به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
سرآلکس فرگوسن اعلام بازنشستگي کردسرآلکس فرگوسن ، مربي موفق منچستر يونايتد پس از حدود 27 سال مربيگري ، اعلام بازنشستگي کرد.
به گزارش ورزش سه ، فرگوسن 71 ساله به مدت 27 سال بود که هدايت شياطين سرخ را به دست داشت و با اين تيم به 13 قهرماني در ليگ برتر انگليس رسيد.
سرمربي منچستريونايتد به شايعاتي که در مورد عمل جراحي خود در ماههاي پيش رو بيان شده بود پايان داد و اعلام بازنشستگي کرد.
اين مربي از سال 1986 تا به امروز 808 بار روي نيمکت شياطين سرخ نشست که توانست به 527 پيروزي 167 تساوي و 114 شکست برسد.
او در منچستر يونايتد به افتخارات گستردهاي از جمله دو بار فتح ليگ قهرمانان اروپا و سيزده بار قهرماني در ليگ برتر دست يافت.
ديدن اولدترافورد بدون فرگوسن سخت است
سرمربي رئالمادريد اعتراف کرد که خداحافظي سر آلکس فرگوسن او را غافلگير کرده است. او ديدن اولدترافورد بدون فرگوسن را سخت ميداند.
چهارشنبه هفته گذشته سرآلکس فرگوسن، به ماراتن 26 ساله خود با شياطين سرخ پايان داد و براي هميشه با اين تيم خداحافظي کرد. تصميم فرگوسن براي جدايي از شياطين سرخ همه از جمله ژوزه مورينيو را غافلگير کرد. سرمربي رئال مادريد که رابطه نزديکي با سر آلکس فرگوسن دارد، اعتراف کرد که از تصميم سرمربي منچستر يونايتد غافلگير شده است.
به گزارش ايسنا،آقاي خاص در گفتوگو با شبکه "اسکاي اسپورتس" گفت: فرگوسن در تماسي که با من داشت، از جدايي خود از منچستر يونايتد سخن گفت. بسيار متاثر شدم. انتظار چنين خبري را نداشتم. وقتي جدايي فرگوسن را از زبان خود او شنيدم، اندوه مرا در بر گرفت. از تصميم او غافلگير شدم. انتظار نداشتم که از منچستر يونايتد خداحافظي کند.
مورينيو زماني که در ليگ برتر انگليس هدايت آبيپوشان لندن را بر عهده داشت با همه مربيان جنگ لفظي پيدا ميکرد اما فرگوسن يک استثنا بود. سرمربي رئال مادريد که خبرهايي درباره جدايي او از اين تيم و بازگشتش به ليگ برتر انگليس به گوش ميرسد، افزود: براي من و ديگر مربيان رفتن به اولدترافورد بدون ديدن اسطوره شياطين سرخ بسيار سخت خواهد بود. نميخواهم ديدار منچستر يونايتد برابر سوآنسي را نگاه کنم؛ چرا که بدون شک ديدن فرگوسن براي آخرين بار در اولدترافورد مرا به گريه خواهد انداخت. به همين خاطر ترجيح ميدهم که اين بازي را نگاه نکنم. من و فرگوسن دوستهاي خوبي براي هم هستيم. او مرا از تصميم خود متقاعد کرد. من هم تصميم خود پس از جدايي از رئال را به او گفتم.
فرگوسن: وقتم را با نوهها و فرزندانم ميگذرانم
اسطوره مربيگري منچستريونايتد قصد دارد در ايام فراغت وقت خود را با خانواده گذرانده و زبان خارجي فرا بگيرد.
سرآلکس فرگوسن که يک هفته قبل پس از 27 سال همکاري مشترک با منچستريونايتد در سن 71 سالگي اعلام کنارهگيري کرد، تصميم گرفته وقت زيادي را به خانوادهاش اختصاص دهد.
وي به گزارشگر يک شبکه تلويزيوني گفت: از لطف هواداران نسبت به خودم که نگران هستند در اوقات فراغت چکار خواهم کرد، ممنونم. بايد پاسخ دهم خيلي سرم شلوغ خواهد شد. چون با فرزندان و نوههايم خواهم بود. ضمن آنکه قصد دارم زبان خارجيام را تقويت کنم و درسهاي جديدي بگيرم.
او ادامه داد: کلاً دوست دارم از زندگي غير ورزشي لذت ببرم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخرين کنفرانس مطبوعاتي سر آلکس
الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، امروز در ميان تشويق روزنامه نگاران، براي آخرين به عنوان سرمربي شياطين سرخ وارد سالن کنفرانس مطبوعاتي شد.
اين مربي باتجربه اسکاتلندي هفته گذشته اعلام کرد که در پايان فصل بازنشسته خواهد شد و به اين ترتيب، ديدار اين هفته مقابل وست بروم، آخرين حضور او روي نيمکت منچستريونايتد خواهد بود.
به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم سر و کار داشتن با رسانه هاي مدرن براي مربيان دشوار است و من خوش شانس بودم که در طول دوران حضورم در منچستريونايتد توانستم به خوبي از عهده اين کار بر بيايم.
من توانستم به جايگاهي برسم که چيزهايي که شما مي نويسيد را رد کنم و وقتي از من تعريف مي کنيد، آن را نپذيرم. من هميشه فکر مي کنم که شما کار دشواري داريد؛ به خاطر فشاري که در کار کردن با تلويزيون، اينترنت و فيس بوک روي شماست.
اما من هيچ کينه اي ندارم چون من چنين آدمي نيستم. من واکنش نشان مي دهم و بعد همه چيز را فراموش مي کنم.
متشکرم به خاطر نوشته هاي محبت آميزتان و متشکرم به خاطر دوران فوق العاده اي که اين داشت.
اين آخرين بازي من است. 1500 بازي واقعا شگفت انگيز است. اين ديدار مي تواند دشوار باشد زيرا وست بروم فوق العاده کار کرده. آنها تيم خوبي هستند. همه تيم ها دوست دارند در آخرين ديدار خانگي فصل به پيروزي برسند اما ما هم به دنبال پيروزي هستيم.
ما در تيم مان هيچ مصدومي نداريم. من چند تغيير براي اين ديدار در تيم ايجاد مي کنم. فکر مي کنم يک يا دو بازيکن جوان در اين ديدار به ميدان بروند. من به ليندگارد قول دادم تا در دو بازي آخر بازي کند تا بتواند با رسيدن به 10 بازي، مدال قهرماني ليگ برتر را دريافت کند. من هنوز روي قولم هستم؛ پس او فردا دروازه بان ما خواهد بود.
اتفاقات بعد از ديدار مقابل سوانسي واقعا فوق العاده بود؛ باور نکردني. جشن قهرماني روز دوشنبه هم عالي بود. من فکر نمي کردم که هرگز جشني باشکوه تر از سال 99 داشته باشيم اما وقتي هفته قبل وارد خيابان شديم، حضور طرفداران شگفت انگيز بود. فکر مي کنم اين جشن بهتر از سال 99 بود. واقعا همين طور بود.
26 سال بودن در منچستريونايتد فوق العاده است؛ همه چيز بي نظير بود. روزي که به اينجا آمدم، يک موهبت براي من بود و روزي که از اينجا مي روم، با افتخار جدا مي شوم. منچستريونايتد باشگاه بسيار بزرگي است و من خوش شانس هستم که چنين مدتي اينجا بودم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ناراحتي اسکولز از خداحافظي بکام
پل اسکولز هافبک کهنه کار منچستر يونايتد اعلام کرد از شنيدن خبر بازنشستگي ديويد بکام هم تيمي سابق خود در يونايتد و تيم ملي انگليس غمگين شده است.
اسکولز و بکام که هر دو 38 ساله هستند، فوتبال را از مدرسه منچستريونايتد و رده هاي نوجوانان اين باشگاه آغاز کردند. اين دو بازيکن مياني در اوايل دهه 1990 وارد تيم اصلي منچستر يونايتد شدند و تا سال 2003 در کنار هم موفقيت هاي زيادي به دست آوردند. بکام در سال 2003 به رئال مادريد رفت و پس از آن در تيم هاي لس آنجلس گالکسي، آ ث ميلان و پاري سن ژرمن بازي کرد. بکام گفته است در پايان فصل رسما فوتبال را کنار خواهد گذاشت.
اسکولز در سراسر دوران بازيگري خود در منچستر يونايتد ماند و او نيز هفته گذشته اعلام کرد در پايان فصل بازنشسته خواهد شد.
به اين ترتيب با توجه به اينکه آلکس فرگوسن سرمربي بزرگ منچستر يونايتد هم کناره گيري خود را اعلام کرده است، يک دوره درخشان و پر افتخار منچستر يونايتد به پايان مي رسد.
اسکولز در مصاحبه با روزنامه ديلي ميل گفت: «روز ناراحت کننده اي است ولي اميدوارم ديويد از کاري که انجام داده است راضي باشد.»
وي افزود: «از همان ابتدا کيفيت بازي بکام و حرفه اي گري وي مشخص بود. پاس ها و ضربات آزاد بکام از همان آغاز عالي بودند. اين کيفيت اتفاقي نبود زيرا بکام بسيار زياد تمرين مي کرد.»
اسکولز گفت از آن نسل طلايي تنها رايان گيگز باقي مانده است که يک سال از او و بکام بزرگتر است و هنوز مانند گذشته با قدرت به کار خود ادامه مي دهد.
فرگوسن براي آخرين بار بهترين مربي فصل شد
سرآلکس فرگوسن و گرت بيل به عنوان بهترين سرمربي و بهترين بازيکن فصل ليگ برتر انگليس انتخاب شدند.
با نزديک شدن به پايان فصل ليگ برتر انگليس، بهترينهاي فوتبالهاي جزيره معرفي شدند که سر آلکس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد به عنوان بهترين سرمربي و گرت بيل، هافبک ولزي به عنوان بهترين بازيکن فصل معرفي شدند.
به گزارش ايسنا ، فرگوسن که تيمش را براي بيستمين بار به قهرماني در ليگ انگليس رساند، براي يازدهمين بار است که به عنوان بهترين سرمربي فصل ليگ برتر انگليس انتخاب ميشود. او اولين بار در سال 1993 توانست به اين مهم دست يابد.
اين افتخار نيز چهارمين افتخار اين فصل گرت بيل ولزي محسوب ميشود. او در اين فصل توانست به عنوان بهترين بازيکن ليگ برتر انگليس انتخاب شود.
او در اين فصل طي 33 بازي براي تيمش 20 گل به ثمر رساند.
به اين ترتيب گرت بيل تنها بازيکن تاريخ تاتنهام محسوب ميشود که به عنوان بهترين بازيکن فصل ليگ برتر انگليس انتخاب شده است.
نظر فرگوسن در مورد کنارهگيري بکام
سرمربي منچستريونايتد نظر خود در مورد خداحافظي ديويد بکام از دنياي فوتبال را اعلام کرد.
ديويد بکام 38 ساله نيز در پايان فصل همانند الکس فرگوسن سرمربي پيشين خود در منچستريونايتد، از دنياي فوتبال کناره گيري خواهد کرد.
به گزارش فارس، بکام آخرين حضور خود در مستطيل سبز را در تاريخ 26 مي (5 خرداد) مقابل لوريان در ليگ فرانسه تجربه خواهد کرد. دوران باشکوهي که 18 سال پيش در اولدترافورد و زير نظر فرگوسن آغاز کرده بود.
پيرمرد اسکاتلندي 71 ساله اعلام کرده که بکام به موقع تصميم به کناره گيري از فوتبال گرفته است. او معتقد است قهرماني در لوشامپيونه به همراه پاري سن ژرمن، زمان مناسبي براي خداحافظي او است.
فرگوسن در اين مورد گفت: او زمان مناسبي را انتخاب کرد. قهرماني با پاري سن ژرمن و اضافه کردن يک جام ديگر به ويترين افتخارهايش و پس از آن تصميم به کناره گيري، بهترين کاري بود که او ميتوانست انجام دهد. او نيز مانند من پس از سالها حضور در فوتبال، کارهاي عقب مانده زيادي براي انجام دادن دارد. فکر ميکنم کارهاي تبليغاتي چيزي است که او دوست دارد ولي ديويد هنوز جوان است و کارهاي بسيار زيادي ميتواند انجام دهد.
وي در ادامه عنوان کرد: بکام انسان خوب و بزرگي است و وقتي ميبينيد که در چنين دوران طولاني موفق عمل ميکند درمييابيد که فوق العاده کار کرده است. وقتي پس از حضور در رئال مادريد راهي آمريکا شد، شايد هيچ کس تصور نميکرد او موفق باشد ولي او در همان دوران در تيم ملي انگليس حضور داشت و به شکل قرضي 2 بار در ميلان بازي کرد. چيزي که او را به يک بازيکن عالي بدل ميکند اين است که ميتواند تمام روز بدود. اين چيزي بود که به او اجازه ميداد در سالهاي پس از 30 سالگي براي تيم ملي کشورش به ميدان برود.
رکورد منچستريونايتد در حق پخش تلويزيوني
منچستر يونايتد با دريافت بيش از 60 ميليون پوند از حق پخش تلويزيوني رکورد جديدي در فوتبال انگليس ثبت کرد.
منچستريونايتد در بيست و يکمين دوره ليگ برتر انگليس موفق شد براي سيزدهمين بار به قهرماني برسد. با اين حال شياطين سرخ در يک عرصه ديگر نيز توانستند رکوردشکني کنند. آنها با دريافت بيش از 60 ميليون پوند براي حق پخش تلويزيوني خود در فصل 2013- 2012 توانستند رکورد جديدي را در ليگ برتر انگليس ثبت کنند.
به گزارش ايسنا، به اين ترتيب منچستريونايتد توانست بيشترين حق پخش تلويزيوني را در تاريخ ليگ انگليس به نام خود ثبت کند.
پس از يونايتد، منچسترسيتي با دريافت 58 ميليون پوند در جايگاه دوم قرار گرفت و چلسي با دريافت 54 ميليون پوند در رده سوم قرار گرفت.
کمترين حق پخش تلويزيوني در رقابتهاي اين فصل ليگ برتر به تيم کوئينز پارک رنجرز رسيده که تنها 39 ميليون پوند به دست آورد.
سر الکس درباره مویس ، بکهام ، رونی و اخراج مانچینی
![]()
دیوید بکهام
این بازنشستگی ها ظاهرا واگیردار شده است !
دیوید کارنامه درخشانی داشته و اینکه خودش را به مکان ها و چالش های متفاوت تطبیق داده و ثابت کرده شگفت انگیز است . وقتی به امریکا رفت خیلی ها کارش را تمام شده میدانستند اما دوباره برای انگلیس بازی کرد و به میلان و پاریس سنت ژرمن هم رفت .
یک چیزی که او همیشه داشته استقامت و بنیه قوی بوده است . وقتیکه یک پسر جوان بود او از نظر استقامت و بنیه بهترین امار را در باشگاه داشت . در تمام تستهایی که ما در باشگاه برای سنجش میزان تحمل و سرسختی بازیکن ها میگرفتیم دیوید همیشه بهترین امار را داشت .
عمل جراحی اسمالینگ و پاول
مصدومیتشان از نوع طولانی مدت نیست . ان ها برای تور پیش فصل اماده خواهند بودکه این مهمترین چیز است . کریس با پاش مشکل داشت و مجبور به عمل شد . وی برای پیش فصل مشکلی ندارد .
نیک پاول جوان هم برای رفع مشکلش عمل کرد و او هم برای پیش فصل اماده خواهدبود .
رونی
من درباره رونی با مویس صحبت نکردم . مطمئنم که دیوید به محض شروع کردن کارش خودش قضیه را بررسی خواهد کرد .
من هیچ نظری ندارم که وین چرا این درخواست را کرده است . الان دیگر این موضوع به من ربطی ندارد . من دیگر به این داستان علاقه ای ندارم .
دیوید خودش با این موضوع سر و کله خواهد زد و درستش هم همین است . من از این اتفاق خوشحالم .
دیوید مویس
دیوید خیلی زود به عظمت این باشگاه پی خواهد برد . وی متوجه بزرگی برند یونایتد و تعداد اسپانسر هایی که داریم خواهد شد البته فکر کنم همین الان هم این موضوع را میداند .
وی باید خودش را در اینجا جا بندازد . فکر نکنم میزان توجه جهانی به یونایتد و تعدد اسپانسر و از این قبیل موضوع ها مشکلی برای دیود باشد اما مهمترین چیز تیم داخل زمین است . اولویت تیم فوتبال باشگاه است . بدون تیم فوتبال این همه اسپانسر وجود نداشت . همه در اینجا این موضوع را میدانند .
من گروه بسیار خوبی از بازیکن ها را اینجا دارم و دیوید هم خودش چند تا بازیکن مورد نظرش به ان ها اضافه میکند . او نظرهای خودش را دارد که این چیز خوبی است . او مشکلی نخواهد داشت .
من شنیدم که برندون راجرزی که هنوز یکسال نشده مربی لیورپول شده الان در لیست مربیانی که طولانی ترین حضور را بر نیمکت مربیگری در بریتانیا دارند در رده سی ام قرار دارد . این صنعتی که الان داریم توش کار میکنیم را نشان میدهد .
ما وقتی گزینه ها را بررسی میکردیم به دنبال کسی بودیم که ثبات و تجربه حضور طولانی مدت در یک تیم را داشته باشد و به همین خاطر بود که دیوید نفر اول لیست بود.
امیدوارم که مویس بتواند برای مدتی طولانی مثلا 15 سال در اینجا بماند . اگر یک باشگاه باشد که به مربی فرصت دهد ان ما هستیم . یونایتد همیشه وفاداری زیادی به مربیانش نشان دادهاست .
مسئله حضور بازیکنان قدیمی باشگاه در رده های فنی تیم مدت ها پیش تصمیم گیریشده است . از خیلی وقت پیش برنامه این بوده که اسکولز ، گیگز ، نیکی بات به کادرفنی باشگاه در رده های مختلف بپیوندند .
اخراج مانچینی
یکجورایی اخراجش شگفت انگیز است . او یکبار جام حذفی را برده و امسال هم درفینال بود ، در لیگ دوم شد و پارسال هم که ان را برد . این کافی نیست ؟ من از اخراجش شگفت زده شدم اما در واقع نه شما نمیتوانید با مدیرهای امروزی شگفت زده بشوید . فکر نمیکنم که اخراجش درست بود .
اتفاقاتی که در سیتی میافتد تاثیری روی دیوید مویس در اینجا ندارد . اینجا ما ساختار مناسبی داریم و او خودش هم با تجربه است . او باید در اورتون با چیزهایی سر و کله میزده که فکر کنم از کار کردن در سیتی سخت تر بوده است .
ذخیره 10 میلیون پوندی برای قرمزها با انعقاد قراردادهای جدید
![]()
قراردادهای جدید باشگاه منچستر یونایتد با شرکتها ومؤسسات مختلف باعث شده تا باشگاه منچستر یونایتد از پرداخت 10 میلیون پوند سود بانکی خودداری کند.
باشگاه منچستر یونایتد در حال حاضر 177.78 میلیون پوند از عرضه اوراق قرصه ممتاز خود اندوخته است، که در حال حاضر بر روی آنها 8.75% سود دریافت میکند. علاوه بر این، آنها از نجارت جدید خود به مبلغ 17 میلیون دلار آمریکا، سودی 8.375% دریافت میکنند.
تخمین زده میشود که باشگاه منچستر یونایتد از طریق وام جدید بانک مرکزی آمریکا، صرفه جویی 10 میلیون دلاری در سال داشته باشد. بدهی خانواده باشگاه منچستر یونایتد به دنبال تصاحب این بشگاه توسط خانواده گلیزر در سال 2005، 370 میلیون پوند است. اما با توجه به سود سرسام آور 350 میلیون دلاری در این سال از راه انعقاد قراردادهای جدید با شرکتها و مؤسسات مختلف، پیش بینی میشود که دیوید مویس، سرمربی جدید باشگاه منچستر یونایتد بتواند با خرید بازیکنانی چون رابین وان پرسی، این تیم را همچنان در کورس قهرمانی حفظ کند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)