پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
من از پله خوشم میومد ولی اونایی که میگن پله سه بار قهرمان جام جهانی شده باید توجه کنن که پله مثل مارادونا تنهایی تیمش رو قهرمان نکرده و برزیل اون موقع پر از ستاره بوده
در کل من الان میگم مسیییییییییییییییییی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو برزیلی دلیلش اینکه سال 96 زمانی که تو بارسا بود فقط تویه لیگ 34 گل زد بدون ژاوی و اینیستا و مسی با زور فصل قبل رکورد رونالدو رو شکست در حالی که رونالدو نصف مسی هم موقعیت گل نداشت. دلیلش اینه که کل تیم اسپانیا تو جام جهانی 2010 8 تا گل زد ولی رونالدو یک تنه تو جام جهانی 2002 بدون پنالتی 8 تا گل زد.راستی مسی تو جام جهانی 2010 چند تا گل زد؟
امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.
اگه از نظر تاثیر حساب کنیم............:
بوفون.....ستون ایتالیاست
مالدینی....بهترینو وفادار ترین بازیکن جهان بود
زیدان ....نابغه فوتبال بود
رونالدو برزیلی.....یه تنه یه تیمو حریف بود
پویول....هرچند ازش خوشم نمیاد ولی خدایی مدافع خوبیه
سیدورف .....دلیلش مشخصه
اینا مال 10-12سال اخیرن........قبلشو من ندیدم و نظر هم نمیدم........................................ ..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
ویرایش توسط mehdi30100 : 11-25-2012 در ساعت 09:36
به نظر من رونالدوی برزیلی و زیدان و کریس رونالدو
رونالدوی برزیلی تو اوجش خارق العاده بود و3 توپ طلا گرفت
زیدان هم که یک هافبک کامل بود
کریس هم به نظرم عالی هست
و توپ طلای 2011 رو باید بهش میدادن
کریس هم بازیکن کامل تو پست خودشه
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
به نظر من مارادونا بهترین بازیکن تاریخ فوتباله چون در هر تیمی که بازی کرد تونست بهاش افتخاراتمختلفی بدست بیاره ناپولی رو از یه تیم نه چندان قدرتمند به یه تیم فوق العاده تبدیل کرد وبا این تیم تونست قهرمان لیگ ایتالیا وجام یوفا بشه افتخاراتی که تا امروز ناپولی نتونسته تکرار کنه همچنین به گفتهی خیلی ها تونست یه تنه آرژانتینو قهرمان جهان کنه با اون دو گل تاریخیش در مقابل انگلیس هر چند نباید تلاش هم بازیان مارادونا رو در بدست امدن این افتخارات نادیده گرفت چه در تیم ملی آرژانتین چه در ناپولی. در پایان این نظر فقط یه نظر شخصیه نه چیز دیگه
به نظر من pele بهترین بازیکن تاریخ فوتبال هست چون عیار یک بازیکن کامل تو تیم ملی مشخص میشه که پله تونست با برزیل 3 بار قهرمان جام جهانی بشه ولی اگه کریس رونالدو و مسی بتونن با تیم ملیشون قهرمان جام جهانی بشن میتونن جای پله یا مارادونا رو بگیرن
نظر من رونالدو برزیلی و مولر آلمانی هستن
فقط ربرتو باجو![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)