Design & Developed BY Patira

صفحه 27 از 50 نخستنخست ... 17252627282937 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 494
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

به نــــام خدا
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .

*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .

*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .

«با تشكر»
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 10 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alexander Chapman Ferguson
    بازیکن محبوب
    messi,backham, best ,rooney ,vandersar & RVP
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

گالاتاسارای از خرید نانی منصرف شد

پس از اینکه منچستر یونایتد پیشنهاد ۶ میلیون پوندی گالاتاسارای را رد کرد، این تیم از خرید نانی منصرف شد و دیگر تلاشی در راستای انتقال این وینگر پرتغالی نخواهد کرد.قرارداد نانی در تابستان آینده به پایان می‌رسد و صحبت‌های او و باشگاه در مورد تمدید قرارداد هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است.باشگاه ترکیه‌ای گالاتاسارای پیش‌تر پیشنهادی ۶ میلیون پوندی ارائه داده بود که سرای یونایتد آن را رد کردند.اونال آیسال مدیر گالا در این زمینه گفت:" ما قراردادی ۶ میلیون پوندی به آنها ارائه دادیم اما نپذیرفتند و درخواست چیزی بیشتر از آن داشتند." اما ما نمی‌توانیم بیشتر از ۷ میلیون یورو برای به خدمت گرفتن نانی بدهیم و به همین دلیل او دیگر در لیست خرید ما نیست."

WE'LL KEEP OUR RED FLAG FLYING HIGH CAUSE MAN UNITED WILL NEVER DIE
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    WE ARE UNITED
    ویرایش توسط sAmAn.s : 06-11-2013 در ساعت 13:04

4. کاربر روبرو از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

کریستیانو رونالدو, گرت بیل , سسک فابرگاس و بسیاری نام دیگر تمام آنها بازیکنانی بودند که در این تابستان با انتقال به الدترافورد لینک شده اند

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – در حالی که غول های دیگر لیگ برتر از هم اکنون در حال تکمیل کردن برخی خرید های هنگفت خود هستند, ما قصد داریم به ۱۱ بازیکنی که در پنجره نقل و انتقالات تابستان امسال شایعه شده است که به منچستر ملحق خواهند شد, نگاهی بیاندازیم.

دروازه بان : آسمیر بگوویچ | استوک سیتی

بدلیل شایعات موجود درباره بازگشت دروازه بان شماره یک منچستریونایتد دیوید دخیا به اسپانیا, به نظر می رسد این تیم قهرمان لیگ برتر به دنبال این دروازه بان بوسنیایی باشد.بگوویچ با عملکرد بی نظیرش در استوک سیتی بیشتر غول های لیگ برتر انگلیس را تحت تاثیر قرار داده است. با این حال, دخیا تمام این شایعات درباره رفتن از یونایتد را رد کرد و باشگاه نیز به تلاش خود برای خرید بگوویچ پایان داد.

مدافع راست : گیلرمو وارلا | پنارول
    منچستریونایتد خبر خرید این مدافع اروگوئه ای را تایید کرد و این بازیکن اولین خرید دیوید مویز در مونچستریونایتد لقب گرفت.رقم “نامشخص” قرارداد او با پنارول می تواند تا ۸/۲ میلیون پوند افزایش یابد اگر این بازیکن ۲۰ ساله در باشگاه منچستریونایتد بدرخشد.
    ……مدافع وسط : ازکویل گارای | بنفیکا

به گزارش دیلی میرور, قرارداد ۱۷ میلیون پوندی بین منچستریونایتد و بنفیکا به امضا رسیده تا این مدافع ۲۶ ساله به یونایتد ملحق شود. گارای, که در ماه ژانویه در آستانه ملحق شدن به منچستریونایتد بود, می تواند تجربه را به ترکیب در حال تغییر منچستریونایتد اضافه کند.

مدافع وسط : فیل جاگیلکا | اورتون

این مدافع اورتون یکی از چند بستاره اورتون است که پس از جدایی دیوید مویز با رفتن به منچستریونایتد لینک شده است. ماه گذشته سان گزارش کرد, جاگیلکا هدف ۱۰ میلیون پوندی مربی جدید منچستریونایتد می باشد. با این حال, این بازیکن ۳۰ ساله علاقه خود برای ماندن در گودیسون پارک در فصل آینده را ابراز کرده است.

مدافع چپ : لیتون بینز | اورتون

بینز هدفی بود که سرآلکس فرگوسن مربی اکنون بازنشسته شده یونایتد مدت ها دنبال او بود. این بازیکن ۲۸ ساله که یکی از بهترین مدافعین لیگ برتر به شمار می رود, مربی جدید اورتون روبرتو مارتینز پیشنهاد قرارداد جدیدی به او داده است تا مانع از رفتن او به یونایتد شود.ظاهرا از بینز انتظار می رود تا قدم در راهی که دیوبد مویز برداشته است بگذارد و در این تابستان جایگزین پاتریس اورایی شود که هفته آینده ۳۳ ساله می شود و هدف موناکو در بازار نقل و انتقالات است.

هافبک مرکزی : کوین استروتمن | آیندهوون

با بازنشستگی پل اسکولز, فروش احتمالی آندرسون و مشکلات بیماری درن فلتچر, منچستریونایتد با کمبود هافبکی تدافعی در کنار مایکل کریک مواجه خواهد شد.کوین استروتمن که به طور مرتب در این تابستان با منچستریونایتد لینک شده است بازکنی جوان و آینده داری است که به احتمال زیاد در آینده خواهد درخشید. منچستریونایتد به احتمال زیاد در این تابستان یک هافبک مرکزی خواهد خرید و این بازیکن هلندی ۲۳ ساله می تواند ثابت کند که خریدی عالی برای منچستر بوده است و با قدرت رهبری خود می تواند به دفاع تیم کمک کند.

هافبک مرکزی : ماروئن فلایینی | اورتون

فلایینی هدف اول دیوید مویز در این تابستان است. این بازیکن ۲۵ ساله بلژیکی یکی از چهره های تاثیرگذار در میانه میدان اورتون بوده است و به همان خوبی که گل هایی برای تافی ها به ثمر رسانده است موقعیت گل نیز خلق کرده است.فلایینی چندی قبل علاقه خود برای کار دوباره زیر نظر دیوید مویز ابراز کرده است اما منچستریونایتد برای خرید این هافبک باید با چلسی و آرسنال به رقابت بپردازد.

وینگر راست : کریستیانو رونالدو | رئال مادرید
    کریستیانو رونالدو می تواند به منچستریونایتد برگردد پس از اینکه گزارش ها خبر از این مسئله دادند که باشگاه سابق او تلاش خود برای خرید او را افزایش داده است. این کاپیتان تیم ملی پرتغال به طور واضح “ناراحتی” خود در مورد حضور در رئال مادرید را در سال ۲۰۱۲ آشکار ساخته بود که این مسئله این احتمال را می دهد که او ممکن است به الدترافورد برگردد.بر طبق گزارشات یونایتد پیشنهادی جالب, ۶۵ میلیون پوند برای این برترین گلزن لیگ قهرمانان آماده می کند. همچنین تصور می شود رونالدو خود به بازگشت به منچستریونایتد تمایل دارد.

هافبک هجومی : سسک فابرگاس | بارسلونا

فابرگاس با انتقال به منچسترسیتی, یونایتد و آرسنال لینک شده است. گزارش شده است که نمایندگان منچستریونایتد در ماه گذشته مذاکراتی با این بازیساز اسپانیایی داشته اند.فابرگاس در فصل گذشته نتوانست جایی در ترکیب بارسلونا برای خود باز کند و علی رغم اینکه این بازیکن ۲۶ ساله آشکارا رفتنش از بارسلون در این تابستان را رد کرده است ولی تصور بر این است که تلاش ها برای جذب او ادامه داشته باشد.

وینگر چپ : گرت بیل | تاتنهام

بیل در حال حاضر یکی از با ارزشترین بازیکنان جهان می باشد که باشگاه های بزرگ اروپایی به دنبال جذب او هستند. او که در فصل گذشته, بهترین فصل در دوران بازی خود را پشت سر گذاشت, انتظار می رود به دلیل ناتوانی باشگاه در راه یافتن به فصل بعد لیگ قهرمانان از تاتنهام جدا شود.منچستریونایتد در تلاش است تا این جادوگر ولزی را جذب کند اما رئال مادرید به دلیل “پرداخت پول نجومی” در این رقابت از یونایتد جلوتر است.

