به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا ، سرمربی جدید باواریایی ها از اینکه توانسته است سکان هدایت تیم بایرن مونیخ را در دست بگیرد بسیار خوشحال است و از این اتفاق به عنوان یک هدیه یاد کرد.
سرانجام پس از چندین هفته انتظار معارفۀ پپ گواردیولا در ساعت 12:00 ظهر به وقت آلمان به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ برگزار شد. او در این نشست به خوبی نشان داد که تا حدود زیادی به زبان آلمانی تسلط یافته است و حتی توانست با لهجۀ مونیخی هم به گفتگو بپردازد. او در ابتدا با دو زبان آلمانی و اسپانیایی گفت : " خانم ها ، آقایان ، روز بخیر. " او که در حضور بیش از 240 خبرنگار ، 40 فیلمبردار تلویزیونی و 30 عکاس برای نخستین بار با زبان آلمانی پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود گفت : " لطفاً نواقص زبان آلمانی من را ببخشید. من یک سال را در نیویورک صرف یاد گیری زبان آلمانی کردم ، که البته بهترین مکان برای یادگیری زبان آلمانی نیست. امیدوارم بتوانم در اینجا و در آینده زبان آلمانی ام را بهتر کنم. "
سرمربی جدید بایرن از اینکه چالش های جدید را پیش روی خود می بیند خوشجال است و در اینباره گفت : " برای من این یک هدیه بود. من می خواهم از اینکه باشگاه بایرن مونیخ این فرصت را داد تا سرمربی این باشگاه شوم از آنان تشکر کنم. "
اولی هوینس ، کارل هاینز رومنیگه و ماتیاس سامر ، پپ گواردیولا را در این نشست خبری همراهی کردن. در ادامه رومنیگه در مورد روند مذاکرات دو طرف که در نهایت منجر شد تا پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ شود گفت : " دو سال پیش در جام آئودی کاپ ] در آلیانز آرنا [ ما به این نتیجه رسیدیم که پپ گواردیولا می تواند یک گزینۀ خوب برای نیمکت بایرن مونیخ باشد. بعد از آن ما با او در ارتباط بودیم ، و این ارتباط در سال گذشته بشتر شد. بایرن مونیخ پپ را می خواست و پپ بایرن مونیخ را. آن احساس ما از اولین روز بود. " اولی هوینس در تائید صحبت های رومنگیه گفت : " پس از گذشت 5 دقیقه از مذاکرات ، من احساس کردم که این اتفاق خواهد افتاد. "