میلان! تیمی که به تنهایی بخش عظیمی از تاریخ فوتبال رو به یدک میکشه! یه بار دیگه این فرصت دست داد تا به سن سیرو بریم و در برابر آمبروزینی و یارانش صف آرایی کنیم. به خودم افتخار میکنم که تیمم توو لیگی بازی میکنه که هرچند هفته یکبار در یک بازی بزرگ قرار می گیریم. شاید به همین دلیله که توو این دو ساله که توو CL نیستیم کمبود زیادی احساس نکردم! چون به اندازه کافی توو همین لیگ خودمون با چالش های بزرگ روبرو هستیم. زنده باد کالچو
امشب با این هدف به میدان میریم تا سومین برد فصلمونُ در سن سیرو جشن بگیریم. بازی رفت رو میتونستیم همون 4-0 تموم کنیم اما ده نفره شدنمون در آخرین دقایق باعث شد تا به برد خیلی معمولی 4-2 قناعت کنیم! اما روسونری از اون روزا به بعد تفاوت زیادی به خودش دیده و بارزترین وجه تفاوتش با اون زمان ، بالوتلی هست. انگیزه ای که ما در این بازی داریم صرفا همون اعاده حیثیته چون دقایقی پیش اودینزه هم بازی خودش رو برد تا شانسمون بیش از پیش برای پنجمی کمتر بشه. از طرفی این درحالیه که تیم حریف بنفش ها رو در یک امتیازی خودش میبینه.
احساس میکنم رم شاید یجورایی اصن مایل هم نبود کیه وو رو ببره تا انرژِی خودشُ روی سه بازی مهم آینده بذاره. میلان ، ناپولی و لاتزیو ( کوپا ایتالیا). من تصورم اینه که مهم ترین دیدار برای تیفوسی های رم به طور کل بعد از دربی دلاکاپیتاله ، دیدار با میلان باشه. یادمه حتی سالهای پیش که اینتر در اوج بود و میلان خیلی افت کرده بود ، برای بازی با اینتر به اونصورتی که باید و شاید جمعیتی به ورزشگاه نمیومد اما دیدار با میلان معمولا المپیکو اکثر ظرفیتش پُر میشد. این میتونه به خاطر مرحوم آنتونیو ده فالکی باشه; یه هوادار جوان رم که حدود 24 سال پیش توسط هواداران میلان مورد ضرب و شتم قرار گرفت و جان خودش رو از دست داد. دیدار بعدیمون هم که دربی جنوب ایتالیاست و به دلیل همین بازیای مهمه که تصور میکنم جلوی کیه وو شاید اصن قرار نبوده که از 100% پتانسیلمون استفاده کنیم. از یه طرف هم وقتی فیورنتینا رو بردیم باید از جون و دل مایه بذاریم تا مقابل رقیب فیورنتینا هم نتیجه لازم رو بدست بیاریم وگرنه یه طورایی نامردیه. مثلا یادمه سه سال پیش آرسنال ، چلسی و منچستر با هم رقابت داشتن و تاتنهام هفته های آخر با هرسه شون بازی داشت. زنبق های سپید لندن آرسنال رو بردن و عملا اونا رو از گردونه این رقابت خارج کردن و مقابل چلسی هم 3 امتیاز رو دشت کردن اما جلوی منچستر باختن و در نهایت چلسی قهرمان شد که اگه منچستر قهرمان میشد همه نگاهها به طرف تاتنهام میرفت و امیدوارم یه همچین اتفاقی هرچند که چیزی رو ثابت نمیکنه ، برای ما نیُفته
حرکت هواداران رم در دیدار مقابل میلان به یاد آنتونیو ده فالکی
![]()