به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ریو فردیناند به مدعیان کسب قهرمانی در لیگ برتر هشدار داد منچستر یونایتد مانند همیشه با قدرت ظاهر خواهد شد ..
فردیناند فکر میکند که انتخاب مویس به عنوان جانشینی سر الکس فرگوسن تصمیم درستی بوده است.
سر الکس فرگوسن در پایان این فصل با اعلام بازنشستگی خود جهان فوتبال را شوکه کرد و تصمیم گرفت بعد از ۲۶ سال الدترافورد را ترک کند. ولی فردیناند اعتقاد دارد کارها زیر نظر مویس طبق روال عادی پیگیری میشود.
فردیناند در مصاحبه ای با دیلی میرر عنوان داشت:
“من فکر می کنم انتصاب دیوید مویس پیام ثبات و ماندگاری را مخابره کرد”
“بیشتر از هر چیز باشگاه به دنبال مربی ای بود که بتواند با وی یک همکاری بلند مدت داشته باشد و بتواند با کارهایی که سر الکس انجام داد رقابت کند. مربی جدید روش ها و برنامه های خودش را خواهد داشت ولی عناصر سر الکس در وجود او دیده می شود”
در حالی که مدافع سابق انگلستان تا به حال با مویس همکاری نداشته است ، ولی می گوید که شباهت بسیار مویس و فرگوسن موجب به دست اوردن افتخارات زیادی خواهد شد.
“دیوید مویس شخص مصممی است، او یک برنده است و شما این را میبینید که تیم های او در نحوه ی بازی کردن یک هویت مخصوص دارند. به نظر من دیوید مویس دارای شخصیتی بسیار قوی می باشد”
“هر موقع که من او را ملاقات کردم تحت تاثیر وی قرار گرفتم و من فکر میکنم که او شخص مفیدی است که به باشگاه اضافه شده است.”
دیوید مویس که اکنون همراه با خانواده اش در تعطیلات تابستانی به سر می برد به نظر می رسد هفته ی اینده به انگلستان بازگردد و کار خود را به طور رسمی از اول جولای اغاز کند.
فردیناند در ادامه ی صحبت هایش گفت :
“بدیهی است که ما باید کار های زیادی انجام دهیم . ما در گذشته نیز توانسته ایم این کار ها را انجام دهیم و به موفقیت دست پیدا کنیم”
“ساده لوحانه است اگر فکر کنید که مربی جدید می اید و در یک چشم به هم زدن همه چیز تغییر می کند. او کار خود را در طول زمان کامل می کند و باشگاهی مانند منچستر یونایتد در تاریخ خود اثبات کرده است که زمان زیادی در اختیار مربیان قرار می دهد.”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]کریستال پالاس علاقمند است که ویلفرد زاها را به طور قرضی به سلهورست پارک برگرداند.اما رئیس این باشگاه,فیل الکساندر تاکید می کند که تصمیم نهایی با منچستر یونایتد است.
وینگر ۲۰ ساله در ژانویه با قراردادی ۱۵ میلیون پوندی توسط منچستر یونایتد خریداری شده بود اما برای ادامه فصل به کریستال پالاس قرض داده شد و توانست این تیم را به لیگ برتر برساند.این روز ها زمزمه های فراوانی در مورد آینده زاها به گوش می رسد و برخی از آن ها حاکی از این است که عقاب ها در نظر دارند تا برای دومین بار زاها را قرض بگیرند.الکساندر فاش می کند که پالاس به احتمال فراوان پیشنهادی برای قرض گرفتن زاها ارائه می دهد اما او تاکید می کند که تصمیم نهایی خارج از عهده آن هاست.او به اسکای اسپورت نیوز می گوید:”این گزینه دیگری است که کاملا به منچستر یونایتد مربوط می شود.او در حال حاضر بازیکن آن هاست.”“درخواست خواهیم کرد؟ما احتمالا به صورت ضمنی درخواست می کنیم اما واقعا این به آن ها بستگی دارد.”“ما دوست داریم که ببینیم ویلفرد بر می گردد؟البته,ما دوست داریم اما او دوره اش را در منچستر یونایتد شروع کرده و من مطمئن نیستم که پس از جند جلسه تمرینی آن ها حاضر باشند که دوباره او را قرض بدهند.”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اینم مصاحبه ای که توی سایت رسمی باشگاه بود:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود سوپر گل شینجی کاگاوا به ایتالیا:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جستجو برای یافتن یک هافبک میانی در فصل نقل و انتاقالات برای منچستر یونایتد به یک داستان دنباله دار و نا امید کننده تبدیل شده است. دو فصل پیش شایعاتی مبنی بر حضور وسلی اشنایدر در یونایتد به گوش رسید و روزنامه ها و سایت های بسیاری وی را بازیکن جدید یونایتد خواندند ولی این اتفاق نیوفتاد در فصل گذشته نیز تا لحظات اخر همگی بر این باور بودیم که مقصد بعدی لوکامودریچ منچستریونایتد خواهد بود ولی در انتهای کار سر از رئال مادرید در اورد. امسال نیز بازار شایعات داغ بوده و نام سسک فابرگاس به عنوان خرید بعدی یونایتد به گوش میرسد که همانطور که همگی حدس میزنیم وی در ینو کمپ باقی خواهند ماند.
کوین استروتمن بازیکن دیگری است که اکنون اسم خود را در صدر لیست بازیکنان لینک شده به یونایتد می بیند بازیکنی که چندی پیش نیز توجه مسئولان یونایتد را به خود جلب کرده بود و با بیانیه ی ایجنتش مبنی بر علاقه ی وی به بازی در لیگ برتر انگلستان این شایعات قوت گرفت.
دیوید مویس سرمربی جدید شیاطین سرخ به شدت دنبال یک هافبک جدید در ترکیب خود است ولی اگر یک بازنگری در گزینه هایی که موجود است انجام دهد ممکن است دریابد که پاسخ به مشکلات خط میانی تیم بسیار بسیار به او نزدیک تر است. بله ، هواداران یونایتد یک هافبک مرکزی میخواهند.بله در اینکه خط هافبک یونایتد نیاز به قوی تر شدن دارد شکی نیست ولی در ترکیب تیم یک ملی پوش انگلیسی است که میتواند مویس را از یک سفر پر هزینه به بانک نجات دهد.
تام کلورلی در ابتدای فصل به عنوان نجات دهنده ی فوتبال انگلستان مورد ستایش واقع می شد. نمایش خیره کننده ی کلورلی در بازی برابر مولداوی موجب شد تا رسانه های نا امید از تیم ملی انگلستان شخصی را در رده ی ملی مورد ستایش قرار دهند و روی هاجسون که یک پیروزی دلچسب ۵-۰ به دست اورده بود از نمایش تاثیر گزار کلورلی تمجید کند.
ولی چرا کلورلی از ان شرایط ارمانی دور شد؟؟؟؟
یکی از دلایلی که میتوان به ان اشاره کرد این است که تام کلورلی به صورت بازیکن ۹۰ دقیقه ای مورد استفاده قرار نگرفت و همانطور که در نمودار زیر میبینید کلورلی تنها در ۲۲٫۷٪ بازیهایی که میدان رفته به طور کامل و ۹۰ دقیقه ای در زمین حاضر بوده و در باقی موارد یک گزینه ی تعویض به شمار می رفته.
این امر قطعا در فرم یک بازیکن تاثیر گذار خواهد بود و بیشتر بازی دادن به یک بازیکن موجب پیشرفت وی می شود . علا وه بر این موضوع کلورلی دچار مصدومیت هایی نیز شد که در روند مثبت وی تاثیر گذار بود در زمانی هم که در ویگان حضور داشت مصدومیت او را ماهها از مستطیل سبز دور کرد.
با این حال یکی از اپشن هایی که با حضور کلورلی در میدان برای یونایتد فراهم میشود قدرت حفظ کردن توپ و به چرخش در اوردن ان می باشد. کلورلی همیشه خود را در موقعیت مناسبی برای دریافت پاس قرار میدهد و در اکثر موارد یک هم تیمی را برای ارسال پاس پیدا میکند کاری که حتی سسک فابرگاس هم در انجام ان به این خوبی ظاهر نمیشود چرا که کلورلی جزو ۳ بازیکنی است که امار دقت پاس هایشان بالای ۹۰٪ می باشد.
یکی دیگر از ویژگی های کلورلی در خط میانی برتری وی در نبرد های تن به تن می باشد به طوریکه باز هم جزو سه بازیکن برتری است که میزان موفقیت انها در نبرد تن به تن بیش از ۶۱ درصد می باشد.
در خط هافبک یونایتد کلورلی شاید یک انتخاب ارمانی و فوق العاده نباشد ولی با نگاهی منطقی می توان گفت گزینه ای مفید و تاثیر گزار است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تیاگو آلکانتارا بازیکن ۲۲ ساله بارسلونا که این روز ها شایعات پیوستنش به منچستریونایتد هر روز بیشتر می شود باز هم تیتر خبری جدیدی را رقم زده است .چهارشنبه هفته قبل نیز طرفداران تیز بین یونایتد پیام جالب ده خیا بر روی توپ فینال که برای تیاگو نوشته شده بود را دیدند . حالا یکی از هواداران یونایتد که فادی اعظم نام دارد لباس یونایتد را برای امضا به تیاگو داده بود . از او در مورد اینکه چگونه لباس را به تیاگو داد سوال کردیم :
لباس را کجا به تیاگو دادید تا امضا کند ؟
محل زندگی من با هتل اقامت اسپانیا ۱۵ دقیقه فاصله داشت . من به هتل رفتم تا ده خیا و تیاگو را ببینم . البته به من اجازه ورود نمی دادند اما دوست من در آن جا کار می کرد و به من اجازه داد تا از در پشتی وارد شوم ( اونجا هم پارتی بازی دارنا ) .
آیا در مورد پیوستن او به منچستریونایتد چیزی گفتید ؟
من در مورد این موضوع از او سوال کردم و به او گفتم که هر یک ساعت یک بار به سایت های ورزشی سر میزنم تا شاید خبری در مورد پیوستنش به یونایتد ببینم . او خیلی خوشحال شد و از من به خاطر این موضوع تشکر کرد .
آیا از ده خیا سوالی کردی ؟
به ده خیا گفتم در مورد آمدن تیاگو به یونایتد هنوز پا فشاری کند و او در جواب به من گفت ” اون میاد ، نگران نباش “
چندی پیش لیست بازی های فصل ۲۰۱۳/۱۴ لیگ برتر اعلام شد و به نظر میرسد یکی سخت ترین اغاز ها برای منچستر یونایتدی رقم خورد که سعی دارد به زندگی بدون سر الکس عادت کند.
ریو فردیناند مدافع جسور و جنگنده تیم منچستریونایتد می گوید موفقیت در یک اغاز دلهره اور برای دفاع از قهرمانی شیوه ی مناسبی برای اغاز حکمرانی دیوید مویس می باشد.
لیست بازی های پریمیر لیگ فصل ۲۰۱۳/۱۴ چندی پیش اعلام شد که طبق ان یونایتد در اولین بازی با قهرمان لیگ کاپ در خانه حریف روبرو می شود و سپس اولین بازی خانگی خود را در برابر چلسی و مربی جدیدش مورینیو برگزار میکند وبعد از ان در انفیلد،زمینی که هیچگاه مویس در ان به عنوان مربی به پیروزی دست نیافته است، به مصاف رقیب دیرینه خود ،لیورپول، می روند.
هفته های طوفانی مویس در اینجا به پایان نمیرسد و در هفته پنجم باید در ورزشگاه اتحاد رو در روی منچستر سیتی قرار بگیرند.
با انکه این یک شروع سخت برای قهرمان لیگ به نظر میرسد ولی ریو فردیناند می گوید این دقیقا چیزی است که مربی و بازیکنان خواهان ان هستند.
“این اغاز موجب تمرکز حواس همگی ما میشود و وقتی در تمرینات پیش فصل شرکت میکنیم میدانیم که از همان ابتدا باید از زمین مسابقه پیروز و موفق خارج شویم.”
“اگر بتوانیم از پنج یا شش بازی ابتدای فصل سربلند خارج شویم انگاه اوضاع برای ما بسیار خوب میشود، چه کسی میداند که چه چیزی ممکن است اتفاق بیوفتد؟”
هنگامی که مویس با شیاطین سرخ قرارداد امضا کرد عده ای معتقد بودند که انتخاب او نادرست بوده است چرا که در ده سال حضور در اورتون حتی یک جام را نیز نتوانسته بود کسب کند ولی فردیناند از سرمربی جدید شیاطین سرخ حمایت می کند و می گوید :
” بالاخره هر چیزی باید از جایی شروع شود. من هم قبل از حضورم در یونایتد هیچ جامی نبرده بودم ولی در اولین فصل حضورم در یونایتد توانستم جام قهرمانی لیگ را بالای سر ببرم.”
“من فکر میکنم که دیوید مویس هم همین شرایط را خواهد داشت. من فکر میکنم که ما با شرایط خوب و با نیروی بیشتری به زمین مسابقه قدم خواهیم گذاشت، او(مویس) کاری میکند که بازیکنان بازده بیشتری نسبت به قبل داشته باشند”
“ما از هیچ کس نمیترسیم . ما قهرمانیم و بقیه ممکن است بیشتر از ما بترسند . من میگویم که رقابت قهرمانی بین یونایتد ،چلسی و سیتی خواهد بود”
هم اکنون ۵ بازیکن جوان منچستر یونایتد در ترکیه حضور دارند و همه آن ها امیدوارند که همراه با کشورشان در جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها به موفقیت برسند.
سم جانستون,تام تورپ و لارنل کول پیراهن سفید انگلستان را به تن خواهند کرد, آن ها در گروه E این رقابت ها قرارگرفته اند جایی که باید با انجلو هنریکز ستاره شیلیایی شیاطین سرخ روبرو شوند.در همین حال خرید جدید یونایتد جییرمو وارلا در گروه F این رقابت ها برای اروگوئه به میدان می رود.
در اینجا به مشخصات پنج بازیکن جوان شیاطین سرخ می پردازیم و شانس آن ها در این مسابقات را مورد ارزیابی قرار می دهیم.
تیم زیر ۲۰ ساله های اروگوئه – جام جهانی زیر ۲۰ ساله های ترکیه ۲۰۱۳
جییرمو وارلا: اوایل این ماه از اتلتیکو پنارول اروگوئه خریداری شد.این دفاع راست سرعتی می تواند توجه طرفداران را در این تورنمنت به خودش جلب کند.کسی که بطور منظم از ابتدا برای اروگوئه به میدان می رود,او باید نهمین بازی اش را در گروه F مقابل کرواسی,نیوزلند یا ازبکستان برای اروگوئه انجام دهد قبل از این که امیدوار باشیم او به مراحل بالاتر صعود کند.طرفداران یونایتد مشتاقانه مشارکت این بازیکن در این رقابت ها را زیر نظر خواهند گرفت.اولین مسابقه:۲۳ ژوئن , مقابل کرواسی
تیم زیر ۲۰ ساله های انگلستان-جام جهانی زیر ۲۰ ساله های ترکیه ۲۰۱۳
سم جانستون: دروازبانی بلند قد که توانایی خاصی در استفاده از پاهایش دارد.او با ۱۳ بازی از افراد با تجربه اردو انگلستان به حساب می آید.بازیکن جوان قرمز ها اکثرا به دروازبانان دیگر (کانر ریپلی و جورج لانگ) ترجیح داده می شود.او مسیری سخت در گروه E پیش رو دارد و معتقد است که سه شیره ها مقابل هر تیمی “بازی خوبی”ارائه خواهند داد.
اولین مسابقه:۲۳ ژوئن,مقابل شیلیتام تورپ:به عنوان کاپیتان زیر ۲۱ ساله های یونایتد هم تیمی هایش را در مسیر قهرمانی لیگ برتر رهبری کرد و کاندید بهترین بازیکن فصل رزرو ها شد.با تجربه قهرمانی در رقابت های زیر ۱۷ ساله های اروپا و ۹ بازی برای زیر ۲۰ ساله های انگلستان او باید برای مردان پیتر تیلور در ترکیه بدرخشد,جایی که خونسردی و قدرت رهبری او می تواند کلیدی باشد.
اولین مسابقه:۲۳ ژوئن,مقابل شیلیلارنل کول:جوانی ریز نقش,با سرعت و مهارت های فراوان که قادر است در صحنه های بزرگ شگفتی خلق کند.این وینگر یا هافبک هجومی به دلیل مصدومیتی که داشته تنها ۴ بار برای زیر ۲۰ ساله های انگلستان به میدان رفته است اما این فصل را در اوج به پایان رساند.او در ۴ بازی آخرش ۶ بار گلزنی کرد.
اولین مسابقه:۲۳ ژوئن,مقابل شیلی
تیم زیر ۲۰ ساله های شیلی -جام جهانی زیر ۲۰ ساله های ترکیه ۲۰۱۳
انجلو هنریکز:مهاجم متولد سانتیاگو با قدرت گلزنی کشنده اش شناخته می شود,کسی که در پی عملکردش در رقابت های زیر ۱۷ ساله های آمریکای جنوبی ۲۰۱۱,توسط مجله ۲-۴-۴ بین ۵ جوان برتر جهان قرار گرفت.او برای از ابتدا بازی کردن با نیکلاس کاستیلو رقابت خواهد کرد,جایی که شیلی آماده می شود تا در گروه E این رقابت ها با انگلستان,مصر و عراق روبرو شود.اولین مسابقه:۲۳ ژوئن,مقابل انگلستان
در جهان فوتبال پیراهن های کمی وجو دارد که ارزش شماره هفت منچستر یونایتد را داشته باشد.ستاره های بزرگ الدترافرد همواره این پیراهن را به تن کرده اند.
حجم : ۵۴٫۵ مگابایت | زمان: ۷:۵۱ دقیقه | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجم : ۴۶ مگابایت | زمان : ۶:۴۵ دقیقه | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجم : ۳۸٫۲ مگابایت | زمان : ۵:۱۶ دقیقه | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجم : ۳۸٫۲ مگابایت | زمان : ۵:۴۴ دقیقه | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)