دیوید مویس:" چگونه این شغل را به دست آوردم
دیوید مویس، سرمربی باشگاه منچستر یونایتد برای اولین بار پس از تصدی این شغل در کنفرانس خبری روز جمعه شرکت کرد و سرمربی اسبق تیم اورتون شرایط کاری فوق العاده ای که پس از رفتن سر آلکس فرگوسن به ارث برده است را آشکار ساخت.
مربیگری در تیم منچستر یونایتد:
"به من فرصت فوق العاده ممتازی داده شده و از سر آلکس فرگوسن و هیئت مدیره بسیار سپاسگذارم. این وضعیت واقعاً برای من عجیب و غریب بود و تا آن زمان هیچ ایده ای از آن نداشتم، من همچ چیز در مورد آن نمیدانسم تا اینکه سر آلکس فرگوسن با من تماس گرفت و از من خواست تا به خانه اش بروم".
پس از ملاقات با سر آلکس فرگوسن:
" من انتظار داشتم او به من بگوید من یکی از بازیکنان شما رو میخواهم، اما اولین چیزی که به من گفت این بود که من بازنشسته شده ام و من گفتم بله، چه موقع؟ او که قرار نبود بازنشسته شود گفت که هفته آینده و شما پس از من سرمربی تیم هستید. من شوکه شدم بودم اما از اینکه فرصتی برای مربیگری در تیم منچستر یونایتد به من داده شده بسیار هیجان زده شده بود".
در مورد سر آلکس فرگوسن:
" باید بگویم که هرکسی قرار بود این شغل را در دست بگیرد، میدانست که این شغل در دست کیست. سرمربی قبلی باورنکردنی بود، همه در فوتبال چنین نظری دارند. احتمالاً در اینجا بهتر از او نیست. او در لیستی از بهترین سرمربیان اسکاتلندی مانند استین، شنکلی و...قرار دارد".
آینده کاری خود:
"من میتوانم آنچه را انجام دهم که دوید مویس تا پیش از این انجام داده بود، من میخواهم سنت باشگاه منچستر یونایتد را ادامه دهم، اما نیاز به قراردادن تمبر خود در این باشگاه دارم. سر آلکس فرگوسن نیز چنین کاری کرد و من بسیار خوش شانسم که تیم قهرمان انگلستان را در دست گرفتم. بسیباری از مدیران در شروع چنین امتیازی ندارند و رفتار سر آلکس فرگوسن و هیئت مدیره با من درخشان بود است". البته دیوید مویس تیم قهرمان را به ارث برده و این اسکاتلندی مصمم به حفظ آن است.
کار من ادامه موفقیت در این باشگاه است. این باشگاهیست در مورد برنده شدن جامها و من گرسنه آنها هستم. من برای موفقیت به باشگاه کمک خواهم کرد، هرچند این چالش مرا تغییر نخواهد داد و من برای فتح اولین جام مصمم هستم".
کار در باشگاه منچستر یونایتد:
"من در بسیاری از حوزه ها بی تجربه کردم و در اینجا برخی از مدیران با تجربه وجود دارند که میتوانند این نقش را دست دست بگیرند. اما بزرگترین اعتماد به نفس من سر آلکس فرگوسن بود که به من گفت سرمربی بعدی تیم منچستر یونایتد هستی".
فصل بعد تیم منچستر یونایتد:
"تیم منچستر یونایتد در سال گذشته فصلی عالی در لیگ برتر انگلستان داشت و من میخواهیم هرچیزی را که میتوانیم به گروه اضافه کنیم. این باشگاه همیشه بهترین بازیکنان را داشته و ما برای بالا باقی ماندن آنچه را که میتوانیم انجام خواهیم داد".