به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]با توجه به گزارشات روزنامه ی ال موندو دیپرتیو که گفته بود اینده ی تیاگو در این هفته مشخص میشود روزنامه مادریدی AS نیز تایید کرد که پیشنهاد خوبی برای جذب تیاگو ارائه شده است.
روزنامه ی اسپانیایی AS در گزارش خود تایید میکند که منچستر یونایتد در مذاکره با مازینیو (پدر تیاگو) در روز جمعه یک پیشنهاد مقاومت ناپذیری ارائه کرده است.
این پیشنهاد شامل این توافق میشود که به تیاگو فرصت کافی برای بازی کردن داده شود، بنابراین تیاگو با درخشش خود میتواند خود را در لیست انتخابی تیم ملی اسپانیا در جام جهانی ۲۰۱۴ قرار دهد. دیوید مویس نیز برای جذب تیاگو مشتاق به نظر میرسد و به نظر میرسد به وی فرصت بازی در ترکیب منچستر یونایتد را بدهد.
در این میان سران بارسلونا نیز شدیدا به دنبال نگه داشتن تیاگو در تیم خود می باشند ولی میدانند که از نظر تیتو ویلانوا شانس تیاگو برای بازی کردن بعد از بازیکنانی همچون ژاوی – اینیستا و فابرگاس می باشد و نمی توانند به وی قول بازی کردن بدهند.
تیاگو الکانترا می تواند یک خرید عالی برای منچستر یونایتد باشد ( مبلغ کم و کیفیت بازی بالا) و این ستاره ی جوان اسپانیایی طی روز های اینده جواب قطعی خود را اعلام خواهد کرد.
AS اضافه می کند که با توجه به شرایط موجود به نظر میرسد تیاگو هر لحظه از نیوکمپ دورتر و دورتر میشود و در نهایت به این نکته اشاره میکند که هدف اول یونایتدی ها جذب فابرگاس بود تا اینکه در یافتند میتوانند تیاگو را با مبلغی بسیار کمتر به خدمت بگیرند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]شینجی کاگاوا از اولین فصل حضورش در یونایتد نا راضی است.
هافبک ژاپنی تیم منچستر یونایتد ،شینجی کاگاوا در گفتگویی بیان میکند که اوضاع در الدترافورد انگونه که انتظارش را داشت پیش نرفته است. این بازیکن ملی پوش در این فصل توانست تنها در ۱۷ مسابقه ی لیگ برتر به میدان برود که طی ان توانست شش گل را نیز وارد دروازه ی حریفان بکند.
در هر صورت با توجه به قهرمانی در لیگ برتر شینجی کاگاوا معتقد است که از لحاظ فردی میتوانسته بهتر کار کند.
او در گفتگو با سایت رسمی لیگ برتر می گوید :
“من در این فصل اصلا از نمایش خود برای تیم راضی نیستم. من نتوانستم گل های زیادی به ثمر برسانم و همچنین مصدومیت نیز برای من مشکلاتی به وجود اورد”
” جدای این حرفها برای من فوق العاده بود که قهرمانی در لیگ انگلستان را تجربه کنم. من فقط احساس میکنم که نتوانستم چیز هایی که میخواستم را کسب کنم. برای شخص خودم، فصل چندان خوبی نبود”
شياطين سرخ به دنبال بزرگترين انتقال اروپا
منچستر يونايتد به دنبال معاوضه وين روني با کريستيانو رونالدو است.
سران تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس به دنبال معاوضه وين روني و کريستيانو رونالدو هستند.
به گزارش فارس و به نقل از مارکا، شياطين سرخ درصدد هستند وين روني را به همراه 70 ميليون يورو به رئال مادريد بدهند و در مقابل کريستيانو رونالدو را از آن خود کنند.
معاوضهاي که اگر محقق شود يکي از بزرگترين نقل و انتقالات اروپا رقم خواهد خورد.
البته تيمهاي ديگري مانند چلسي هم به دنبال روني هستند؛ اما انتقال او به برنابئو و متعاقب آن حضور رونالدو در اولدترافورد بدون شک براي منچستريها ايدهآل خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پدر و ایجنت تیاگو آلکانترا مانژیو پس از بازگشت از الدترافورد به سران بارسا اطلاع داد پسرش میخواهد کاتالان ها را به مقصد منچستریونایتد ترک کند
.پایگاه هواداران منچستر یونایتد در ایران
– بنا به اخبار نشریه AS اسپانیا تیاگو آلکانترا درخواست داشته تا با هم تیمی های خود ملاقاتی انجام دهد تا در آن میتینگ از هم بازیها ی خود خداحافظی کند و بارسا رو به مقصد یونایتد ترک کند.تیاگو با در پیش رو بودن جام جهانی سعی دارد تا به طور مداوم بازی کند تا به تیم ملی دعوت شود ولی او در بارسا به یک بازیکن ذخیره و معمولی تبدیل شده که با انتقال به یونایتد میتواند به هدف خود برسد.با توجه به اینکه بازی ساز های اسپانیایی به خوبی در لیگ برتر پیشرفت کرده اند میتواند تیاگو رو به سمت یونایتد ترغیب کند.با توجه به خداحافظی اسکولز و مصدومیت فلچر و وضعیت مبهم اندرسون من یونایتد در خط هافبک خود ضعف بزرگی را چند سالیست که تجربه میکند و تیاگو میتواند در کنار کریک خط هافبک یونایتد را قوی سازد.بعد از هتریک وی در فینال قهرمانی زیر ۲۱ سال اروپا به سرعت شایعات انتقال وی به حقیقت می پیوندند باید دید او به یونایتد میرود یا خیر.
دایج فیریدمن: ویلفرد زاها در منچستریونایتد به زمان نیاز دارد!مربی سابق کریستال پالاس، دایج فیریدمن اخیرا گفته است که ویلفرد زاها برای جا افتادن در اولدترافورد نیاز به زمان دارد. او ميگويد:"زمانی که من در کریستال پالاس بودم او در 8 الی 10 بازی به یکی از بهترین بازیکنان پالاس تبدیل شد.""من هیچ شکی ندارم او زمان کافی برای اثبات خود را بدست خواهد آورد و او استعدادش را نشان خواهد داد.""من صفات او را میدانم او نمی خواهد چیزی را به هم بزند دیوید مویس در آینده خوهد دید که این چیزها روزی می آیند و روزی میروند."
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه منچستر یونایتد خروج رنه مولینستن را تأیید کرد
![]()
باشگاه منچستر یونایتد امروز، 25 جولای 2013، خروج رنه مولینستن، کمک مربی تیم اول را تأیید کرد.
اد وودوارد، مدیر اجرائی آینده باشگاه منچستر یونایتد ضمن اعلام این خبر در این خصوص اظهار داشت:" من میخواهمم از رنه مولینستن برای سهمش در باشگاه منچستر یونایتد تشکر کنم، به خصوص از زمان بازگشت به این باشگاه در سال 2007. او 5 سال کمک مربی تیم اول بود و در این زمان کمکهای زیادی به سر آلکس فرگوسن کرد، و به همراه میک فلان، نه تنها این تیم را در نقطه اوج بازیهای داخلی انگلستان حفظ کرد، بلکه در اروپا نیز چنین بوده است".
" از طرف هرکسی در باشگاه منچستر یونایتد، آرزو آینده خوبی برای او دارم".
رنه مولینستن نیز در این خصوص گفت:" من نیز میخواهم از سر آلکس فرگوسن، مالکان باشگاه، همه همکاران، بازیکنان و طرفداران که زمان حضورم در باشگاه منچستر یونایتد را برایم بسیار خاص کردند تشکر کنم و این را هرکز فراموش نخواهم کرد. من آرزو میکنم هرکسی در ابن باشگاه بزرگ همیشه بهترین باشد".
رنه میولنستین از منچستر یونایتد جدا شد
![]()
یونایتد امروز اعلام میکند که مربی تیم اول رنه میولنستین از باشگاه جدا شده است .
اد وودوارد مدیر اجرایی جدید یونایتد میگوید " من میخواهم که از رنه بخاطر خدماتش به باشگاه مخصوصا بعد از بازگشت دوبارش در سال 2007 تشکر کنم . او در 5 سال اخیر مربی تیم اول بوده و در این مدت همکار و کمک بسیار خوبی برای سر الکس فرگوسن و مایک فیلان بوده است . ان ها در این مدت یونایتد را نه تنها در صدر انگلیس بلکه اروپا نگه داشتند .
از طرف تمام افراد منچستر یونایتد از وی بخاطر زحماتش تشکر میکنم . "
رنه میولنستین میگوید " من میخواهم از سر الکس فرگوسن ، مدیران ، همکاران ، بازیکن ها و هوادارا بخاطر اینکه مدت زمان حضور من در یونایتد را خاص و فراموش نشدنی کردند تشکر بکنم . من برای همه در این باشگاه بزرگ ارزوی موفقیت میکنم . "
تیاگوآلکانترا با قرارداد ۵ ساله ای با یونایتد به توافق رسیده و بزودی این قرارداد به ثبت میرسد.
رئیس کنونی الدترافورد دیوید مویز در ابتدای این ماه گیرمو وارلا را به خدمت گرفت ، ولی قصد دارد با آوردن تیاگو به الدترافورد تیم خود را برای قهرمانی بیمه سازد.
منچستریونایتد و بارسلونا برای این هافبک ۲۲ ساله بر سر ۱۷ میلیون پوند به توافق رسیده اند.تیاگو به تازگی به عنوان کاپیتان زیر۲۱ساله های اسپانیا قهرمانی اروپا را جشن گرفت.او در فینال یک هتریک مقابل ایتالیا داشت که باعث شد یونایتد عظم خودش را برای خرید وی جزم کند.بارسلونا برای نگه داشتن تیاگو در نیوکمپ جرارد پیکه و ژاوی را گذاشتن تا با وی صحبت کند اما ظاهرا تیاگو تصمیم خود را گرفته است و در جلسه ای که با آنها داشت اعلام کرد میخواهد به یونایتد بپیوندد.بازنشستگی اسکولز یونایتد را در خط هافبک تضعیف کرده بود که با آمدن تیاگو دوباره هافبکی قدرتمند در یونایتد شاهد خواهیم بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از دیلی میرور منچستر یونایتد آماده می شود تا با انتقال ۵۰ میلیونی ادینسون کاوانی رکورد شکنی کند.
اخیرا این مهاجم اروگوئه ای به شدت به منچستر سیتی و چلسی ارتباط داده می شد,اما حالا گفته می شود که شیاطین سرخ نیز به جذب او علاقمند می باشند.مربی جدید دیوید مویز این گلزن قدرتمند را جانشین ایده آلی برای وین رونی می بیند,کسی که آینده اش در الدترافرد مبهم است.گزارش شده که مهاجم تیم ملی انگلستان می خواهد یونایتد را ترک کند, چلسی و آرسنال نیز علاقه شان را به این بازیکن نشان داده اند.ناپولی می داند که نمی تواند از انتقال کاوانی در این تابستان جلو گیری کند ,اما آن ها برای او بند آزادسازی ۵۴ میلیونی تعیین کرده اند که بنظر می رسد برای خرید او مناسب باشد.بازیکن ۲۶ ساله به طور مرموزانه علاقه اش را برای پیوستن به تیم های مطرح اروپایی نشان داده و شانس پیوستن به قهرمان لیگ برتر می تواند برای او فوق العاده باشد.منچستر یونایتد اخیرا به مهاجمان زیادی ارتباط داده شده است و گمان می رفت که لوادونسکی هدف اصلی آن ها باشد.اما این ملی پوش لهستانی در جنگ با مسئولان بروسیا دورتموند گیر افتاده,آن ها امیدوارند که لوادونسکی را برای یک فصل دیگر در وست فالن نگه دارند.همچنین مویز تیاگو آلکانترا را زیر نظر گرفته است بازیکنی که به دنبال ترک نیوکمپ است تا بتواند به طور منظم در سطح اول فوتبال بازی کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]رابین ون پرسی اقای گل لیگ برتر فوتبال انگلیس در فصل ۲۰۱۲/۱۳ از بهترین لحظات خود در یونایتد میگوید.
رابین ون پرسی مهاجم هلندی شیاطین سرخ که اولین فصل حضور خود را در الدترافورد تجربه کرد در گفتگو با مجله ی اینساید یونایتد ،به بیان ۲۰ لحظه ی به یاد ماندی در جمع شیاطین سرخ پرداخته است.
۱-اولین حضور در الدترافورد “یادم میاد در اون روز خیلی هیجان زده بودم . خیلی برای این تجربه ی جدید مشتاق بودم . قلبم به شدت میپتید انگار دیگه بدنم نیازی به ادرنالین نداشت”
2- اولین جلسه ی تمرینی ” در اون جلسه من کمی دیر شروع کردم چون که ابتدا باید چند تا تست پزشکی رو پشت سر میزاشتم. دیگر نمیتوانستم صبر کنم و میخواستم هر چه سریعتر وارد زمین شوم”
3- اولین بازی (اورتون ۱-۰ یونایتد) “من در دقیقه ی ۷۰ وارد زمین شدم و تنها ۲۰ دقیقه در برابر اورتون بازی کردم . هر چند ان بازی را باختیم ولی ان روز برای من روز فوق العاده ای بود. من مفتخر بودم که دوران حضور خودم در یونایتد را شروع کرده ام.”
4- اولین بازی در الدترافورد” یونایتد ۳ – ۲ فولهام) “یک شروع رویایی. تنها بعد از ۱۰ دقیقه در اولین بازی خانگی توانستم گلزنی کنم. عجب روزی بود. من در ان دیدار ۹۰ دقیقه بازی کردم”
5-هتریک نجات دهنده (یونایتد ۳ – ۲ ساوتهمپتون) ” یک بازی دیوانه کننده ولی ما هرگز تسلیم نشدیم و من در رختکن به خاطر از دست دادن پنالتی عذر خواهی کردم. برد دلچسبی بود و برای من احساس قابل توجهی داشت”
6- پیروزی در انفیلد (لیورپول ۱ – ۲ یونایتد) ” این بار با اطمینان پنالتی خود را گل کردم . احساس خوبی بود که گل برتری را به ثمر رساندم . من بهترین بازی خود را نتوانستم ارائه کنم ولی از شکست دادن لیورپول لذت برم”
7- دبل در لیگ قهرمانان ( کلوژ ۱ -۲ یونایتد) ” روی گل دوم نمیشه از پاس فوقالعاده ی وازا چشم پوشی کرد فوق العاده بود. دروازه بان به سمت توپ جلو اومد و من طوری به توپ ضربه زدم که توپ ازش رد بشه که توپ به زیبایی وارد دروازه شد.”
8- گلزنی در استمفوردبریج (یونایتد ۳ – ۲ چلسی) ” من از بازی کردن در برابر چلسی خوشم میاد و در اکثر مسابقاتم در استمفوردبریج گلزنی کرده ام. این ورزشگاه جای خوبی برای بازی کردن و بردن هستش”
9- بازی در برابر توپچی ها ( یونایتد ۲ – ۱ ارسنال) “بازی عجیبی بود . من میتونستم ۱ گل دیگر به ثمر برسانم. من تا به حال تجربه بازی در برابر تیم سابق را نداشته ام و گلزنی برام عجیب شده بود ولی خب وقتی شما وظیفه ای را بر عهده دارید باید ان را انجام بدهید.”
10- روز دربی (یونایتد ۳ – ۲ سیتی) ” من و رونی بر سر ضربه ازاد با هم مشورت کردیم : سانتر کنیم یا مستقیم بزنیم؟: شوت من به دیوار دفاعی برخورد کرد و از جو هارت رد شد . شما نمیتوانید از این خوش شانس تر باشید”
11- بازی زیر فشار ( یونایتد ۲ – ۲ وستهام) ” یک گل دیر هنگام . پاس رایان گیگز برای من باورکردنی نبود من هم به راه خود ادامه میدادم و توپ دقیقا روی پای من فرود امد فرصت خوبی بود تا یک شوت سر ضرب روانه ی دروازه کنم که توپ وارد دروازه شد و یک با تساوی تونستیم یک بازی تکراری به دست بیاریم”
12- بازی برابر تاتنهام ( تاتنهام ۱ – ۱ یونایتد) ” برف می امد . هوا سرد بود و اونها در اخرین دقایق تونستن بازی رو مساوی کنن. من تونستم رو سانتر عالی کلورلی گلزنی کنم ولی جزئیات بیشتری یادم نمی آید”
13- شکست دادن تافی ها ( یونایتد ۲ – ۰ اورتون) ” گل من کمی با شانس وارد دروازه شد و بازی ۲-۰ شد . بعد از گل دوم دیگر کاری به گلزنی نداشتیم و سعی در حفظ نتیجه داشتیم چرا که میترسیدیم تجربه ی ۴-۴ باز هم تکرار شود”
14- تساوی در برنابئو (رئال مادرید ۱ – ۱ یونایتد) ” یکی از استادیوم های به یادماندنی فوتبال. اولین باری بود که اونجا بازی میکردم . شانس های زیادی داشتیم تا برنده شویم حتی دو شانس فوق العاده برای خود من و ما واقعا به برد در ان دیدار نیاز داشتیم”
15- بازی که کنار امدن باهاش سخت است (یونایتد ۱ – ۲ رئال مادرید) “یک کارت قرمز زشت و زننده برای نانی. برخورد انها بسیار ساده بود . همه چیز تا ان موقع درست پیشرفته بود و تمامی تماشاگر ها پشت ما بودن و فضای انجا به ما انرژی میداد.”
16- شکستن طلسم (استوک ۰ – ۲ یونایتد) ” دوستانم بعضی وقتها مرا به خاطر ان شادی بعد از گل دست می اندازند ولی من میخواستم ان لحظه را با سر الکس شریک شوم . او مربی است که از کار کردن با وی لذت می برید.”
17- هواداری از تاتنهام “در بازی سیتی – تاتنهام من شدیدا میخواستم تا تاتنهام برنده ی بازی شود . باورتان میشود؟ بازیکن سابق ارسنال خواهان برد تاتنهام شده . میدانستیم که قهرمانی یک بازی با ما فاصله دارد.”
18- آن سوپر گل ( یونایتد ۳ – ۰ استون ویلا) ” ان گل از روی غریزه زده شد . به توپی که به سمتم می امد نگاهی انداختم و گفتم : این توپ خیلی عالی و دقیق فرستاده شده است . بهترین فرصت برای یک ضربه ی سر ضرب است: و بعد از زدن ضربه دقیقا همان اتفاقی افتاد که دلم میخواست.”
19- زمان قهرمانی “این برای هواداران ، بازیکنان و مربیان ویژه بود . چیزی که من خیلی از ان لذت بردم این بود که این قهرمانی تعداد زیادی از مردم را خوشحال کرد. جوانان ، بچه ها ، زنان و مردانی که همه ی انها فوق العاده خوشحال بودند.”
20- شب افتخار امیز ” بردن این جایزه (بهترین بازیکن سال باشگاه) برایم فوق العاده بود . در طول سال در کنار بازیکنانی بودم که بر روی بازی من اثر به سزایی داشتن . بازی کردن با انها یک نعمت لذت بخش بود”
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)