گیلرمو وارلا در کنار مایکل بولینگ بروک مسئول بخش اجرایی باشگاه قرارداد خود را امضا کرد. وارلا که تحت تاثیر حضور آزمایشی خود در ماه می به مدت دو هفته در کزینگتون شده بود اکنون به همراه مهاجم شیلیایی یونایتد آنخلو هنریکوز(که در ماه سپتامبر قرارداد امضا کرد و اکنون به طور قرضی در ویگان است) یازدهمین بازیکنی هست که از آمریکای جنوبی در ترکیب اول شیاطین بازی خواهد کرد.این مدافع, که اروگوئه را در جام جهانی زیر ۲۱ ساله ها در ترکیه در اواخر این ماه همراهی خواهد کرد, از هم اکنون به شروع دوران بازی اش از فصل آینده در منچستر فکر می کند..

.او گفت: من بسار خرسندم که بخشی از این باشگاه خواهم بود, یکی از بهترین تیم ها در جهان. همانطور که هرکسی در دنیا می داند, این تیم, باشگاه بزرگی است که هر جام ممکن را برده است و من هم واقعا امید دارم همین روال ادامه یابد.وارلا باید هرچه زودتر خودش را با شرایط رختکن تیم وفق دهد رختکنی که بازیکنانی در سطح جهانی در آن حضور خواهند داشت.من بسیار خوش شانس هستم که تعدادی بازیکن اسپانیایی زبان اینجا وجود دارد. آنها مطمئنا به من کمک خواهند کرد تا در تیم جا بیافتم.وارلا که می گوید مهم ترین ویژگی او سرعتش است, در مدتی که به صورت آزمایشی در فصل قبل با شیاطین تمرین می کرد, با خاویر هرناندز اسپانسولی زبان بیشتر آشنا شده است.او درباره چیچا گفت: او کمک بزرگی به من کرد زیرا او هر چیزی را که به انگلیسی گفته می شد برای من ترجمه می کرد. وارلا اضافه کرد: من همچنین با بیشتر ترکیب تیم آشنا شدم.مصاحبه سایت رسمی باشگاه با وارلا:
.او چه جور بازیکنی است؟
او سریع است, مدافع راستی تهاجمی که تمایل شدیدی به دفاع کردن دارد. اما با این ویژگی ها او بک مدافع سنتی شبیه تمام مدافعان آمریکای جنوبی نیست از این لحاظ که بخواهد بازیکنی رو به جلو باشد و از گوشه ها به حملات اضافه شود.
نقاط قوت او چیست؟
به همان میزان که او علاقه به دفاع کردن دارد, او بازیکنی ترکیی است و به نظر نمی رسد هیچ شرایطی بر روی بازی او تاثیر بگذارد. در کل, او یک مدافع جدی است که بازی را به خوبی می خواند و از هوش خود استفاده می کند
.
آنچه که می تواند او را بهبود بخشد؟
سرعتش به او این اجازه را می دهد که به سرعت به حملات اضافه شود اما بازی او در حمله نقطه ای است که او باید هدف خود قرار دهد تا در یونایتد آن را بسیار بهبود بخشد.
چرا او به طور متداوم در پنورال بازی نکرده است؟
سرمربی پنارول خورخه داسیلوا در فوریه ۲۰۱۲ به این سمت منصوب شد و او به همراه خود چندین بازیکن از باشگاه قبلیش بانفیلد به تیم آورد. این مسئله باعث شد به وارلا فرصت بازی چندانی داده نشود.
مسئولان یونایتد چه زمانی بازی او را پسندیدند؟
هنگام بازی در مرحله مقدماتی جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها در تیم ملی اروگوئه. او با هم تیمی های خود بازی می کرد, او با اینکه با بازی با آنها ناآشنا بود اما درک خوبی از بازی داشت. علی رغم برنامه بسیار دشوار تیم ملی اروگوئه در آن دمای بسیار گرم, استقامت و قدرت او می درخشید در حالی که بازیکنان دیگر کم آورده بودند
.
عملکرد او در دوره آزمایشی که در کرینگتون داشت, چگونه بود؟
او ۱۰ روز یا تا پیان فصل در کنار تیم اول بود. دوره آزمایشی منحصربفردی بود از بسیاری جهات زیرا او در کل دوران حضورش در باشگاه با تیم اول تمرین کرد. بدیهی است, اگر شما در آن سطح نباشید(منظور سطح بازیکنان اصلی تیم), این قضیه به سرعت در ترکیب تیم اصلی نمایان می شود اما تصور می رود عملکرد او سرآلکس و بقیه بازیکنان را تحت تاثیر قرار داده است.
او به کدام بازیکن سابق یونایتد شبیه است؟
اگرچه او هنوز قدرت بدنی زیادی ندارد, کمی سبک بازی او شبیه به گابریل هاینزه است از لحاظ رویکرد او به بازی. اگر او همانند آن آرژانتینی عملکرد داشته باشد, همه خوشحال خواهند شد.
آیا او قادر خواهد بود در کشور جدید جا بیافتد؟
در حال حاضر گروهی از بازیکنان جوان اسپانیایی زبان در الدترافورد حضور دارند- امثال دیوید دخیا, خاویر هرناندز و آنخلو هنریکوئز که می توانند به او از لحاظ زبان و عادت کردن به زندگی در منچستر کمک کنند. هرناندز در طول دوره آزمایشی او کمک شایانی به او کرد, دستورات مربیان را به او انتقال می داد.
بنابراین, گام بعدی چیست؟
جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها در ترکیه (۲۱ ژوئن تا ۱۳ جولای). این رقابت ها چالشی دیگر برای او خواهد بود و یونایتد نیز حضوری خوب در رقابت ها دارد (با داشتن هنریکوئز در شیلی, تام تورپ, سام جانسون و لارنل کل در انگلیس). برزیل و آرژانتین نتوانستد به این رقابت ها راه یابند, که شگفتی برای خود بود, اما این مسئله به تیم ها و بازیکنان دیگر شانس درخشیدن می دهد و باشگاه منچستریونایتد از نزدیک این رقابت ها را دنبال می کند.