برانیسلاو ایوانوویچ در بازی مقابل منچستر سیتی روز شنبه سیصدمین بازی خود را برای آبی ها انجام داد.
ایوانوویچ در بین بازیکنان خارجی، پنجمین نفری است که توانست به این رکورد شگفت انگیز دست پیدا کند.
پس از بازی مقابل منچستر سیتی او با چلسی تی وی صحبت کرد و دیدگاه های خود را به اشتراک گذاشت.
ایوانوویچ گفت: "من بسیار افتخار می کنم به این دلیل که خودم را به شما ثابت کرده ام. من افتخار می کنم که بخشی از آن بازیکنانی هستم که به این رکورد دست پیدا کرده ام. بازیکنان بزرگی به این مقام دست پیدا کرده اند زیرا این باعث افتخار من است که من جزئی از آنان هستم."
بازیکنان خارجی که سیصد بازی برای شیرهای لندن انجام داده اند:
پتر چک - 490
دیدیر دروگبا - 368
جان اوبی میکل - 333
جان فرانکو زولا - 312
برانیسلاو ایوانوویچ - 300
او ادامه داد: "جان فرانکو یک الگو برای هواداران است. در کنار او بودن احساس شگفت انگیزی به شما دست می دهد."
"جان بازیکن بی نظیری است. متاسفانه در حال حاضر مصدوم است اما تا پایان فصل وقت زیادی مانده و او بازی های زیادی را انجام می دهد. او به سیصد بازی رسیده است و آن شگفت انگیز است زیرا ما می دانم رسیدن به این مکان بسیار سخت است."
"دیدیر یکی از بزرگترین و بهترین بازیکنان در تیم ما است. در حال حاضر به عنوان یک فرد او برای ما بسیار مهم است. او برای باشگاه کارهای بسیاری انجام داده و من افتخار می کنم که جزء تیمی هستم که در آن دیدیر توپ می زند."
"پتر در بالای لیست قرار دارد و او مردی فوق العاده است. او یک مرد طبقه بالا و یک دروازه بان طبقه بالا است و بسیاری خصوصیات در وی وجود دارد که شما می توانید از او یاد بگیرید."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]