FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
یعنی وقتی منیجر شدی امکان داره یه تیم ملی بهت پیشنهاد بده
یعنی اصلا وقتی منیجر میشی و بارسلونا رو مثلا اول بر میداره امکان داره یه تیم دیگه بهت پیشنهاد بده و تو مربی اونجا بشی؟
و دوستان یه سوال
وقتی ضربه ایستگاهی رو 3 نفره میزنی
و میخوای نفر دوم بیاد از رو توپ بپره باید چیکار کنی؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Real Madrid fans and the whole world knows who is the champion FC Barcelona
Viva Barcelona
Viva Tractor
یل یاتار طوفان یاتار یاماز تیرختور بایراقی گل سولار سومبل سولار سولماز بیزیم قیرتلی تیم بیز تیرختور عاشقی تورکلر کیمین قیرتلی کیم
ببخشید من چه طوری میتونم عکس بزارم یه سوالی داشتم هر کاری کردم عکسشو بزارم نشد
چطوری میتونم گلهایی که سیو کردم رو تو فیفا به صورت بزرگ ببینم. اخه فقط تو صفحه نمایشه نشون میده که کوچیک هست.
پروردگارا به داده و نداده و گرفته ات شکر که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان
سلام.
جواب سوال اول بله میباشد
اما جواب سوال دوم احتمالش هیت تیمهای باشگاهی دیگه بهت پیشنهاد بدن اما در قسمت منیجر آفیس بخش مای جوب تیمهایی که مربی قبلی خودشون رو اخراج کردن و احتیاج به مربی جدید دارن نشون میده
سوال سوم. به عنوان مثال بازی کنی که با R2میاری :R2رو نگه دار و ضربدر ومربع رو فشار بده تا بازیکن از رو توپ بپره برای بازیکنی که با L2 اوردی نیز باید L2 v, k'i nhvd , qvfnv , lvfu v, fckd
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام این ترکیب منه تازه شروع کردم چون سیو های قبلیم پاک شد:
آبیاتی-آباته-بونرا-آچربی-آنتونینی-مونتولیوو-نوچرینو-بواتنگ-الشراوی-داوید ویا-بالوتلی
ذخیره ها:آبیاتی-آمبروزینی-بکهام-پاتزینی-روبینیو
اگه بازیکنی میشناسید که خوب باشه با قیمت کم(برام فعلا سن مهم نیست) به من تو همین پست بگید چون خیلی نیاز دارم ثواب داره :d
برام قیمت خیلی مهمه
forza milan
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
forza milan
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)