به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روزنامه “دیلیمیل” از نهایی شدن توافق منچستریونایتد با تیاگو آلکانترا خبر داد.هافبک جوان بارسلونا که محصول آکادمی لامسیا است، با ۱۷ میلیون دلار و حقوق سالانه پنج میلیون پوند با منچستریونایتد به توافق رسیده و فصل آینده با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت. این خبری بود که روزنامه “دیلی میل” آن را منتشر کرد.به گزارش ایسنا،این روزنامه انگلیسی نوشت: منچستریونایتد با هافبک جوان بارسلونا به توافق نهایی رسید و قراردادش امروز (شنبه) به طور رسمی اعلام خواهد شد.آلکانترای ۲۲ ساله از استعدادهای مدرسه لاماسیاست. او چند روز پیش با تیم ملی فوتبال اسپانیا قهرمان جوانان اروپا شد و در بازی فینال به تنهایی سه گل به ثمر رساند. جدای از منچستریونایتد تیمهای دیگری همچون میلان، رئالمادرید و منچسترسیتی هم علاقه خود را برای جذب هافبک آبی-اناریها اعلام کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق گزارشات رسیده پدر تیاگو آلکانترا که مدیربرنامه های وی نیز هست امروز با سران منچستر یونایتد ملاقات کرده استدر این روزها که هیچ کدوم از دو باشگاه این اخبار را نه رد و نه تایید میکند روز به روز تیاگو به یونایتد نزدیک تر میشود.یونایتد از رقیب خود بایرن مونیخ پیشی گرفته و به نظر میرسد که با توجه به “موندو دپورتیو” یونایتد در آستانه امضای قرارداد با تیاگو است.ESPN نیز ادعا میکند سران چلسی در حال مذاکر با تیاگو هستند ولی باز هم شانس یونایتد برای این انتقال بیشتر است.عکسی که دیروز در رسانه ها مطرح شد توپی را نشان میداد که ده خیا روی آن نوشته بود “در منچستر میبینمت” و او را به تیاگو هدیه داده بود.همچنین از تصویر ( توپ با امضای دیوید) که در رسانه ها منتشر شد به نظر میرسد پشت پرده ده خیا تیاگو را برای آمدن به یونایتد ترغیب کرده است.هافبک ۲۲ ساله بارسا و اسپانیا بعد از مسابقات قهرمانی اروپا به رفتن خود از بارسا لینک شده است.بند آزاد سازی تیاگو از ۹۰ میلیون یورو یه ۱۸ میلیون یورو به دلیل بازی کمتر از حد انتظار در تیم اصلی کاهش یافته است.او میخواهد در سال ۲۰۱۴ در برزیل در ترکیب اصلی اسپانیا حاضر باشد و این چیزیست که او را به یونایتد نزدیک تر کرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]وین رونی مهاجم منچستر یونایتد در اوایل هفته اینده در مورد اینده ی خود با سرمربی جدید شیاطین سرخ صحبت خواهد کرد.
مهاجم ۲۷ ساله و ملی پوش شیاطین سرخ که به شدت شایعات جدایی وی از الدترافورد قوت گرفته است به دلیل بازی نکردن در پست تخصصی خود اندکی ناراحت است.
ارسنال ، پاریس سن ژرمن ، رئال مادرید و بایرن مونیخ از جمله تیم هایی بودند که وین رونی به انها لینک شده است .اخیرا نیز اخباری مبنی بر علاقه ی مورینیو برای جذب وی منتشر شده است.
در هر حال هنوز یک شانس برای ماندن رونی در الدترافورد وجود دارد و بی شک صحبت های او با دیوید مویس روشنگر اینده ی وی در الدترافورد خواهد بود.
بر اساس ادعای mirror وین رونی از اینکه سر الکس فرگوسن درخواست خروج وی را به صورت عمومی مطرح کرده است کمی دلخور است ومیگوید که دلیل درخواست رونی از یونایتد مشکل وی با مویس نیست.
اگر مویس درخواست رونی را بپذیرد و به او اجازه دهد تا در طول فصل اینده بیشتر شانس بازی در نقش مهاجم نوک را داشته باشد ، رونی میتواند در پایان روز دوم سپتامبر و با بسته شدن پنجره ی نقل و انتقالات همچنان یک بازیکن منچستر یونایتد باقی بماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ریو فردیناند مدافع منچستر یونایتد میگوید با دیدن بازیکنانی همچون رایان گیگز در رختکن یونایتد برای کسب جامهای بیشتر مصممتر میشود.
ریو فردیناند به زودی دوازدهمین فصل حضور خود در الدترافورد را تجربه خواهد کرد که طی این مدت شش بار قهرمانی در لیگ برتر،یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و دو قهرمانی در لیگ کاپ انگلستان را بدست اورده است.
بازی بزرگداشت فردیناند که در روز نهم اگوست در برابر سویا برگزار خواهد شد اولین مسابقه ی شیاطین سرخ در الدترافورد خواهد بود که دیوید مویس به عنوان سرمربی بر روی نیمکت یونایتد خواهد نشست.
با بازنشستگی پل اسکولز ، ریو فردیناند تنها رایان گیگز را از لحاظ تعداد مدال بالاتر از خود میبیند و اذعان میکند که دیدن چنین بازیکنی موجب میشود تا برای کسب جام اشتیاق بیشتری پیدا کند.
“من از قهرمانی هایی که به دست اورده ام خوشحال نیستم. حداقل تا زمانی که در کنار خود بازیکنانی را میبینم که از من افتخارات بیشتری کسب کرده اند.”
“شما همیشه افراد بالاتر از خود را به عنوان یک الگو انتخاب میکنید و این دقیقا همان کاری است که من در لحظه ی ورود به باشگاه انجام دادم. من بازیکنانی را میدیدم که هر کدام سه،چهار،پنج جام قهرمانی در کارنامه خود داشتند و ان زمان به خود گفتم : من میخواهم که به این افتخارات برسم”
“همه ی شما همیشه برای خود اهدافی رامشخص می کنید. من نیز چنین هستم و هیچوقت یک جا نمیشینم و نمیگویم: از چیز هایی که به دست اورده ام کاملا راضی هستم”
فردیناند امیدوار است این حقیقت که مویس بازیکنانی را دراختیار دارد که هر کدام تعداد زیادی عنوان قهرمانی در کارنامه خود دارند، به او کمک کند تا با وجود نداشتن تجربه اروپایی کافی در اورتون، در یونایتد دوران موفقی را داشته باشد.
“مربی جدید میخواهد تا تفکرات خاص خودش را روی تیم پیاده کند و ما بازیکنان با این تغییر شرایط مشکلی نخواهیم داشت”
“ولی خوشبختانه حقیقت این است که مویس بازیکنانی را در اختیار دارد که میدانند چگونه یک کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهند”
“تیم ما این قابلیت را دارد که به صورت خودکار به حرکت خود ادامه دهد و مربی تنها باید اجزای مختلف را در کنار هم قراردهد و مطمئن شود که همه چیز به طور کامل و صحیحی انجام میشود و اگر نیاز به تغییر تاکتیک باشد انگاه مربی با تمرینات که تعیین میکند و نکاتی که به ما میگوید میتواند از روش مورد نظر خود بهره ببرد” (خیلی پیچیدش کرد یه جورایی داره میگه فقط کافیه مویس به ما بگه چی میخواهد تو هر بازی ما همون رو براش انجام میدیدم)
” شرایط به گونه ای است که با اغاز لیگ و رویارویی با رقبا از ما انتظار برد دارند و این چیزی است که تعداد زیادی از ما سالهای متوالی در حال انجام ان هستیم و به همین خاطر است که مدت طولانی در این باشگاه سپری کرده ایم و افتخارات زیادی کسب کرده ایم”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اسطوره ی ولزی منچستر یونایتد بیان میکند که در چند بازی که از تیاگو الکانترا هافبک تیم بارسلونا دیده است وی را استعدادی ناب در یافته است ولی در مورد احتمال حضور تیاگو در الدترافورد مطلب خاصی را عنوان نمی کند.
رایان گیگز در گفتگو با روزنامه ی مارکا بیان کرد:
” من چندین بازی از تیاگو دیده ام”
“او بازیکن خوبی است ولی همیشه گمانه زنی هایی راجب انتقال بازیکن های خوب به یونایتد وجود داشته است . باید صبر کرد و دید ایا این انتقال انجام می شود یا نه ولی تیاگو یک بازیکن فوق العاده با استعداد است”
رایان گیگز بازیکنی که نزدیک به ۲۶ سال در الدترافورد به سر میبرد و در سن ۴۰ سالگی نیز به بازی خود ادامه خواهد داد در مورد شرایط کنونی اش توضیح داد:
“عوامل بسیاری موجب شدند تا این مدت طولانی به بازی کردن ادامه دهم . مهمترین عامل هم سخت کوشی و تلاش زیاد می باشد و بعد از ان هم کار کردن زیر نظر یک مربی فوق العاده برای یک مدت طولانی و بعد از ان میتوانم به حضور بازیکنان با کیفیت در کنار خود اشاره کنم. همچنین شما باید ازبدن خود به خوبی نگهداری کنید و از نظر روحی نیز کاملا ارامش داشته باشید. در کنار این عوامل انگیزه ی بسیار خوبی نیز باید داشته باشید.”
“بله،کم کم دارد زمانش فرا میرسد (زمان بازنشستگی) . من هنوز تصمیم خاصی مبنی بر اینکه بعد از بازنشستگی چه کاری انجام دهم نگرفته ام. سرمربی گری ، هدایت تیم جوانان و یا تبدیل شدن به یک مدیر چه کسی میداند؟ . من میخواهم برای این تصمیم کمی اماده تر شوم . من طی دو یا سه سال اینده تصمیم نهایی خودم را خواهم گرفت . زمانی که کاملا اماده باشم”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]خاویر هرناندز مهاجم تیم منچستر یونایتد در اخرین بازی تیم ملی مکزیک در جام کنفدراسیون ها توانست دو بار دروازه ی حریف را باز کند.
تیم ملی مکزیک و ژاپن شب گذشته در حالی رو در روی هم قرار گرفته بودند که به دلیل دو شکست قبلیشان شانس خود را برای صعود از دست داده بودند و این بازی تنها جنبه ی حیثیتی برای طرفین داشت که مکزیک توانست با نتیجه ی ۲-۱ بازی را به نفع خود به پایان برساند.خاویر هرناندز مهاجم تیم منچستر یونایتد در این دیدار توانست هر دو گل مکزیک را با ضربه ی سر وارد دروازه کند که میتوانید گل های وی را [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ببینید .چیچاریتو در دقیقه ی ۹۰ این مسابقه شانس این را داشت تا هتریک خود را کامل کند ولی ضربه ی پنالتی خود را از دست داد تا بازی با همان نتیجه به پایان برسد.لازم به ذکر است که خط حمله ی مکزیک در جام کنفدراسیون ها جمعا دارای سه گل زده می باشد که هر سه انها توسط چیچاریتو به ثمر رسیده است. همچنین چیچاریتو با دو گلی که در این بازی به ثمر رساند توانست یک رکورد فوق العاده برای خود ثبت کند و در ۵۳ بازی ملی ۳۵ گل به نام خودش ثبت کند و در رده ی سوم برترین گلزنان فوتبال مکزیک قرار بگیرد.شینجی کاگاوا ،دیگر بازیکن تیم منچستر یونایتد نیز ۹۰ دقیقه برای ژاپن بازی کرد ولی نتوانست مانع از شکست این تیم شود.
وین رونی طی صحبتهایی با رئیس جدید الدترافورد “دیوید مویز” خواهان ماندن در یونایتد شد
ستاره انگلیسی شیاطین سرخ که در ماه های گذشته بارها به خروج از باشگاه لینک شده بود از فرگوسن درخواست ترک الدترافورد را کرده بود.با این حال طبق ادعای میرور وین رونی آماده است تا در جلسه هفته آینده که با دیوید مویز دارد علاقه خود برای ماندن در باشگاه را اعلام کند و در فصل بعد هم برای شیاطین به میدان رود.رونی و دیوید مویز پیش از این در اورتون با هم کار کرده اند.
بر اساس ادعای دیلی میل اخرین تلاش های بارسلونا برای حفظ تیاگو ناموفق بوده است و این بازیکن برای پیوستن به یونایتد مصمم میباشد.
بر طبق گزارشی که دیلی میل به تازگی منتشر کرده است اخرین تلاش های بارسلونا که اخیرا برای نگهداری تیاگو الکانترا صورت گرفته ناموفق بوده است.
مطمئنا این یک خبر خوب برای هواداران یونایتد است و همانطور که همگی میدانیم بازیکنی پیدا نمیشود که تیمی مثل بارسلونا را از روی هوا و هوس ترک کند بلکه بازی نرسیدن به تیاگو میتواند دلیل اصلی این انتقال باشد و از انجا که بازیکنانی مثل فابرگاس، ژاوی و اینیستا در بارسا حضور دارند این امر به ناگاه تغییر نخواهد کرد.
دیلی میل سابقه ی خوبی در مورد انتشار اخبار یونایتد دارد و کمتر دیده شده است که صحت اخبارش تایید نشود.
پیشنهاد یونایتد به تیاگو دستمزد ۴٫۴ میلیون یورو در سال می باشد و پیشنهاد رسمی برای جذب تیاگو به بارسلونا طی هفته ی اینده اعلام میشود.
بر اساس گزارشات رسیده باشگاه منچستر یونایتد شرایط امضای قرار داد با تیاگو را خیلی سریع فراهم کرده و قهرمان لیگ برتر به سرعت نسبت به جذب ستاره ی جوان اسپانیایی اقدام کرده است.
روزنامه های ورزشی کاتالانیا اعلام میکنند که منچستر یونایتد تیاگو را متقاعد کرده است تا با دریافت دستمزد ۴٫۴ میلیون یورو در سال به الدترافورد بیاید.
این مقدار دستمزد تیاگو را در لیست بازیکنان یونایتد بر اساس میزان دستمزد در رتبه ی سوم قرار میدهد و مطمئنا بیشتر از مبلغی است که از بارسلونا دریافت می کند.
منچستر یونایتد پیشنهاد رسمی خود را طی هفته ی اتی به بارسلونا ارائه خواهد کرد و به نظر میرسد که خرید این ستاره ی جوان برای انها کمتر از ۲۲ میلیون یورو خرج خواهد داشت.
با توجه به بند موجود در قرارداد این بازیکن ، تیاگو الکانترا میتواند در مقابل پرداخت ۱۸ میلیون یورو بارسلونا را ترک کند و باشگاه کاتالانی به نظر میرسد قصد دارد با حساب کردن مالیات مبلغی نزدیک ۲۱٫۷۸ میلیون یورو دریافت کند.
یونایتدی ها پیش از این میخواستند با پیشنهادی ۴۵ میلیون پوندی به جذب فابرگاس اقدام کنند که از جانب این بازیکن مذاکرات به بن بست رسید ولی تیاگو گزینه ی دیگر یونایتدی ها یک گزینه ی ایده ال به نظر میرسد چرا که هم جوان تر و هم با تفکرات مویس تناسب بهتری دارد.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – فروشگاه مرکزی باشگاه منچستریونایتد فروش پیراهن شماره هفت منچستریونایتد با نام والنسیا را متوقف کرد.پس از رونمایی از پیراهن جدید باشگاه برای فصل آینده اخبار ضد و نقیضی از فروشگاه مرکزی منچستریونایتد به گوش می رسید، که اکنون دیلی میل آن را علناً فاش کرده است.به گزارش دیلی میل، منچستریونایتد بر روی پیراهن های جدید شماره هفت خود نام والنسیا را چاپ نکرده است. به نظر می رسد توقف فروش پیراهن منچستر با این شماره و نام والنسیا به این دلیل است که آنتونیو والنسیا فصل بعد شماره دیگری را به تن خواهد کرد. ولی اکنون این سوال مطرح شده است که این شماره به چه کسی خواهد رسید.اولین گزینه شاید خرید بازیکن بزرگی است که مدتهاست وعده داده شده است. بیل، تیاگو، فابرگاس و یا حتی خود کریستیانو رونالدو می توانند در صورتی که به الدترافورد بیایند این شماره را به تن کنند. و یا شاید این پیراهن به بازیکنان کنونی منچستر از قبیل زاها و یا کاگاوا برسند. “شاید” دیگری که مطرح است این است که ممکن است منچستر قصد فروش والنسیا را داشته باشد و هنوز در مورد شماره هفت بعدی تصمیم نگرفته است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)