[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تیاگو آلکانتارا بازیکن ۲۲ ساله بارسلونا که این روز ها شایعات پیوستنش به منچستریونایتد هر روز بیشتر می شود باز هم تیتر خبری جدیدی را رقم زده است .چهارشنبه هفته قبل نیز طرفداران تیز بین یونایتد پیام جالب ده خیا بر روی توپ فینال که برای تیاگو نوشته شده بود را دیدند . حالا یکی از هواداران یونایتد که فادی اعظم نام دارد لباس یونایتد را برای امضا به تیاگو داده بود . از او در مورد اینکه چگونه لباس را به تیاگو داد سوال کردیم :
لباس را کجا به تیاگو دادید تا امضا کند ؟
محل زندگی من با هتل اقامت اسپانیا ۱۵ دقیقه فاصله داشت . من به هتل رفتم تا ده خیا و تیاگو را ببینم . البته به من اجازه ورود نمی دادند اما دوست من در آن جا کار می کرد و به من اجازه داد تا از در پشتی وارد شوم ( اونجا هم پارتی بازی دارنا ) .
آیا در مورد پیوستن او به منچستریونایتد چیزی گفتید ؟
من در مورد این موضوع از او سوال کردم و به او گفتم که هر یک ساعت یک بار به سایت های ورزشی سر میزنم تا شاید خبری در مورد پیوستنش به یونایتد ببینم . او خیلی خوشحال شد و از من به خاطر این موضوع تشکر کرد .
آیا از ده خیا سوالی کردی ؟
به ده خیا گفتم در مورد آمدن تیاگو به یونایتد هنوز پا فشاری کند و او در جواب به من گفت ” اون میاد ، نگران نباش “