به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
باشگاه اورتون پیشنهاد ۱۰ میلیون پوندی منچستر یونایتد برای جذب لیتون بینز را رد کرد و اظهار کرد که لیتون بینز فروشی نیست.
گمانه زنی ها بر این است که قهرمان پریمیر لیگ بار دیگر و اینبار با مبلغ ۱۲ میلیون پوند پیشنهاد خود را مطرح سازد چرا که به نظر میرسد دیوید مویس خواهان حضور شاگرد سابق خود در ترکیب یونایتد است.
این پیشنهاد برای اولین بار در عصر پنجشنبه توسط The Times پوشش داده شد. سر الکس فرگوسن مدت ها از بینز ستایش میکرد تا اینکه مربی سابقش یعنی دیوید مویس برای جذب وی اقدام کرده است ، بازیکنی که شش سال زیر نظر دیوید مویس در گودیسون پارک توپ زده است.
تابستان گذشته نیز یونایتد برای جذب لیتون بینز اقدام کرد ولی باشگاه اورتون برای صدور رضایت نامه ی وی ۱۸ میلیون پوند را طلب کرد و پیشنهاد یونایتد را رد کرد.
در ان زمان منابعی در الدترافورد اعلام کردند که یونایتد راضی نبود بیشتر از ۱۵ میلیون پوند برای جذب وی هزینه کند و با دیدن این شرایط به جذب الکساندر بوتنر از باشگاه ویتسه پرداختند تا بتوانند به عنوان یک پشتیبان برای اورا از او استفاده کنند.
به نظر میرسد باشگاه اورتون قصد دارد برای تا مبلغ بیشتری را طی پیشنهاد های اینده برای فروش این مدافع طلب کند ولی هر چه سن این مدافع ۲۸ ساله بیشتر شود ممکن است ارزش این بازیکن نیز کمتر و کمتر شود.
به نظر میرسد خرید او برای یونایتد لازم است و با این خرید شیاطین سرخ میتوانند در پست دفاع چپ به طور چرخشی به بازیکن ها بازی دهد چرا که در چند سال اخیر پاتریس اورا از بازی های مداوم و پی در پی و بدون استراحت کافی رنج برده است.
ویرایش توسط سدانی ها : 06-28-2013 در ساعت 16:40
باشگاه اورتون اعلام کرده است که لیتون بینز مدافع کناری و ملی پوش این فروشی نیست ولی به نظر میرسد حتی پس از رد کردن پیشنهاد اول شیاطین سرخ پیشنهاد دیگری برای بینز دریافت خواهند کرد.
همانطور که انتظار می رفت مربی سابق اورتون و حال حاضر منچستر یونایتد ،پس از نمایش خیره کننده ی بینز زیر نظر مویس و انتخاب وی به عنوان بهترین دفاع چپ لیگ برتر انگلیس، برای خرید لیتون بینز اقدام کرده است.
پیشنهاد اولیه ی یونایتدی ها که مبلغی حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون پوند بوده است توسط تافی ها رد شد و انها اعلام کردند که بینز فروشی نیست. ولی به نظر میرسد که این امر با افزایش مبلغ از سوی یونایتدی ها فرق کند و اورتون برای انتقال بینز چراغ سبز نشان دهد.
کوین راتکلیف (بازیکن سابق اورتون) نیز طی گفتگویی به باشگاه سابق خود توصیه کرد که به خاطر وجود مشکلات مالی ، بینز را در مقابل دریافت مبلغ قابل قبول بفروشند چرا که اگر سن این بازیکن ۲۸ سال بیشتر شود قیمت وی نیز به همان میزان کاهش می یابد و باشگاه اورتون ضرر خواهد کرد.
به نظر میرسد با پا فشاری دیوید مویس نسبت به خرید بینز یونایتدی ها مبلغ پیشنهادی خود را بالاتر ببرند که انتظار می رود رقم جدید چیزی حدود ۱۶ میلیون پوند باشد.
ویرایش توسط سدانی ها : 06-28-2013 در ساعت 16:39
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الکساندر بوتنر در اولین فصل حضور خودش در جمع شیاطین با بازی های خوب خویش توانست قهرمان لیگ برتر انگلیس شود.این فول بک ۲۴ ساله برای منچستریونایتد در این فصل ۱۳ بازی انجام داد و ۲ گل به ثمر رساند.
با توجه به فیزیک بدنی مناسب و خوب خود توانست به راحتی در لیگ برتر بازی کند. او در دفاع جز مدافعان برتر اروپا نیست اما در حمله یک تهدید جدی برای تیمهای رو به روست.بوتنر هم میتوانست مانند بقیه بازیکنان به تعطیلات تابستان برود ولی او میخواهد خود را یک رقیب جدی برای اورا نشان دهد و با تمرینات شخصی فشرده در تابستان خود را قوی تر سازد.
