Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 1281

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074
    تشکر شده 1,475 در 337 پست

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

نقل قول نوشته اصلی توسط AL1reZA نمایش پست ها
    عزیز شما از حرف من یه برداشته دیگه داشتی.

من هرگز نگفتم به رونالدو می گن برو تو زمین هرکاری عشقت می کشه انجام بده!!!! منظورم من از آزادی این بود که رونالدو می تونه وینگ چپ راست هافبک وسط مهاجم بازی کنه و در واقعه بازیکنه آزاده و در همه این پست ها عالی عمل می کنه من شاهدش بودمو هستم.پس میشه گفت پست تخصصی خاصی نداره یا همه این پست ها تخصصیش هستن. تا الان که مورینیو تو رئال بوده تیمی ساخت که طی 7-8 ثانیه از دروازه خود به دروازه حریف می رسید و باید بگم انجام حملات سرعتی بخاطر سرعت بالای رونالدو توسط رونالدو صورت می گرفت و بارها شاهد این بودم چه مواقع ضدحمله و چه در حین بازی رونالدو در این پست هایی که گفتم بازی کرده و بارها شده در یک بازی چندین بار پستشو تغییر داده چه در بازی های عادی چه مهم.
    اگه منظور دیگه از آزاد بودن هست من نمی دونم

نمی خوام از رونالدو تعریف کنم اما در تاریخ بازیکنی به کاملی اون ندیدم چرا؟ چون از هر نظر فکر کنی کامله پاچپ پاراست قدرت بدنی سرعت هدزنی شوت و...

و بخاطر اینکه 2 پا عالی حرکت و ضربه میزنه بازیکن آزاده و نباید فراموش کنیم درحال حاظر رونالدو شماره یک تیم در گل زنی هست.

و لازمه بگم نزدیک به 10 ساله بازی های رونالدو رو خوب میبینم و شاهده بازیش بودم و تا اون جایی که یادمه همیشه بازیکن آزاد بوده. یک بار هم گزارشگر شبکه اسکای اسپورت به همین موضوع اشاره کرد.

خب اینکه یه بازیکن تو چند پست بتونه بازی کنه چیز عجیبی نیست , اینکه یه بازیکن تو یه بازی ممکنه بنا به تغییرات تاکتیکی برای دقایقی جاشو با یه بازیکن دیگه ای عوض کنه بازم عجیب نیست ولی مهم اینه که عملکردش نسبت به تغییر پستش چی جوری باشه . من نگفتم اگه رونالدو بره تو فلان پست میشه کایخون , من میگم تمام قابلیتهاشو نمیتونه به صورت کامل به اجرا بزاره .

رونالدو اینجوری نبوده که 20 دیقه وینگ چپ باشه بعدش بیاد 20 دیقه بره راست 20 دیقه وسطو الا آخر یا یه بازی چپ یه بازی راستو یه بازی وسط باشه , رونالدو برای دقایقی جاشو عوض میکردو بعدش برمیگشت سرجای اصلیش ( وینگ چپ ) .

تو میخوای بگی رونالدو میتونه تو پستای دیگه بازی کنه منم میگم آره میتونه ولی وینگ چپ جای اصلیه رونالدو هستشو پستی هست که میتونه تمام قابلیتهاشو به نحو احسنت به نمایش بزاره . این مورد درباره ی گرت بیل هم صدق میکنه .
    رفاقت ریده

سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل

فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 5 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)