Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 994

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

پیش فرض پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)

نقل قول نوشته اصلی توسط INDECENT نمایش پست ها
    اگه کسی فقط واسه مهر شناسنامه بیاد رای رو خط خطی میکنه , اگرم بگه واسه مهر میام ولی رای بده معلومه که شرو ور گفته . الان نزدیک 28 میلیون رای صحیح دادن ( تا الان ) , یعنی میخوای بگی 20 میلیونم رای خط خطی دادن ؟

والا ما که طی 4 دوره ی گذشته طرفدار یه حذب بودیم
    نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL نمایش پست ها
    آره ازدواجه همه موافقش هستن
    شايد چون من خودم راي ام رو الكي ندادم بهش اميد داشتم
    دور قبلي هم همين طور بود!
    به نظر من با وضعيت الان كم پيدا ميشه بره سفيد بندازه...
    مردم ديگه خودشون سرنوشتشون رو محكم انتخاب كردن اين انتخاب شخصي نيست و نبوده!20 ساله ديگه درباره ي آدمهاي الان چي ميگفتن؟
    ميگفتن نتونستن ،نشد؟!!!
    همه مثه 8سال پيش باز هم انتخاب كردن!انتخابي كه اصلح تر باشه و مفيد!

حیف اینجا نمیشه برخی ماجراها رو شکافت
    اما تو نظر سنجی که تو تهران صورت گرفت و من خودمم رسما حضور سبز بهم رساندم روی 10000 تهرانی از 8 منطقه متفاوت و 10 گروه با وضعیت مالی و شغلی و تحصیلی متفاوت صورت گرفت میزان مشارکت حدود 64 برآورد و 22درصد صرفا به این علت که بعدا براشون مشکلی تو استخدامی و ... پیش نیاد گفتن رای میدن
    البته بازم خوب بودا اما همش بحث مشارکت نیس
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 8 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    حیف اینجا نمیشه برخی ماجراها رو شکافت اما تو نظر سنجی که تو تهران صورت گرفت و من خودمم رسما حضور سبز بهم رساندم روی 10000 تهرانی از 8 منطقه متفاوت و 10 گروه با وضعیت مالی و شغلی و تحصیلی متفاوت صورت گرفت میزان مشارکت حدود 64 برآورد و 22درصد صرفا به این علت که بعدا براشون مشکلی تو استخدامی و ... پیش نیاد گفتن رای میدن البته بازم خوب بودا اما همش بحث مشارکت نیس
    بابا روانشناس بزرگ! تحقیق! آمار! افتخار کردم بهت!!! یعنی افتخار ها! در باب انتخابات ، توی تهران مسائل با شهرستانها فرق داره ، طبق بعضی نظریه های جامعه شناسی هم ، هرچی از مرکز کشور دور میشی عرق ملی بالا میره (در شرایط نُرمال) مثلا تکزاسی ها رو دیدی؟ از اون لحاظو البته نظریه است... ولی منظور این که این 24% هر چی میری دورتر % کمتری رو شامل میشه ، ولی خُب ، یاد ادیب کریمی بخیر الان بیاد انقلاب کُنه!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

F a r e w e ll ... Tito

4. 8 کاربر از پست مفید ikiusan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

تبلت رایگان کی میخواد؟صد در صد واقعی .در این سایت ثبت نام کنید و به قید قرعه جوایز نفیسی بگیرید.زمان محدوده و فقط دو روز فرصت دارید ثبت نام کنید و از جوایز نفیسی چون تبلت و ده ها جایزه ی دیگر بهره مند شویدشانس خود را امتحان کنید.چون کاملا ثبت نام در این سایت فارسی رایگانه.فقط از طریق لینک زیر ثبت نام کنید. اگر از لینکی دیگر وارد شوید بدون امتیاز ثبت نام می وشید و شانستان کاهش پیدا میکند.پس هر چه زود تر ثبت نام کنید که این کار خیلی سریع انجام خواهد شد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فقط از طریق این لینک ثبت نام کنید و لینک را تغییر ندهید چون در این صورت بدون امتیاز ثبت نام می شوید.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

ویرایش توسط مورینیو... : 06-16-2013 در ساعت 19:49

6. 7 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074
    تشکر شده 1,475 در 337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    حیف اینجا نمیشه برخی ماجراها رو شکافت
    اما تو نظر سنجی که تو تهران صورت گرفت و من خودمم رسما حضور سبز بهم رساندم روی 10000 تهرانی از 8 منطقه متفاوت و 10 گروه با وضعیت مالی و شغلی و تحصیلی متفاوت صورت گرفت میزان مشارکت حدود 64 برآورد و 22درصد صرفا به این علت که بعدا براشون مشکلی تو استخدامی و ... پیش نیاد گفتن رای میدن
    البته بازم خوب بودا اما همش بحث مشارکت نیس
    حرف شما کاملا صحیح ولی حرف منو دقت نکردی

من میگم اگه کسی صرفا جهت اینکه واسش مشکلی پیش نیاد بخواد رای بده , رای رو خط خطی میکنه نه اینکه بیاد نام یه کاندیدو بنویسه . مثه رفیق خودم که رای رو خط خطی کرد که فقط یه مهری تو شناسنامش بزننو بعدا مشکلی واسش پیش نیاد . میگفت اگه مثه قبلا تو مغازه ی بابام کار میکردم رای نمیدادم ولی چون شغل دولتی دارمو میخوام استخدام شم اومدم که مهر تو شناسنامم بخوره .

ولی کسی که میاد اسم یه کاندیدو مینویسه مطمئنا فقط نیمده که تو شناسنامش مهر بخوره
    رفاقت ریده

سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل

فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض

8. 8 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)