايتد پس از بازگشت روني به ترکيب، رفتار خوبي با وي خواهند داشت. او براي اثبات حرف خود، بازگشت کريستيانو رونالدو از جام جهاني 2006 به انگليس را مثال زد که رونالدو در ديدار انگليس با پرتغال موجب اخراج روني شده بود.

رابسون در اين مورد گفت: روني در يونايتد فصل را آغاز خواهد کرد، گلزني کرده از فوتبال خود لذت خواهد برد. هواداران نيز او را خواهند بخشيد، البته اگر چيزي از او به دل گرفته باشند. براي درک اين موضوع، اتفاق‌هايي که در جام جهاني 2006 در مورد رونالدو رخ داد را به خاطر بياوريد. درست پس از دو ديدار، رونالدو فوق العاده بازي مي‌کرد و همه او را دوست داشتند. ديگر هيچ کس به خاطر نمي‌آورد که او در جام جهاني چه کارهايي انجام داده بود. مي‌دانم که همين سناريو براي روني رقم خواهد خورد.

وي در ادامه گفت: وين تمام چيزهايي که يک فوتباليست لازم دارد را در اختيار دارد. او مي‌تواند با نمايش عالي خود در ترکيب يونايتد، همه ما را به عنوان هواداران اين تيم به وجد آورد. همه ما مي‌خواهيم که بهترين بازيکنان براي تيم ما به ميدان بروند.

12. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

ویلفرد زاها در سرزمین خواب و خیال

ویلفرد زاها اذعان میکند که راه رفتن در مجتمع تمرینی/آموزشی کارینگتون ( AON ) به عنوان یک بازیکن تیم منچستر یونایتد و ترکیب شدن با قهرمانان خود، وین رونی و رایان گیگز، یک رؤیا بود که به حقیقت مبدل شده است.

ویلفرد زاها در روز اول تمرین با تیم منچستر یونایتد در مصاحبه با شبکه MUTV صادقانه اعتراف کرد:" آمدن به اینجا و دیدن این همه بازیکن که من در طول سالها تنها آنها را تماشا کرده بودم، در ابتدا کمی عصبی کننده بود. اما به نظر میرسد همه جیز واقعیست و من در جای درستی ایستاده ام. من واقعاً لال شده ام. من هرگز فکر نمیکردم فرصت بازی با امثال وین رونی و نشستن در اتاق رختنکن در کنار رایان گیگز را داشته باشم و این تنها یک رؤیای واقعیست".
    در حال حاضر ویلفرد زاها هم تیمیهای جدید و قرمز پوش خود را ملاقات کرده و او برای پیوستن به آنها در زمین مسابقه در طول تور 2013
    مشتاق است، توری که توسط شرکت AON ترتیب داده شده است و دیوید مویس در حال حاضر برای نزدیک شدن همکاری با این بازیکن جدید ابراز تمایل کرده است.
    دیوید مویس در مصاحبه با روزنامه TalkSport در روز چهارشنبه در این باره اذعان داشت:" ویلفرد زاها در حال حاضر با ما در تور خواهد بود. من برای نگاه کردن به ویلفرد زاها به او فرصت خواهم داد. او پس از همراهی با تیم ملی زیر 21 سال انگلستان، مقداری زیادی خارج از میادین بوده است، اما من او را به تور خواهم برد تا ببینیم او چگونه کار میکند. این باشگاه رکورد عظیمی در تولید و آوردن بازیکنان جوان به تیم دارد. امیدوارم ویلفرد زاها یکی از کسانی باشد که باعث سوق دادن ما به سمت جلو شود".

14. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    ویسنته دلبوسکه،پپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی،فرناندو تورس،زین الدین زیدان،ایکر کاسیاس
    اسم واقعی شما
    امیررضا

SpainBarcelonaBayern

Lionel Messi

تشکر ها
    7
    تشکر شده 17 در 10 پست

Neww پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

برای خواندن اخبار روز فوتبال بخصوص اخبارنقل و انتقالات به وبلاگ من بیایید. آدرس وبلاگ : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

با تشکر

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

بازیکنان منچستر یونایتد با هواپیمای اختصاصی این باشگاه برای شرکت در تور پیش فصل ۲۰۱۳ که توسط Aon ارئه میشود راهی بانکوک شدند.

پایگاه هواداران شیاطین سرخ در ایران – سر مربی شیاطین سرخ برای این سفر ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه را همراه خود دارد و سه تن از بازیکنان تیم اصل یعنی ، رابین ون پرسی – دیوید د خیا و شینجی کاگاوا بعدا به این تیم اضافه خواهند شد.
    اسامی کامل بازیکنان بدین شرح است:
    دروازه بان ها : اندرس لیندگارد – بن اموس
    مدافعین : رافائل – فیل جونز – ریو فردیناند – جانی اوانز – پاتریس اورا – الکس بوتنر – فابیو و مایکل کین
    هافبک ها : مایکل کریک – اندرسون – تام کلورلی – رایان گیگز – ویلفرد زاها – جس لینگارد و عدنان
    مهاجمین : وین رونی و دنی ولبک

رابین ون پرسی و دیوید دخیا در شهر سیدنی به تیم ملحق خواهند شد و دیوید مویس نیز هفته ی گذشته تایید کرد که شینجی کاگاوا در ژاپن به تیم اضافه خواهد شد. خاویر هرناندز در تور پیش فصل شرکت نخواهد کرد چرا که به دلیل شرکت در مسابقات جام کنفدراسیون ها نتوانست از تعطیلات خود استفاده کند و در طول تور پیش فصل وی غایب خواهد بود.

اما سورپرایز بزرگ راجب ترکیب یونایتد عدم حضور نمانیا ویدیچ، کاپیتان شیاطین سرخ، در لیست بازی های اسیایی می باشد. باشگاه منچستر یونایتد هیچ اطلاعیه ای را در مورد وضعیت ویدیچ اعلام نکرده است ولی میتوان حدس زد که غیبت وی شاید به مسائل درمانی و دور ماندن از مصدومیت مربوط میشود. سرمربی منچستر یونایتد نیز سه بازیکن جوان باشگاه یعنی مایکل کین ، جس لینگارد و عدنان را که زیاد تجربه بازی برای تیم بزرگ سالان را ندارند همراه خود برده است.
    در جریان تور پیش فصل ۲۰۱۳ سرخپوشان در بانکوک ، سیدنی ، یوکوهاما ، اوساکا و هنگ کنگ به میدان خواهند رفت و در اخرین بازی تور پیش فصل در تاریخ ۶ اگوست در استکهلم در برابر AIK قرار خواهند گرفت.

17. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

سرمربی جدید منچستریونایتد می خواهد به ایت بازیکن ۲۰ ساله فرصت بازی دهد و به سنت باشگاه در پرورش جوانان تاکید می کند و همینطور دوباره تکرار می کند که رونی در الدترافورد می ماند.

دیوید مویز سرمربی منچستریونایتد تاکید کرد که به ویلفرد زاها فرصت داده خواهد شد تا ارزش خود را در باشگاه اثبات کند.این بازیکن ۲۰ ساله, که در ژانویه گذشته توسط سرآلکس فرگوسن خریداری شد, نیم فصل دوم فصل گذشته به طور قرضی در کریستال پالاس بازی کرد و اخیرا گفته می شد این بازیکن دوباره به کریستال پالاسی که به لیگ برتر راه یافته است, باز خواهد گشت.با وجود این, مویز سریعا عکس العمل نشان داد و گفت که این بازیکن تیم ملی زیر ۲۱ سال انگلستان زمان کافی خواهد داشت تا مربی جدید تیم را تحت تاثیر قرار دهد.مویز به تاک اسپورت گفت : او با تیم به تور پیش فصل خواهد آمد, من به او فرصت خواهم داد تا عملکردش را ببینم. من بازی او را مشاهده خواهم کرد تا ببینم چطور پیشرفت کرده است.این باشگاه فوتبال رکورد بی نظیری در پرورش بازیکنان جوان و معرفی این بازیکنان جوان دارد و ما امیدواریم ویلفرد نیز یکی از این بازیکنان باشد که ما منجر به پیشرفت او می شویم.

آینده وین رونی نیز علی رغم اینکه مویز با پافشاری تکرار کرد که این بازیکن تیم ملی انگلیس جایی نمی رود و مربی جدید یونایتد تکرار کرد که این بازیکن ۲۷ ساله فروخته نخواهد شد و تاکید کرد که این دو رابطه بسیار خوبی با هم دارند, همچنان تیتر شایعات اخیر می باشند.مویز گفت: باشگاه گفته است که وین می ماند و فروشی نیست. من با او چندین مرتبه اخیرا ملاقات کرده ام. وین به خانه من آمد., من نیز به خانه او رفتم و کاملا مشهود است که ما اینجا هر روز در زمین تمرین هستیم. صحبت های زیادی درباره من و وین در سال های اخیر گفته شده اما ما رابطه خوبی با هم داریم.او بسیار خوب تمرین می کند. افراد حاضر در باشگاه به من می گویند که آنها رونی را در شرایطی بهتر از این تا به حال ندیده اند. این نکته مثبتی است. او برای فروش نیست و من سعی خواهم کرد تا حد توانم بهترین عملکرد را از رونی در تیم بگیرم.

19. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

هواداران منچستر یونایتد با این تجربه بیگانه نیستند. بارها تجربه کرده اند که مدتها خبر پیوستن یک بازیکن را به تیمشان بشنوند ولی در آخرین لحظه بازیکن مورد علاقه خود را در لباس تیم دیگری ببینند.

منچستری ها این مسئله را آخرین بار در مورد لوکاس مورا و ادن هازارد تجربه کرده اند و اکنون در آستانه تجربه مجدد این موضوع هستند. به گزارش خبرگزاری های مطرح دنیا تیاگو آلکانترا که تقریبا همه به یقین او را بازیکن یونایتد می دانستند اکنون در استانه توافق با بایرن مونیخ قرار گرفته است.به گزارش ESPN و به نقل از نشریه مارکا، منچستری ها که تور آسیایی خود را از بانکوک آغاز کرده اند به زودی با شوک خبری حاصل از توافق تیاگو و بایرن مونیخ مواجه خواهند شد. مارکا تا حدی به خبر خود اطمینان دارد که حتی گفته بود این انتقال می تواند امروز اعلام شود.بر اساس این خبر که توسط منچستراونینگ نیوز، مترو، دیلی استار، سایت گل، نشریه اسپورت، ایندپندنت، رادیو اسپانیا، ۱۰۱ گریت گل، سایت های بازبی بیبز، رد رانتز و بسیاری از خبرگزاری های رسمی و غیر رسمی دیگر منتشر شده، تیاگو تصمیم گرفته است پیشنهاد منچستریونایتد را رد کند و با بایرن مونیخ به توافقات اولیه رسیده است.

21. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

صفحه 38 از 50 نخستنخست ... 28363738394048 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع