آخرين کنفرانس مطبوعاتي سر آلکس
الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، امروز در ميان تشويق روزنامه نگاران، براي آخرين به عنوان سرمربي شياطين سرخ وارد سالن کنفرانس مطبوعاتي شد.
اين مربي باتجربه اسکاتلندي هفته گذشته اعلام کرد که در پايان فصل بازنشسته خواهد شد و به اين ترتيب، ديدار اين هفته مقابل وست بروم، آخرين حضور او روي نيمکت منچستريونايتد خواهد بود.
به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم سر و کار داشتن با رسانه هاي مدرن براي مربيان دشوار است و من خوش شانس بودم که در طول دوران حضورم در منچستريونايتد توانستم به خوبي از عهده اين کار بر بيايم.
من توانستم به جايگاهي برسم که چيزهايي که شما مي نويسيد را رد کنم و وقتي از من تعريف مي کنيد، آن را نپذيرم. من هميشه فکر مي کنم که شما کار دشواري داريد؛ به خاطر فشاري که در کار کردن با تلويزيون، اينترنت و فيس بوک روي شماست.
اما من هيچ کينه اي ندارم چون من چنين آدمي نيستم. من واکنش نشان مي دهم و بعد همه چيز را فراموش مي کنم.
متشکرم به خاطر نوشته هاي محبت آميزتان و متشکرم به خاطر دوران فوق العاده اي که اين داشت.
اين آخرين بازي من است. 1500 بازي واقعا شگفت انگيز است. اين ديدار مي تواند دشوار باشد زيرا وست بروم فوق العاده کار کرده. آنها تيم خوبي هستند. همه تيم ها دوست دارند در آخرين ديدار خانگي فصل به پيروزي برسند اما ما هم به دنبال پيروزي هستيم.
ما در تيم مان هيچ مصدومي نداريم. من چند تغيير براي اين ديدار در تيم ايجاد مي کنم. فکر مي کنم يک يا دو بازيکن جوان در اين ديدار به ميدان بروند. من به ليندگارد قول دادم تا در دو بازي آخر بازي کند تا بتواند با رسيدن به 10 بازي، مدال قهرماني ليگ برتر را دريافت کند. من هنوز روي قولم هستم؛ پس او فردا دروازه بان ما خواهد بود.
اتفاقات بعد از ديدار مقابل سوانسي واقعا فوق العاده بود؛ باور نکردني. جشن قهرماني روز دوشنبه هم عالي بود. من فکر نمي کردم که هرگز جشني باشکوه تر از سال 99 داشته باشيم اما وقتي هفته قبل وارد خيابان شديم، حضور طرفداران شگفت انگيز بود. فکر مي کنم اين جشن بهتر از سال 99 بود. واقعا همين طور بود.
26 سال بودن در منچستريونايتد فوق العاده است؛ همه چيز بي نظير بود. روزي که به اينجا آمدم، يک موهبت براي من بود و روزي که از اينجا مي روم، با افتخار جدا مي شوم. منچستريونايتد باشگاه بسيار بزرگي است و من خوش شانس هستم که چنين مدتي اينجا بودم."