با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
آرسنال 2 بایرن 0
در کل بایرن 3 آرسنال 3
---
به عقیده ی من تیممون خیلی هم در مقابل بایرن مونیخ که با این همه غرور دیشب مقابل ما بازی کرد ، خوب بازی کرد و جواب محکمی هم بهشون داد که نباید تیم ما رو دست کم بگیرن !
آخ که اون آخرای بازی وقتی روبن داشت وقت تلف میکرد دلم میخواست تو ورزشگاه میبودم و یک لگد میزدم تو یک جای روبن تا حالش جا بیاد .
دیشب خیلی افسوس خوردم
من کاملا با نظرات مرتضی موافقم .
بپردازیم به بازی :
اول بازی رو خیلی خوب شروع کردیم و واقعا گل به موقعی زدیم چون همونطور که قبلا گفته بودم تو بازی های مهم تیمی که اول گل بزنه برندس ( مثل کاری که بایرن تو بازی رفت کرد ) .
بعدش زیاد خوب نبودیم و پر استرس بود . تا که ژروینهو اومد و جو خوبی به تیم داد و واقعا جا داره همگی دستشو ببوسیم ( قبلا از ژروینهو بدم میومد مرتضی میدونه اما الان داره کم کم خوشم میاد ) . اما من موندم چرا دیگه ولکات از اون فرار های سریعش انجام نمیده !
در کل هم از آرسنالم راضی ام بی نهایت
یه روز خوب میاد ...
با سلام خدمت توپچیان عزیز من امروز اولین روزی هست که وارد دربی شدم و اینم اولین پستم هست و خیلی خوشحالم که در کنار شما هستم و ارادت خیلی زیادی به هواداران آرسنال و تیری هانری اسطوره همیشگی آرسنال دارم .ارادتمند همیشگی صادق
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا دیگه ونگر شورش رو در اورده من که خسته شدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا چند ساله که انگار ونگر علاقه ای به قهرمانی نداره چون اگر می خواست قهرمان بشه یه دو تا بازیکن خوب میخرید و اینقدر ما هوادار ها رو اذیت نمیکرد
سلام صادق خان
امیدوارم تو دربی بهت خوش بگذره
خوش اومدی
ما همه ی آرسنالی ها به هم و به اسطوره هامون مخصوصا هانری ارادت داریم.
به نظر من که هنوز نباید به طور قطع از ونگر انتظار داشت ! چرا ؟ چون هنوز با هیچکدوم از بازیکنایی که خودش پرورش داده بازی های مهم رو انجام نداده . تا یک بازیکن یک فصل خوب بازی میکنه یا بارسلونا میخرتش یا میره تیم های دیگه که اینطور نمیشه رو عملکرد ونگر نظر داد .
به نظر من عملکرد ونگر به دو بخش تقسیم میشه و بعد از اون میتونیم بگیم ونگر خوبه یا نه !
بخش اولش که پرورش بازیکنه که مسلما همه قبول داریم این بخش رو ونگر بی نهایت خوب انجام داده و ستاره های زیادی رو به دنیای فوتبال معرفی کرده .
و اما بخش دوم : اینه که بتونی با همین ستاره هایی که پرورش دادی چند سال در اختیارشون داشته باشی و بعد قهرمانی رو کسب کنی که این خیلی بهتره .
به نظر من در این مورد دوم سران باشگاه مقصر هستند چرا که نمیزارند یک بازیکن جوان یکی دو فصل دو ارسنال بمونه . همین دنیلسون هافبک ارسنال واقعا بازیکن خوبیه اما فعلا به صورت قرضی دو سه ساله که رفته به باشگاه های برزیل برای کسب تجربه و نمیدونم که برمیگرده یا نه و چند تا نمونه دیگه + ده ها ستاره جوان که تا تو آرسنال نامی در میارن باشگاه میفروشتشون و نابودشون میکنه که این برنامه های ونگر رو به هم میزنه .
پس وقتی میتونیم در باره ی عملکرد ونگر و این که خوب یا بده نظر بدیم ، که این دو مورد رو هم با موفقیت سپری کنیم .
من هنوزم به این تیم امید دارم و امید دارم که روزی قهرمان میشه با همین ونگر . شک نکن
یه روز خوب میاد ...
[/quote]
عبدالله این تیم که بخواد تمام بازیکنانشو پرورش بده و بعد 2 دستی تقدیم بارسا کنه چه فایده ای داره همون بهتر که بازیکن آینده دار به تیم نیاد
تازه بارسا هم با قیمت های پایین بازیکنان آرسنال رو میخره تازه بعدش هم میگن این بازیکنان مال آکادمی بارسا هستند و میگن رئال بازیکن خراب کن هست و فقط پول خرج میکنه و بارسا تماما از آکادمی این تیم هستش حالا بگزریم کاری ندارم ولی باشگاه با این روند تا 10 قرن دیگه هم جام نمیگیره امیدوارم مسئولان باشگاه کمی از این خواب بیدار بشن
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
(شادمهر عقیلی
)
اقا از هر چی بگزریم از برد امروز با 2 گل روسیچکی نمیشه گزشت واقعا بازی خوبی بود تبریک میگم
ویرایش توسط FC@SADEGH : 04-07-2013 در ساعت 01:42
بله برد شیرینی بود . به همتون تبریک میگم
مخصوصا که روسیچکی گل زد . من خیلی از روسیچکی خوشم میاد چون مثل بعضی ها ( نصری و ... ) وقتی اومد اینجا دیگه ارسنال رو ترک نکرد و تعصبش خیلی ستودنیه .
ولکات هم گفته هر لحظه عطشش برای کسب جام بیشتر میشه و امیدواره بتونه که به جمع اسطوره های ارسنال بپیونده . منم برای هانری کوچک ( شماره ی 14 ) ارزوی موفقیت میکنم .
یه روز خوب میاد ...
عالی شد , رسیدیم به یک قدمیه تاتنهامو از چلسیم زدیم جلو,البت با یه بازی بیشتر . ایشالا که امروز تاتنهامو چلسی نتیجه ی لازمو نمیگیرنو ما پیش از پیش امیدوار میشیم .
بدجوری دلم روشنه که به چمپینز لیگ برسیم![]()
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
وای تاتی 2-1 عقب اگه چلسی هم ببازه نور الا نور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)