Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

جزئیات دیدار با سر الکس از زبان مویز

پنج شنبه بود و ما یکشنبه با لیورپول بازی داشتیم . من با همسرم بیرون رفته بودم . هفته قبلش 50 ساله شده بودم و او برام یک ساعت خریده بود . با هم رفته بودیم تا بندش را عوض کنیم . پس ما تو مرکز تجاری Altrincham تو منچستر بودیم که تلفنم زنگ خورد و شماره سر الکس افتاده بود .

او گفت " کجایی ؟ " من پاسخ دادم " با همسرم اومدم بیرون " و او گفت " میتونی سر راهت به خونه من بیایی ؟ " من هم گفتم که " حتما ، باشه "

بعد قطع کردن تلفن به همسرم گفتم که " یعنی چی می خواد ؟ یا یکی از بازیکنانش را میخواهد به صورت قرضی پیش ما بفرستد یا یکی از بازیکنای من را میخواهد بخرد"

من با تی شرت و جین بودم بنابراین با خودم گفتم که باید به خونه بروم و لباسم را عوض کنم اما فرصت چندانی نبود .

پس من همسرم را در یک پاساژ گذاشتم و با خودم گفتم که " تو هیچ وقت به ملاقات سر الکس با جین نمیروی . من نمیتونم همچین کاری بکنم "

خلاصه به خانه اش رفتم و سر الکس من را به داخل دعوت کرد و برایم چای درست کرد و همه جریان را برایم تعریف کرد . من هیچ وقت اون لحظات را فراموش نمیکنم .

من به دنبال همسرم رفتم او حتما باید با خودش فکر کرده باشد یه خبری شده است . من فقط بهش گفتم که " من سرمربی بعدی منچستر یونایتد هستم " اصلا نمیتونم کلماتی که او گفت را الان برایتان بگم .

سر الکس از من خواست که این خبر را تنها به همسرم بگویم و بچه هام و حتی پدرم نباید خبردار بشوند . البته ان سه شنبه ای که تو اینترنت شایعه بازنشستگی سر الکس پخش شد من به طور مخفیانه به بچه ها و پدرم جریان را گفتم . ان ها بسیار خوشحال شدند این واقعا خبر بزرگی برای خانواده ما بود . سرمربی همچین باشگاهی بودن افتخار بزرگی است .

بازی با لیورپول با این حقیقت که اگر نبازیم میتوانیم فصل را بالاتر از ان ها تمام کنیم و تمام این ها در حالیکه میدانستم قرار است سرمربی منچستر یونایتد بشوم و نباید این را به کسی بگویم باعث شد که یکی از سخت ترین روزهای زندگیم را داشته باشم .

من شنیدم که خیلی از مردم میگویند که " تو نباید جانشین سر الکس بشوی " خیلی از مربی ها هم این را گفتند که کی حاضر است همچین شغلی با این همه فشار را قبول کند . اما من فکر میکنم که همه این شغل را قبول میکردند .

سر الکس برای من یک تیم خیلی خوب را گذاشته است من از این بابت خیلی خوش شانسم .

او واقعا از من حمایت کرده است . او به من گفت که من کاندیدای مورد نظرش بودم و هیئت مدیره تصمیم گرفته است که این عنوان را به من بدهد اما باید بدانم که این شغل دلهره اوری است .

من با گلیزرها دو با دیدار کردم یکبار در اینجا و یکبار هم به نیویورک رفتم . ان ها به من اعتماد بنفس زیادی دادند . پیام ان ها این بود که به کارم برسم ، وحشت زده نشوم ، از زمانم استفاده کنم ، کارها را به روش خودم انجام بدهم و بدانم که انتظارات عجیب و غریبی از من وجود ندارد . ان ها مدیرانی نیستند که در کار مربی دخالت کنند . من صحبت های بسیار خوبی با ان ها داشتم .

امروزه صبر و تحمل کمی وجود دارد . زمان چیزی نیست که مربی ها این روزها زیاد داشته باشند .

کیست که سر الکس را به عنوان یک مشاور نخواهد ؟ همه میدانند که او کاراکتر بزرگی دارد . او نظرات خودش را دارد و در بعضی اوقات شاید من کارهایی انجام بدهم که وی انجام نمیداد بخاطر همین است که من باید مهر خودم را بزنم . در نهایت این تیم باید تیم دیوید مویس بشود .

من خیلی سبک مربیگریم را عوض نمیکنم . م سخت تلاش میکنم و زمان زیادی روی کارم میگذارم . دلیلی که اینجا هستم کارهایی است که در اورتون انجام دادم . فکر میکنم که روش درست است .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

اسپانسر یونایتد شد Aeroflot شرکت خطوط هوایی

منچستر یونایتد امروز اعلام کرد که شرکت خطوط هوایی Aeroflot روسیه با قراردادی 5 ساله اسپانسر این باشگاه شده است .

این قرارداد نخستین سرمایه گذاری باشگاه در روسیه جاییکه نزدیک به 18 میلیون دنبال کننده دارد است .

این همکاری در مراسمی که امروز در الدترافورد با حضور مدیر اجرایی شرکت روسی ،ریچارد ارنولد یکی از مدیران یونایتد ، دیوید مویس و بعضی از اعضای تیم برگزار شد اعلام شد .
    این شرکت روسی اخیرا جایزه هایی همچون " بهترین خطوط هوایی اروپای شرقی" و " بهترین شرکت روسی سال 2012 " را کسب کرده است .

این شرکت بیش از 137 هواپیما دارد و در بیش از 178 کشور خط هوایی دارد .

ریچارلد ارنولد :" یونایتد و ایرفلوت در بسیاری از ارزش های اصلی با یکدیگر مشترک هستند و ما خوشحالیم که همچین شرکت با کیفیتی را به عنوان اسپانسر داریم . درست مثل یونایتد شرکت ایرفلوت بر کار گروهی و کیفیت بالا تاکید میکند و از فن اوری های جدید استقبال میکند .

ایرفلوت امسال نودمیت سال تاسیسش را جشن میگیرد اما تا همینجا ما را با انرژی جوانش تحت تاثیر قرار داده است . ما مشتاق گسترش یک رابطه معنی دار با ان ها و دستیابی به هوادارانمان در یک روش نواورانه هستیم . "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

برایان رابسون: بالانس باید صحیح باشد

برایان رابسون، افسانه باشگاه منچستر یونایتد در پیغامی برای طرفداران باشگاه منچستر یونایتد در خصوص خرید هافبک، فکر میکند در چند سال گذشته غالباً چیزی شبیه به وسواس در امضای قرارداد باشگاه با هافبکها نزد طرفداران وجود داشته است.

برایان رابسون، کاپیتان اسبق تیم منچستر یونایتد و تیم ملی انگلستان در حاشیه مراسم همکاری با شرکت روسی آئروفلوت، در مصاحبه با وب سایت باشگاه در این خصوص بیان کرد:" فکر میکنم تعادل ممکن در تیم مهمتر از تمرکز بر روی افراد باشد. من بر خلاف طرفداران باشگاه منچستر یونایتد که غالباً به خرید یک هافبک مرکزی علاقه دارند فکر میکنم. آنها هافبکهایی نظیر خودم، پل اینس و پل اسکولز را دوست دارند. اما من فکر میکنم آنچه طرفداران باید به آن نگاه کنند، این است که آیا توازن خوبی بدون داشتن بخشی از این بازیکنان در تیم وجود دارد؟ شما باید بگوید بله زیرا ما با 11 امتیاز فاتح لیگ برتر در فصل گذشته شدیم".
    برایان رابسون در ادامه افزود:" البته شما همیشه میخواهید بهبود پیدا کنید، اما در حال حاضر به تعادلی که با وجود لوئیز آنتونیو والنسیا، اشلی یانگ، تام کلورلی، مایکل کریک، اولیویرا اندرسون و سایرین برقرار است نگاه کنید، آنها هنوز هم بازیکنان بسیار بسیار خوبی هستند و شما باید به تعادل و توازن توجه داشته باشید و این صحیح است، به جای اینکه بروید بیرون و سعی کنید فردی را به دست بیاورید که در هر زمان به او تکیه کنید. بنابراین پیغام من به طرفداران باشگاه منچستر یونایتد این است که بیش از حد توسط این صحبتها که ما نیاز به خرید هافبک داریم تحت تأثیر قرار نگیرید، زیرا من فکر میکنم بچه های فعلی میتوانند با آن مقابله کنند".
    همچنین وی در خاتمه اذعان داشت:" اگر شما در این لحظه به تیم نگاه کنید، این یک تیم سالم است و شانسی عالی برای حفظ قهرمانی در سال آینده دارد".

6. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پيشنهاد جالب توجه بارسا براي جذب روني

باشگاه بارسلونا براي امضاي قرارداد با مهاجم منچستريونايتد پيشنهادي جالب ارائه کرده است.

بر اساس اعلام نشريه اسپورت چاپ کاتالونيا، سران بارسلونا براي کشاندن وين روني به اين تيم داويد ويا و تياگو آلکانتارا را به اولدترافورد خواهند فرستاد.

به گزارش فارس، با توجه به اينکه ديويد مويس، سرمربي جديد منچستريونايتد اعلام کرده بود که روني به هيچ وجه فروشي نيست ولي سران بارسلونا اميدوارند مهاجم ملي پوش انگليس را به نيوکمپ ببرند.

بارسايي‌ها براي بردن روني به کاتالونيا، داويد ويا و تياگو آلکانتارا به علاه چهار ميليون يورو به يونايتدها پيشنهاد کرده‌اند.

8. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

رابسون: هواداران روني را مي‌بخشند

اسطوره باشگاه منچستريونايتد بر اين باور است که هواداران اين تيم وين روني را خواهند بخشيد.

الکس فرگوسن که به تازگي از هدايت منچستريونايتد کناره گيري کرده و خود را بازنشسته کرده است، در پايان فصلي که گذشت اعلام کرد وين روني مي‌خواسته يونايتد را ترک کند. يکي از تيم‌هايي که قصد جذب او را داشته نيز چلسي است که هدايت آن را ژوزه مورينيو به عهده دارد.

به گزارش فارس،‌ ديويد مويس، سرمربي جديد شياطين سرخ هم در گفت‌وگويي تاکيد کرده به هيچ وجه به روني اجازه خروج از اين تيم را نخواهد داد. اکنون نيز برايان رابسون، اسطوره باشگاه تاکيد کرده با وجود تمام اين حرف‌ها، هواداران يونايتد پس از بازگشت روني به ترکيب، رفتار خوبي با وي خواهند داشت. او براي اثبات حرف خود، بازگشت کريستيانو رونالدو از جام جهاني 2006 به انگليس را مثال زد که رونالدو در ديدار انگليس با پرتغال موجب اخراج روني شده بود.

رابسون در اين مورد گفت: روني در يونايتد فصل را آغاز خواهد کرد، گلزني کرده از فوتبال خود لذت خواهد برد. هواداران نيز او را خواهند بخشيد، البته اگر چيزي از او به دل گرفته باشند. براي درک اين موضوع، اتفاق‌هايي که در جام جهاني 2006 در مورد رونالدو رخ داد را به خاطر بياوريد. درست پس از دو ديدار، رونالدو فوق العاده بازي مي‌کرد و همه او را دوست داشتند. ديگر هيچ کس به خاطر نمي‌آورد که او در جام جهاني چه کارهايي انجام داده بود. مي‌دانم که همين سناريو براي روني رقم خواهد خورد.

وي در ادامه گفت: وين تمام چيزهايي که يک فوتباليست لازم دارد را در اختيار دارد. او مي‌تواند با نمايش عالي خود در ترکيب يونايتد، همه ما را به عنوان هواداران اين تيم به وجد آورد. همه ما مي‌خواهيم که بهترين بازيکنان براي تيم ما به ميدان بروند.

10. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع