به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکن شماره ۱۱ بارسلونا به منظور افزایش شانس بازی در جام جهانی قصد دارد از آبی اناری ها جدا شود.
بر اساس خبرهایی که از اسپانیا می رسد تیاگو تصمیمش را برای جدایی از بارسلونا گرفته است. تیاگو قبل از آغاز بازی های قهرمانی زیر ۲۰ ساله های اروپا با ویلانوا جلسه ای داشته است که منجر به تصمیم جدایی از سوی تیاگو شده است. صحبت های ویلانوا انتظارات تیاگو را برآورده نکرده است. بارسلونا که اکنون بازیکنان زیادی در خط هافبک دارد تیاگو را برای سال های آینده می خواهد ولی تیاگو آرزوی حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ را در سر دارد و نمی خواهد برای حضور در جام جهانی تا سال ۲۰۱۸ صبر کند.به گزارش روزنامه Sport، منچستر یونایتد و همچنین بایرن مونیخ که فصل آینده گواردیولا را روی نیمکتش دارد از جمله مشتریان این بازیکن آینده دار هستند ولی ظاهرا منچستریونایتد از رقیب آلمانی خود پیشی گرفته است. در شرایطی که بایرن فقط وضعیت تیاگو را زیر نظر دارد، نمایندگان منچستر با نمایندگان بارسلونا و تیاگو مذاکراتی داشته اند. این نشریه معتقد است تیاگو بازی در الدترافورد و لیگ برتر را به بازی در بندسلیگا ترجیح می دهد. برخی از منابع غیر رسمی از توافق دو باشگاه برای انتقال تیاگو به الدترافورد خبر داده اند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسم کلیپ: وین رونی-قهرمان ما.لطفا بمان!
مدت :۱۹۰ ثانیه با حجم ۶۹ مگ
لینک:
کلیپ دوم با زیرنویس
اسم کلیپ:
مویس ما به تو ایمان داریم.به منچستر خوش آمدی
مدت ۲ دقیقه و ۲۸مگ
لینک کلیپ:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]د
لینک زیرنویس فارسی:
دیوید دخیا میگوید که تمام تلاشش را میکند تا با بهترین بازیکنان جهان رقابت کند..
این دروازه بان اسپانیایی که در سال ۲۰۱۱ از اتلتیکو مادرید به یونایتد پیوست، نقش برجسته ای در اخرین قهرمانی سر الکس فرگوسن در فصل ۲۰۱۲/۱۳ ایفا کرد.
این بازیکن ۲۲ ساله که در حال حاضر در خدمت تیم ملی جوانان اسپانیا در رقابت های قهرمانی جوانان اروپا به سر می برد، میگوید هدف اصلی او این است که به عنوان بهترین شناخته شود. او در مصاحبه ای با روزنامه ی اسپانیایی AS میگوید :
“من نسبت به قبل پیشرفت بسیاری کرده ام.”
“من اکنون با تجربه تر هستم و بازی های زیادی را در دروازه ی یونایتد انجام داده ام و اکنون من به خودم اطمینان دارم و دارای اعتماد به نفس بالایی می باشم”
“قطعا من سپاسگزار منچستریونایتد هستم چرا که انها به سراغ من امدند و پس از ان نیز از من به طور خاص حمایت کردند. ابتدا اتلتیکو و بعد از ان یونایتد بود که به من اعتماد کردند.”
” هدف من این است که جزو بهترین های جهان شناخته شوم و این چیزی است که من را هیجان زده میکند و من دارم نهایت تلاش خود را میکنم تا به این مهم دست پیدا کنم”
“من اکنون در سطح بسیار بالایی بازی میکنم. در سال گذشته بازی های خوبی ارائه کرده ام و هنوز بسیار جوان هستم. فکر میکنم که هنوز راه زیادی را باید طی کنم تا به عنوان بهترین دروازه بان جهان شناخته شوم”
دیوید دخیا در فصل ۲۰۱۲/۱۳ توانست در تیم منتخب لیگ برتر جایی برای خود دست و پا کند و در نظرسنجی باشگاه منچستر یونایتد برای کسب جایزه ی سر مت بازبی رتبه سوم را کسب کند”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]کلیپ اول(کلورلی):
کلیپ دوم(گلهای زیبای یونایتد):
دیوید دخیا دروازه بان اسپانیایی منچستر یونایتد فصل ۲۰۱۲/۱۳ را با قهرمانی در رقابت های قهرمانی جوانان اروپا به پایان رساند.
دروازه بان تیم منچستر یونایتد که عضوی از تیم ملی اسپانیا در جام قهرمانی جوانان اروپا بود در روز سه شنبه به همراه هم تیمی های خود توانست در فینال این مسابقات تیم ملی جوانان ایتالیا را با نتیجه ی چهار بر دو شکست دهد و به عنوان قهرمان این دوره از رقابت ها شناخته شود.
دیوید دخیا تا قبل از این مسابقه در این تورنمنت هیچ گلی را دریافت نکرده بود و در تمامی مسابقات موفق به کسب کلین شیت شده بود.
در دیدار فینال نیز تیاگو الکانترا – که گفته میشود یکی از اهداف یونایتد در فصل نقل و انتقالات است – توانست در نیمه ی اول هتریک کند و اسپانیا را با نتیجه ی ۳-۱ راهی رختکن کند تا تیم ملی کشورش با خیالیی اسوده تر به ادامه ی بازی بپردازد.
در ادامه عکس هایی از دخیا پس از قهرمانی را مشاهده میکنید :
\
مسئولان منچستریونایتد سعی کرده اند رونالدو را قانع کنند که قراردادش را تمدید نکند و پس از اتمام قراردادش با استفاه از قانون بوسمان به منچستر بازگردد.
منچستری ها پذیرفته اند که توانایی رقابت با موناکو و پاریسنت ژرمن برای خرید رونالدو را ندارند. موناکو پیشنهاد ۸۵ میلیون پوندی و دستمزد پس از کسر مالیات را ارائه کرده بود و پاریسی ها نیز دستمزد هنگفت ۱۱۸ میلیون پوندی را به رونالدو ارائه کرده است. در این شرایط رئال هم تمام تلاشش را برای تمدید قرارداد رونالدو انجام داده است و پس از چند بار رد شدن این درخواست توسط رونالدو، در پیشنهاد جدیدی پیشنهاد دستمزد۱۵۵ میلیون یورویی را به او ارائه کرده است.به گزارش ایندپندنت، در این شرایط منچستری ها به رونالدو پیشنهاد داده اند قرارداد خود را تمدید نکند تا منچستری ها بتوانند از ۶۵ میلیونی پوندی را که می خواستند به رئال پرداخت کنند برای پرداخت دستمزدی بالا به رونالدو استفاده کنند. منچستریونیتد همچنین قول حق امتیاز تبلیغاتی ۱۰۰ درصدی را نیز به رونالدو داده است. در صورتی که رونالدو با این پیشنهاد موافقت کند، این وضعیت ممکن است باعث شود رئال برای کسب درآمدی از فروش رونالدو حتی زودتر از پایان قرارداد نیز با انتقال او به منچستر با قیمتی کمتر موافقت کند.رونالدو تا پایان فصل ۲۰۱۴-۲۰۱۵ با رئال قرارداد دارد ولی بر اساس قانون بوسمان ۱۸ ماه دیگر می تواند به عنوان بازیکن آزاد با منچستریونایتد و یا هر تیم دیگری قرارداد امضا کند. مشاوران رونالدو نیز به او پیشنهاد کرده اند به فکر انتقال به تیم دیگری در این تابستان نباشد تا با اتمام قراردادش بتواند بازگشتش به الدترافورد را تضمین کند.
برنامه بازی های منچستریونایتد در فصل ۲۰۱۳ – ۲۰۱۴ رسما اعلام شد.
بر این اساس منچستر یونایتد در فصل آینده در اولین دیدار در خانه حریف به مصاف سوانسی می رود. براساس سنت لیگ برتر انگلیس تیم قهرمان اولین بازی خود را در خانه انجام می دهد ولی با توجه به درخواست باشگاه منچستریونایتد، که خواستار انجام اولین بازیش در خارج از خانه بود، اتحادیه فوتبال انگلیس با این درخواست موافقت کرده است و اولین بازی منچستر در زمین سوانسی انجام می شود. منچستریونایتد به منظور در اختیار داشتن وقت بیشتر برای آماده کردن چمن جدید الدترافورد این درخواست را مطرح کرده بود. این برنامه در صورتی اعلام شده است که مطابق هر فصل به دلیل شرایط پخش زنده بازی ها و همچنین برنامه بازی تیم ها در لیگ قهرمانان، جام حذفی و جام اتحادیه، ممکن است تغییراتی در برنامه بازی ها ایجاد شود.
-
پنج بازی اول به این صورت خواهد بود:
۱۷ Aug- Swansea City- A
24 Aug -Chelsea- H
31 Aug -Liverpool- A
14 Sep -Crystal Palace- H
21 Sep- Manchester City -A-
پنج بازی آخر به این صورت خواهد بود:۱
۲ April – Hull City – H
19 April – Everton – A
26 April – Norwich City – H
3 May – Sunderland – H
11 May – Southampton – A-
بازی های مهم فصل:
Chelsea – H 24 Aug / A 18 Jan
Liverpool – A 31 Aug / H 15 Mar
City – A 21 Sep / H 1 Mar
Arsenal – H 9 Nov / A 11 Feb
Tottenham – A 30 Nov / H 1 Jan
Everton – H 3 Dec / A 19 April-
برنامه کلی رقابت ها به این صورت خواهد بود:
August
17 – Swansea (A)
24 – Chelsea (H)
31 – Liverpool (A)September
14 – Crystal Palace (H)
21 – Manchester City (A)
28 – West Brom (H)October
5 – Sunderland (A)
19 – Southampton (H)
26 – Stoke City (H)November
2 – Fulham (A)
9 – Arsenal (H)
23 – Cardiff (A)
30 – Tottenham (A)December
3 – Everton (H)
7 – Newcastle (H)
14 – Aston Villa (A)
21 – West Ham (H)
26 – Hull City (A)
28 – Norwich City (A)January
1 – Tottenham (H)
11 – Swansea (H)
18 – Chelsea (A)
28 – Cardiff (H)February
1 – Stoke City (A)
8 – Fulham (H)
11 – Arsenal (A)
22 – Crystal Palace (A)March
1 – Manchester City (H)
8 – West Brom (A)
15 – Liverpool (H)
22 – West Ham (A)
29 – Aston Villa (H)April
5 – Newcastle (A)
12 – Hull City (H)
19 – Everton (A)
26 – Norwich City (H)May
3 – Sunderland (H)
11 – Southampton (A)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هافبک ایتالیایی و ملی پوش یوونتوس با باشگاه های بزرگی همچون منچستر یونایتد و موناکو لینک شده است . کلودیو مارکیزیو که اکنون در خدمت تیم ملی در جام کنفدراسیون ها به سر می برد چندی قبل اعلام کرده بود از اینکه باشگاه های بزرگ خواهان به خدمت گرفتن او هستند به خود افتخار میکند.
در هر صورت بپ ماروتا مدیر اجرایی باشگاه یوونتوس در مصاحبه ای اعلام کرد که یووه هیچ علاقه ای برای فروختن این هافبک ۲۷ ساله ندارد :
” ما او را نخواهیم فروخت . به نظر من واضح ترین امری که اهمیت مارکیزیو را برای یووه نشان میدهد این است که سال گذشته قرارداد وی را تا سال ۲۰۱۷ تمدید کردیم و دستمزدش را افزایش دادیم.”
“ما تنها زمانی به این مسئله فکر خواهیم کرد که یک پیشنهاد مهیج و تاثیر گزار به دست ما برسد که این امر تا کنون محقق نشده است.”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ایجنت نیکلاس گایتان ،هافبک بازیساز ارژانتینی تیم بنفیکا ، که شایعاتی مبنی بر پیوستنش به یونایتد وجود داشت اعلام کرد هنوز هیچ پیشنهاد جدیدی برای جذب وی ارائه نشده است.
ایجنت گایتان ، خوزه ایربارن، به مطبوعات پرتغالی گفت :
“در حال حاضر، هیچ پیشنهاد رسمی وجود ندارد”
“او میخواهد فصل بعد را نیز در بنفیکا بازی کند و میداند که شایعاتی مربوط به انتقال وی در روزنامه ها پدید امده است ولی من نمیتوانم تایید کنم که باشگاهی به طور جدی مشتاق به خدمت گرفتن او است”
“نیکلاس گایتان در بنفیکا خوشحال و دارای ارامش است”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فابرگاس هافبک اسپانیایی تیم بارسلونا که شایعاتی مبنی بر بازگشتش به لیگ برتر وجود داشت و از منچستریونایتد به عنوان مقصد احتمالی وی یاد میشد، در مصاحبه ای اعلام کرد که قصد ترک بارسا را ندارد:
“مردم شایعات بسیاری میسازند ولی حقیقت این است که هیچکس هنوز با من صحبتی نکرده است”
“من میخواهم با بارسا به قهرمانی های بسیاری برسم ، این باشگاه خانه ی من است و من همیشه رویای بازی در این باشگاه را داشته ام پس تا جایی که میتوانم تلاش خود را به کار میگیرم و به موفقیت خود ادامه خواهم داد”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]جرارد پیکه مدافع سابق شیاطین سرخ پس از قهرمانی تیم جوانان اسپانیا از تیاگو الکانترا خواست تا بارسلونا را ترک نکند.
پیکه در گفتگویی اظهار داشت :
” احتمال این وجود دارد که تیاگو بخواهد باشگاه را ترک کند ولی باید او را متقاعد کرد که بهترین جا برای او بارسلونا می باشد.”
“بازیکنانی در پست او مانند ژاوی باید صبور باشند تا در نهایت بتوانند عضو کلیدی تیم شوند”
در کنار این اظهارات گفته میشود هم تیمی تیاگو الکانترا در تیم ملی یعنی دیوید دخیا سعی دارد تیاگو را متقاعد به حضوردر جمع شیاطین سرخ کند.
پس از رونمايي از پيراهن جديد منچستريونايتد
فرديناند:بالا دادن يقه پيراهنفقط به يک نفر ميآيد!
مدافع منچستريونايتد بر اين باور است که بالا دادن يقه پيراهن فقط به يک بازيکن ميآمده است.
ريو فرديناند 34 ساله که از سال 2001 از ليدزيونايتد راهي منچستريونايتد شده اعلام کرده که بالا دادن يقه پيراهن فقط به يک بازيکن ميآيد و آن هم «اريک کانتونا» است.
پس از آنکه پيراهن جديد منچستريونايتد با يقه سياه براي فصل آينده رونمايي شد، بسياري اريک کانتونا را به خاطر آوردند که در دوران حضور خود در ترکيب شياطين سرخ و در جريان بازي، يقه پيراهن خود را بالا ميداد. فرديناند اعلام کرده که او به هيچ وجه از کار وي تقليد نخواهد کرد زيرا اين کار مختص کانتونا است.
«فقط يک نفر است که ميتواند پيراهن منچستريونايتد را با يقه بالا داده به تن کند زيرا بالا دادن يقه پيراهن فقط به او ميآيد!»
فرديناند که در آخرين ديدار خانگي منچستريونايتد، گل پيروزي تيمش را وارد دروازه حريف کرد به تازگي قرارداد جديدي با يونايتدها امضا کرده که او را تا پايان فصل آينده در اولدترافورد نگه خواهد داشت.
روز گذشته تیاگو الکانترا با توپ فینال رقابت های قهرمانی جوانان اروپا از ورزشگاه خارذج شد که رو این توپ پیغام جالبی درج شده بود..در شب پیروزی ۴-۲ جوانان اسپانیا برابر جوانان ایتالیا در فینال رقابت های قهرمانی جوانان اروپا تیاگو الکانترا با عملکرد درخشان خود برای اسپانیایی ها یک قهرمان بود و موجب قهرمانی اسپانیا شد.
این بازیساز ۲۲ ساله که گفته میشود بند ازاد سازی قرارداد او ۱۵ میلیون پوند است ، توپ مسابقه ی فینال را به عنوان جایزه دریافت کرده بود که توسط بازیکن های اسپانیا روی ان یادداشت هایی نوشته شده بود.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک عبارت ویژه روی این توپ توجهات را به خود جلب کرد و ان هم جمله ی “Nos vemos en Manchester” می باشد که ترجمه ی ان به انگلیسی “See you in Manchester” یا همان “در منچستر میبینمت” می باشد.
همانطور که حدس زدید انتظار میرود این پیغام توسط دیوید د خیا دروازه بان منچستر یونایتد و تیم ملی جوانان اسپانیا نوشته شده باشد. این در حالی است که جرارد پیکه مدافع تیم بارسلونا گفته بود که باید تیاگو را متقاعد به ماندن در بارسلونا کرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)