Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Hybrid View

Madridista ◄{ پسر نیک برنابئو } ► 02-18-2009, 20:48
Los Anseleig خداحافظ شماره "هفت "... 07-24-2010, 16:42
Los Anseleig پرز : هواداران رائول را... 07-26-2010, 16:50
Los Anseleig و این رائول دوست داشتنی ... 07-26-2010, 17:08
Los Anseleig تمجید هم تیمی ها و مربیان... 07-27-2010, 14:10
Los Anseleig پادشاه برای رائول آرزوی... 07-27-2010, 14:16
Los Anseleig پنج لحظه ی به یاد ماندنی... 07-27-2010, 14:27
Los Anseleig رائول : تصمیم دردناک اما... 07-27-2010, 14:28
Los Anseleig دبیر سازمان ورزش اسپانیا... 07-27-2010, 14:30
Los Anseleig مورینیو به کارانکا :"این... 07-28-2010, 14:24
Los Anseleig رائول وارد آلمان شد 07-28-2010, 14:29
Zid@ne رائول بهرینه 11-02-2011, 16:54
hamidom عشق است raul :chakerim: 03-01-2012, 17:44
شیما کاکا 22 یه دونه بوده و هست... یادش به... 04-12-2012, 16:41
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

پیش فرض پیامهای خداحافظی بازیکنان رئال برای رائول

مرجع خبری رئال مادرید : یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ رئال مادرید امروز این باشگاه را ترک کرد .
    ایکر کاسیاس :
    "رائول سمیل رئال مادرید است . کاپیتان بزرگواری که با وجود فراز و نشیب ها نشان داده که چطور در هر لحظه در بهترین حالت باشد . رائول نمونه ای از حرفه ای گریست که به من کمک کرد که به عنوان یک بازیکن و یک شخصیت پیشرفت کنم . تاریخچه های فوق العاده ی باشگاه توسط بازیکنان بزرگ نوشته شده است که رائول یکی از آنهاست ."

کریستیانو رونالدو :
    "بازی کردن در کنار رائول افتخاری بوده است . از بچگی همواره در آرزوی آن بوده ام . افتخاری است که در رختکنت با او سهیم باشی و برای او آرزوی بهترین ها را دارم ."

ژابی آلونسو :
    "رائول ارزشهای رئال مادرید را احیا کرده است . او سمبل و بخشی از تاریخ باشگاه است . آسان نیست که برای رئال مادرید 15 سال بازی کنی اما او این کار را انجام داد چرا که بازیکنی خارق العاده است ."

کاکا :
    "رائول بازیکنی فوق العاده است و عضو مهمی از باشگاه به شمار می رود . رائول همیشه بخشی از مادریدیسموها خواهد ماند و روز رفتنش برای هواداران و هم تیمی ها بسیار غم انگیز است ."

درنت :
    "رائول جنتلمن فوتبال و کاپیتانی خارق العاده است . او همیشه با من بسیار خوب برخورد کرده و حواسش به من بوده است ."

په په :
    "16 سالی که او در این جا بازی کرده خود گویای توانایی هایش است . او در قلبی من جایگاه ویژه ای داشته است چرا که در زمان مصدومیتم همیشه جویای احوالم بود . زمانی که مصدوم شدم از روی نیمکت بلند شد و مرا تا رختکن همراهی کرد که این کار را هیچ گاه فراموش نخواهم کرد . او بخش عظیمی از تاریخچه رئال مادرید است ."

لاس :
    "خیلی خوشحالم که در کنار او بازی کرده ام . دیدن بازی او را از زمانی که پسر بچه بودم به یاد دارم . او کمک فراوانی از زمان پیوستنم به رئال مادرید به من کرد . همیشه گفته ام که برایم افتخاری است که در کنار رائول در رئال مادرید بازی کرده ام ."

دودک :
    "رائول یک حرفه ای خارق العاده است و نمونه ایست برای تمام افراد درون و بیرون زمین . او شخصیت فوق العاده ایست . لذت بخش است که او را در تیممان داشتیم ."

بنزما :
    "رائول الگویی برای تمامی بازیکنان فوتبال است ، به خصوص جوان تر ها . او شخصیتی فوق العاده است و سمبل رئال مادرید و فوتبال اسپانیاست . او مهاجمی خارق العاده و بازیکنی موثر است ."

آدان :
    "یک قطعه از تاریخ رئال مادرید در حال رفتن است . او اسطوره و کاپیتان فوق العاده ایست . او الگویی برای تمام بازیکنانی است که از آکادمی رشد کرده اند . او نمونه ی تعصب ، سختکوشی و حرفه ای گری است . افتخار می کنم که زمانی هم تیمی رائول بوده ام و برای آینده اش آرزوی موفقیت دارم ."

مارسلو :
    "رائول ما را فراموش نخواهد کرد و ما هم فراموشش نمی کنیم . او الگوی همه چیز رئال مادرید است ."

گاگو :
    "اسطوره رئال مادرید می رود ، او یکی از بازیکنانی است که همه هواداران دوستش داشتند . افتخار می کنم که زمانی هم تیمی رائول بوده ام . چه در زندگی شخصی و چه در سطح ورزشی برایش آرزوی موفقیت دارم ."

2. 2 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع