نوشته اصلی توسط
AL1reZA
عزیز شما از حرف من یه برداشته دیگه داشتی.
من هرگز نگفتم به رونالدو می گن برو تو زمین هرکاری عشقت می کشه انجام بده!!!! منظورم من از آزادی این بود که رونالدو می تونه وینگ چپ راست هافبک وسط مهاجم بازی کنه و در واقعه بازیکنه آزاده و در همه این پست ها عالی عمل می کنه من شاهدش بودمو هستم.پس میشه گفت پست تخصصی خاصی نداره یا همه این پست ها تخصصیش هستن. تا الان که مورینیو تو رئال بوده تیمی ساخت که طی 7-8 ثانیه از دروازه خود به دروازه حریف می رسید و باید بگم انجام حملات سرعتی بخاطر سرعت بالای رونالدو توسط رونالدو صورت می گرفت و بارها شاهد این بودم چه مواقع ضدحمله و چه در حین بازی رونالدو در این پست هایی که گفتم بازی کرده و بارها شده در یک بازی چندین بار پستشو تغییر داده چه در بازی های عادی چه مهم.
اگه منظور دیگه از آزاد بودن هست من نمی دونم
نمی خوام از رونالدو تعریف کنم اما در تاریخ بازیکنی به کاملی اون ندیدم چرا؟ چون از هر نظر فکر کنی کامله پاچپ پاراست قدرت بدنی سرعت هدزنی شوت و...
و بخاطر اینکه 2 پا عالی حرکت و ضربه میزنه بازیکن آزاده و نباید فراموش کنیم درحال حاظر رونالدو شماره یک تیم در گل زنی هست.
و لازمه بگم نزدیک به 10 ساله بازی های رونالدو رو خوب میبینم و شاهده بازیش بودم و تا اون جایی که یادمه همیشه بازیکن آزاد بوده. یک بار هم گزارشگر شبکه اسکای اسپورت به همین موضوع اشاره کرد.