همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام من علی هستم 21 ساله از شیراز... من خیلی خوشحالم که تو این سایت ثبت نام کردم و برام خیلی جالبه که همگیمون عاشق فوتبال هستیم... مهم نیست طرفدار چه تیمی هستیم... مهم اینه که طرفدار فوتبال هستیم.. دوستتون دارم... مر30
سلام بر بچه های دربی . ما خیلی وقته ثبت نام کردیم ولی به همون مقدار هم نبودیم . پس الان می خوام خودمو معرفی کنم .
محمد هستم 19 ساله عاشق بارسلونا . امیدوارم که در کنار هم روزهای خوبی رو پشت سر بذاریم :دی
سلام
محمد هستم 22 ساله از بوشهر !
خیلی خوشحالم که اینجا در خدمت دوستان هستم !
Slm . Ahoo hastam . Tarafdare 2atishe perspolis.
محسن عاشوری هستم. از کودکی طرفدار آرسنال ، پرسپولیس ، برزیل هستم.
سلام من امیر هستم تازه عضو شدم از رشت
سلام
منم تازه عضو شدم وعاشق ارش برهانی هستم
سلام
من میلاد 18 سالمه بچه مشهدم عاشق استقلال
سلام به همه . کیان هستم 26 از رشت . خوشحالم که تو جمع شما هستم![]()
سلام به همه دوستان
بنده علی هستم 17 ساله عاشق رئال مادرید و اوزیل و بنده در تاریخ 22 فروردین به جمع شما دوستان عزیز اضافه شدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)