مرجع خبری رئال مادرید : یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ رئال مادرید امروز این باشگاه را ترک کرد .
ایکر کاسیاس :
"رائول سمیل رئال مادرید است . کاپیتان بزرگواری که با وجود فراز و نشیب ها نشان داده که چطور در هر لحظه در بهترین حالت باشد . رائول نمونه ای از حرفه ای گریست که به من کمک کرد که به عنوان یک بازیکن و یک شخصیت پیشرفت کنم . تاریخچه های فوق العاده ی باشگاه توسط بازیکنان بزرگ نوشته شده است که رائول یکی از آنهاست ."
کریستیانو رونالدو :
"بازی کردن در کنار رائول افتخاری بوده است . از بچگی همواره در آرزوی آن بوده ام . افتخاری است که در رختکنت با او سهیم باشی و برای او آرزوی بهترین ها را دارم ."
ژابی آلونسو :
"رائول ارزشهای رئال مادرید را احیا کرده است . او سمبل و بخشی از تاریخ باشگاه است . آسان نیست که برای رئال مادرید 15 سال بازی کنی اما او این کار را انجام داد چرا که بازیکنی خارق العاده است ."
کاکا :
"رائول بازیکنی فوق العاده است و عضو مهمی از باشگاه به شمار می رود . رائول همیشه بخشی از مادریدیسموها خواهد ماند و روز رفتنش برای هواداران و هم تیمی ها بسیار غم انگیز است ."
درنت :
"رائول جنتلمن فوتبال و کاپیتانی خارق العاده است . او همیشه با من بسیار خوب برخورد کرده و حواسش به من بوده است ."
په په :
"16 سالی که او در این جا بازی کرده خود گویای توانایی هایش است . او در قلبی من جایگاه ویژه ای داشته است چرا که در زمان مصدومیتم همیشه جویای احوالم بود . زمانی که مصدوم شدم از روی نیمکت بلند شد و مرا تا رختکن همراهی کرد که این کار را هیچ گاه فراموش نخواهم کرد . او بخش عظیمی از تاریخچه رئال مادرید است ."
لاس :
"خیلی خوشحالم که در کنار او بازی کرده ام . دیدن بازی او را از زمانی که پسر بچه بودم به یاد دارم . او کمک فراوانی از زمان پیوستنم به رئال مادرید به من کرد . همیشه گفته ام که برایم افتخاری است که در کنار رائول در رئال مادرید بازی کرده ام ."
دودک :
"رائول یک حرفه ای خارق العاده است و نمونه ایست برای تمام افراد درون و بیرون زمین . او شخصیت فوق العاده ایست . لذت بخش است که او را در تیممان داشتیم ."
بنزما :
"رائول الگویی برای تمامی بازیکنان فوتبال است ، به خصوص جوان تر ها . او شخصیتی فوق العاده است و سمبل رئال مادرید و فوتبال اسپانیاست . او مهاجمی خارق العاده و بازیکنی موثر است ."
آدان :
"یک قطعه از تاریخ رئال مادرید در حال رفتن است . او اسطوره و کاپیتان فوق العاده ایست . او الگویی برای تمام بازیکنانی است که از آکادمی رشد کرده اند . او نمونه ی تعصب ، سختکوشی و حرفه ای گری است . افتخار می کنم که زمانی هم تیمی رائول بوده ام و برای آینده اش آرزوی موفقیت دارم ."
مارسلو :
"رائول ما را فراموش نخواهد کرد و ما هم فراموشش نمی کنیم . او الگوی همه چیز رئال مادرید است ."
گاگو :
"اسطوره رئال مادرید می رود ، او یکی از بازیکنانی است که همه هواداران دوستش داشتند . افتخار می کنم که زمانی هم تیمی رائول بوده ام . چه در زندگی شخصی و چه در سطح ورزشی برایش آرزوی موفقیت دارم ."