Design & Developed BY Patira

صفحه 66 از 100 نخستنخست ... 1656646566676876 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 651 تا 660 , از مجموع 994
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

Jadide کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)

اهمممم ... اهمممممم ، قدیما اینجا بهارستانی بود و بندی و بساطی ... اون موقعها من نبودم ولی اینکه من نبودم دلیل نمیشه که؟ میشه؟ یعنی من نبودم اونم نبود؟ بود! خلاصه بهارستانی بود و بچه ها دور هم بودن و خوش میگذشت و پرفروغ بود! گذشت یهو تابستون شد ملت گفتن بریم کمپ بزنیم ... اون دوران مرتوض و دویست و دوس و رسول و احمدرضا و دونگ یی و رها و همه اینجا رو آباد میکردن ، اون وسطها بود که ایکیوسان هم اومد (خودش نیومد ، خودشو خدا بیامرزه!!! من اومدم) و همه دور هم بودیم! اون موقعها همه چی درخشان بود! بحثها هم گرم ! ولی نمیدونم کم کم چی شد یهو همه جا خلوت شد ، اوجش هم واقعه ی ننگین یازده سپتامبر بود (واقعا تو یازده سپتامبر بود!!!) بعدش همه چی آروم شد ، همه جا ساکت ... هوا سرد ... غذا نبود ... داشتیم میمُردیم... (آها نه اون برای یه جا دیگه است) همه چی آروم و بی دغدغه بود ، بحثها خوش نمیگذشت ، بچه ها نبودن و خلاصه جالب نبود!
    قدیما اینجا یه دونگ یی داشت مثل بنز پست میداد ، یه رها بود هر روز طرفدار یه تیم بود ، یه رسول بود حلق داشت اندازه چاه ویل!!!، احمد رضا بود مااااااه!!! یه مرتوض بود قاطی میکرد کلی باحال بود!!! بالش خوبی هم بود!!!چند تا دیگه دل پیه رو بودن ، یکی بود خوزه مورینیو (خود خودش!!!) ، دو تا کریس رونالدو داشتیم ، دو تا داوید ویا ، یه دونه رئال ، چند تا منچستر ... یه ایکیوسان بود!!! خلاصه یه لیگ کامل بودیم!!! الان نه... فقط عبدالله حماسه رو حفظ کرده!
    الان وقت تغییره!!! فصل پاییزه و میریم تو زمستون ، هوا هم سرده! باید گرمش کنیم! آآآآآآآآی مشت اول یه دلار!!! میخوایم دوباره یه دور همی پویا داشته باشیم ، بگیم و بخندیم و دور هم باشیم! این بالا که زده گفتگوی متفرقه پس سخت نگیرید! باید خوش بگذره!
    خب اسمشو چی میذارم؟ نیو کمپ!!! نه شوخی کردم! اینجا قشلاقمونه!!! رسول میگه کمپ خزه! ولی اردوگاه خیلی نظامیه!!! اسم اینجا میشه کمپ قشلاقی دربی!!! و رسمش جلد ششم کمپه!
    فقط دو نکته: همه ی قوانین و رعایت کنید وگرنه میخورمتون!!! و در مورد فجر سپاسی (سپاسی دیگه!!! جای پ ، ی بذار) نمیزنیم و به هم توهین نمیکنیم!!! بحثهای جدی ورزشی عمیقا ممنوعه!!!
    حالا برو که رفتیم میخوام بترکونیمااااااااااااااااا ااااااا!!!!!!!!!!!!!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

F a r e w e ll ... Tito

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

پیش فرض پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)

نقل قول نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 نمایش پست ها
    اینجاست که باید گفت : الهم شافی کل مریض و مجنون
    هر چی باشه از آواتار و امضا تو که بهتره
    یه روز خوب میاد ...

3. 7 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

من اومدم نخند چون شنبه و یکشنبه امتحان دارم باز باید برم دیروز صبح داشتم میرفتم دانشگاه یک تصادف دیدم و گفتم کاری که از من بر نمیاد لااقل فیلم بگیرم اینم لینکش
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    15 ثانیه بیشتر نیس نترسین شارژتون تموم نمیشه ببینین
    بعدشم بگم ماشین مال دوستم بود و اهنگ تو ماشین مم که پخش میشه ربطی به من نداره چون ماشین دوستمه
    مگه آهنگش چيه داري خودتو تبرعه ميكني؟!!

كاري به عبدل ا.. ندارم اما چرا آواتارت خشن شده اينا روحيه رو تا جنونه...پيش ميبره ها...

از این جور ادم ها کم پیدا میشه تو اون صدا سیما

اون جاودانی که دشمن خونی ایتالیاست نافشو با بارسا پیوند زدند توی بازی رم و اینتر هم داره درمورد بارسا حرف میزنه دشب هم حال نداشت
    صدر !آخي...بندر ليورپول اينا ...
    دليت شده بود..

يه سوال اين فصل امتحانا كه خيلي درس ميخونيم يعني همه درسهاي كل ترم رو يه جا ميخونيم بعد مغزمون سوت ميكشه
    بعد اين مغزه طوريش نميشه!!چون فك ميكنيم اين گردي مخ يه حدي داره بدبخت بايد اين همه درس رو تو يه هفته بخونه
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

5. 10 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sina acm نمایش پست ها

از این جور ادم ها کم پیدا میشه تو اون صدا سیما

اون جاودانی که دشمن خونی ایتالیاست نافشو با بارسا پیوند زدند توی بازی رم و اینتر هم داره درمورد بارسا حرف میزنه دشب هم حال نداشت
    ضد ایتالیا که هست نامرد!!! اما دیگه عالم و آدم میدونن رئالیه ، اون که بارساییه خیلی هم ضایع! (جوری که حال منو هم به هم میزنه) مزدک میرزاییانو!!! است

F a r e w e ll ... Tito

7. 5 کاربر از پست مفید ikiusan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

این مطلب درمورد اینه که در زندگی حتما یک هدف مشخص برای خودتون تعریف کنید و روش تمرکز کنید

کسی که در زندگی هدف مخصوصی ندارد در جنگل تصمیمات رنگارنگ گم می شود. کسی که می خواهد همه جا باشد هیچ جا نخواهد بود. یک تصمیم، یک هدف، یک آرزو باید شعار کسی باشد که می خواهد در زندگی کامیاب باشد.

فقط یک صندلی انتخاب کنید

"لوسیانو پاواروتی" بلند آوازه ترین تنورخوان اپرا در جهان می گوید: " در اوان کودکی پدر نانوایم مرا با شگفتی های آواز آشنا ساخت. او تاکید شدید بر پرورش صدایم داشت، به همین دلیل مرا به سخت کوشی واداشت."
    "آریکو پولا" آوازخوان حرفه ای زادگاهم مرا به شاگردی پذیرفت. از طرف دیگر، در دانشگاه تربیت معلم هم اسم نویسی کردم. چند ماهی به فارغ التحصیلی ام نمانده بود که از پدرم پرسیدم: "پدر، معلم بشوم یا آوازخوان؟"
    پدرم پاسخ داد: "ببین پسرم، اگربخواهی روی دوتا صندلی بنشینی، وسط آنها قرار خواهی گرفت و پایین خواهی افتاد. انتخاب لازمه زندگی است. تو تنها یک صندلی می توانی انتخاب کنی."
    "پاواروتی" در ادامه سخنانش می گوید: "من یکی را انتخاب کردم، هفت سال آزگار طول کشید تا پس از کلی مطالعه و پشت سر گذاشتن ناکامی های عدیده توانستم برای نخستین بار در ملاء عام ظاهر شوم. هفت سال هم طول کشید تا توانستم به اپرای "متروپولیتین" راه یابم، و حالا تصور می کنم که انسان خواه آجرچین باشد، خواه نویسنده و خواه هرچه که می خواهد، باید خود را کاملا وقف کارش کند. تعهد و مسئولیت پذیری شاه کلید همه کارهاست. فقط یک صندلی انتخاب کنید."

از کتاب "مشکلات را شکلات کنید" اثری از مسعود لعلی

9. 7 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 نمایش پست ها
    آورین زدی تو خال البته این عبدل خودش همینه ربطی به امضاش نداره

به نظر من هوادارای آرسنال با طرز تفکری که دارن باعث شدن که تیم جام نگیره مثلا تیم فصل رو بد شروع میکنه بعد به زور میاد سهمیه لیگ قهرمانان رو میگیره و هوادارای آرسنال هم کلی خوشحال میشن که آره سهمیه رو گرفتیم انگار یه تیم ضعیف هستن یا بی ریشه هستن باشگاهی که چند وقت پیش اعلام شد سومین باشگاه پولدار جهانه سرمایه گذارانش پولی به ونگر نمیدن که بازیکن بخره(حرفای دیوید سیمن)

دو سه سال پیش یوونتوس دو فصل پشت سر هم رتبه 7 سری آ قرار گرفت و هوادران وقتی دیدن تو دومین فصل پیاپی هفتم شدن کل تیم رو هو کردن و اعتراض کردن به وضعیت نیم و چون میدونستن این رتبه ها در شان یوونتوس نیست و با این اعتراضات مسئولین تیم به فکر بازیکن افتادن و اون فضل چند مهره خوب جذب کردن و تیمی که دو فصل پشت سر هم هفتم شده بوئد فصل بعد بدون باخت قهرمان شد دلیل اصلی جام نیوردن آرسنال هم همینه به قول نصری آرسنال تیمیه که هوادارانش به سوم شدن راضی هستن و رحیه قهرمانی بین هواداران کم شده

نقل قول نوشته اصلی توسط ikiusan نمایش پست ها
    ضد ایتالیا که هست نامرد!!! اما دیگه عالم و آدم میدونن رئالیه ، اون که بارساییه خیلی هم ضایع! (جوری که حال منو هم به هم میزنه) مزدک میرزاییانو!!! است
    میگم کسی تا حالا سر در اورده خیابانی طرفدار چه تیمی هست؟ فکر کنم تو ملی ایتالیایی باشه و باشگاهی هم پرچمی

لعنت به باعث و بانی این بغض

11. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074
    تشکر شده 1,475 در 337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 نمایش پست ها
    میگم کسی تا حالا سر در اورده خیابانی طرفدار چه تیمی هست؟ فکر کنم تو ملی ایتالیایی باشه و باشگاهی هم پرچمی
    یادمه حدود 10 سال پیش طرفدار دورتموندو آرسنال بود البت خودش گفته بود . مییگفت هر سال طرفدار یه تیمی میشمو جالبیش اینه که اون تیمم قهرمان میشه .

الانم که دیگه کاملا تابلو طرفدار بارسلون هست , به خاطر علاقش به بارسا فک کنم طرفدار اسپانیا هم باشه .
    رفاقت ریده

سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل

فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض

13. 8 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 7 در 2 پست

این جا طرفدار اینتر داریم ؟؟؟

دوستان من ماهواره استار مکس دارم با دانگل همه ی شبکه های کارتی رو باز می کنه

برای ضبط برنامه های در شبکه های کارتی با فلش ، ضبط میشه ولی بعدا تو کامپیوتر پخش نمی شه باید چکار کرد ؟؟؟؟؟
    ویرایش توسط matininter1 : 04-25-2013 در ساعت 18:39

15. 6 کاربر از پست مفید matininter1 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط joooooooooone نمایش پست ها
    حالا از همه ی اینا بگذریم یه آهنگ با حال براتون آوردم صدای خودمه خوشحال میشم گوش کنین فقط انتقاد نکنیین!!!

دانلود آهنگ با کیفیت MP3 320
    دانلود آهنگ با کیفیت MP3 128
    همین چند روز پیش دوستم بهم گفت بیا یک آهنگ جدید آوردم گوش کن . گفتم بزار ببینم چیه ؟ همین آهنگه بود
    گفت ببین این زنه چقد قشنگ میخونه
    منم اونجا روم نمیشد بگم قطع کن صداشو خلاصه دیگه همین الان بهت بر خورد ؟ خب یکم انتقاد پذیر باش اما در کل الان که گوش کردم قشنگ میخونه
    --------------
    بچه ها

الان یک پیام از قرار زیر برام اومد نگرانیم زیاد شد
    یادم آید روز دیرین خوب و شیرین
    اول ترم وقت بسیار
    درس اندک
    اما اینک روز آخر
    روز تلخ امتحانات
    آخر ترم
    وقت اندک
    درس بسیار درس بسیار
    من شنبه و یک شنبه امتحان میان ترم دارم ...
    امتحان شنبه رو کتابشو هنوز نصف هم نکردم + کتابی رو که یک شنبه امتحان دارم رو هم که اصلا نخوندم
    خلاصه برامون دعا کنین

----

رسول مرض اینجوری از دوستت حمایت میکنی سریع رفتی طرف دخترا رو گرفتی
    با حرفاتم موافقم رسول اما خب من تو ایران چیکار میتونم بکنم واسه ارسنال ؟ فقط باید ببینم اینا چیکار میکنن
    یه روز خوب میاد ...

17. 9 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    همه ی بازیکن های رئال و ارسنال
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020
    تشکر شده 3,036 در 573 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط joooooooooone نمایش پست ها
    میبینم که بدون من همه چی بد داره پیش میره!!!!!
    دیگه مجبوریم هر چند وقت یه بار یه سری بتون بزنیم وگرنه که این سایت به انواع و اقسام فساد اجتماعی آلوده میشه!!!
    حالا از همه ی اینا بگذریم یه آهنگ با حال براتون آوردم صدای خودمه خوشحال میشم گوش کنین فقط انتقاد نکنیین!!!

بیا دوری کنیم از هم
    بیا تنها بشیم کم کم
    بیا با من تو بدتر شو
    بیا از من تو رد شو
    رد شو
    ببین گاهی یه وقتایی دلم سر میره از احساس
    نه میخوابم نه بیدارم از این چشمای من پیداست
    تنم محتاج گرماته زیادی دل به تو بستم
    هیچ دردی در این حد نیست من از این زندگی خستم
    دلم تنگ میشه بیش از حد
    دلم تنگ میشه بیش از حد
    دلم تنگ میشه بیش از حد
    دلم تنگ میشه بیش از حد
    بیا دوری کنیم از هم
    بیا تنها بشیم کم کم
    بیا با من تو بدتر شو
    بیا از من تو رد شو
    رد شو
    دانلود آهنگ با کیفیت MP3 320
    دانلود آهنگ با کیفیت MP3 128
    این اهنگ حداقل مال سه هفته پیشه تو شیراز از بس تو ماشینا و تو خیابون و کنار خیابون گوشش دادم همشو از حفظم ...
    لطفا به روز باشید

ولی خدا وکیلی فوق العاده خونده .. صداش معرکه هست ... وقتی گوشش میکنم میرم تو حس

19. 9 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074
    تشکر شده 1,475 در 337 پست

دوستان انقدر استرس امتحانات رو نداشته باشید , مثه من آسوده بگیرید .

یادم میاد امتحان نهاییه سوم دبیرستان , امتحان زیست داشتیم بعد از 2 روز خوردنو خوابیدن روز آخر هم تا کتاب رو باز کردم , فوری گفتم بیخیالش میزارم واسه شهریور و با خیال راحت رفتم شرلوک هولمز بازی کردم
    رفاقت ریده

سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل

فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض

21. 8 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

صفحه 66 از 100 نخستنخست ... 1656646566676876 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)