شما بصورت مهمان درون سایت هستید و برای استفاده از مطالب سایت بصورت کامل باید عضو سایت شوید ، برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوشته اصلی توسط joooooooooone ایناروهم بهش اضافه میکردی دیگه عالی میشدولی غصه نخور من به جات اضافه میکنم!!! آبشار لاتون در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، ۱۵ کیلومتری جنوب شهرستان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، شهر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جای گرفتهاست. ارتفاع تقریبی آبشار لاتون ۱۰۵ متر است که بلحاظ بلندی، مرتفع ترین آبشار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به حساب میآید. علاوه بر آبشار اصلی، آبشاری دیگر در ۱۰ متری آن قرار دارد که ۶۵ متر ارتفاع دارد و سرریز آب آن نسبت به آبشار اصلی بیشتر و پر عرض تر است. در بالا دست آبشار بزرگ لاتون، سه حوض بزرگ طبیعی با سه آبشار ۱۰ متری وجود دارد که از زیباییهای بی نظیر و منحصر به فرد منطقه لاتون است. ابشار خیلی قشنگیه اینطور که از عکساش معلومه ولی خدایی به پای ابشار مارگون استان فارس نمیرسه !!! عظمتی داره واسه خودش در تقریبا 300 کیلومتری شیرازه ... البته خودم عکس ازش داشتم حجمش خیلی زیاد بود بعد اپلود سنتر ها اپلودش نمیکردند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Abdollah 202,alexdelpiero_10,elahe@,feri71,INDECENT,joooooooooone,king123,shiv.vandersar
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن