Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

توقف منچستر يونايتد و پيروزي خانگي سيتي

تيم فوتبال منچستر يونايتد در ديداري خارج از خانه به تساوي رسيد.

در دو بازي عقب افتاده از هفته بيست و نهم ليگ برتر انگليس، منچستر سيتي ميزبان ويگان بود و وستهام از منچستر يونايتد پذيرايي مي‌کرد.

به گزارش فارس، ديدار منچستر سيتي و ويگان با نتيجه يک بر صفر به سود سيتي به پايان رسيد.

توز در دقيقه 83 تک گل اين بازي را به ثمر رساند.

همچنين مسابقه وستهام و منچستر يونايتد با نتيجه 2 بر 2 مساوي به پايان رسيد.

ريکاردو واز ته در دقيقه 17 وستهام را يک بر صفر پيش انداخت اما در دقيقه 31 والنسيا کار را به تساوي کشاند.

در نيمه دوم ديامه 55 گل دوم وستهام را زد و فن‌پرسي در دقيقه 77 باز هم بازي را مساوي کرد.

سيتي با اين پيروزي از 32 بازي صاحب 68 امتياز شد و منچستر يونايتد با اين تساوي با 33 بازي 81 امتيازي شد و فاصله در صدر جدول کمتر شد.

2. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

فرگوسن: مثل قهرمان‌ها بازي کرديم

سرمربي منچستريونايتد پس از تساوي 2 بر 2 تيمش مقابل وستهام اعلام کرد شاگردانش مثل قهرمان‌ها بازي کردند.

سر الکس فرگوسن بر اين باور است که کار اندي کارول بر روي داويد دخيا مستحق يک کارت قرمز بود.

صدرنشينان ليگ برتر انگليس شب گذشته به تساوي 2 بر 2 مقابل وستهام دست يافتند تا با 81 امتياز در فاصله 5 هفته مانده به پايان مسابقات همچنان با 13 اختلاف نسبت به منچسترسيتي در صدر باشند.

به گزارش فارس، فرگوسن اظهار داشت: من فکر مي‌کنم خطاي کارول کاملا مشخص بود. اين کار يک کارت قرمز واضح داشت، اما داور اعتقادي به خطا نداشت.

وي ادامه داد: همان طور که امشب ديديم، وستهام تيم بسيار جنگنده‌اي است. اميدوار بوديم داور قدرتمندي بازي را قضاوت کند.

سرمربي 71 ساله منچستر همچنين گفت: 2 بار عقب افتاديم و برگشتيم و امشب مثل قهرمان‌ها بازي کرديم.

وي افزود: با شجاعت و اراده فراواني بازي کرديم و بنابراين از اين نتيجه راضي هستم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

سر الکس: ده خیا الان دیگر به طور قطع دروازه بان نخست ماست

" الان به طور قطع دیوید دروازه بان شماره یک ما است . من جا داره که از اریک استیل ( مربی دروازه بان ها ) تشکر کنم چون این اوست که هر روز با دیوید کار میکند .
    پیشرفتی که دیوید کرده در بخش بهتر شدن قدرت بدنیش است الان کاملا مشخض است که عضله های بیشتری دارد . او الان خیلی قویتر از قبل است و نسبت به پارسال خیلی خیلی بهتر با جنبه فیزیکی بازی ها در اینجا سر و کله میزند .

من چند هفته پیش هم این را گفتم که دیوید تبدیل به یک دروازه بان تاپ شده است. او سریع ، خونسرد و همچنین قدرت بازی با توپ بالایی دارد . در حال حاضر هیچ مشکلی ندارد .

در بازی با وستهام ان ها خیلی براش مشکل درست کردن ولی وی اصلا تحت تاثیر قرارنگرفت . دیوید اصلا روی گل ها مقصر نبود در واقع شما اگر گل دوم را از زاویه پشت دروازه ببینید متوجه میشوید که دیوید هیچ کاری نمیتوانست بکند .

من به یاد دارم که در اولین بازیش در لیگ که در خانه وست بروم بود کلی ازبازیکن های حریف ضربه خورد و داور هم اصلا ازش حمایت نکرد .

وقتی که ما با دیوید قرارداد امضا کردیم او و اریک استیل به خانه من امدن و من به اریک گفتم که بهش توضیح بدهد که نحوه بازی در انگلیس چجوری است . او مطمئنا انتظار داشته که اینجا بازی نسبت به اسپانیا متفاوت تر است و ما هم باهاش صحبت کرده بودیم ولی شک ندارم که باز هم در ان بازی های نخست شوکه شده است .

در روز های نخست نگرانی این بود که ایا او به اندازه کافی به بلوغ میرسد تابتواند این نوع بازی را مدیریت کند اما با بلوغی که الان داریم میبینیم دیگر همچین نگرانی وجود ندارد . الان مشخص است که وی دارد با چالش ها سر و کله میزند و از پسشان بر می اید . الان دیگر نگرانی نداریم .

من فکر نمیکنم که در تمرینات شما بتوانید بازیکن را برای همچین موقعیت هایی اماده کنید . اریک استیل با هر 3 دروازه بان تمرین سانتر از جناحین زیادی میکند اما هیچ وقت نمیتوانید در تمرینات برای شرایط واقعی اماده شوید . البته که ما هم نمیخواهیم بازیکنا در تمرین با همدیگر بجنگند !

من با دیوید درباره پیتر اشمایکل صحبت کردم و بهش گفتم که پیتر در اولین بازیش در خانه ویمبلدون بر سر داور برای کمک و حفاظت بیشتر فریاد میزد . بازیکنان حریف روی پیتر تمرکر کرده بودن و دائم بهش ضربه میزدن و پیتر هم مثل یک خوک در حال مرگ فریاد میزد اما بالاخره تونست که با همچین شرایطی عادت کند و ان ها را پشت سربگذارد .

تازه پیتر در ان زمان 27 ساله بود و فیزیک بدنی قوی داشت . او به سرعت با نحوه بازی در انگلیس اشنا شد و دیگر غر نزد . "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

PFA سر آلکس فرگوسن راضی از نامزدهای

سر آلکس فرگوسن میگوید که انتخاب رابین وان پرسی، مایکل کریک و دانیل ولبک برای جوایز PFA کاملاً شایسته است.

نام مایکل کریک و رابین وان پرسی در لیست کوتاه جایزه اصلی PFA ( بازیکن سال فوتبال انگلستان ) قرار دارد، در حالی که نام دانیل ولبک در لیست بهترین بازیکن جوان سال انگلستان دیده میشود. سر آلکس فرگوسن امیدوار به جشن گرفتن حداقل یکی از بازیکنان خود در تاریخ یک شنبه، 28 آوریل است که نام برندگان در این تاریخ اعلام میشود.
    سر آلکس فرگوسن در گفتگو با شبکه MUTV، در این خصوص اظهار داشت:" من خوشحال هستم. آنها سزاوار نامزد شدن بودند و شکی در مورد آن وجود ندارد و واضح است که من امیدوارم حداقل یکی از آنها برنده شود. رابین وان پرسی تا به حال فصلی فوق العاده داشته و گلهای او در باشگاه ما تأثیر گذار بوده است. و من فکر میکنم این بهترین فصل مایکل کریک در تیم منچستر یونایتد بوده و او کاملاً باشکوه بوده است. هردو آنها شایسته بودند و من امیدوارم یکی از آنها برنده شوند".
    سر آلکس فرگوسن در انتها به مزاح چنین ایراد داشت:" این شگفت انگیز است که مایکل کریک تا 31 سالگی برای نامزد شدن در هر چیزی صبر کرده است! اما او واقعاً سزاوار آن است". همچنین دانیل ولبک نیز در این فصل برخی اجراءهای بزرگ برای ما و تیم ملی کشورش به نمایش گذاشته است و من بیش از حد برای او خوشحال هستم:".

8. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع