مرجع خبری رئال مادرید : رائول پس از مراسم تودیعش در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد .
"نوبت به تصمیم گیری رسید . من پیراهن بهترین تیم جهان را 15 سال به تن کردم . حالا 33 ساله هستم و این آخرین شانس من برای تجربه ی بازی در خارج از اسپانیا بود . تصمیم سختی بود اما این خداحافظی نیست بلکه ترجیح می دهم که بگویم به امید دیدار . من هر جا که بروم طرفدار رئال مادرید خواهم ماند ."
"می خواهم از رئال مادرید به خاطر بردباریش در اجازه دادن به من در مورد تصمیم گیری سپاسگزاری کنم . در مورد آن با خانواده ام خوب فکر کردم . تصمیم مشکلی بود چرا که مربی جدیدی آمده بود که روی من و کار من حساب باز کرده بود . باید به این قضیه از یک منظر دقیق نگاه می کردم . تصمیمی گرفتم که بسیار دردناک بود اما فکر می کنم که درست ترین بود ."
"خاطرات زیادی از رئال مادرید دارم و انتخاب تنها یکی از آنها مشکل است . فکر می کنم که بهترین لحظه مربوط به وقتی است که جمعه 28 اکتبر به خانه رفتم و به مادرم گفتم که با تیم اصلی به ساراگوسا سفر می کنم و قرار است که بازی کنم . مادرم نمی توانست که از خوشحالی روی پایش بایستد که زیباترین چیزی است که دیده ام . این خاطره در ذهنم حک شده است چرا که اولین بود اما هزاران خاطره دیگر هم هستند ."
"شماره 7 برای رئال مادرید بسیار سمبلیک بوده است . مطمونم که بازیکنانی این شماره را پوشیده اند که باید می پوشیده اند . شما باید از هر لحظه لذت ببرید و نباید در گذشته سیر کنید . شماره مهم نیست ، درجه و مرتبه مهم است . این چیزی است که آن را بسیار مهم به شمار می آورم . البته این نامبر هم به خاطر سنتش مهم است . مطمئنم که کسی شماره 7 را به تن خواهد کرد که شایسته اش باشد ."
"خوزه مورینیو مرا مدت زیادی به فکر فرو برد تا تصمیم بگیرم . او مربی فوق العاده ایست و همیشه کارش را تحسین کرده ام . با هم صحبت کردیم و به من گفت که او روی من حساب کرده و آماده ی شروع تمرینات با من بود . اما تصمیم گرفتم که تصمیم متفاوتی اتخاذ کنم ."