Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مسئولان منچستریونایتد سعی کرده اند رونالدو را قانع کنند که قراردادش را تمدید نکند و پس از اتمام قراردادش با استفاه از قانون بوسمان به منچستر بازگردد.
    منچستری ها پذیرفته اند که توانایی رقابت با موناکو و پاریسنت ژرمن برای خرید رونالدو را ندارند. موناکو پیشنهاد ۸۵ میلیون پوندی و دستمزد پس از کسر مالیات را ارائه کرده بود و پاریسی ها نیز دستمزد هنگفت ۱۱۸ میلیون پوندی را به رونالدو ارائه کرده است. در این شرایط رئال هم تمام تلاشش را برای تمدید قرارداد رونالدو انجام داده است و پس از چند بار رد شدن این درخواست توسط رونالدو، در پیشنهاد جدیدی پیشنهاد دستمزد۱۵۵ میلیون یورویی را به او ارائه کرده است.به گزارش ایندپندنت، در این شرایط منچستری ها به رونالدو پیشنهاد داده اند قرارداد خود را تمدید نکند تا منچستری ها بتوانند از ۶۵ میلیونی پوندی را که می خواستند به رئال پرداخت کنند برای پرداخت دستمزدی بالا به رونالدو استفاده کنند. منچستریونیتد همچنین قول حق امتیاز تبلیغاتی ۱۰۰ درصدی را نیز به رونالدو داده است. در صورتی که رونالدو با این پیشنهاد موافقت کند، این وضعیت ممکن است باعث شود رئال برای کسب درآمدی از فروش رونالدو حتی زودتر از پایان قرارداد نیز با انتقال او به منچستر با قیمتی کمتر موافقت کند.رونالدو تا پایان فصل ۲۰۱۴-۲۰۱۵ با رئال قرارداد دارد ولی بر اساس قانون بوسمان ۱۸ ماه دیگر می تواند به عنوان بازیکن آزاد با منچستریونایتد و یا هر تیم دیگری قرارداد امضا کند. مشاوران رونالدو نیز به او پیشنهاد کرده اند به فکر انتقال به تیم دیگری در این تابستان نباشد تا با اتمام قراردادش بتواند بازگشتش به الدترافورد را تضمین کند.

2. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هافبک ایتالیایی و ملی پوش یوونتوس با باشگاه های بزرگی همچون منچستر یونایتد و موناکو لینک شده است . کلودیو مارکیزیو که اکنون در خدمت تیم ملی در جام کنفدراسیون ها به سر می برد چندی قبل اعلام کرده بود از اینکه باشگاه های بزرگ خواهان به خدمت گرفتن او هستند به خود افتخار میکند.
    در هر صورت بپ ماروتا مدیر اجرایی باشگاه یوونتوس در مصاحبه ای اعلام کرد که یووه هیچ علاقه ای برای فروختن این هافبک ۲۷ ساله ندارد :
    ” ما او را نخواهیم فروخت . به نظر من واضح ترین امری که اهمیت مارکیزیو را برای یووه نشان میدهد این است که سال گذشته قرارداد وی را تا سال ۲۰۱۷ تمدید کردیم و دستمزدش را افزایش دادیم.”
    “ما تنها زمانی به این مسئله فکر خواهیم کرد که یک پیشنهاد مهیج و تاثیر گزار به دست ما برسد که این امر تا کنون محقق نشده است.”

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ایجنت نیکلاس گایتان ،هافبک بازیساز ارژانتینی تیم بنفیکا ، که شایعاتی مبنی بر پیوستنش به یونایتد وجود داشت اعلام کرد هنوز هیچ پیشنهاد جدیدی برای جذب وی ارائه نشده است.
    ایجنت گایتان ، خوزه ایربارن، به مطبوعات پرتغالی گفت :
    “در حال حاضر، هیچ پیشنهاد رسمی وجود ندارد”
    “او میخواهد فصل بعد را نیز در بنفیکا بازی کند و میداند که شایعاتی مربوط به انتقال وی در روزنامه ها پدید امده است ولی من نمیتوانم تایید کنم که باشگاهی به طور جدی مشتاق به خدمت گرفتن او است”
    “نیکلاس گایتان در بنفیکا خوشحال و دارای ارامش است”

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فابرگاس هافبک اسپانیایی تیم بارسلونا که شایعاتی مبنی بر بازگشتش به لیگ برتر وجود داشت و از منچستریونایتد به عنوان مقصد احتمالی وی یاد میشد، در مصاحبه ای اعلام کرد که قصد ترک بارسا را ندارد:
    “مردم شایعات بسیاری میسازند ولی حقیقت این است که هیچکس هنوز با من صحبتی نکرده است”
    “من میخواهم با بارسا به قهرمانی های بسیاری برسم ، این باشگاه خانه ی من است و من همیشه رویای بازی در این باشگاه را داشته ام پس تا جایی که میتوانم تلاش خود را به کار میگیرم و به موفقیت خود ادامه خواهم داد”

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]جرارد پیکه مدافع سابق شیاطین سرخ پس از قهرمانی تیم جوانان اسپانیا از تیاگو الکانترا خواست تا بارسلونا را ترک نکند.
    پیکه در گفتگویی اظهار داشت :
    ” احتمال این وجود دارد که تیاگو بخواهد باشگاه را ترک کند ولی باید او را متقاعد کرد که بهترین جا برای او بارسلونا می باشد.”
    “بازیکنانی در پست او مانند ژاوی باید صبور باشند تا در نهایت بتوانند عضو کلیدی تیم شوند”
    در کنار این اظهارات گفته میشود هم تیمی تیاگو الکانترا در تیم ملی یعنی دیوید دخیا سعی دارد تیاگو را متقاعد به حضوردر جمع شیاطین سرخ کند.

4. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع