سر الکس : رابین نزدیک بود که مرا بکشد
"این نتیجه خوبی بعد ازدربی برای ما است . همه امروز کارشان را به خوبی انجام دادند .
من اول بازی گفتم که باد شدیدی که امروز می وزید روی بازی تاثیر میگذارد این باد کار ما مقابل استوک را سخت تر هم کرد ولی باید به بازیکن ها اعتبار داد که جنگیدن و موفق به کسب 3 امتیاز شدند .
امیدوارم که استوک در لیگ بماند . من فکر میکنم که ان ها باشگاهی بزرگ با مربی و هوادارانی فوق العاده هستند . تونی پولیس بینظیره یکی از بهترین ها در این کار است . با کارهایی که در این سال ها انجام داده شایسته حضور در این مکان نیست . من واقعا ارزو میکنم که در لیگ بمانند .
مسئولیت و انتظار از منچستر یونایتد این است که هر بازی را ببرد . فکر نمیکنم که هواداران به چیزی غیر از این فکر کنند . شش بازی دیگر باقی مانده و من به بچه ها گفتم که باید تمام ان ها را جدی بگیرند و برای برد به زمین بروند . بردن تک تک بازی ها باقیمانده کاری است که ما میخواهیم انجام بدهیم .
رابین نزدیک بود که مرا بکشد ! یادش رفت که من 71 سالم هست ! واقعا شادی خوبی بود چون همه را احساساتی کرد و همه تونستند در شادی شرکت کنند .
یک مهاجم وقتی روی روند گل نزدن می افتد فکر میکند که دیگر گل نمیزند و وقتی که دوباره گل میزند به این فکر میکند که دیگر هیچ موقعیتی را از دست نمیدهد . گل امروزش مهم بود . ضربه پنالتیش بسیار خوب بود . ضربش زمینی به گوشه دروازه و محکم بود .
فکر میکنم که رونی امروز درخشان بود . فکر میکنم که وی نیاز داشت تا در پست ونقش جدیدی بازی کند تا اعتماد بنفسش را دوباره باز یابد . مدتیست که ازش انتقاد میشود . او بازیکن فوق العاده ای است و کار ما این است که اعتماد بنفسش را بهش برگردانیم . من فکر میکردم که بازی در پست هافبک وسط به افزایش اعتماد بنفسش کمک میکند و این کار جواب داد . مدتی بازی در خط هافبک به رونی کمک میکند .
این امکان هست که دوباره از رونی در این پست استفاده کنم . ما از والنسیا و کاگاوا که فکر میکنم امروز فوق العاده بود در کناره ها استفاده کردیم و با داشتن رابین و چیچا در خط حمله مشکلی در گلزنی نداشتیم ."