Design & Developed BY Patira

صفحه 22 از 50 نخستنخست ... 12202122232432 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 494
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

به نــــام خدا
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .

*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .

*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .

«با تشكر»
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 10 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی - مسی
    اسم واقعی شما
    سیداحمدرضا

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    33
    تشکر شده 106 در 63 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

در آستانه دیدار با رقیب همشهری
    اظهار نظر فرگوسن در مورد شکست ۶ بر یک برابر منچسترسیتی
    سرمربی منچستریونایتد پس از یک سال و نیم در مورد شکست عجیب تیمش برابر سیتی صحبت کرد.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، دیدار حساس تیم‌های منچستریونایتد و منچسترسیتی در چارچوب هفته سی و دوم لیگ برتر انگلیس امشب (دوشنبه) و از ساعت 23:30 به وقت تهران در اولدترافورد آغاز خواهد شد.
    فاصله امتیازی 2 تیم در صدر جدول به 15 امتیاز رسیده است. در صورت پیروزی یونایتدها در این دیدار می‌توان آنها را قهرمان این فصل لیگ انگلیس دانست.
    دیدار رفت فصل گذشته در ورزشگاه خانگی منچستریونایتد با نتیجه عجیب 6 بر یک به سود سیتی به پایان رسید. الکس فرگوسن با اشاره به آن دیدار، آن را یک کابوس بزرگ و یکی از بدترین روزهای زندگی‌اش اعلام کرد. وقتی از او در مورد آن بازی سوال شد وی در پاسخ گفت: فکر می‌کنید به آن اهمیت می‌دهم؟ به هیچ وجه. ترجیح می‌دهم در مورد فرم بسیار خوبی که در این فصل داریم صحبت کنم. باید روی آن تمرکز کنیم.
    وی در ادامه گفت: هرگز دوباره فیلم آن بازی را تماشا نکردم زیرا قصد آزار خودم را ندارم. در فوتبال ممکن است این اتفاق‌ها رخ دهد. ما خاطره‌های مربوط به آن دیدار را از ذهنمان پاک کرده‌ایم. در آن دیدار هم ما تیم بسیار بهتری نسبت به سیتی بودیم. پیش از آنکه آنها گل نخست خود را بزنند و بازیکن ما اخراج شود، خیلی بهتر از آنها بودیم.

4. 2 کاربر از پست مفید علی2012 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

منچستريونايتد نام ورزشگاهش را فروخت

منچستريونايتد نام ورزشگاه خود را به اسپانسر فعلي باشگاه فروخت.

در قراردادي 8 ساله باشگاه منچستريونايتد نام ورزشگاه تمريني خود (کرينگتن) را به اسپانسر فعلي‌اش AON فروخت.

اين شرکت بيمه آمريکايي از اين پس تمامي حق و حقوق اين ورزشگاه را در اختيار خواهد داشت. بدين ترتيب نام اين ورزشگاه تمريني به «مجموعه تمريني AON» تغيير يافته است.

اسپانسرهاي بسيار زيادي که يونايتدها در سال‌هاي اخير با آنها قرارداد بسته‌اند تعداد زيادي از هواداران متعصب باشگاه را نگران کرده به شکلي که آنها نگران فروش نام «اولدترافورد»، نام ورزشگاه اصلي اين باشگاه هستند.

6. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

منچستر با يک شرکت آمريکايي قرارداد امضا کرد

مطبوعات انگليس روز دوشنبه گزارش دادند باشگاه فوتبال منچستر يونايتد قرارداد صد و سي و هشت ميليون يورويي با يک شرکت بيمه آمريکايي امضا کرده است.

شرکت بيمه آئون Aon حامي مالي منچستر يونايتد تا پايان فصل است و شرکت خودروسازي شورلت جايگزين آن خواهد شد.

اسم اين شرکت قرار است روي لباس هاي تمرين منچستر يونايتد ثبت شود.

بر اساس اين قرارداد هشت ساله تا دو هزار و بيست و يک همچنين قرار است محل تمرين منچستر يونايتد به اسم اين شرکت در آيد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، منچستر يونايتد سال دو هزار و ده نخستين تيم ليگ برتري انگليس بود که براي لباس هاي تمرين خود حامي مالي ويژه انتخاب کرد.

منچستر به عنوان ثروتمندترين باشگاه فوتبال جهان به حساب مي آيد.

منچستر يونايتد بر خلاف ديگر باشگاه ها مثل آرسنال ( ورزشگاه امارات ) و منچستر سيتي ( ورزشگاه اتحاد ) از فروش نام اولد ترافورد، ورزشگاه خود به يک حامي مالي خودداري مي کند.

8. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی - مسی
    اسم واقعی شما
    سیداحمدرضا

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    33
    تشکر شده 106 در 63 پست

سیتی و یونایتد امشب در دربی شهر منچستر مقابل هم قرار خواهند گرفت و رونی امیدوار است که تیمش بتواند با پیروزی در این دیدار، از هرگونه لغزش احتمالی جلوگیری کند.
    سایت گل- وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، به هم تیمی هایش هشدار داد که علی رغم فاصله 15 امتیازی با منچسترسیتی، باید تمرکزشان را تا قطعی شدن قهرمانی شان در رقابت های این فصل لیگ برتر حفظ کنند.
    سیتی و یونایتد امشب در دربی شهر منچستر مقابل هم قرار خواهند گرفت و رونی امیدوار است که تیمش بتواند با پیروزی در این دیدار، از هرگونه لغزش احتمالی جلوگیری کند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" باید متمرکز بمانیم. باید مطمئن شویم که کارمان را به درستی انجام بدهیم و تمرکزمان را حفظ کنیم.
    یک بازی بد می تواند موجب لغزش ما شود؛ به همین خاطر باید با یک شیوه مناسب پای به این دیدار بگذاریم."
    این ملی پوش انگلیسی تایید کرد که نحوه از دادن قهرمانی فصل گذشته لیگ برتر بسیار ناراحت کننده بود اما تاکید کرد که برای رسیدن به قهرمانی در رقابت های این فصل به هیچ انگیزه بیشتری نیاز نداشتند.
    " از دست دادن قهرمانی در ثانیه های آخر فصل احساس بدی به جا گذاشت اما وقتی در باشگاهی مانند منچستریونایتد بازی می کنید، باید سرشار از انگیزه باشید و هر سال به قهرمانی فکر کنید.
    این احساسی است که از سرمربی به همه بازیکنان تیم انتقال پیدا می کند باشگاه و بازیکنان باید سرشار از شوق پیروزی باشند و به همین دلیل است که منسچستریونایتد تا این اندازه موفق است."

10. 2 کاربر از پست مفید علی2012 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض فرگوسن: فکر مي‌کنم معناي مزاحمت را نمي‌دانم!

سرمربي منچستريونايتد با انتقاد از داور اعلام کرد معناي ايجاد مزاحمت براي دروازه‌بان را نمي‌داند.

منچستريونايتد در ديدار هفته سي و دوم خود در دربي شهر منچستر با حساب 2 بر يک مغلوب منچسترسيتي شد.

جيمز ميلنر 51 و سرخيو آگوئرو 78 براي سيتي گل زدند و ويسنت کمپاني هم دقيقه 59 به اشتباه دروازه خودي را باز کرد. يونايتد با 77 امتياز صدرنشين ماند و سيتي 65 امتيازي شد تا فاصله‌اش با صدر را به 12 امتياز کاهش دهد.

الکس فرگوسن پس از اين ديدار به انتقاد از داور پرداخت و اعلام کرد گل نخست سيتي بايد مردود اعلام مي‌شده است زيرا کارلوس توز، مهاجم سيتي با ايستادن جلوي دروازه‌‌بان يونايتد مانع ديد کافي او شده بود.

«در مورد گل نخست ديدار بايد بگويم که کارلوس توز به شکل کامل جلوي دروازه‌بان ما ايستاده بود و اجازه نداد او توپ را ببيند. از عملکرد داوري نااميد شدم زيرا آنها بازيکني که ديد را کور کرده بود را نديدند. اگر کار توز مزاحمت براي دروازه‌بان نبود، پس فکر مي‌کنم من معناي مزاحمت را نمي‌دانم!»

فرگوسن عملکرد ضعيف مدافعان خود روي هر 2 گل سيتي را مورد انتقاد قرار داد و افزود: در نيمه دوم تيم بهتر ميدان بوديم. از اين پس بايد بيش از اين حواسمان به گل‌هايي باشد که از دست داده‌ايم. همه مي‌دانيم که سرخيو آگوئرو يک تمام کننده حرفه‌اي است. دليل به ميدان آمدن او همين بود. براي گلزني فرصت‌هاي زيادي به او داديم که اين موضوع نشان مي‌دهد دفاع ما عملکرد خوبي نداشت.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

12. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

فرگوسن: مانچيني به دنبال ترحم است

سرمربي منچستريونايتد بر اين باور است که همتاي او در منچسترسيتي به دنبال جلب ترحم ديگران است.

روياي دفاع از عنوان قهرماني فصل گذشته براي منچسترسيتي پس از آنکه فاصله تيمش با يونايتدها به 12 امتياز رسيد دور از دسترس به نظر مي‌رسد.

به گزارش فارس،در حالي که منچسترسيتي در اين هفته، مسابقه نيمه نهايي جام حذفي را برابر چلسي برگزار مي‌کند، يونايتدها با استوک سيتي روبه‌رو مي‌شوند و مي‌توانند فاصله را بار ديگر به 15 امتياز افزايش دهند.

در حالي که منچستريونايتد در آستانه فتح بيستمين جام قهرماني خود در ليگ برتر انگليس هستند، روبرتو مانچيني چندي پيش گفته بود همه تيم‌ها برابر يونايتدها با نوعي ترس بازي مي‌کنند که اين موضوع موجب مي‌شود آنها نمايش خوبي برابر شياطين سرخ نداشته باشند. اکنون الکس فرگوسن صحبت‌هاي سرمربي ايتاليايي را رد کرده و گفته چنين چيزي وجود ندارد.

«صحبت‌هاي مانچيني هيچ پايه و اساسي ندارند. او يا به دنبال اين بوده که ديگران به او ترحم کنند يا چيزي شبيه به آن. همه ما مي‌دانيم که فوتبال انگليس با همه روراست بوده و سال‌ها است که اين‌چنين است. بازيکنان نورويچ در اين فصل بيش از 100 مايل دويده‌اند. اين انرژي‌ است که بازيکنان تيم‌هاي انگليسي براي بازي‌هاي خود مي‌گذارند. اين يک نمونه از فوتبال در انگليس است. در ديدار با ريدينگ زماني که نتيجه 3 بر 2 شد، احساس مي‌کردم بازي را با 30 گل مي‌بازيم ولي خب، 4 بر 3 پيروز شديم. بازي‌هاي بسيار زيادي در اين فصل تماشا کرده‌ام که به خودم گفتم آنها خيلي خوب هستند حتي اگر تيمشان نام و نشاني نداشته باشد. اين طبيعت فوتبال انگليس است.»

پيرمرد 71 ساله معتقد است تيمش نه تنها در ورزشگاه بريتانيا برابر استوک کاري ساده پيش رو ندارد بلکه در هيچ يک از 7 ديدار باقي مانده نيز نمي‌تواند خود را از پيش برنده بداند.

«رفتن به ورزشگاه بريتانيا همواره کار مشکلي بوده است. از همه مربيان و بازيکناني که به آنجا رفته‌اند سوال کنيد. بايد برابر آنها بجنگيد زيرا آنها نيز همواره آماده هستند تا شما را به چالش بکشانند.»

14. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

خوشحال از پایان گل نزدنهای خود R.V.P
    رابین وان پرسی اعتراف کرد که از گل نزدنهای خود راها شده است.
    پس از گلزنی رابین وان پرسی در برابر تیم استوک سیتی در ادامه هفته 32 رقابتهای لیگ برتر و تقسیم شادیش با سر آلکس فرگوسن، وی در گفتگو با شبکه Sky Sports، در این باره تصریح ساخت:" این یک بازی با امتیازات مهم بود و خوشبختانه پس از چند هفته یک گل به ثمر رساندم. من میخواستم آن را به همه جشن بگیریم، با کارکنان و با بازیکنان حتی بازیکنان روی نیمکت زیرا آنها از روز اول با من عالی بوده اند. حتی در این زمان که اندکی سخت تر است آنها به من ایمان دارند و هنوز از من حمایت میکنند و تا آنجا که میتوانند مرا کمک میکنند، پس به همین دلیل بود که میخواستم به آنها ملحق شوم".
    در همین حال، همبازی او، وین رونی که در این دیدار در پست هافبک بازی کرد، میگوید که امیدوار است رابین وان پرسی به آتش تیم منچستر یونایتد برای کسب جام کمک کند.
    وین رونی در این باره اظهار داشت:" به عنوان یک بازیکن فوتبال، یک مهاجم و یک گلزن، شما فکر میکنید چند مهاجم در جهان بوده اند که نتوانستند در یک سری از رقابتها گل زنی کنند. رابین وان پرسی سر خود را پائین انداخت و سخت کار کرد و خوشبختانه او امروز توانست گلزنی کند. به بازی او امیدوارم زیرا او بازیکن بزرگی برای چند دیدار باقی ما در لیگ است".

16. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

سر الکس : رابین نزدیک بود که مرا بکشد
    "این نتیجه خوبی بعد ازدربی برای ما است . همه امروز کارشان را به خوبی انجام دادند .

من اول بازی گفتم که باد شدیدی که امروز می وزید روی بازی تاثیر میگذارد این باد کار ما مقابل استوک را سخت تر هم کرد ولی باید به بازیکن ها اعتبار داد که جنگیدن و موفق به کسب 3 امتیاز شدند .

امیدوارم که استوک در لیگ بماند . من فکر میکنم که ان ها باشگاهی بزرگ با مربی و هوادارانی فوق العاده هستند . تونی پولیس بینظیره یکی از بهترین ها در این کار است . با کارهایی که در این سال ها انجام داده شایسته حضور در این مکان نیست . من واقعا ارزو میکنم که در لیگ بمانند .

مسئولیت و انتظار از منچستر یونایتد این است که هر بازی را ببرد . فکر نمیکنم که هواداران به چیزی غیر از این فکر کنند . شش بازی دیگر باقی مانده و من به بچه ها گفتم که باید تمام ان ها را جدی بگیرند و برای برد به زمین بروند . بردن تک تک بازی ها باقیمانده کاری است که ما میخواهیم انجام بدهیم .

رابین نزدیک بود که مرا بکشد ! یادش رفت که من 71 سالم هست ! واقعا شادی خوبی بود چون همه را احساساتی کرد و همه تونستند در شادی شرکت کنند .

یک مهاجم وقتی روی روند گل نزدن می افتد فکر میکند که دیگر گل نمیزند و وقتی که دوباره گل میزند به این فکر میکند که دیگر هیچ موقعیتی را از دست نمیدهد . گل امروزش مهم بود . ضربه پنالتیش بسیار خوب بود . ضربش زمینی به گوشه دروازه و محکم بود .

فکر میکنم که رونی امروز درخشان بود . فکر میکنم که وی نیاز داشت تا در پست ونقش جدیدی بازی کند تا اعتماد بنفسش را دوباره باز یابد . مدتیست که ازش انتقاد میشود . او بازیکن فوق العاده ای است و کار ما این است که اعتماد بنفسش را بهش برگردانیم . من فکر میکردم که بازی در پست هافبک وسط به افزایش اعتماد بنفسش کمک میکند و این کار جواب داد . مدتی بازی در خط هافبک به رونی کمک میکند .

این امکان هست که دوباره از رونی در این پست استفاده کنم . ما از والنسیا و کاگاوا که فکر میکنم امروز فوق العاده بود در کناره ها استفاده کردیم و با داشتن رابین و چیچا در خط حمله مشکلی در گلزنی نداشتیم ."

18. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

در پاسخ به شايعه جذب فالکائو
    فرگوسن: واقعا شما خودتان اين را باور مي‌کنيد؟

سرمربي منچستريونايتد شايعه جذب مهاجم کلمبيايي اتلتيکو مادريد را رد کرد.

سر الکس فرگوسن گزارش‌هاي اخير در خصوص تمايل شياطين سرخ به جذب فالکائو را رد کرد.

به گزارش فارس، وي در اين باره اظهار داشت: واقعا شما خودتان اين را باور مي‌کنيد؟

سرمربي منچستر يونايتد همچنين با رد اين پيشنهادات که وين روني و خاوير هرناندز مي‌توانند در تابستان تيم را ترک کنند تا جا براي فالکائو باز شود، خاطرنشان کرد: واقعا؟ برايم جالب است که اين مسائل را مي‌شنوم.

درحالي که اتلتيکو مبلغ پايه براي فروش فالکائو را 60 ميليون يورو اعلام کرده، به نظر مي‌رسد با توجه به اظهارات فرگوسن، منچستريونايتد يکي از تيم‌هايي باشد که بتواند اين مبلغ را تهيه کند.

علاوه بر اين‌ها گزارش شده است که فالکائو معلمي خصوصي اختيار کرده که به او زبان انگليسي بياموزد. تمام نشانه‌ها حاکي از اين است که مقصد مورد علاقه وي ليگ برتر است.

20. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

ستايش فان‌درسار از جانشينش در اولدترافورد

سنگربان سابق شياطين سرخ دِخيا را دروازباني خوب و شايسته جانشيني خود در اولدترافورد دانست.

سرآلکس فرگوسن پس از اعلام بازنشستگي ادوين فان‌درسار انگشت روي دِخيا اسپانيايي گذاشت و با رقم بالاي 17 ميليون پوند، دروازه‌بان جوان آتلتيکومادريد را جذب کرد.

اين دروازه‌بان اسپانيايي در ابتداي نمايش ضعيفي در دروازه‌ شياطين سرخ داشت و حتي در مقطعي نيمکت‌نشين شد ولي رفته‌رفته عملکردش بهتر شد و الان به مهره قابل اعتمادي در دروازه‌ تيمش تبديل شده است.

فان درسار، سنگربان سابق منچستريونايتد به ستايش از دِخيا پرداخت و او را دروازه‌باني مناسب براي شياطين سرخ دانست: "دِخيا در ابتداي فصل حضورش در منچستريونايتد روزهاي سختي را پشت‌سر گذاشت و اين طبيعي است؛ چرا که جوان بود و در دروازه‌ تيم بزرگي همچون منچستريونايتد قرار مي‌گرفت. براي سازگار شدن با بازي در ليگ برتر انگليس چهار سال زمان نياز است. من چند سال در دروازه‌ فولام ايستادم بعد از آن به منچستريونايتد پيوستم. وقتي به اولدترافورد رفتم، 34 سالم و تجربه لازم را داشتم. طبيعي است که دِخيا در ابتدا با مشکل مواجه شود.

او افزود: ريتم و سرعت ليگ برتر انگليس تفاوت زيادي اسپانيا دارد. دِخيا در ابتدا با مشکل مواجه شد اما الان توپ‌هايي را مي‌گيرد که کمتر دروازه‌باني توان مهار آنها را دارد. او بعضي اوقات واکنش‌هاي عجيبي با پاهايش دارد. توپي که او در ديدار برابر رئال گرفت، بسيار جالب بود. مهم نيست که چگونه توپ را از دروازه‌ دور کرد، مهم بسته نگه داشتن دروازه‌ است. دِخيا دروازه‌بان خوبي است و ثابت کرد که فرگوسن پولي را که براي او پرداخت، به هدر نداد.

22. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

صفحه 22 از 50 نخستنخست ... 12202122232432 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع