Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

نخستین کنفرانس دیوید مویز

دیوید مویز:

سرآلکس فرگوسن به من گفت که من دارم بازنشسته میشوم و تو سرمربی بعدی من یونایتد خواهی بود ؛ من بیشتر متعجب شده بودم که سرآلکس دارد بازنشسته میشود . هر مربی درجهان میخواست که در چنین شغلی فعالیت داشته باشد ؛ و من نیز دوست داشتم زمانی که سرالکس بازنشسته شد من هم جزء افراد لیست جایگزینی وی باشم . هرکسی از عظمت این شغل آگاهی دارد ؛ دستاوردهای سرالکس احتمالا بهتر از خودش را ندارد .

رونی برای فروش نیست . او بازیکن یونایتد است و من چند بار باهاش دیدار کردم . او به خوبی در این چند روز تمرین کرده است . تا به جاییکه به من مربوط است ازش کاملا راضی هستم . ما هر کاری میکنیم که او احساس راحتی بکند .
    من نوری در چشمانش دیدم . کاملا از رفتارش و افتخاراتی که در یونایتد بدست اورده تحت تاثیر قرار گرفتم . او بازیکن فوق العاده ای است . و باز هم تکرار میکنم که فروشی نیست .

من نمیدانم که رونی و سر الکس به همدیگر چه گفتند . ان گفت و گو خصوصی بوده است . من میخواهم او به سطحی که ازش سراغ دارم برسد . تنها چیزی که فعلا میتوانم به شما بگویم این است که او در دو روز گذشته به خوبی تمرین کرده است .

موفقیت روی ارم این باشگاه درج شده است . من مصمم که اولین جام را به زودی برای این باشگاه به ارمغان بیاورم .

این باشگاه همیشه بدنبال بهترین بازیکن ها میرود . ما هر کاری میکنیم که مطمئن شویم که در صدر هستیم . من هیچ وقت درباره بازیکنان دیگر باشگاها صحبت نمیکنم . این کار اشتباه است .

رایان بازیکن فوق العاده ای است . او مدرک مربیگریش را دریافت کرده و قدم به قدم جلو میرود . درست مثل فیل نویل من میخواستم که افراد جوان و اشنا با باشگاه را در کادرم داشته باشم .

من هیچ وقت ندیده بودم که یونایتد شروع به این سختی در لیگ داشته باشد .

امیدوارم که ان جادویی که سر الکس با تعویض هاش و دیگر چیزها داشت را داشته باشم . موقعی که دیدمش فوق العاده بود . هنوز نیم ساعت نگذشته بود که وی داشت از ترکیب ، بازیکن ها و کادر فنی صحبت میکرد . من تنها دو روز قبل از بازی مون با لیورپول (5 می ) از این اتفاقات مربوط به بازنشستگی سر الکس مطلع شدم

شک هایی در مورد وضعیت سلامت یانگ و اسمالینگ وجود دارد . نانی دماغش را عمل کرده است . اما این احتمال وجود دارد که این بازیکن ها هم به تور بروند . ما وضعیت ان ها را دوباره بررسی میکنیم . کاگاوا در تور در ژاپن به ما ملحق میشود و زاها هم از دوشنبه به تمرینات می اید . چیچاریتو هم بدلیل جام کنفدراسیون ها بیشتر استراحت میکند .

یکی از کارهای من این است که بازیکنان جوان را از اکادمی وارد تیم اول کنم . این موضوع در DNA این باشگاه است .

هدف ما نمایش خوب در تمامی رقابت ها است . شما باید برای همه جام ها تلاش کنید . من یک تیم بزرگ و قوی که شامل بازیکنان با استعداد است را در اختیار دارم . ضمن اینکه این بازیکنان به بردن عادت دارند .

ما تلاش میکنیم بازیکنان جدیدی را که میخواهیم قبل از تور داشته باشیم اما راستش این زیاد در دست ما نیست . من فکر میکنم که با توجه به وضعیت بازار خیلی از قراردادها دیر انجام بشود . اما شرایط ایده ال این است که بازیکنان مورد نظر را هر چه زودتر در اختیار داشته باشی

من از رنه میولنستین خواستم که بماند ولی او احساس کرد که اگر فردی از کادر قبلی حضور نداشته باشد بهتر است .

الان دوران جدیدی است اما سر الکس هیچ وقت دور نمیشود . او همیشه اینجاست شما میتوانید مجسمه اش و جایگاهش را ببینید . من قطعا از او مشاوره میگیرم . امیدوارم که هوادارا درک کنند که این تصمیم او بود که کناره گیری کند . و کس دیگری جانشینش بشود .

من تلفنی با اسکولز صحبت کردم و برای او جایی در کادر مربیگری یونایتد خواهد بود .

هر کسی که عاشق مربیگری است دوست دارد تا روزی در یونایتد کار بکند . الدترافورد جاییست که شما میخواهید در ان حضور داشته باشید . شما اول باید کارتان در باشگاه کوچک مثل من که در پرستون شروع کردم را اغاز کنید و بعد اگر به خوبی خودتان را نشان بدهید و کار خوبی انجام بدهید باشگاه های بزرگ به سراغ شما می ایند .

من بسیار مفتخرم که سرمربی منچستر یونایتد شده ام . از سر الکس و هیئت مدیره بابت اعتماد به من تشکر میکنم . اوضاع عجیبی برای من بود . من هیچ چیزی راجع به این موضوع تا زمانیکه سر الکس با من تماس گرفت نمیدانستم . من به خانه سر الکس رفتم و انجا بود که او به من گفت دارد بازنشسته میشود و مربی بعدی من هستم !

من فکر میکردم که حتما میخواهد یکی از بازیکنان من را بخرد اما ناگهان این موضوع را مطرح کرد . وقتی گفت که قصد بازنشستگی دارد فکر نمیکردم منظورش پایان همین فصل باشد .
    من باید بگم که برای هر کسی جانشینی سر الکس سخت است . وی فردیست که همه در فوتبال به او نگاه میکنند . او در کنار مربیان بزرگ اسکاتلندی همچون جک استین ، شنکلی قرار میگیرد .

( درباره سوالی مبنی بر علاقه یونایتد به برگرداندن رونالدو ) : ما هر کاری میکنیم تا به کیفیت تیم اضافه کنیم .

من اصلا فرصت نکردم که به پیشنهاد یونایتد بله یا خیر بگویم . سر الکس تنها به من گفت که سرمربی شده ام این برای من کافی بود .

همانطوری که تصور میکنید رنگ من سفید شد من واقعا شوکه شده بودم . من بیشتر از اینکه سر الکس تصمیم به بازنشستگی گرفته است شوکه شده بودم . من واقعا از اینکه مربی یونایتد شده بودم خوشحال بودم .

من تا همین الان سر 2 ،3 موضوع با سر الکس تلفنی صحبت کردم و ازش مشاوره گرفتم .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع