همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
خدا از دهنت بشنوه!
در ضمن ممنون میشم صادق صدام کنی!
دقیق بگم؟
باشه
این دنیا. کهکشان راه شیری. منظومه شمسی. کره ی زمین. قاره ی آسیا. خاور میانه.کشور ایران.استان تهران.شهره تهران.خیابون پیروزی.بلوار ابوذر.پاسدار گمنام.میدان موتورآب.خیابون کندی.روبه روی حسینیه مکتب الزهرا!!!!!
شماره تماس هم بدم؟؟؟؟؟
جونه من؟؟ الان باید برم!
تو کافی نتم بیشتر از این پول ندارم بمونم!
فردا بین ساعت5.30تا8.30 نیم ساعت می یام
فعلا خداحافظ
در ضمن عیدتونم مبارک!!!!
سلام به همگی
من اردلان هستم. 19 سالمه متولد 1370 در تهران. شرق تهران میشینیم. عاشق 3 چیزم: موزیک/فوتبال/کشتی کج
تو کار در فروم هم 4 ، 5 سالی میشه سابقه دارم. تو کار اپلود هم خیلی ماهرم و ایشالله یه عضو دائم اینجا میشم. هدف اصلیم اشنا شدن با بقیه هست. خیلی دوست دارم رفیقهای خوبی پیدا کنم و شنیدم ادم بامرام تو اینجاخیلیه.
خلاصه بگم من خیلی ادم پایه ای هستمکلآ شوخ هستم ولی به موقع و در هنگام کار جدی جدی ام. عاشق چلسی و تیم ملی انگلیس هستم . قربون همگی
اردلان
[CENTER][B]
سلام به همه بروبچ
من حميدرضا هستم
14 سالمه
غير از اين سايت تو parsfootball.com با نام iker casillas و تو آنلي رئال با نام sergio canales و تو فوتيران با نام xabi alonso عضوم
اينا رو گفتم كه بيشتر باهام آشنا شين![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
||::|| I Love Real Madrid With All Of My Heart ||::||
||::|| عـشـق اسـت ســرخــيــو رامــوس ||::||
||::|| عــشــق اســت رئــال مــادریــد ||::||
||::|| Hala Madrid ||::||
ارین
15 ساله
تهران
عاشق داوید ویا هستم
تیم فقط بارسلونا و اینتر وملی هم: ایتالیا واسپانیا
ایرانی هم استقلال
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)