در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
دوستان مشکلم خارج از تاپیک حل شد ممنون اما مشکل از فایل زبان بود تویه CM13 بعد از لود کردن db ها باید فایل زبان لود می شد که متاسفانه نداشتم روی هارد اما تویه اینترنت بود اگه کسی این مشکل براش بوجود اومد می تونه از این لینک دانلودش کنه !و صد البته کار ساختن لیگ برتر تموم شد حتما در اختیارتون می ذارم !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها کسی میتونه فایل لباس جدید رئال مادرید و بارسلونا و هر تیم دیگه ای که میدونه به صورت RX3 بهم بده؟ آخه من بلد نیستم با cm13 کار کنم.
اگه نشد بهم یاد بدین چجوری با cm13 تصویر لباس هارو به صورت فایل در بیارم که تو پوشه دیتا بریزم. ممنون
LEGENDARY
می تونی تویه بخش کیت بری و روی گزینه اکسپورت ایمج کلیک کنی بعدش ازت می خواد که لباس رو یه جایی ذخیره کنی ؛ بعد می تونی روش ویرایش انجام بدی یا از این قبیل داستانا اگرم بخوای جدید وارد کنی گزینه سمت راستیش ایمپورت هستش !!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان ساخت تیم ملی ایران تموم شد اما یه مشکلی دارم ؛ اسم بچه ها رو نمایش نمی ده ! کسی برنامه یا روشی سراغ داره که بتونم اسم هارو تغییر بدم و یا ویرایش کنم ؟ سوال دومم اینه که الان من تیم رو ساختم و تموم شده و می خوام برای بچه ها بزارم باید کدوم فایل ها یا دیتا ها رو از بازی برای دیگران به اشتراک بزارم ؟
داداش دمت گرم من لباس رو ادیت و شماره گذاری میکنم ولی وقتی اکسپورت میکنم و فایلی که میده رو توی پوشه kit توی دیتا میریزم هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
یه راهنمایی کوچیک مشکلو حل میکنه. دمت جیز
LEGENDARY
من که گیج شدم. فک کن من فقط عکس لباس هارو دارم حالا باید چیکار کنم که این لباس تو بازی باشه.
LEGENDARY
سلام آقا من آموزش و نرم افزار ساخت فیس فیفا 13 رو می خوام کسی بهم کمک می کنه؟
داداش میشه لینک سالم دانلود گزارشگر عربی رو یکی بزاره مرسی
سلام دوستان اونایی که مثل من حال ندارن نقل و انتقالات تابستونی (البته تا اینجای فصل نقل و انتقالات) رو خودشون انجام بدن این لینک دانلود فایل مربوط به نقل و انتقالاته.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد فایل رو اکسترکت کنید. پوشه ی Game رو توی پوشه ی fifa 13 کپی و هر جا لازم شد replace کنید.
بعد نرم افزار MWM selector رو وا کنین و پایین سمت چپ database رو از default به database 2.0 تغیر بدین. بعدش هم apply database و تمام.
اگه فایلی به نام MWM selector ندارید یه مشکل دیگست که اگه کسی این مشکلو داره بگه بهم![]()
LEGENDARY
ویرایش توسط icon : 07-03-2013 در ساعت 21:53
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)