تمریناتی شامل تناسب وزن ، دوندگی و فیزیک بدنی. بوتنر میخواهد بهترین فرم بدنی را برای مسابقات پیش فصل در آسیا داشته باشد و دیوید مویز را تحت تاثیر قرار دهد.این بهترین نتیجه برای بوتنر است.در فصل گذشته ، بوتنر در اواخر فصل حملات عالی انجام میداد و نظم خود را در دفاع حفظ کرده بود البته شاید او با این تمرینات بخواهد مویز را قانع کند تا او را در پست وینگر چپ استفاده کند.و اگر این تمرینات خود را ادامه دهد دلیلی وجود ندارد تا او نیمکت نشین باشد و میتواند خود را یک مهره کلیدی برای شیاطین سرخ سازد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیاگو آلکانترا، ستاره جوان بارسا، قصد دارد به مدیران این باشگاه اعلام کند که می خواهد این باشگاه را به مقصد منچستریونایتد ترک کند.
گفته می شود این ستاره جوان اسپانیایی با مدیران باشگاه منچستریونایتد به توافق رسیده و آماده است تا تصمیمش را با مدیران باشگاه بارسلونا در میان بگذارد.
به نقل از گل، منابع نزدیک به این انتقال اعلام کرده اند که منچستریونایتد مطمئن است که می تواند این ستاره جوان را با انتقالی ۱۸ میلیون یورویی به خدمت بگیرد؛ هرچند باشگاه بایرن مونیخ به تازگی برای خرید تیاگو ابراز تمایل کرده بود.آن طور که به نظر می رسد، مدیران بارسا از نگه داشتن این ستاره جوان ناامید شده اند؛ هرچند به او اطمینان داده اند که فصل آینده فرصت بیشتری برای حضور در ترکیب اصلی تیم به دست خواهد آورد.تیاگو که در فینال رقابت های زیر ۲۱ ساله های اروپا مقابل ایتالیا، سه گل برای اسپانیا به ثمر رساند، معتقد است که ستاره های باتجربه تر تیم مانع از رسیدن فرصت بازی بیشتر به او شده اند.او که در حال حاضر در تعطیلات به سر می برد، از پدرش، مازینیو، ملی پوش سابق برزیل، که مدیر برنامه هایش نیز هست، خواسته تا این تصمیم را به اطلاع مدیران بارسا برساند.او تا سال ۲۰۱۵ با بارسا قرارداد دارد اما از آنجا که فصل گذشته به اندازه کافی بازی نکرد، مبلغ جدایی اش از ۹۰ میلیون یورو به ۱۸ میلیون یورو کاهش پیدا کرد. در صورتی که تا اول آگوست به باشگاه دیگری نرود، بار دیگر مبلغ انتقال او ۹۰ میلیون یورو خواهد شد.
همانطور که انتظار می رفت مربی سابق اورتون و حال حاضر منچستر یونایتد ،پس از نمایش خیره کننده ی بینز زیر نظر مویس و انتخاب وی به عنوان بهترین دفاع چپ لیگ برتر انگلیس، برای خرید لیتون بینز اقدام کرده است.
پیشنهاد اولیه ی یونایتدی ها که مبلغی حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون پوند بوده است توسط تافی ها رد شد و انها اعلام کردند که بینز فروشی نیست. ولی به نظر میرسد که این امر با افزایش مبلغ از سوی یونایتدی ها فرق کند و اورتون برای انتقال بینز چراغ سبز نشان دهد.
کوین راتکلیف (بازیکن سابق اورتون) نیز طی گفتگویی به باشگاه سابق خود توصیه کرد که به خاطر وجود مشکلات مالی ، بینز را در مقابل دریافت مبلغ قابل قبول بفروشند چرا که اگر سن این بازیکن ۲۸ سال بیشتر شود قیمت وی نیز به همان میزان کاهش می یابد و باشگاه اورتون ضرر خواهد کرد.
به نظر میرسد با پا فشاری دیوید مویس نسبت به خرید بینز یونایتدی ها مبلغ پیشنهادی خود را بالاتر ببرند که انتظار می رود رقم جدید چیزی حدود ۱۶ میلیون پوند باشد.
دیون دابلین معتقد است ویلفرد زاها خرید جدید باشگاه منچستر یونایتد برای پیوستن به این تیم تصمیم درستی گرفته و با اغاز تمرینات خود در تیم جدیدش به سرعت با شرایط جدید هماهنگ میشود.
دابلین ۴۴ ساله به خوبی میداند که پیوستن به منچستر یونایتد از یک تیم دسته پایینتر برای یک بازیکن چقدر میتواند سخت باشد چرا که خود او در سال ۱۹۹۲ با نظر سر الکس فرگوسن از تیم کمبریج یونایتد دسته چهارمی به تیم منچستر یونایتد منتقل شد.
اکنون نیز زاها دقیقا شرایطش کاملا مشابه با دابلین می باشد که با انتقالش از تیم تازه لیگ برتری شده ی کریستال پالاس به جمع شیاطین سرخ پیوسته است.
دابلین در گفتگو با شبکه ی تلویزیونی باشگاه mutv در مورد اظهار داشت :
“این مسئله را تکذیب نمیکنم که ان انتقال برای من خیلی ترسناک بود”
“حدود ۳-۴ ماه طول کشید تا به خودم فهماندم که از تیم دسته چهارمی کمبریج یونایتد به یکی از باشگاه های بزرگ دنیا یعنی منچستر یونایتد ملححق شده ام.”
“سر الکس کسی بود که میخواست با من قرار داد امضا کند ولی او هیچوقت بازی من را از نزدیک مشاهده نکرده بود . جان بک برای او یک فیلم از بازی من فرستاد و سر الکس به او گفت ‘این بازیکن هم با پای چپ و هم با پای راست گلزنی می کند میخواهم وی را در تیم خود داشته باشم’ و تصمیم گرفت تا به من یک شانس بدهد و پس از چند جلسه تمرین به من این اعتماد را پیدا کرد که در منچستر یونایتد خواهم درخشید.”
“پس از من کمش ارام شدم و در بازی های تیم نیز توانستم عملکرد خوبی از خود در زمین مسابقه نشان دهم . بازیکنانی مثل پل اینس ، گری پالیستر، پل پارکر و اسپارکی با من رفتار بسیار خوبی داشتند و من را در جمع خود پذیرفتند. این برای من شگفت انگیز بود.”
“کاری که زاها باید انجام دهد این است که جایگاه خودش را پیدا کند. شما نمیتوانید بدون داشتن روابط خوب با دیگران موفق شوید و مطمئنا اگر بخواهید در مقابل گروهی از بهترین بازیکنان جهان قرار بگیرید مطمئنا شما را به زمین خواهند زد. تو صیه ی من به زاها این است که حال که در یونایتد هستی به چیزهایی که در اطرافت میبینی احترام بگذار و به کسانی که میخواهند به تو نکات جدیدی بیاموزند خوب گوش بده و سعی کن تا بازیکن بهتری شوی. وقتی که زاها وارد تیم شود میبینید که او عملکردی خیره کننده خواهد داشت.”
جدا از دوران درخشانی که زاها در یونایتد خواهد داشت وی موفق شده است تا عنوان بهترین بازیکن سال چمپیونشیپ را به دست اورد و به تیم کریستال پالاس کمک کند تا دوباره به لیگ برتر باز گردند. دابلین معتقد است با وجود تمام اینها زاها کار های زیادی دارد که باید انجام دهد و همچنین اضافه میکند که این ستاره ی جوان در ترکیب یونایتد شکوفا خواهد شد:
“جا افتادن در ترکیب اسان نیست. شما باید روش درستی را انتخاب کنید تا مورد تایید قرار بگیرید و بتوانید هر چه سریعتر در ترکیب تیم جای بگیرید.”
“من شخصا زاها را نمی شناسم ولی بازی های وی را دیده ام و دریافته ام که او یک استعداد باور نکردنی دارد و تنها چیزی که نیاز دارد کسی است که او را هدایت کند. او لازم دارد که بداند چه کاری انجام دهد ، چه جایی کاری را انجام دهد، چگونه کاری را انجام دهد ، چگونه بشنود و چگونه به تیم کمک کند. ولی من معتقد هستم که مربی تیم ، اقای مویس ، این کار را به خوبی انجام میدهد و وی را راهنمایی میکند.جا افتادن در ترکیب اسان نیست. شما باید روش درستی را انتخاب کنید تا در ترکیب قرار بگیرید”
رایان گیگز خود را اماده میکند تا برای بیست و چهارمین فصل متوالی برای شیاطین سرخ به میدان برود و به نظر میرسد که از کسب عناوین قهرمانی با سر مربی جدید اطمینان خاطر دارد.
بازیکن کهنه کار شیاطین سرخ رایان گیگز دلیلی نمیبیند که منچستریونایتد تحت هدایت دیوید مویس به کسب عناوین قهرمانی خود ادامه ندهد.
سر الکس فرگوسن مربی افسانه ای شیاطین سرخ در این تابستان بازنشستگی خود را اعلام کرد و ادامه ی راه خویش را به دستان مربی جدید این تیم دیوید مویس سپرد.
بعضی ها عقیده دارند که نمیتوان از مربی جدید و ۵۰ ساله ی یونایتد انتظار این را داشت تا دوران طلایی هموطن خود را در یونایتد تکرار کند.
ولی رایان گیگز که جام های بیشماری همراه با یونایتد کسب کرده است و بیش از ۱۰۰۰ بازی برای تیم های ملی و باشگاهی خود در کارنامه دارد معتقد است که دلیلی وجود ندارد تا دوران طلایی منچستر یونایتد متوقف شود:
” من فکر میکنم که این یک چالش جدید برای یونایتد است و به عنوان بازیکن شما همیشه میخواهید که از این ازمایش ها و چالش ها با موفقیت خارج شوید”
“در درجه اول بازیکنان با کیفیتی در ترکیب تیم قرار دارند و ما نیز به تازگی قهرمان لیگ برتر شده ایم ، بنابراین همه چیز اماده است تا به راه خود ادامه دهیم.”
رایان گیگز که در نوامبر امسال ۴۰ ساله میشود یک سال دیگر قرارداد خود را با باشگاه منچستر یونایتد تمدید کرد و در ادامه ی گفتگو ی خود به این نکته اشاره کرد که مردم میخواهند بدانند که در پایان دوران بازیگری اش به چه کاری دست خواهد زد.
بازیکن سابق تیم ملی ولز اکنون در ترکیه برای شرکت در کلاس های مربیگری و کسب مدرک پیشرفته ی مربیگری یوفا حضور دارد و به نظر میرسد که حتی پس از بازنشستگی اش در فوتبال حضور خواهد داشت.
رایان گیگز در گفتگو با سایت رسمی اتحادیه ی فوتبال انگلستان گفت :
“کمی سخت به نظر میرسد. من شخص سخت کوشی هستم و تا زمانی که بازی میکنم تنها نگرانی من معطوف به بازی کردن خواهد بود”
“ولی در کنار این موضوع من باید به این فکر نیز باشم که پایان دوران بازیگری من نزدیک است. من باید به این فکر کنم که بعد از ان چه کار میخواهم انجام دهم.”
” من در حال گذراندن مراحل این کار هستم . حضور من در این کلاس ها به من کمک میکند تا با دیگران صحبت کنم و به صحبت های مربیان دیگر و مدرسین گوش دهم و فقط سعی میکنم تا نکات ریزی را یاد بگیرم که میتوانند به من کمک کنند.”
“هر کسی شیوه و روش مخصوص خود را دارد و هر کسی ابزار متفاوتی را برای کار های خود انتخاب میکند”
“من مطمئنا من ادم احمقی خواهم بود اگر از نکاتی که از سر الکس یاد گرفته ام استفاده نکنم”
” من نمیدونم که میخواهم یک مربی شوم یا یک مدیر ولی اگر تصمیم بگیرم که وارد عرصه ی مربیگری شوم ، که بسیار برای من هیجان انگیز است، پس از حدود ۲۰ سال بازی کردن فصل جدیدی در زندگی من بوجود خواهد امد.”
به نظر میرسد علاوه بر رایان گیگز ، گری نویل و پل اینس نیز در این کلاس های مربیگری شرکت کرده اند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه منچستر یونایتد خروج رنه مولینستن را تأیید کرد
![]()
باشگاه منچستر یونایتد امروز، 25 جولای 2013، خروج رنه مولینستن، کمک مربی تیم اول را تأیید کرد.
اد وودوارد، مدیر اجرائی آینده باشگاه منچستر یونایتد ضمن اعلام این خبر در این خصوص اظهار داشت:" من میخواهمم از رنه مولینستن برای سهمش در باشگاه منچستر یونایتد تشکر کنم، به خصوص از زمان بازگشت به این باشگاه در سال 2007. او 5 سال کمک مربی تیم اول بود و در این زمان کمکهای زیادی به سر آلکس فرگوسن کرد، و به همراه میک فلان، نه تنها این تیم را در نقطه اوج بازیهای داخلی انگلستان حفظ کرد، بلکه در اروپا نیز چنین بوده است".
" از طرف هرکسی در باشگاه منچستر یونایتد، آرزو آینده خوبی برای او دارم".
رنه مولینستن نیز در این خصوص گفت:" من نیز میخواهم از سر آلکس فرگوسن، مالکان باشگاه، همه همکاران، بازیکنان و طرفداران که زمان حضورم در باشگاه منچستر یونایتد را برایم بسیار خاص کردند تشکر کنم و این را هرکز فراموش نخواهم کرد. من آرزو میکنم هرکسی در ابن باشگاه بزرگ همیشه بهترین باشد".
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)