مهاجم : روبرت لواندوفسکی | بورسیا دورتموند

این مهاجم لهستانی نقش پررنگی در تحقق رویای دورتموند در فصل گذشته لیگ قهرمانان ایفا کرد. با این حال, یورگن کلوپ نتوانست لواندوفسکی را به ماندن راضی کند و به احتمال زیاد او در هفته های آینده از دورتموند جدا خواهد شد.این بازیکن ۲۴ ساله با انتقال به منچستریونایتد و بایرن مونیخ لینک شده است, اما بنا به گفته مدیران دورتموند مبنی بر اینکه باشگاه به لواندوفسکی اجازه رفتن به بایرن مونیخ را نمی دهد, شانس یونایتد برای آوردن این مهاجم به الدترافورد بیشتر از پیش شده است. احتمال می رود چلسی نیز که به دنبال مهاجم است و اخیرا با خرید ادینسون کاوانی و هالک لینک شده است با این اتفاق توجه خودش را معطوف لواندوفسکی کند.

نیمکت ذخیره ها : لوک شاو, ویکتور وانیاما, تیاگو آلکانترا, لوکا مودریچ, کریستین اریکسن, آلن هالیلوویچ, آنخل دی ماریا.

6. 3 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

سسک فابرگاس بارسا را ترک نمیکند
    در بازار داغ نقل و انتقالات شایعاتی زیادی مبنی بر ترنسفر کردنه فابرگاس به لیگ جزیره و به یکی از تیم های منچستر یا ارسنال به گوش میخورداما فابرگاس قاطعانه اعلام کرده که قصد ترک بارسلونا را ندارد او گفتچیزی که من واقعا میخواهم ماندن در بارسا و کسب موفقیت با این تیم است این رویای من از کودکیست
    مورینیو اعلام کرد قطعا هیچ شانسی برای اوردن رونی به چلسی در این تابستان وجود نداردرونی مهاجم تیم منچستر شایعاتی زیادی مبنی بر ترک این باشگاه و پیوستن او به چلسی، ارسنال و پاریس به گوش میرسد و هنوز قرار دادش را تمدید نکردهو بیش از پیش به شایعات مبنی بر ترک باشگاه خود دامن زدهاز همین رو مورینو اعلام کرده امید وارم رونی هر تصمیمی که در این فصل میگیرد خوشحال باشدمن فکر میکنم او در یک سن عالی به یک بلوغ و پختی و درک درست از فوتبال شده است من او را دوست دارم و برایش ارزوی بهترین ها را میکنماو اندکی شبیه من است مثلا او یک پوند بیشتر هم نمیخواهد و یک جام بیشتر فرقی به حالش نمیکند
    رئیس باشگاه اورتون بسیار خونسرد در مورد اینده ی فلاینیاو گفت من در مورد فلاینی با باشگاه ی اروپایی دیگری صحبت نخواهم کردچیزی که من اکنون میخواهم اماده ساختن این هافبک برای فصل بعد با پیراهن اورتون استاین فصل،فصل بزرگی برای فلاینی است و اماده است نقش مهم تری در باشگاه ایفا کند
    هافبک دفاعی 20 ساله ی تیم موناکو(مندی) اماده است که باشگاه خود را ترک کنداز همین رو سران باشگاه یونایتد به سرعت در تلاش برای جذب این بازیکن با اسعتداد هستند پیش بینیمیشود در همین روز های اخری اولین سری مذاکرات برای انتقال این بازیکن در تابستان به یونایتد انجام خواهد شد
    احتمال پیوستن کلودیو مارکیسیو با یونایتد افزایش یافتگزارشات حاکی از ان است که سران باشگاه موناکو اماده ی ارائه ی پیشنهاد 30 میلیون یوریی به این بازیکن هستنداما سران یوونتوس علاقه دارند این بازیکن را که یونایتد نیز به دنبال اوست به این تیم انگلیسی واگذار کننددر پایان فصل امسال نیز تماس های رسمی بین نمایندگان منچستر با یونتوس بر سر انتقال این بازیکن به منچستر صورت گرفته
    رونی و عمل دوباره ی کاشت مو دیلی میل گزارش میدهد:وین رونی مهاجم تیم منچستر که در این فصل شایعات گسترده ای مبنی بر انتقال اوبه ارسنال و پاریسن ژرمن وجود داردتنها بعد از دو سال عمل کاشت مو برای کاشت مرحل دوم موی خود راهی یک کلینیک در خیابان هارلی لندن شد
    لوکا مودریچ اماده ی ترک رئال و بازگشت به لیگ جزیرهاو اعلام کرد که با توجه به پیشنهاداتی از لیگ و علاقه مندی چند تیم در جزیره وجود دارد ترک رئال را دور از ذهنم نمیبینمموردیچ به سان گفت:این اروزی هر بازیکنی است که با لباس تیم رئال مادرید توپ بزند و من هم چنین ارزوبی داشتموقتی مورینیو از تیم رفت من بسیار ناراحت شدم زیرا او بود که مرا به رئال اورد او یک مربی فوق العاده استو من افتخار میکنم که با او همکاری داشتم
    منبع: tribalfootballمویس مربی جدید تیم منچستر یونایتد خود را برای ارائه ی پیشنهاد 15 میلیون یورویی به تیاگو و انتقال این بازیکن از بارسا به منچستر اماده میکندمویس وقتی در اورتون بود علاقه ی زیادی به جذب این بازیکن و اوردن او به اورتون داشت اما باشگاه بودجه ی کافی برای به خدمت گرفته وی را نداشتبه گزارش روز نامه ی Mirror مبلغ 15 میلیون پوند میتواند غول های کاتالان را برای فروش ستاره جوان خود به یونایتد اغوا کند
    خوزه مورینیو به تحسین مویس پرداخت و اعلام کرده بهترین گزینه برای جایگزینی فرگوسن بودهمورینیو قبل از بازگشتش به چلسی شایعاتی مبنی بر حضور او در منچستر به گوش میرسید ولی او اعلام کردمویس مستحق دریافت همچین پستی در منچستر بوده او یکی از نخبگان لیگ برتر استاو گفت مدیران یوناید تصمیم درستی برای به خدمت گرفته مویس گرفته اند او در اورتون ثابت کرده که با پول کم هم میتوان یک تیم خوب و کامل ساخت
    کاگاوا هافبک تیم منچستر اعلام کرده در فصل اینده تلاش بیشتری برای هماهنگ کردنه خود با رونی و ون پرسی میکند کاگاوا یک چشمه از کیفیت خود را در بازی مقابل نورنویچ سیتی نشان داد که در ان بازی هتریک کرداین هافبک در حال حاظر با درد زانوی خود دست و پنجه نرم میکند اما فصل اینده به امادگی کامل خواهد رسیداو گفت من به طوری کلی در این فصل از بازی خود راظی نبودم اما در نیم فصل دوم بازی های بهتری از خود نشان دادم و اعتماد به نفسم بیشتر و بیشتر شد
    منبع:sportsmole
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    WE ARE UNITED

8. 3 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

سرتیتر چند روزنامه انگلیسیدِ سان:به نظر می رسد که رونالدو قرارداد جدیدی با رئال امضا کرده و به یونایتد نخواهد رفتدایلی استار:مدافع پاریسنت زرمن تیاگو سیلوا آشکار کرد که رونی به تیم قهرمان فرانسه می روددایلی مایل: همینطور رییس رئال فلورنتینو پرز تایید کرد که رونالدوی 28 ساله به منچستر یونایتد باز نمی گردد و آینده خود را در باشگاه می گذراند
    WE ARE UNITED

10. 2 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

رابین وان پرسی آماده برای دوره ای جدید

رابین وان پرسی اصرار دارد که بازیکنان تیم منچستر یونایتد باید از طلوع عصری جدید در استادیوم اولدترافورد لذت ببرند.

رابین وان پرسی در گفتگو با شبکه MUTV، در این باره تصریح ساخت:" این عصری جدید خواهد بود و من برای آن رو به جلو نگاه میکنم و این بخشی از کار ماست. ما باید با وضعیت جدید و نحوه چگونگی آن مقابله کنیم. در وحله اول ما میتوانیم مقداری از فصل گذشته لذت ببریم و همچنین از آن تعطیلات تابستانی و پس از آن ما به آرامی شروع به فکر کردن در مورد فصل بعد خواهیم کرد، و البته ما مشتاقانه در انتظار فصل بعد هستیم".
    با وجود تغییر سرمربی و اعضای کادر فنی، رابین وان پرسی قاطعانه معتقد است که حفظ جام لیگ برتر در رأس دستور کار قرمزها برای فصل 2014-2013 است.
    مهاجم هلندی در ادامه گفت:" این گام نهادن در دوره ای جدید و با چالشی جدید، به همراه یک سرمربی جدید و شاید برخی از بازیکنان جدید است. ویلفرد زاها از تیم کریستال پالاس می آید و ممکن است عده ای بیشتری نیز بیایند و البته ممکن است افرادی نیز اینجا را ترک کند، کسی نمیداند. اما این رفتن به سوی یک چالش جدید است و همه استانداردهای ما را میدانند. ما میخواهیم دوباره فاتح جام لیگ برتر شویم و پس از آن امیدواریم یک یا دو جام دیگر نیز به آن اضافه کنیم".
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدافع راست اروگوئه ای گیلرمو وارلا انتقالش را به منچستریونایتد کامل کرد. این بازیکن ۲۰ ساله قراردادی ۵ ساله امضا کرد..
    گیلرمو وارلا در کنار مایکل بولینگ بروک مسئول بخش اجرایی باشگاه قرارداد خود را امضا کرد. وارلا که تحت تاثیر حضور آزمایشی خود در ماه می به مدت دو هفته در کزینگتون شده بود اکنون به همراه مهاجم شیلیایی یونایتد آنخلو هنریکوز(که در ماه سپتامبر قرارداد امضا کرد و اکنون به طور قرضی در ویگان است) یازدهمین بازیکنی هست که از آمریکای جنوبی در ترکیب اول شیاطین بازی خواهد کرد.این مدافع, که اروگوئه را در جام جهانی زیر ۲۱ ساله ها در ترکیه در اواخر این ماه همراهی خواهد کرد, از هم اکنون به شروع دوران بازی اش از فصل آینده در منچستر فکر می کند...او گفت: من بسار خرسندم که بخشی از این باشگاه خواهم بود, یکی از بهترین تیم ها در جهان. همانطور که هرکسی در دنیا می داند, این تیم, باشگاه بزرگی است که هر جام ممکن را برده است و من هم واقعا امید دارم همین روال ادامه یابد.وارلا باید هرچه زودتر خودش را با شرایط رختکن تیم وفق دهد رختکنی که بازیکنانی در سطح جهانی در آن حضور خواهند داشت.من بسیار خوش شانس هستم که تعدادی بازیکن اسپانیایی زبان اینجا وجود دارد. آنها مطمئنا به من کمک خواهند کرد تا در تیم جا بیافتم.وارلا که می گوید مهم ترین ویژگی او سرعتش است, در مدتی که به صورت آزمایشی در فصل قبل با شیاطین تمرین می کرد, با خاویر هرناندز اسپانسولی زبان بیشتر آشنا شده است.او درباره چیچا گفت: او کمک بزرگی به من کرد زیرا او هر چیزی را که به انگلیسی گفته می شد برای من ترجمه می کرد. وارلا اضافه کرد: من همچنین با بیشتر ترکیب تیم آشنا شدم.مصاحبه سایت رسمی باشگاه با وارلا:

.او چه جور بازیکنی است؟
    او سریع است, مدافع راستی تهاجمی که تمایل شدیدی به دفاع کردن دارد. اما با این ویژگی ها او بک مدافع سنتی شبیه تمام مدافعان آمریکای جنوبی نیست از این لحاظ که بخواهد بازیکنی رو به جلو باشد و از گوشه ها به حملات اضافه شود.
    نقاط قوت او چیست؟
    به همان میزان که او علاقه به دفاع کردن دارد, او بازیکنی ترکیی است و به نظر نمی رسد هیچ شرایطی بر روی بازی او تاثیر بگذارد. در کل, او یک مدافع جدی است که بازی را به خوبی می خواند و از هوش خود استفاده می کند
    .آنچه که می تواند او را بهبود بخشد؟
    سرعتش به او این اجازه را می دهد که به سرعت به حملات اضافه شود اما بازی او در حمله نقطه ای است که او باید هدف خود قرار دهد تا در یونایتد آن را بسیار بهبود بخشد.
    چرا او به طور متداوم در پنورال بازی نکرده است؟
    سرمربی پنارول خورخه داسیلوا در فوریه ۲۰۱۲ به این سمت منصوب شد و او به همراه خود چندین بازیکن از باشگاه قبلیش بانفیلد به تیم آورد. این مسئله باعث شد به وارلا فرصت بازی چندانی داده نشود.
    مسئولان یونایتد چه زمانی بازی او را پسندیدند؟
    هنگام بازی در مرحله مقدماتی جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها در تیم ملی اروگوئه. او با هم تیمی های خود بازی می کرد, او با اینکه با بازی با آنها ناآشنا بود اما درک خوبی از بازی داشت. علی رغم برنامه بسیار دشوار تیم ملی اروگوئه در آن دمای بسیار گرم, استقامت و قدرت او می درخشید در حالی که بازیکنان دیگر کم آورده بودند
    .عملکرد او در دوره آزمایشی که در کرینگتون داشت, چگونه بود؟
    او ۱۰ روز یا تا پیان فصل در کنار تیم اول بود. دوره آزمایشی منحصربفردی بود از بسیاری جهات زیرا او در کل دوران حضورش در باشگاه با تیم اول تمرین کرد. بدیهی است, اگر شما در آن سطح نباشید(منظور سطح بازیکنان اصلی تیم), این قضیه به سرعت در ترکیب تیم اصلی نمایان می شود اما تصور می رود عملکرد او سرآلکس و بقیه بازیکنان را تحت تاثیر قرار داده است.
    او به کدام بازیکن سابق یونایتد شبیه است؟
    اگرچه او هنوز قدرت بدنی زیادی ندارد, کمی سبک بازی او شبیه به گابریل هاینزه است از لحاظ رویکرد او به بازی. اگر او همانند آن آرژانتینی عملکرد داشته باشد, همه خوشحال خواهند شد.
    آیا او قادر خواهد بود در کشور جدید جا بیافتد؟
    در حال حاضر گروهی از بازیکنان جوان اسپانیایی زبان در الدترافورد حضور دارند- امثال دیوید دخیا, خاویر هرناندز و آنخلو هنریکوئز که می توانند به او از لحاظ زبان و عادت کردن به زندگی در منچستر کمک کنند. هرناندز در طول دوره آزمایشی او کمک شایانی به او کرد, دستورات مربیان را به او انتقال می داد.
    بنابراین, گام بعدی چیست؟
    جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها در ترکیه (۲۱ ژوئن تا ۱۳ جولای). این رقابت ها چالشی دیگر برای او خواهد بود و یونایتد نیز حضوری خوب در رقابت ها دارد (با داشتن هنریکوئز در شیلی, تام تورپ, سام جانسون و لارنل کل در انگلیس). برزیل و آرژانتین نتوانستد به این رقابت ها راه یابند, که شگفتی برای خود بود, اما این مسئله به تیم ها و بازیکنان دیگر شانس درخشیدن می دهد و باشگاه منچستریونایتد از نزدیک این رقابت ها را دنبال می کند.

14. 4 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

منچستریونایتد کوین استروتمن بازیکن ۱۷ میلیون پوندی تیم ملی هلند را زیر نظر گرفته است.

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – بر طبق گزارشات منچستریونایتد مربی استعدادیابی خود را برای تماشای این هافبک ملی پوش هلندی فرستاده است.دیلی اکسپرس مدعی شد که سرمربی جدید شیاطین سرخ دیوید مویز رئیس تیم استعدادیابی خود جیم لاور را فرستاده است تا بازی این بازیکن ۲۳ ساله را در رقابت های زیر ۲۱ ساله های اروپا که تایستان امسال برگزار می شود, تماشا کند.لاور مطمئن است که از بازی این ستاره آیندهوون که در هر دو بازی هلند از ابتدا در میدان بود در بازی مقابل آلمان و روسیه که به برد هلند در هر دو بازی ختم شد, تحت تاثیر قرار گرفته است.بر طبق گزارشات روزنامه ها این تیم حاضر در لیگ اردویزه هلند مذاکرات برای انتقال این بازیکن به منچستریونایتد را تکذیب کرده بود, اما پس از عملکرد او, قهرمان لیگ برتر اکنون قصد دارد برای خرید او دست به کار شود.این گزارش در ادامه اشاره می کند که آیندهوون تقاضای مبلغ ۱۷ میلیون پوند برای فروش این هافبک مرکزی کرده است, اگرچه مویز ترجیح می دهد رقمی نزدیک به ۱۰ میلیون پوند برای این بازیکن بپردازد.استروتمن دوران حرفه ای بازی خود را در تیم اسپارتا روتردام آغاز کرد قبل از اینکه برای مدت کوتاهی در سال ۲۰۱۱ به اترخت برود. در همان تابستان او به آیندهوون منتقل شد و در طول ۲۴ ماه گذشته نقش کلیدی در ترکیب تیم آیندهوون ایفا کرده است.با این حال, منچستریونایتد امیدوار است این بازیکن را به انگلیس بیاورد زیرا این باشگاه فرصت بازی به او در لیگ قهرمانان را می دهد.

16. 4 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

دروازه بان سابق یونایتد ریموند ون در گوو معتقد است آلکس بوتنر می تواند از اولین فصل حضورش در منچستر راضی باشد.
    پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – ون در گوو که در بازی خیره اسطوره های یونایتد برابر رئال مادرید اخیرا به میدان رفته است, چند قبل مربی دروازه بان های تیم ویتسه آرنهام هلند بوده است.بوتنر در تابستان امسال ویتسه را به مقصد شیاطین سرخ ترک کرد و در طول فصل گذشته ۱۳ بازی برای یونایتد به میدان رفت, که به غیر از یک بازی در همه آنها از ابتدا در زمین بود و تعدادی گل نیز به ثمر رساند که عملکرد خوبی بود.ون در گوو به سایت رسمی باشگاه گفت: من نمی توانم به اندازه ای که می خواهم بازی های یونایتد را ببینم چون به خاطر شغلم در هلند سرم بسیار مشغول است, اما فکر می کنم آلکس می تواند راضی باشد...او عملکردی واقعا خوبی داشت. من فکر می کنم او می خواهد دقایق بیشتری بازی کند اما این مسئله بستگی به عملکرد او در فصل آینده دارد. من مقاله ای درباره او خواندم و او در آن مقاله صحبتی با پاتریس اورا داشته است و اورا به او گفته که آلکس باید از دقایقی که تا به امروز بازی کرده است بسیار خوشحال باشد زیرا آمدن او از جایی که بوده است به این باشگاه گامی بزرگ بوده است.ویتسه در غیاب بوتنر فصلی خوبی را پشت سر گذاشته است, آنها به مرحله مقدماتی رقابت های لیگ اروپا راه یافته اند که ماه آینده آغاز خواهد شد.ون در گوو این چنین توضیح می دهد: ما فصل بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم, ما لیگ را در رتبه ۴ تمام کردیم و در فصل آینده در رقابتهای اروپایی بازی خواهیم کرد , ما تنها باید چند بازی حذفی انجام دهیم. بنابراین شرایط برای ما بسیار خوب است.

18. 4 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

تمام زمان های برگزاری تور منچستریونایتد در سال ۲۰۱۳ که توسط AON ارائه شده است, مشخص گردید.

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – شیاطین سرخ ۵ بازی پیش فصل دوستانه در ۴ کشور در ماه جولای برگزار خواهند کرد که دیوید مویز سرمربی جدید هدایت یونایتد را در تایلند, استرالیا, ژاپن و هنگ کنگ بر عهده خواهد داشت.

یونایتد تور خود را با بازی در بانکوک روز شنبه ۱۳ جولای (۲۲ تیر) برابر ستارگان سینگها در ورزشگاه راجامانگالا در ساعت ۱۴:۰۰ به وقت لندن (۱۷:۳۰ به وقت ایران) برگزار خواهند کرد.

تیم سپس به سیدنی پرواز خواهد کرد و پس از اردوی تمرینی فشرده, با ستارگان لیگ استرالیا در ورزشگاه ANZ در روز شنبه ۲۰ جولای (۲۹ تیر) در ساعت ۱۰:۳۰ به وقت لندن (۱۴ به وقت ایران) بازی خواهند کرد.

سپس دو بازی در ژاپن انجام خواهند داد – برابر یوکوهاما مارینوس در روز سه شنبه ۲۳ جولای (۱ مرداد) در ورزشگاه نیسان در ساعت ۱۱:۲۰ به وقت لندن (۱۴:۵۰ به وقت ایران) بازی خواهند کرد و در روز جمعه ۲۶ جولای (۴ مرداد) در ورزشگاه اوزاکا ناگای برابر سرزو اوزاکا در ساعت ۱۱ به وقت لندن (۱۴:۳۰ به وقت ایران) بازی خواهد کرد. قبل از اینکه تو به پایا برسد در هنگ کنگ یونایتد با کیتچی در روز دوشنبه ۲۹ جولای (۷ مرداد) در استادیوم هنگ کنگ در ساعت ۱۳ به وقت لندن (۱۶:۳۰ به وقت ایران) بازی خواهند کرد.

طرفداران می توانند تمام این بازی ها را به همراه مصاحبه های قبل و بعد بازی و حواشی بازی ها از طریق شبکه تلویزیونی منچستریونایتد MUTV تماشا کنند.
    ..
    برنامه بازی های تور پیش فصل منچستریونایتد
    بانکوک, تایلند
    ستارگان سینگها – منچستریونایتد
    شنبه ۲۲ تیر, ورزشگاه راجامانگالا , ساعت ۱۷:۳۰
    سیدنی,استرالیا
    ستارگان لیگ استرالیا – منچستریونایتد
    شنبه ۲۹ تیر, ورزشگاه ANZ , ساعت ۱۴
    یوکوهاما, ژاپن
    یوکوهاما مارینوس – منچستریونایتد
    سه شنبه ۱ مرداد, ورزشگاه نیسان, ساعت ۱۴:۵۰
    اوزاکا, ژاپن
    سرزو اوزاکا – منچستریونایتد
    جمعه ۴ مرداد, ورزشگاه اوزاکا ناگای, ساعت ۱۴:۳۰
    هنگ کنگ
    کیتچی – منچستریونایتد
    دوشنبه ۷ مرداد, ورزشگاه هنگ کنگ, ساعت ۱۶:۳۰

20. 4 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

ستاره ژاپنی شینجی کاگاوا امیدوار است همانند هم تیمی های خود رابین فان پرسی و وین رونی پس از برگشتن از آخرین رقابت های سال, جام کنفدراسیون ها, عملکرد خوبی داشته باشد.

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – کاگاوا پس از انتقال از تیم بورسیا دورتموند, شروعی خوبی در جمع شیاطین سرخ داشت. اما یک مصدومیت زانو در بازی از رقابت های لیگ قهرمانان او را دو ما از تیم دور کرد, و باعث توقف پیشرفت اولیش شد.
    اما این بازیکن ۲۴ ساله در اواخر فصل که همزمان بود با حتمی شدن قهرمانی ۲۰ یونایتد در لیگ برتر دوباره احیا شد, هت تریک او در انهدام ۴ بر صفر نورویچ و گلی که در روز آخر رقابت ها به ثمر رساند, کیفیت کاگاوا برای شرکت در جام کنفدراسیون ها, رقابتی که مقدمه ای است بر جام جهانی که در سال آینده برگزار خواهد شد.
    کاگاوا ۲۴ ساله به اسپورت الوسترتید گفت: من از عملکرد کلی خود راضی نیستم اما من در نیم فصل دوم خوب بازی کردم و کم کم اعتماد به نفسم بیشتر و بیشتر شد.
    خوشبختانه, من می توانم این روند را در جام کنفدراسیون ها نیز حفظ کنم. در چنین سطحی, شما نیاز دارید که مثل (وین) رونی یا (رابین) فان پرسی باشید و اگر می خواهید موفق شوید باید خودتان را ثابت کنید.من می خواهم بازیکنی مثل آنها شوم, که این به این معنی است که من نیاز دارم که بازیکنی تاثیرگذار باشم.سرآلکس فرگوسن مربی سابق یونایتد, کسی که کاگاوا را به انگلیس آورد, پیش بینی کرده است که کاگاوا در فصل بعد عملکرد درخشانی در لیگ برتر خواهد داشت.فرگوسن گفت: او در مقطعی از فصل در ماه اکتبر و نوامبر غایب بود که این مسئله باعث شد او کمی عقب بماند. او به تدریج فرم خود را بدست آورد اما سال بعد او بهتر خواهد بود. شما در فصل بعد بازیکن واقعا خوبی خواهید دید.

22. 4 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

صفحه 27 از 50 نخستنخست ... 17252627282937 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع