اول يه خبر متفاوت:
آرسنال در صدر جدول بازی جوانمردانه لیگ در فصل 2012/13 قرار گرفت.
برای ترویج رفتار مثبت، اتحادیه فوتبال انگلیس رقابت بازی جوانمردانه را ایجاد کرده است که تمام بازی های لیگ برتر توسط نمایندگان مورد بررسی قرار می گیرند.
تیم ها در پنج گروه ارزیابی می شوند به علاوه ی گروهی دیگر که مرتبط با رفتار با عموم است. این پنج دسته عبارتند از:
- کارت های زرد و قرمز
- بازی مثبت (برای مثال، تمایل به حمله کردن، سرعت بخشیدن به بازی، وقت کشی نکردن و ...)
- احترام به حریفان
- احترام به داور
- رفتار مسئولین تیم
آرسن ونگر در این باره گفت:
"به عنوان یک باشگاه، آرسنال به ارزش های رقابت جوانمردانه و رفتار مثبت چه داخل و چه خارج از زمین، افتخار می کند. خوشحالیم که به چنین عنوانی مفتخر شدیم و از جایزه آن برای حمایت بیشتر از پروژه های مهم جوانان و اجتماعی خود استفاده می کنیم."
وقتي يه تيم فوتبال واقعي بازي كنه نتيجه اش همينه..
خبرها ديگه هم چيزي به جز نقل و انتقالات نيست آرشاوین ، اسکیلاچی و دنیلسون تا آخر اين ماه قرار دادشون تموم ميشه و بازيكن آزاد محسوب ميشن
آرشاوين...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند روز پيش هم باشگاه اعلام كرد بودجه براي خريد هست حتي براي خريد وين روني
البته وين روني با مربي جديد كنار نمياد و خودش ميخواد از منچستر بره به نظر من بهترين ليگي كه ميتونه انتخاب كنه همين ليگ جزيره اس كجا بره؟ اسپانيا ؟ايتالي؟فرانسه؟
البته بعيده منچستر اجازه بده بره..
گزينه ي ديگه هيگواينه گه يووه هم يكي از خريداهاشه
من به آوردن هيگي اعتقادي ندارم ...!
به نظر من باز هم بايد هافك هاي دفاعي و دفاع رو تقويت كنيم خريد به مهاجم تاپ هم عاليه،درسته همه بازيكنها تو پستهاي خودشون عالي هستن اما تاكتيك و ارنج تيم جلئ تيم ها مختلف بايد قابل تغير باشه
كه اونم ملزم بازيكنهاي متفاوت و البته قدرتمنديه كه بتونيم نتيجه بگيريم
اگر باشگاه امسال هدفش قهرماني باشه بايد خرج كنه همين.
يان رايت هم يه مصحبه كرده و گفته تيم 8 ساله هيچ جامي نگرفته چه كسي حاضر است به تیم ما بیاید؟ حتي اگر بودجه خوب باشه..
اينم گفته كه با خروج بازيكنها ليست خالي ميشه و ونگر بايد بازيكنهاي با كيفيتي رو اضافه كنه كه باعث قهرماني بشن
اميدوارم خريدها امسال توپ باشن و آرسنال رو يه تغير اساسي بدن در بوندسليگا
پارسال هم خريد ها عالي بود اما..تغيرات اساسي نبود ،چون به ازاش فروش هاي بدي داشتيم!