Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 131 نخستنخست ... 891011122060110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

عمران‌زاده: آقاي گل مدافعان مي‌شوم

مدافع استقلال گفت: اگر آن طور که در ذهن دارم در مسابقات گل بزنم آقاي گل مدافعان مي‌شوم.
    حنيف عمران‌زاده گفت: بازي کردن در ترکيب استقلال بزرگترين و بهترين اتفاق زندگي‌ام است و مي‌خواهم با پيراهن اين تيم بهترين بازي‌ها را به نمايش بگذارم.

وي ادامه داد: در طول فصل گذشته چند بازي موفق به گلزني شدم و امسال بايد آمار اين گل‌ها را افزايش دهم. گفته بودم هر دو بازي يک بار گل مي‌زنم و سر قولم هستم. در ديدار مقابل فولاد خوزستان به طور حتم در ضربات کرنر و ايستگاهي نفوذ خواهم کرد تا دروازه حريف را باز کنم.

عمران‌زاده اظهار داشت: بازي‌هاي مهدي هاشمي‌نسب را به خاطر دارم. او الگوي من است و مي‌خواهم عملکردي مثل وي داشته باشم. با او تماس خواهم گرفت تا نکته‌هاي جديدي را ياد بگيرم. شايد مثل او بتوانم در دربي گل بزنم، اگر آن طور که در ذهن دارم در مسابقات گل بزنم آقاي گل مدافعان مي‌شوم.

عمران‌زاده گفت: ديدار برابر فولاد آسان نخواهد بود و شرايط استقلال مطلوب است. هر جلسه تمرين که مي‌گذرد هماهنگي ميان بازيکنان بيشتر خواهد شد و استقلال واقعي از هفته سوم و چهارم مشاهده خواهد شد.

وي گفت: در آزادي خواسته و هدفمان برد است و با ارائه فوتبال تهاجمي از دقيقه اول به اميد خدا و با حمايت هواداران پيروز مي‌شويم.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

4. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

برهاني: در اين فصل مي‌خواهم خيلي چيزها را ثابت كنم

مهاجم استقلال گفت: در اين فصل از انگيزه‌هاي زيادي برخوردار هستم و مي‌خواهم خيلي چيزها را ثابت کنم.

آرش برهاني گفت: متاسفانه هنوز آسيب‌ديدگي من به طور کامل برطرف نشده است. پيش از بازي با شهرداري تبريز در آخرين جلسه تمرين دچار کشيدگي عضله شدم. درد زيادي داشتم اما به ميدان رفتم و توانستم گل هم بزنم.

برهاني ادامه داد: در اين فصل از انگيزه‌هاي زيادي برخوردار هستم و مي‌خواهم خيلي چيزها را ثابت کنم. اين قول را مي‌دهم هميشه بهترين بازي‌ها را با پيراهن استقلال در مسابقات به نمايش بگذارم.

برهاني گفت: سه امتياز اولين مسابقه باعث افزايش روحيه تيمي شده است و به طور حتم در ديدار فولاد هدفي جز برد نداريم. فولاد در بازي اول به استيل‌آذين باخت و نمي‌خواهد دومين شکست در کارنامه‌اش ثبت شود،‌ براي همين انگيزه‌هاي زياد خواهد داشت.

6. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

برای جبران باید ذوب‌آهن را ببریم
    یوسفی: بعد از رسیدن به گل باز هم عقب کشیدیم

محسن یوسفی بازیکن چپ‌پا و شمالی استقلال معتقد است در بازی مقابل فولاد روی یک ضدحمله و اشتباه تیمش بازی را واگذار کرد.

او درخصوص این مسابقه به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: «بازی خوبی بود و مسابقه را خوب شروع کردیم. اما متاسفانه پس از به ثمر رسیدن گل برتری دوباره عقب کشیدیم. فولاد هم در این دقایق و بعد از خوردن گل بازی خیلی خوبی را به نمایش گذاشت. اما بعد از گل مساوی حریف دوباره حمله کردیم تا بازی را به نفع خود کنیم که متاسفانه روی یک ضدحمله و اشتباه گل دوم را هم دریافت کردیم. حملات ما برای به تساوی کشاندن بازی هم به ثمر نرسید تا در نهایت بازی برده را به حریف واگذار کنیم. چون اول فصل است این باخت قابل جبران خواهد بود البته به شرطی که اشتباهات بازی دیروز را در مسابقات آینده تکرار نکنیم.»
    یوسفی هم مانند سایر استقلالی‌ها به عدم هماهنگی در تیمش اشاره دارد: «هنوز اول فصل است و ما به هماهنگی لازم دست پیدا نکردیم. در دو مسابقه‌ای هم که انجام دادیم ناهماهنگی میان بچه‌های ما کاملا به چشم می‌آمد اما امیدوارم برای بازی بعدی با تمرینات خوبی که انجام می‌دهیم هرچه سریعتر به هماهنگی لازم دست پیدا کنیم تا با کسب یک نتیجه خوب مقابل ذوب‌آهن سه امتیاز از دست رفته در این بازی خانگی را جبران کنیم. البته بازی این هفته ما هم سخت است اما برای جبران این باخت چاره‌ای جز بردن ذوب‌آهن نداریم.»

8. 5 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

بازیکنان استقلال با هم هماهنگ نیستند
    آشوبی: مظلومی حق دارد ناراحت باشد

فرزاد آشوبی هافبک استقلال معتقد است در بازی دیروز تیمش در دقایقی از بازی عملکرد ضعیفی داشت و در نهایت هم چوب آن را خورد.

آشوبی در خصوص بازی دیروز با فولاد به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: «بازی سختی نبود. فکر می‌کنم در برخی از دقایق آنطور که باید عمل نکردیم و آخر کار هم آن اتفاقی که نباید افتاد و بازی برده را واگذار کردیم. ما مدت کوتاهی است که کنار هم بازی می‌کنیم و هنوز به هماهنگی و شناخت کامل نرسیده‌ایم. فکر می‌کنم باید به استقلال فرصت بیشتری داد. ما تیم خوبی هستیم و با کمک هواداران می‌توانیم فصل موفقی را پشت‌سر بگذاریم.»
    او در خصوص عملکرد خودش هم می‌گوید: «قطعا باید بهتر از این باشم اما من در هر دو بازی این فصل یک یار مستقیم داشتیم که فضا را از من گرفته بود تا نتوانم بازی خودم را انجام دهم. البته اینکه یارگیری می‌کنند یک امر طبیعی است. در فوتبال امروز این مورد زیاد به چشم می‌خورد. اما باید تدابیری اندیشیده شود تا من هم فضای لازم را در اختیار داشته باشم.»
    در دو بازی استقلال این تیم پس از رسیدن به گل برتری دیگر تمایلی به هجوم و بازی رو به جلو از خود نشان نمی‌دهد. آشوبی این موضوع را هم در عدم هماهنگی بازیکنان توجیه می‌کند: «این موضوع هم به عدم هماهنگی ما بر می‌گردد. ناهماهنگی فقط در پاس دادن و در کل موارد فیزیکی نیست. ممکن است فکر بازیکنان یک تیم هم با هم هماهنگ نباشد. بهتر است اینطور بگویم که ما هنوز به شناخت کامل از یکدیگر نرسیده‌ایم. به عنوان مثال در دقایقی از مسابقه فکر می‌کنم باید به بازی سرعت داد اما یک نفر دیگر نظرش این است که باید بازی را خواباند یا یک نفر فکر می‌کند که باید به حمله ادامه داد اما دیگری صلاح می‌بیند که حفظ توپ و کار دفاعی کنیم. زمانی که ما به شناخت و هماهنگی با یکدیگر برسیم این مشکل هم حل خواهد شد.»
    او درخصوص آینده استقلال و اینکه آیا می‌توان روی این تیم به عنوان یک مدعی حساب باز کرد اینگونه می‌گوید: «هنوز برای قضاوت خیلی زود است. تازه هفته دوم لیگ در ایران است. اینکه بخواهیم بگوییم چه تیم‌هایی مدعی هستند و چه تیم‌هایی سقوط می‌کنند قضاوت درستی نخواهد بود. باید زمان بیشتری سپری شود تا بتوان در این رابطه منطقی و درست صحبت کرد. اما امیدوارم که فصل خوبی برای استقلال باشد چرا که از این تیم بزرگ انتظاری غیر از این هم نمی‌رود. امیدواریم در بازی‌های آینده این شکست خانگی را جبران کنیم. با حمایت هواداران و انگیزه‌ای که در بچه‌ها ایجاد شده این مهم دور از دسترس نخواهد بود. نباید این شکست را چندان مهم جلوه داد. لیگ جریان دارد و فرصت برای جبران زیاد است.»
    آشوبی عصبانیت پرویز مظلومی از شکست تیمش را طبیعی می‌داند: «طبیعی است که آقای مظلومی از بچه‌ها ناراحت باشد. ما بازی برده را با باخت عوض کردیم. طبیعتا ایشان باید از این موضوع ناراحت باشند و مورد عجیبی نیست. حق با سرمربی تیم است. ما نباید در خانه بازی برده را واگذار می‌کردیم.»

10. 5 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

دفاعی بازی کردن تصمیم کادر فنی نیست
    فریبا: این شوک برای استقلال لازم بود

بهتاش فریبا مربی تیم استقلال بد بازی کردن و بد بودن تیمش در بازی دیروز مقابل فولاد خوزستان را تایید می‌کند.

او به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: «بازی بدی بود و بچه‌ها خوب کار نکردند. اما با وجود اینکه تیم عملکرد خوبی نداشت و شاید تنها 20 درصد از توان بچه‌های ما بود باز هم نزدیک به پنج موقعیت خوب گلزنی ایجاد کردیم که مهاجمان ما یعنی مجیدی، دوسانتوز و میداودی نتوانستند توپ را تبدیل به گل کنند. البته از این موضوع هم نباید بگذریم که فولاد هم دو سه موقعیت خوب گلزنی داشت. این شوک برای تیم لازم بود و از این جهت خوشحالیم که این اتفاق در ابتدای فصل افتاد.»

استقلال در دقایقی از بازی و حتی زمانی که از فولاد عقب بود تمایل و توان چندانی برای هجوم روی دروازه حریف نداشت.فزیبا در این مورد ادامه می دهد: «به نظرم بدن‌ها هنوز یک مقدار سنگین است. همانطور که در تصاویر تلویزیونی مشخص بود آقای مظلومی بارها لب خط‌ آمد و تیم را رو به جلو فرا خواند. این مشخص می‌کند که دفاعی بازی کردن تصمیم کادر فنی نیست. به هرحال این موضوع باید بررسی شود و کادر فنی در جلسه‌ای که امروز دارد در این رابطه صحبت خواهد کرد.»
    باوجود این باخت بهتاش فریبا به روزهای خوش استقلال امیدوار است: «مطمئن باشید این تیم خوب خواهد شد. ما روز اول هم گفتیم که این استقلال نیاز به زمان دارد و تیم هر چقدر رو به جلو برود هماهنگی بیشتر ایجاد خواهد شد. ما تیم خوبی داریم و در بازی‌های آینده نمایش بهتر و نتایج مطلوب‌تری را از استقلال شاهد خواهید بود.»

12. 5 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

راضى نيستم در هفته هاى آينده تغييرات خواهيم داشت

مظلومى: بازيكنان استقلال بايد بدانند من پاسخگوى هواداران هستم

سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان استقلال بايد اين نكته را بدانند كه من بايد پاسخگوى هواداران و تماشاگران باشم.وى پس از شكست ۲ بر يك مقابل فولاد خوزستان در ورزشگاه آزادى در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آن چيزى كه مى خواستم در زمين اتفاق نيفتاد. اصلا از بازيكنان راضى نيستم. دليلش هم ضعف بدنى آنهاست. كارهاى تاكتيكى ما تا زمانى كه به گل رسيديم خوب انجام شد. وى ادامه داد: نبايد چنين شكستى مى خورديم. بازيكنان بايد از اين باخت درس بگيرند. در گل هايى كه خورديم خط دفاع مقصر بود. مدافعان ما نبايد به يكديگر تعارف كنند تا مهاجم حريف بيايد و گل بزند. مشكلاتى در تيم داريم كه با جابه جايى در نفرات آنها را رفع خواهيم كرد. در نيمه دوم خط حمله فولاد فشار زيادى به ما وارد كرد؛ به ويژه رضا نوروزى كه ۲ گل زد. سرمربى استقلال در مورد ضعف خط دفاعى اش گفت: آنها ناهماهنگ بودند و اين مساله را قبول دارم. اشتباهات فاحشى را مرتكب شديم و شكست بدى خورديم. نبايد اين گونه ببازيم. توان تيمى ما پايين است و سرعت لازم را هم نداريم. حتى پس از برترى برابر شهردارى تبريز در هفته گذشته اين مسائل را بيان كردم. موجودى تيم استقلال همين است. مظلومى با اشاره به تغيير در تركيب تيم در هفته هاى آينده عنوان كرد: شك نكنيد تغييرات خواهيم داشت. من به همه بازيكنان گفته ام همه ديدارها يك فينال است. بچه ها بايد بدانند كه من بايد پاسخگوى اين تماشاگران باشم بنابراين آنها بايد در زندگى حرفه اى، گشت و گذار، استراحت و حتى خورد و خوراك خود دقت لازم را داشته باشند. من بر اين مسائل نظارت مى كنم. مظلومى در مورد عملكرد وحيد طالب لو در اين مسابقه گفت: طالب لو عملكرد خوبى داشت. او يك موقعيت تك به تك را مهار كرد. روى گل دوم نيز مدافعان تيم را صددرصد مقصر مى دانم. آنها بايد توپ را دفع مى كردند. تا هفته آينده مى توانم در مورد تركيب اصلى فكر كنم و اكنون نمى توانم چيزى در اين مورد بگويم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح الله زاده: از هواداران مى خواهم به حيدرى توهين نكنند

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: در جلسه اى كه با مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا داشتيم بحثى در مورد كاهش يا افزايش سهميه ايران مطرح نشد. فتح الله زاده درباره حضورش در جلسه كنفدراسيون فوتبال آسيا (afc) به همراه مسئولان فدراسيون ايران صحبت كرد. با ما همراه باشيد:

• در جلسه اى كه در مالزى داشتيد بحثى درباره كاهش سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا شد؟
    ـ هنوز صحبتى درباره كاهش سهميه ها نشده است. جلسه اى كه ما در آن شركت كرديم براى ارائه گزارش از سوى روسا و دبيران فدراسيون فوتبال و مديران باشگاه ها بود. جلسه درباره سهميه باشگاه ها در ليگ قهرمانان آسيا در آبان ماه برگزار مى شود.

• شما شرايط را چطور ارزيابى مى كنيد؟ فكر مى كنيد سهميه ايران كاهش پيدا مى كند؟
    ـ به نظرم ايران استحقاق حضور ۵ نماينده در ليگ قهرمانان آسيا را دارد. آقاى سوزوكى مسئول برگزارى ليگ قهرمانان آسيا به ايران آمده و همه موارد را بررسى كرده است. مجموع امتيازاتى كه ايران به دست آورده نسبت به سال گذشته افزايش پيدا كرده و بعضى كشورها نيز نمره پايين ترى از ايران گرفته اند. به همين دليل است كه مى گويم احتمال افزايش سهميه را داريم ولى كاهش سهميه احتمال كمترى دارد.

• در اين جلسه در مورد چه مسائلى بحث شد؟
    ـ در مورد دو موضوع صحبت شد. اول اينكه قهرمان جام حذفى قطر به ليگ دسته اول سقوط كرده است و اين بحث در جلسه مطرح شد كه آيا همين تيم در ليگ قهرمانان شركت كند يا تيم ديگرى جايگزين آنها شود كه كميته اجرايى مسابقات رأى به حضور قهرمان جام حذفى در اين رقابت ها داد.
    بحث ديگرى كه مطرح شد مربوط به يك تيم كره اى بود كه همه بازيكنان آن سرباز بودند كه در مورد اين تيم هم تصميم گرفته شد در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته باشد.

• بگذريم، از استقلال چه خبر؟
    -ـ از شرايط بى اطلاع نيستم و در مدتى كه در مالزى بودم از طريق تلفن از شرايط تيم آگاه شده ام.

• حتما مى دانيد كه جبارى بار ديگر مصدوم شده است؟ گفته مى شود كه قرارداد اين بازيكن با استقلال مشروط است و هر بازى كه او انجام دهد ۸ ميليون مى گيرد؟
    ـ ما با جبارى اين طور قرارداد نبسته ايم.
    با او اين طور طى كرده ايم كه اگر ۷۰ درصد مسابقات را براى استقلال بازى كند يك مبلغ خاصى را به او مى دهيم كه اگر اين مقدار بازى نكند مبلغ ديگرى را به او پرداخت مى كنيم. جبارى مى خواهد امسال با تمام وجود براى استقلال بازى كند.

• حتما خبر داريد كه برخى از هواداران استقلال در جريان بازى راه آهن و سپاهان عليه خسرو حيدرى شعار داده اند؟
    ـ نمى دانم چه اتفاقى در ورزشگاه اكباتان رخ داده است اما از هواداران مى خواهم به خسرو حيدرى فحاشى نكنند و فقط تيم خودمان را تشويق كنند.

• شما كه در مالزى بوديد مباحثى درباره فعاليت آكادمى فوتبال استقبال در مجموعه مرغوبكار مطرح شد...
    ـ من همه جريانات را مى دانم، آقاى رجبى در مرغوبكار جلوى منفعت خيلى ها را گرفته و به خاطر همين براى بعضى ها سخت آمده است. اگر كسى مستند حرفى دارد آن را ارائه كند.

• شما با گرفتن پول براى دادن تست موافقيد؟
    ـ پول گرفتن از كسانى كه تست مى دهند، هميشه بوده است. اين سياست باشگاه است. ما اين پول را براى آنهايى كه به آنجا مى آيند خرج مى كنيم. كسانى كه درباره مجموعه مرغوبكار حرف و حديث درآورده اند به دليل ذهن معيوبشان اين كار را انجام داده اند. ليدرها هيچ نقشى در انجام تست ندارند و فقط فيش ها را كنترل مى كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مجیدی

آماده نبودم اما سرمربى خواست بازى كنم

مجيدى: هيچ مشكلى بين من و مظلومى نيست

فرهاد مجيدى به خواسته مربيان استقلال با وجود اينكه از دوران آمادگى خود دور است در تركيب استقلال قرار گرفت اما چيزى كه براى رسانه ها اهميت داشت اين است كه مجيدى پس از تعويض با پرويز مظلومى دست نداد و اين را روى حساب ناراحتى كاپيتان استقلال گذاشتند. در همين زمينه گفت وگو با وى را بخوانيد:

• بازى با فولاد چطور بود؟
    - اگر در مورد خودم بخواهيم صحبت كنيم بايد بگويم راضى نيستم، من تمريناتم را دير شروع كردم و چند روزى است كه مصدوميت تمام شده، اما چون آرش برهانى مصدوم بود كادرفنى از من خواست تا بازى كنم. من هنوز آماده نيستم و تا رسيدن به آمادگى كامل ام زمان مى برد. من فقط يك هفته با تيم تمرين كردم و شرايط حضور در يك مسابقه را نداشتم.

• نظرت در مورد عملكرد استقلال چيست؟
    - خوب بازى نكرديم. واقعيتش اين است كه بازيكنان زيادى به ما اضافه شده اند و ساختار تيم تغيير كرده، زمان مى خواهد تا اين بازيكنان با همديگر هماهنگ شوند. من به نظرم استقلال هنوز به آن شرايطى كه مربيان مدنظرشان است نرسيده است.

• اين باخت روى روند كارى شما تأثير مى گذارد؟
    - سالى هم كه قهرمان شديم، در ۵ هفته اول ۵ امتياز آورديم، هنوز اول ليگ است و تيم ما نسبت به ساير تيم ها تغييرات بيشترى داشته است. تيم آقاى جلالى خوب بازى كرد ولى اين را فراموش نكنيد كه استقلال هنوز هماهنگ نيست.

• اين فرصت را داشتيد كه بازى را به تساوى بكشانيد؟
    - بله، اين فرصت وجود داشت ما بازى را خوب شروع كرديم اما هر چه از بازى گذشت فولاد بهتر شد.

• با وجود اينكه ناآماده بودى بازى براى استقلال چه جذابيتى برايت داشت؟
    - هميشه حضور در استقلال برايم جذاب است اما دوست دارم وقتى در زمين هستم براى اين تيم خوب كار كنم. من فقط ۳ جلسه با استقلال تمرين كردم، آقاى مظلومى خواست بازى كنم من هم قبول كردم با اينكه تمرين زيادى نداشتم اما
    ۷۰ دقيقه بازى كردم و فكر مى كنم اين زمان، زمان خوبى بود كه در زمين بودم.

• چه زمانى فرهاد مجيدى را آماده ببينيم؟
    - چند هفته وقت مى خواهم و بايد با كمك دكتر نشاطى بدنم را آماده كنم.

• استقلال امسال در كورس خواهد بود؟
    - استقلال هميشه در كورس خواهد بود. من مطمئنم كه استقلال در اين فصل بهتر و بهتر خواهد شد.

• در اين ۷۰ دقيقه اى كه بازى كردى دردى از ناحيه مصدومت نداشتى؟
    - نه هيچ دردى نداشتم و از اين مسأله خوشحالم، اما از نظر بدنى كمى مشكل داشتم كه آن هم با تمرين در چند هفته آينده حل مى شود.

• رسانه ها نوشته اند كه بعد از تعويض با مظلومى دست ندادى؟
    - من از مظلومى تشكر مى كنم كه اطمينان كرد و به من بازى داد. هيچ مشكلى بين من و او نيست و من نمى دانم در مورد كدام صحنه حرف مى زنيد. از مظلومى بايد تشكر هم بكنم كه با اين وضعيت بدنى به من اجازه بازى داد.

• و حرف آخر؟
    - از تماشاگرانمان تشكر مى كنم كه تا پايان بازى از تيم حمايت كرده اند و عليه كسى شعار ندادند، اين شعور تماشاگر ما را مى رساند و بايد قدر اين تماشاگران را بدانيم. واقعا ناراحت هستم كه تماشاگران ما با ناراحتى به خانه هايشان رفته اند اما به آنها قول مى دهيم كه اين اتفاق تلخ را خيلى زود جبران كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

ترابپور: طالب لو مقصر شكست مقابل فولاد نبود

حسين ترابپور مربى دروازه بان هاى تيم فوتبال استقلال با دفاع از عملكرد دروازه بان اين تيم گفت: روى گل هاى خورده طالب لو هيچ تقصيرى نداشت.
    وى با اشاره به بازى ضعيف اين تيم مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: برخلاف آن تصورى كه داشتيم بازى چنگى به دل نزد و به هيچ وجه راضى كننده نبود. بازيكنان آنطور كه بايد بازى نكردند و برخلاف انتظار ما بازى كردند.او افزود: مقابل فولاد حتى تصور شكست را هم نمى كرديم اما برخلاف اين تصور نتيجه را واگذار كرديم. آن هم در حالى كه ميزبان اين مسابقه بوديم و اولين بازى خانگى را برگزار مى كرديم. البته بچه ها تلاش خود را كردند ولى ما و هواداران از آنها توقع بيشترى داشتيم.مربى دروازه بان هاى استقلال دررابطه با دلايل نمايش ضعيف آبى پوشان در اين مسابقه گفت: مهم ترين دليل عدم هماهنگى بازيكنان دير شروع كردن تمرينات نسبت به ديگر تيم هاست. استقلال ديرتر از خيلى تيم ها تمريناتش را شروع كرد و طبيعى است كه بازيكنان آن هنوز به هماهنگى لازم نرسيده باشند.ترابپور در ادامه تصريح كرد: استقلال چند بازيكن ملى پوش داشت كه همگى جزء نفرات اصلى بودند و در مقطع حساسى در تمرينات حضور نداشتند. همين فكر مى كنم دليل كافى باشد براى عدم هماهنگى بين بازيكنان ملى پوش و ديگر بازيكنان. البته معتقدم زمان همه چيز را حل مى كند و بازيكنان رفته رفته به آن هماهنگى كه مدنظر كادرفنى است، خواهند رسيد.اين مربى در رابطه با عملكرد وحيد طالب لو گفت: وحيد در نيمه اول عملكرد بسيار خوبى داشت، حتى در نيمه دوم نيز موقعيت هاى خوبى را گرفت اما واقعا براى يك لحظه نفهميدم چه اتفاقى افتاد كه دروازه باز شد. بايد فيلم بازى را ببينم تا دقيقا اظهار نظر كنم اما به نظرم طالب لو روى گل هاى خورده مقصر نبود و نمى خواست چنين گل هايى بخورد. بلكه يك ناهماهنگى بين خط دفاع و دروازه بان باعث باز شدن دروازه استقلال شد.او در پايان تصريح كرد: محمدى و طالب لو شرايط خوبى دارند و آماده حضور درون دروازه هستند. بايد ببينيم صلاح ديد مظلومى براى بازى بعدى چيست .

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه میداوودی

ترجيح مى دهم در مورد اختلاف با جلالى سكوت كنم

ميداودى: با مجيدى هم مثل برهانى هماهنگ بودم

ميلاد ميداودى، مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: من با آرش قبلا هم همبازى بوده ام اما فكر نمى كنم با مجيدى ناهماهنگ بودم و در ادامه بازى ها اين روند كامل تر خواهد شد.
    گفت وگو با وى را بخوانيد:

•گفته بودى حتى اگر ۱۰ گل هم مى زدم بى ارزش بود و استقلال شكست مى خورد!
    - به هيچ عنوان چنين صحبتى نكرده بودم و در حالى كه بعد از بازى هيچ مصاحبه اى انجام نداده بودم از قول من صحبت هايى را بيان كرده بودند.

•قبل از بازى اكثر بازيكنان استقلال به سمت نيمكت فولاد رفتند، گويا كدورتها و اختلافات قبلى ات با جلالى هنوز هم پابرجا بود كه به سمت نيمكت اين تيم نرفتى؟!
    - اصلا نمى خواهم در اين خصوص صحبت كنم و هيچ اظهارنظرى در اين مورد ندارم.

•بازى را چطور ديدى؟
    - فكر نمى كنم ما ديروز بد بازى كرده باشم. ما موقعيت داشتيم اما استفاده نكرديم و فولاد از موقعيت هايى كه داشت استفاده كرد و به گل رسيد.

•به نظر مى رسيد با برهانى هماهنگ تر از مجيدى بودى!
    - مجيدى تازه از بند مصدوميت جدا شده و فكر مى كنم با اين وجود بازى خوبى ارائه داد. من با آرش قبلا هم همبازى بوده ام اما فكر نمى كنم با مجيدى ناهماهنگ بودم و در ادامه بازى ها اين روند كامل تر خواهد شد.

•روى يك صحنه در حالى كه مى توانستى دروازه را باز كنى اما به مجيدى پاس دادى و مدافعان حريف نيز توپ را ربودند، بسيارى معتقدند نمى خواستى گل بزنى، در حالى كه موقعيتت ۱۰۰ درصد بود.
    - اصلا اين طور نيست. من در آن صحنه دروازه را نمى ديدم و فرهاد مرا صدا كرد تا توپ را برايش بفرستم. پاس كه دادم تازه متوجه مدافع حريف شدم و متأسفانه موقعيت از دست رفت. بعد از آن هم مجيدى به من گفت ضربه را خودت مى زدى اما من به خاطر اينكه موقعيت فرهاد بهتر بود توپ را برايش فرستادم كه متأسفانه آن موقعيت از دست رفت.

•در اولين بازى خانگى امتياز را به حريف واگذار كرديد؟
    - اين باخت براى هواداران بسيار سنگين بود. ما در اين بازى شرمنده هواداران شديم اما ما الان تازه فصل را آغاز كرده ايم و زمان لازم داريم تا هماهنگ تر شويم با اين حال در بازى با ذوب آهن تلاش مى كنيم اين باخت را جبران كنيم.

•فكر مى كنى بتوانيد نايب قهرمان فصل گذشته ليگ را در اصفهان شكست دهيد؟
    - درست است كه ذوب آهن نايب قهرمانى فصل پيش رقابتهاى ليگ است اما استقلال تيم بزرگى است و چند قهرمانى دارد و نمى توان پيش بينى كرد كه چه نتيجه اى
    به دست مى آيد. ما هنوز زمان داريم و براى هماهنگى بيشتر تلاش مى كنيم.

•روند گلزنى ات ادامه خواهد داشت؟
    - تلاشم را به كار مى بندم و اميدوارم كه اين روند ادامه داشته باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 10 از 131 نخستنخست ... 891011122060110 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)