[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دروازه بان سابق یونایتد ریموند ون در گوو معتقد است آلکس بوتنر می تواند از اولین فصل حضورش در منچستر راضی باشد.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – ون در گوو که در بازی خیره اسطوره های یونایتد برابر رئال مادرید اخیرا به میدان رفته است, چند قبل مربی دروازه بان های تیم ویتسه آرنهام هلند بوده است.بوتنر در تابستان امسال ویتسه را به مقصد شیاطین سرخ ترک کرد و در طول فصل گذشته ۱۳ بازی برای یونایتد به میدان رفت, که به غیر از یک بازی در همه آنها از ابتدا در زمین بود و تعدادی گل نیز به ثمر رساند که عملکرد خوبی بود.ون در گوو به سایت رسمی باشگاه گفت: من نمی توانم به اندازه ای که می خواهم بازی های یونایتد را ببینم چون به خاطر شغلم در هلند سرم بسیار مشغول است, اما فکر می کنم آلکس می تواند راضی باشد..

.او عملکردی واقعا خوبی داشت. من فکر می کنم او می خواهد دقایق بیشتری بازی کند اما این مسئله بستگی به عملکرد او در فصل آینده دارد. من مقاله ای درباره او خواندم و او در آن مقاله صحبتی با پاتریس اورا داشته است و اورا به او گفته که آلکس باید از دقایقی که تا به امروز بازی کرده است بسیار خوشحال باشد زیرا آمدن او از جایی که بوده است به این باشگاه گامی بزرگ بوده است.ویتسه در غیاب بوتنر فصلی خوبی را پشت سر گذاشته است, آنها به مرحله مقدماتی رقابت های لیگ اروپا راه یافته اند که ماه آینده آغاز خواهد شد.ون در گوو این چنین توضیح می دهد: ما فصل بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم, ما لیگ را در رتبه ۴ تمام کردیم و در فصل آینده در رقابتهای اروپایی بازی خواهیم کرد , ما تنها باید چند بازی حذفی انجام دهیم. بنابراین شرایط برای ما بسیار خوب است.