Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض فرگوسن: فکر مي‌کنم معناي مزاحمت را نمي‌دانم!

سرمربي منچستريونايتد با انتقاد از داور اعلام کرد معناي ايجاد مزاحمت براي دروازه‌بان را نمي‌داند.

منچستريونايتد در ديدار هفته سي و دوم خود در دربي شهر منچستر با حساب 2 بر يک مغلوب منچسترسيتي شد.

جيمز ميلنر 51 و سرخيو آگوئرو 78 براي سيتي گل زدند و ويسنت کمپاني هم دقيقه 59 به اشتباه دروازه خودي را باز کرد. يونايتد با 77 امتياز صدرنشين ماند و سيتي 65 امتيازي شد تا فاصله‌اش با صدر را به 12 امتياز کاهش دهد.

الکس فرگوسن پس از اين ديدار به انتقاد از داور پرداخت و اعلام کرد گل نخست سيتي بايد مردود اعلام مي‌شده است زيرا کارلوس توز، مهاجم سيتي با ايستادن جلوي دروازه‌‌بان يونايتد مانع ديد کافي او شده بود.

«در مورد گل نخست ديدار بايد بگويم که کارلوس توز به شکل کامل جلوي دروازه‌بان ما ايستاده بود و اجازه نداد او توپ را ببيند. از عملکرد داوري نااميد شدم زيرا آنها بازيکني که ديد را کور کرده بود را نديدند. اگر کار توز مزاحمت براي دروازه‌بان نبود، پس فکر مي‌کنم من معناي مزاحمت را نمي‌دانم!»

فرگوسن عملکرد ضعيف مدافعان خود روي هر 2 گل سيتي را مورد انتقاد قرار داد و افزود: در نيمه دوم تيم بهتر ميدان بوديم. از اين پس بايد بيش از اين حواسمان به گل‌هايي باشد که از دست داده‌ايم. همه مي‌دانيم که سرخيو آگوئرو يک تمام کننده حرفه‌اي است. دليل به ميدان آمدن او همين بود. براي گلزني فرصت‌هاي زيادي به او داديم که اين موضوع نشان مي‌دهد دفاع ما عملکرد خوبي نداشت.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

2. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع