به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
سان: روني با پاريسنژرمن تمام کرد
روزنامه سان از پيوستن وين روني به پاريسنژرمن در ازاي 25 ميليون پوند خبر داد.
هرچند سرآلکس فرگوسن بارها اعلام کرده است، وين روني فروشي نيست و اجازه نخواهد داد، اولدترافورد را ترک کند ولي روزنامه سان انگليس فاش کرد، پاريسنژرمن با اين مهاجم مليپوش به توافق نهايي رسيده و با 25 ميليون پوند او را جذب کرده است.
اين روزنامه انگليسي همچنين نوشت که پاريسنژرمن علاوه بر روني ميخواهد، ناني را هم به خدمت بگيرد و حاضر است براي او هم 15 ميليون پوند پرداخت کند.
ميشل مولان، مجري برنامه تلويزيوني"اسپورت" فرانسه هم انتقال روني به پاريسنژرمن را تاييد کرد و گفت: ميخواهم به نقل از منابع موثق براي شما اعلام کنم که روني فصل آينده با پيراهن پاريسنژرمن بازي خواهد کرد و در کنار ابراهيموويچ زوج خط حمله اين تيم خواهد بود.
روني در فصل جاري ليگ برتر انگليس ندرخشيده و تنها 12 گل به ثمر رسانده است. پس از پيوستن فانپرسي به شياطين سرخ موقعيت روني تا حدودي متزلزل شده است. رسانههاي انگليسي و اسپانيايي در روزهاي اخير از علاقه فرگوسن به جذب فالکائوي کلمبيايي خبر دادند که در اين صورت جدايي روني بيش از پيش قوت خواهد گرفت.
منچستريونايتد که با 80 امتياز يکهتازه رقابتهاي ليگ برتر انگليس است، در فصل جاري در خط حمله نمايش بسيار خوبي داشته است و با زدن 73 گل در 32 بازي بهترين خط حمله را دارد. در خط حمله اين تيم بازيکناني چون فانپرسي، روني، هرناندي و دني ولبک بازي ميکنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چيچاريتو:ميخواهم بيشتر در ترکيب يونايتد باشم
چيچاريتو،مهاجم جوان و مکزيکي باشگاه منچستريونايتد در صحبت هايي اعلام کرده که از حضور کمرنگش در ترکيب اصلي شياطين سرخ در رقابت هاي اين فصل نااميد شده است.
اين بازيکن مکزيکي در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر تنها در 7 بازي از ابتدا در ترکيب تيمش به ميدان رفته و اين درحالي است که در دو فصل پيشين در 18 و 15 بازي در ترکيب اصلي تيمش به ميدان رفته بود. اما با اين وجود با زدن 16 گل در تمامي تورنمنت هاي اين فصل، درکنار وين روني در جايگاه دومين گلزن برتر باشگاه قرار دارد.
به گزارش گل در ماه ژانويه، سران اتلتيکو مادريد آماده اند تا در صورت جدايي رادامل فالکائو و آدريان لوپس براي جذب چيچاريتو دست به کار شوند .
البته ستاره سابق باشگاه گوادالاخارا اعلام کرده که دوست دارد در منچستر بماند و البته از نارضايتي اش از نيمکت نشيني هاي پي در پي هم صحبت کرده.
چيچاريتو در گفتگو با سان گفت:«اين نا اميد کننده است. تمام بازيکنان دنيا دوست دارند تا در تک تک بازيهاي تيمشان در ترکيب اصلي قرار بگيرند. هر بازيکني اين را مي خواهد. »
چيچاريتو ادامه داد:«من خوشحالم که در يونايتد هستم ولي دوست دارم که در بازيهاي بيشتري به ميدان بروم. البته وقتي به عنوان بازيکن ذخيره به ميدان مي روم هم نهايت تلاشم را به کار مي گيرم. من بايد به باشگاه منچستريونايتد احترام بگذارم ولي قطعا دوست دارم بيشتر در ترکيب اصلي تيم به ميدان بروم.»
توقف منچستر يونايتد و پيروزي خانگي سيتي
تيم فوتبال منچستر يونايتد در ديداري خارج از خانه به تساوي رسيد.در دو بازي عقب افتاده از هفته بيست و نهم ليگ برتر انگليس، منچستر سيتي ميزبان ويگان بود و وستهام از منچستر يونايتد پذيرايي ميکرد.
به گزارش فارس، ديدار منچستر سيتي و ويگان با نتيجه يک بر صفر به سود سيتي به پايان رسيد.
توز در دقيقه 83 تک گل اين بازي را به ثمر رساند.
همچنين مسابقه وستهام و منچستر يونايتد با نتيجه 2 بر 2 مساوي به پايان رسيد.
ريکاردو واز ته در دقيقه 17 وستهام را يک بر صفر پيش انداخت اما در دقيقه 31 والنسيا کار را به تساوي کشاند.
در نيمه دوم ديامه 55 گل دوم وستهام را زد و فنپرسي در دقيقه 77 باز هم بازي را مساوي کرد.
سيتي با اين پيروزي از 32 بازي صاحب 68 امتياز شد و منچستر يونايتد با اين تساوي با 33 بازي 81 امتيازي شد و فاصله در صدر جدول کمتر شد.
علاقه منچستر و آرسنال به جذب مدافع والنسيا
رسانههاي انگليسي از علاقه منچستريونايتد و آرسنال به جذب مدافع فرانسوي والنسيا خبر دادند.
عادل رامي، هافبک فرانسوي والنسيا در اين يکي، دو سال اخير نمايش خوبي در خط دفاعي والنسيا داشته و همين نمايش باعث شده چند تيم اروپايي به دنبال جذب او باشند.
روزنامه انگليسي «ديلي اکسپرس» فاش کرد که منچستريونايتد و آرسنال قصد دارند اين مدافع فرانسوي را جذب کنند.
به نوشته اين روزنامه انگليسي، آرسنال حاضر است براي جذب راي 10 ميليون پوند به والنسيا پرداخت کند.
رامي که تا سال 2015 با والنسيا قرار دارد پيش از اين اعلام کرد که ميخواهد از والنسيا جدا شود و به تيم بزرگتري بپيوندند.
اين بازيکن مراکشي تبار گفت: دوست دارم به تيم ملي فرانسه برگردم، چرا که آينده فوتبالي ام بستگي زيادي به حضورم در اين تيم دارد. بازي در ليگ برتر انگليس را دوست دارم. ميخواهم به يکي از تيمهاي سرشناس اروپايي بپيوندم چرا که در اين صورت است که ميتوانم جايگاه خود را در تيم ملي تضمين کنم.
منچستر يونايتد در فصل جاري بارها از خط دفاعي رنج برد. ريو فرديناند، نمانيا ويدويچ، فيل جونز و ايوانس بخشي از فصل را به خاطر آسيب ديدگي از دست دادند تا فرگوسن در خط دفاعي شديدا احساس خطر کند. آرسنال هم در اين فصل بارها به اشتباهات مدافعان جوان خود بازي را واگذار کرد بنابراين به نظر ميرسد که اين دو مربي با تجربه براي تقويت خط دفاعي خود به جذب اين مدافع فرانسوي با تجربه علاقه داشته باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرگوسن: مثل قهرمانها بازي کرديم
سرمربي منچستريونايتد پس از تساوي 2 بر 2 تيمش مقابل وستهام اعلام کرد شاگردانش مثل قهرمانها بازي کردند.
سر الکس فرگوسن بر اين باور است که کار اندي کارول بر روي داويد دخيا مستحق يک کارت قرمز بود.
صدرنشينان ليگ برتر انگليس شب گذشته به تساوي 2 بر 2 مقابل وستهام دست يافتند تا با 81 امتياز در فاصله 5 هفته مانده به پايان مسابقات همچنان با 13 اختلاف نسبت به منچسترسيتي در صدر باشند.
به گزارش فارس، فرگوسن اظهار داشت: من فکر ميکنم خطاي کارول کاملا مشخص بود. اين کار يک کارت قرمز واضح داشت، اما داور اعتقادي به خطا نداشت.
وي ادامه داد: همان طور که امشب ديديم، وستهام تيم بسيار جنگندهاي است. اميدوار بوديم داور قدرتمندي بازي را قضاوت کند.
سرمربي 71 ساله منچستر همچنين گفت: 2 بار عقب افتاديم و برگشتيم و امشب مثل قهرمانها بازي کرديم.
وي افزود: با شجاعت و اراده فراواني بازي کرديم و بنابراين از اين نتيجه راضي هستم.
سر الکس فقط انتظار تغییرات جزئی را در تابستان دارد
![]()
سر الکس فرگوسن احساس میکند وقتی که درپایان فصل وضعیت ترکیب تیمش و برنامه هایش برای نقل و انتقالات را بررسی میکند شانس انجام تغییرات جزئی بیشتر از یک خانه تکانی اساسی است اگر چه که تائید میکند که هنوز به تصمیم قطعی درباره برنامه هایش در تابستان نرسیده است .
روز جمعه در کنفرانس هفتگیش در پاسخ به سوال روزنامه هایی که یکشنبه ها منتشر میشوند درباره خرید یک بازیکن بزرگ و ستاره گفت :" خرید یک ستاره در کدام پست؟ این نکته مهم و اصلی است . فعلا که در روزنامه ها بیشتر مهاجم ها به ما لینک میشوند و همه میدانیم که وضعیت ما در خط حمله با توجه به تعداد مهاجم هایی که داریم همین الان هم پیچیده است . "
وقتی خبرنگاران نام رابرت لواندوسکی مهاجم دورتموند را بیان کردند بنظر امد که سر الکس نشانه ای از علاقش به جذب او را داده است .
" علاقه بایرن مونیخ به او جدی است اینطور نیست ؟ ما فقط باید صبر کنیم و ببینم که سرنوشتمان در لیگ به کجا میرسد . شاید ان موقع ما شرایط را طور دیگری دیدیم .
فکر کنم که تغییراتمان در تابستان جزئی باشد . شاید البته من فعلا نمیدانم .
اوضاع به خیلی چیزها از جمله در دسترس بودن بازیکن ها بستگی دارد . کمتر تیمی حاضر است که بازیکنانش را بفروشد . ما به چه چیزی احتیاج داریم ؟ ما گروهی ازبازیکنان جوان مثل کاگاوا ، ایوانز ، اسمالینگ ، جونز ، رافائل ، بوتنر ، دخیا ،کلورلی ، ولبک چیچاریتو و فابیو که فصل اینده به اینجا برمیگردد را در اختیار داریم . این گروه جوان است و میتوانند تا مدت طولانی در کنار هم باقی بمانند و البته ما همچنین انتظار داریم که این گروه باتوجه به جوانیشان فصل بعد بهتر از این هم بشوند و پیشرفت کنند .
اگر بتوانیم جونز و اسمالینگ را به دور از مصدومیت نگه داریم خیلی پیشرفت میکنیم چون ان ها استعدادش را دارند . ما از فصل پیش پیشرفت را در بازی ولبک دیدیم و دائما هم در حال بهتر شدن است . مسئله راجع به دنی امار گلزنیش است و ما مخواهیم که پیشرفت را در این جنبه هم از او ببینیم . فصل پیش او 12 گل زد اما امسال فقط دو تا زده پس یک مقداری به زمین سفت خورده است البته تو تیم ملی انگلیس به نظر میرسد که او در هر بازی میتواند گل بزند. "
سر الکس: ده خیا الان دیگر به طور قطع دروازه بان نخست ماست
![]()
" الان به طور قطع دیوید دروازه بان شماره یک ما است . من جا داره که از اریک استیل ( مربی دروازه بان ها ) تشکر کنم چون این اوست که هر روز با دیوید کار میکند .
پیشرفتی که دیوید کرده در بخش بهتر شدن قدرت بدنیش است الان کاملا مشخض است که عضله های بیشتری دارد . او الان خیلی قویتر از قبل است و نسبت به پارسال خیلی خیلی بهتر با جنبه فیزیکی بازی ها در اینجا سر و کله میزند .
من چند هفته پیش هم این را گفتم که دیوید تبدیل به یک دروازه بان تاپ شده است. او سریع ، خونسرد و همچنین قدرت بازی با توپ بالایی دارد . در حال حاضر هیچ مشکلی ندارد .
در بازی با وستهام ان ها خیلی براش مشکل درست کردن ولی وی اصلا تحت تاثیر قرارنگرفت . دیوید اصلا روی گل ها مقصر نبود در واقع شما اگر گل دوم را از زاویه پشت دروازه ببینید متوجه میشوید که دیوید هیچ کاری نمیتوانست بکند .
من به یاد دارم که در اولین بازیش در لیگ که در خانه وست بروم بود کلی ازبازیکن های حریف ضربه خورد و داور هم اصلا ازش حمایت نکرد .
وقتی که ما با دیوید قرارداد امضا کردیم او و اریک استیل به خانه من امدن و من به اریک گفتم که بهش توضیح بدهد که نحوه بازی در انگلیس چجوری است . او مطمئنا انتظار داشته که اینجا بازی نسبت به اسپانیا متفاوت تر است و ما هم باهاش صحبت کرده بودیم ولی شک ندارم که باز هم در ان بازی های نخست شوکه شده است .
در روز های نخست نگرانی این بود که ایا او به اندازه کافی به بلوغ میرسد تابتواند این نوع بازی را مدیریت کند اما با بلوغی که الان داریم میبینیم دیگر همچین نگرانی وجود ندارد . الان مشخص است که وی دارد با چالش ها سر و کله میزند و از پسشان بر می اید . الان دیگر نگرانی نداریم .
من فکر نمیکنم که در تمرینات شما بتوانید بازیکن را برای همچین موقعیت هایی اماده کنید . اریک استیل با هر 3 دروازه بان تمرین سانتر از جناحین زیادی میکند اما هیچ وقت نمیتوانید در تمرینات برای شرایط واقعی اماده شوید . البته که ما هم نمیخواهیم بازیکنا در تمرین با همدیگر بجنگند !
من با دیوید درباره پیتر اشمایکل صحبت کردم و بهش گفتم که پیتر در اولین بازیش در خانه ویمبلدون بر سر داور برای کمک و حفاظت بیشتر فریاد میزد . بازیکنان حریف روی پیتر تمرکر کرده بودن و دائم بهش ضربه میزدن و پیتر هم مثل یک خوک در حال مرگ فریاد میزد اما بالاخره تونست که با همچین شرایطی عادت کند و ان ها را پشت سربگذارد .
تازه پیتر در ان زمان 27 ساله بود و فیزیک بدنی قوی داشت . او به سرعت با نحوه بازی در انگلیس اشنا شد و دیگر غر نزد . "
PFA سر آلکس فرگوسن راضی از نامزدهای
![]()
سر آلکس فرگوسن میگوید که انتخاب رابین وان پرسی، مایکل کریک و دانیل ولبک برای جوایز PFA کاملاً شایسته است.
نام مایکل کریک و رابین وان پرسی در لیست کوتاه جایزه اصلی PFA ( بازیکن سال فوتبال انگلستان ) قرار دارد، در حالی که نام دانیل ولبک در لیست بهترین بازیکن جوان سال انگلستان دیده میشود. سر آلکس فرگوسن امیدوار به جشن گرفتن حداقل یکی از بازیکنان خود در تاریخ یک شنبه، 28 آوریل است که نام برندگان در این تاریخ اعلام میشود.
سر آلکس فرگوسن در گفتگو با شبکه MUTV، در این خصوص اظهار داشت:" من خوشحال هستم. آنها سزاوار نامزد شدن بودند و شکی در مورد آن وجود ندارد و واضح است که من امیدوارم حداقل یکی از آنها برنده شود. رابین وان پرسی تا به حال فصلی فوق العاده داشته و گلهای او در باشگاه ما تأثیر گذار بوده است. و من فکر میکنم این بهترین فصل مایکل کریک در تیم منچستر یونایتد بوده و او کاملاً باشکوه بوده است. هردو آنها شایسته بودند و من امیدوارم یکی از آنها برنده شوند".
سر آلکس فرگوسن در انتها به مزاح چنین ایراد داشت:" این شگفت انگیز است که مایکل کریک تا 31 سالگی برای نامزد شدن در هر چیزی صبر کرده است! اما او واقعاً سزاوار آن است". همچنین دانیل ولبک نیز در این فصل برخی اجراءهای بزرگ برای ما و تیم ملی کشورش به نمایش گذاشته است و من بیش از حد برای او خوشحال هستم:".
منچستر يونايتد قهرمان ليگ برتر انگليس شد
تيم فوتبال منچستر يونايتد با غلبه بر استون ويلا براي بيستمين بار قهرمان ليگ برتر انگليس شد.
در آخرين بازي از هفته سي و چهارم ليگ برتر انگليس تيم فوتبال منچستر يونايتد در حالي در ورزشگاه اولدترافورد ميزبان استونويلا بود که در صورت کسب 3 امتياز بازي به فاصله چهار هفته مانده به پايان رقابتهاي ليگ برتر قهرمان زودهنگام اين رقابتها ميشد.
به گزارش فارس، اين بازي در نهايت با نتيجه 3 بر صفر به سود شياطين سرخ به پايان رسيد تا فرگوسن سرمربي اين تيم افتخاري ديگر را براي يونايتدها کسب کند.
اين مسابقه با حملات فراوان منچستر آغاز شد و روبين فنپرسي موفق شد در دقيقه دوم و خيلي زود تيمش را يک بر صفر پيش اندازد.
در ادامه و در دقيقه 13 باز هم فنپرسي با شوتي بسيار ديدني و زيبا روي پاس وين روني گل دوم منچستر را وارد دروازه استون ويلا کرد و همين بازيکن با گل دقيقه 33 خود ضمن هتتريک، خيال منچستر را از بابت قهرماني راحت کرد. ضمن اينکه فنپرسي نيز با 24 گل زده در صدر جدول گلزنان اين فصل ليگ برتر قرار گرفت.
به اين ترتيب منچستر يونايتد با کسب اين پيروزي 84 امتيازي شد و به فاصله چهار هفته مانده به پايان رقابتهاي اين فصل ليگ برتر انگليس قهرماني خود را براي بيستمين بار محرز کرد.
استون ويلا نيز با اين شکست با 34 امتياز هفدهم باقي ماند و در خطر سقوط به دسته پايينتر قرار گرفت.
فان پرسي: براي قهرماني خيلي منتظر ماندم
مهاجم هلندي منچستريونايتد اعلام کرد براي قهرماني در ليگ برتر انگليس خيلي منتظر مانده است.
منچستريونايتد در ديدار هفته سي و چهارم ليگ برتر انگليس با هت تريک فان پرسي به پيروزي 3 بر صفر دست يافت.
به گزارش فارس، فان پرسي در دقيقههاي 2، 13 و 33 دروازه ويلا را باز کرد تا تيمش را به امتياز 84 رسانده و در فاصله 4 هفته مانده به پايان فصل، قهرماني شماره 20 يونايتدها در ليگ انگليس را به ثبت برساند.
جدايي فان پرسي از آرسنال در تابستان گذشته و پيوستن او به منچستريونايتد، بسياري را به تعجب واداشت ولي اکنون او با قهرماني در ليگ انگليس و نمايشي فوق العاده در اين تيم، پاسخ تمامي منتقدان را داده است.
فان پرسي در اين مورد به اسکاي اسپورت گفت: به اينکه چه کسي در اين ديدار گل زد توجهي نميکنم بلکه به اين اهميت ميدهم که ما اين پيکار را با پيروزي پشت سر گذاشتيم. از دقيقه ابتدايي همه بازيکنان عالي بازي کردند و همه ميخواستند که به پيروزي برسند. خيلي خوب شد که در دقيقههاي ابتدايي به گل رسيديم. همه يک فوتبال زيبا را تماشا کردند. خيلي خوشحال و هيجان زده هستم زيرا براي قهرمانيام در انگليس خيلي منتظر ماندم.
قرار است از منچستريونايتد در ديدار هفته آينده خود برابر آرسنال که در ورزشگاه امارات لندن برگزار خواهد شد تمجيد و جشن قهرماني هم براي آنها گرفته شود. اين موضوع ميتواند براي فان پرسي بسيار جالب باشد زيرا وي به ورزشگاه پيشين خود بازميگردد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)