این فصل از سری آ هم به آخرین ایستگاه خودش رسید. فصلی که هر نوع ماجرایی رو در اون تجربه کردیم. از بردهای پرگل و شیرین تا شکست های تحقیر آمیز و اما زیباترین دستاوردمون قطعا رکورد شکنی های کاپیتان و صعودش به رتبه دومین گلزن برتر تاریخ سری آ بود. طبق معمول مسابقات رو خوب شروع نکردیم. برای من همه چی داشت معمولی پیش میرفت تا اینکه در آخرین هفته های نیم فصل اول فیورنتینا رو 4-2 در المپیکو شکست دادیم و اون زمان بود که شیفته این بازیکنا و این سبک شدم. اما متاسفانه زمن درعین سبک شادابی که داشت ، یکسری تفکرات عجیب و غریب هم داشت که باعث میشد ادامه کار باهاش میسر نباشه. در عین احترامی که برای این مرد اهل چک قائلم ، ولی انصافا برکناریش کار صحیحی بود. درسته که در اون روزایی که اخراج شد هم رتبه مون همین هفتم/هشتم بود اما یادمون نره که در اون زمان هفته به هفته داشتیم بدتر میشدیم و با گذشت پنج هفته از سال 2013 حتی یکبار هم موفق به کسب برد در سری آ نشده بودیم و با ادامه این روند حتی امکان داشت به رتبه های دو رقمی هم برسیم. فایده دیگه اخراج زمن هم این بود که شایعات پی در پی مبنی بر خروج دروسی از رم به پایان رسید.
امسال واقعا حقمون این نبود. اگه تاچسیدیس ، گویکوچه آ و پیریس رو مسثنی بدونیم ، انصافا بازیکنامون از سطح کیفی بالایی برخوردار بودن. بخصوص در خط حمله به قدری ترافیک بود که عملا فرصتی به نیکو لوپز داده نشد. این هفته های آخر تازه متوجه شدیم در سمت چپ هم جواهری به نام دودو داریم. از عملکرد خوب کادر پزشکی هم نباید بگذریم که در اکثر بازیها بدون مصدوم بودیم و اگر داشتیم هم بیشتر مربوط میشد به نیمکت نشین ها.
امشب در غیاب چند تا از بازیکنای اصلیمون که مهمترینشون کاپیتانه به مصاف تیمی میریم که برای سومین سال پیاپی باز هم شگفتی آفرید. هرچند که فک میکنم اصلیترین دلیلی که باعث شد ناپولی با این آسودگی خاطر سهمیه مستقیم چمپیونزلیگ رو دریافت کنه ضعف مشهود سایر رقبا بوده. البته به هیچوجه قصد ندارم شایستگی هاشون رو نادیده بگیرم. بعید میدونم امشب این بازی از سوی دو تیم آنچنان جدی گرفته بشه. درصورتی که 3 امتیاز کامل این دیدار رو دشت کنیم ، میتونیم شانسی برای صعود به رده ششمی هم داشته باشیم. این کار در ظاهر هیچ فایده ای نداره اما همین که از لاتزیو پایینتر نباشیم هم خودش نکته مثبتیه.