چرا كسي اينجا پست فني درست درمون نمي ذاره ؟؟؟
تنها تيم مشتركي كه همه ما كاربراي اينجا طرفدارشيم تيم ملي ايران ولي اصلا خبري از پست هاي فني نيست فقط تبريك بابت بردها و سكوت در برابر باخت ها
من از مديران عزيز و خوب اينجا كه هر كدوم مديريت يه بخشي رو دارن خواهش ميكنم بيان اينجا پست بدن تا بحث داغي رو شاهد باشيم و بقيه دوستان هم راغب بشن بيان اينجا
خوب بريم سراغ بازي:
دقايق اول بازي پژمان منتظري يه پاس رو به عقب داد به رحمان احمدي كه ميتونست فاجعه بار باشه (مخصوصا كه دقايق اول بازي بود)، توجيه پژمان اين بود كه خودش گفت پاس بده و من به عنوان كسي كه خودم فوتبال ميكنم شرايطشو درك ميكنم و فك كنم پژمان تو يه لحظه كه رحمان احمدي صداش زد پاسش داد ، تو اين اتفاق 70% رحمان احمدي و 30% منتظري رو مقصر ميدونم.
خسرو حيدري كلا تو زمين يه كاري رو انجام ميده اونم سانتر كرده (هم تيم ملي هم استقلال) تو بازي هاي قبلش حداقل 40% سانتراش به يه دردي ميخورد ولي امشب افتضاح بود و اگه من جاي كي روش بودم نيمه دوم تعويضش ميكردم(البته فك ميكنم چون كي روش گزينه ي ديگه اي واسه پست هافبك راست نداشت ناچارا ازش استفاده كرد)
بيگ زاده واقعا بازيكن خوبيه اينو بگم كه هر مربي قدرشو نميدونه مثلا تو استقلال كم بهش بازي ميدن ، بازيكن چپ پا واسه سمت چپ يه امتياز ويژه است كه ما هم قوچان نژادو داشتيم هم هاشم بيگ زاده
مسعود شجاعي هم امشب خوب بود ولي هنوز به فرم ايده آلش نرسيده و ميتونه از اين بهتر باشه اون خطايي كه پشت محوطه جريمه گرفت خوب بود ، يه موقعيتم بود جلو دروازه مكث كرد مدافع قطري توپشو زد، اگه اون توپ رو پاي قوچان نژاد بود گلش ميكرد چون چپ پا هست ميتونست تك ضرب بكشه تو دروازه دقيقا عين گلي كه زد (رو پاي چپش بود)
نكونام كه خوب بود تو چند تا صحنه هماهمنگيش با مسعود تاثير گذار بود ، شوتي هم كه كشيد از نظر موقعيت شناسي (كه سر ضرب بزنه) و قدرت خوب بود ولي اگه جهت گيريش مخالف دروازه بان بود الان يه گلم به اسم اون ثبت شده بود.
قوچان نژاد كه احتياجي به گفتن نداره ، كلاس فوتبالش بالاست.مهاجم يعني اين كه از موقعيت هاي كمش ، بهترين استفاده رو بكنه(نه اين كه از 10 تا موقعيت 2 تاشو گل كنه) كلا عيار مهاجم همينه كه چند درصد موقعيت ها رو تبديل به گل ميكنه. اگر چه جاي خالي اشكان به خصوص براي قوچان نژاد احساس ميشد و فضاي كمتري براي پا به توپ شدنش فراهم شد .
من خودم به شخصه اصلا به بازي جباري اعتقاد ندارم و در مورد اين بازي هم به نظرم بايد از دقيقه 60 با خلعت تعويض ميشد و بعد شجاعي ميرفت جاي جباري ، خلعتم جاي شجاعي
داورم كه همش به نفع قطر سوت ميزد بلال (كاپيتان قطر) ميتونست كارت قرمز بگيره، يه بازيكني هم بود به اسم حسن (كه يه شوتم كشيد خورد به تير دروازه) خيلي خطرناك بود ولي نيمه دوم تعويض شد خيالمون راحت شد
خدا رو شكر از مدت ها قبل ميدونستيم سباستين محرومه و تو اين بازي نيست وگرنه سرويسمون ميكرد.(تو جايگاه ويژه بود TV نشونش داد)
به اميد جشن صعود