Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 126 نخستنخست ... 513141516172565115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 1257
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

پیش فرض ٭٭lllllll اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2010 - 2011 lllllll ٭٭

در این تایپیک اخبار تیم یوونتوس رو در فصل 2010- 2011 پیگیری خواهیم کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:04

2. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

پیراهن شماره یک بوفون را می خواهم
    30 تیر 1389
    مارکو استوراری دروازه بان جدید یووه که در دیدار مقابل هامبورگ نمایش فوق العاده ای از خود بر جای گذاشت امیدوار است در فصل جاری دروازه بان اول یوونتوس باشد.

مارکو در صحبت های خود گفت: "اگر یوونتوس برای من چنین هزینه ای پرداخت کرده است حتما ارزش این را داشته ام و شاید بعضی سن بالای من را بهانه کنند اما در عوض تجربه ی بسیار بالایی دارم."

"اگر بوفون مصدوم نمی شد من به یووه نقل مکان نمی کردم زیرا می خواستم به صورت فیکس بازی کنم و همچنین اگر فصل پیش اینقدر خوب بازی نمی کردم یوونتوس من را نمی خواست."

وی در بخش پایانی صحبت های استوراری بسیار جالب بود: "با تمام احترام و ارزشی که برای بوفون قائل هستم باید بگویم من برای گرفتن شماره 1 از وی تلاش خواهم کرد."
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

پیشنهاد مورینیو برای فلیپه ملو
    30 تیر 1389
    سران باشگاه رئال مادرید به درخواست خوزه مورینیو سرمربی پرتغالی خود در تلاش هستند تا فلیپه ملو هافبک برزیلی یوونتوس ایتالیا را برای بازسازی خط هافبک خود در فصل اینده به خدمت بگیرند.

مورینیو که در تلاش است اوضاع خط میانی خود را سر و سامان بدهد بعد از پیشنهاد به خدیرا هافبک موفق المان در جام جهانی اکنون ملو را زیر نظر گرفته است و پیش بینی میشود طی روزهای اخیر پیشنهاد رسمی رئال تقدیم سران یووه شود.

ملو که هنوز بر سر تمرینات یووه در فصل جاری برنگشته است در مورد وضعیت اینده خود صحبت نکرده است و از طرف دیگر دل نری سرمربی یووه نیز موضع خود را در قبال ملو روشن نکرده است اما با توجه به صحبت های پیش فصل دل نری ترانسفر ملو چندان دور از ذهن نیست.

گفتنی است سران رئال هفته ی گذشته نیز درخواست خود را برای به خدمت گیری جورجو کیه لینی مدافع ملی پوش یووه تقدیم تیم ایتالیایی کردند که با مخالفت ماروتا مواجه شد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

زمان جدایی فرا رسید
    30 تیر 1389
    همان طور که از پیش نیز انتظار می رفت باید منتظر فروش رسمی یکی از قهرمانی برلین باشیم، فابیو گروسو مدافع سابق ملی پوش یووه با پیشنهاد مناسب اتلتیکو مادرید مواجه شده و به نظر می رسد خیلی زود مذاکرات به نتیجه نهایی برسد و شاهد ترک وی از یووتوس باشیم.

با مذاکره و ملاقات جوزپه ماروتا و فابیو پاراتیچی که سخت در خصوص پرونده این مهره در تلاشند، گروسو بیش از پیش به اتلتیکو و اسپانیا نزدیک شده، با این حال مدیر برنامه های گروسو تاکید دارد در صورتی که فابیو در یووه فضایی داشت هرگز قصد ترک بانوی پیر را نداشت اما کاملا روشن است که او در ترکیب جدید این تیم جایی ندارد بنابر این پیشنهاد اتلتیکو را بررسی کردیم.

با احتمال پیوستن گروسو به این تیم اسپانیایی به نظر میرسد سران بیانکونری مقدمات مذاکره با سران این باشگاه برای جذب و یا معاوضه دیه گو فورلان و یا فلورس را اغاز خواهند کرد، هر چند که فلورس از تمایلش به ماندن در اسپانیا خبر داده و خرید فورلان نیز از نظر سنی مشکلاتی دارد.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هموار شدن راه خرید ژکو
    30 تیر 1389
    اگر پیش از این تنها یک مشکل وجود داست حالا این مشکل نیز اهسته اهسته رفع می شود تا راه برای خرید این بازیکن هموار شود اما سران یووه همچنان در اخذ تصمیم نهایی تعلل دارند. مسولین ولسفبورگ از فروش ژکو خبر دادند و به این ترتیب بانوی پیر می تواند برای جذب این بازیکن امیدوارتر باشند.

با این حال تمامل شدید میلوس کراسیچ به یوونتوسی شدن و توجه دل نری به این بازیکن شرایط را برای تصمیم گیری نهایی در خصوص جذب کراسیچ و یا ژکو دشوار کرده اما مطمئنا برای از دست ندادن این فرصت باید هر چه سریعتر تصمیم خود را برای خرید یکی از بازیکنان مورد نظر بگیرند زیرا در صورت تعلل بیش از این احتمال از دست دادن هر دوی این بازیکنان وجود دارد.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

دربی هامبورگ - ولسفبورگ برای جذب دیه گو
    30 تیر 1389
    یک دوئل المانی برای تصاحب یک برزیلی فانتزی، دیه گو که یک فصل ناموفق را همراه بیانکونری پشت سر گذاشت و به نظر می رسد با پیوستن دل نری بر روی نیمکت هدایت سیاه و سفیدها فضا برای حضور در ترکیب را با توجه به سیستم این مربی از دست می دهد این روزها مشتریان خوبی پیدا کرده، دو تیم المانی هامبورگ و ولسفبورگ .

با وجودی که دیه گو از علاقه و خواسته خود به ماندن می گوید اما پیشنهاد خوب این دو تیم در کنار سیستم دل می تواند ابهامات را برای یوونتوسی ماندن این برزیلی بیشتر از گذشته کند.

با این حال دیه گو قصد ترک یووه را ندارد اما در دیدار برابر هامبورگ گفت: خیلی خوشحال و خرسندم که بار دیگر در المان بازی کردم، المان کشوری ست که من همیشه در ان احساس راحتی می کنم و در این دیدار با دوستانم ملاقات کردم. در حال حاضر 28 سال سن دارم و مطمئنم راه برای پیشرفت و رشد من همچنان باز است.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

توافق اولیه با تیم یونانی
    31 تیر 1389
    بدون شک دوران بازیگری جاناتان زبینا مدافع فرانسوی یووه در تورین به پایان رسیده است و او فصل اینده در تیم دیگری توپ خواهد و سران یووه در حال بررسی پیشنهادات وی هستند.

رسانه های یونان امروز از توافق زبینا با سران باشگاه آاک آتن خبر دادند و بر اساس گزارشات رسیده در چند روز اینده این قرارداد رسمی خواهد شد و بازیکنان اسبق رم فصل اینده را در تیم یونانی توپ خواهد زد.

گفتنی است دل نری در ابتدای ورود خود به یووه اسم زبینا را در لیست فروش بانوی پیر قرار داد و خواهان فروش وی شد.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

از تمرین خسته نمی شویم
    31 تیر 1389
    هر چه بیشتری تمرین می کنیم احساس بهتری دارم، مدافع سابق جالوروسی که با پیوستن به یووه دوران تازه ای را شروع کرده با بیان این مطلب دوره تمرینات جدید در وارزه را مثبت ارزیابی می کند و معتقد است در پینتزولو امادگی فیزیکی خوبی به دست امد.

خیلی خوب کار و تمرین کردیم اما می دانیم که باید همچنان این روش را ادامه دهیم، همچنان زمان و فرصت برای بهتری شدن در اختیار داریم و با قدرت و شادابی در تمرینات حاضر می شویم.

حالا در وارزه هستیم با گروه ملی پوشان و هم تیمی های جدیدیم که انگیزه بالایی دارند و به من انرژی زیادی دادند. در یک تیم بسیار قدرتمند بازی می کنم و از این جهت احساس بسیار خوبی دارم. تیمی که من در حال حاضر عضو او هستم می خواهد بهترین تیم دنیای فوتبال باشد و به همین دلیل سخت تمرین می کند.

ما از تمرین و تلاش خسته نمی شویم، هر چه بیشتر تمرین می کنیم احساس بهتری داریم، از هواداران تیم نیز بی اندازه ممنونم که همیشه در کنار ما بودند و هستند. بی صبرانه منتظر اغاز رقابت ها هستیم تا شور و هیجان خود را نشان دهیم و به تیفوسی ها روزهای بزرگی را هدیه دهیم.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هواداران او را می خواهند
    31 تیر 1389
    به فروش برسند و یا ماندنی شود ؟ شما چه نظری دارید ؟ کدام بازیکن از یووه جدا شود ؟ دیه گو ریباس و یا سباستین جووینکو ؟ به نظر می رسد یوونتوسی ها چاره ای جز فروش یکی از این دو ستاره نداشته باشند اما هدف نهایی سران بانوی پیر کدام مهره خواهد بود ؟

ماروتا هر چند مستقیم از فروش هیچ کدام از این دو مهره صحبت نمی کند اما حرکت این گروه برای خرید بازیکنانی نظیر ژکو نشان می دهد که سیاه و سفید ها به جذب این بازیکن بیشتر توجه دارند تا حفظ یکی از دو بازیکن تیم شان.

جیجی دل نری نیز در سه دیدار تدارکاتی خود تنها یک دیدار به سباستین فرصت داد تا هنر خود را نشان دهد بنابر این جدایی مورچه اتمی احتمال بیشتری دارد اما دیه گو نیز با وجود تاکید مربی، در سیستم وی فضای مناسبی برای نمایش نخواهد داشت.

با این وجود هواداران بیانکونری در یک نظر سنجی شرکت و خواهان حفظ سباستین جووینکو در ترکیب تیم شان شدند.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

ما تیم قدرتمندی هستیم و باید بی نقص باشیم
    31 تیر 1389
    قسمت دوم تمرینات اغاز شده و بیانکونری در کنار ملی پوشانش خود را اماده فصلی سخت و البته بازی در جام یوفا می کند. در اولین روزهای تمرین در وارزه یوونتوسی ها به نظر سرحال و قراق می ایند و کلودیو مارکیزیو که یکی از امیدهای بزرگ بانوی پیر در فصل اتی از شرایط تیمش می گوید.

برای تبدیل شدن به یک تیم قدرتمند نیاز به تغییراتی داشتیم، تغییراتی که به خوبی صورت گرفته و در ادامه نیز با تمرینات ویژه به فرم ایده ال می رسیم. بازیکنان جدید به اندازه ای خوب نشان دادند که باور کردنی نیست.

ما تیم قدرتمندی هستیم و باید بی نقص باشیم. همه بازیکنان می دانند که این پیراهن چه ارزشی دارد بنابر این باید سخت تمرین کنیم و انتظارات را براورده نماییم. زمانی که به یووه می ایی متوجه می شوی که در چه محیطی بازی می کنی و چه مسولیت سختی به عهده داری، همه بازیکنان جدید نیز این مسولیت را حس کرده و به خوبی تمرین می کنند. ماوتا، په په و استواری با شادابی خاصی در حال تمرین هستند.

مطمئنا با سیستم جدید دل نری هماهنگی پیدا خواهیم کرد، در این روش من فضای خوبی دارم و می توانیم نمایش خوبی داشته باشم، تقریبا در همان پست خودم بازی خواهم کرد، به هر حال نتیجه گیری تیمی ارزش بالایی دارد.

دل نری در کنار سمپدوریا بسیار درخشید، فصل گذشته نتایج خوبی گرفت و حالا در تلاش است با یووه ارزش های خود را ثابت کند. دل نری نشان داد که بازیکن بزرگ و مهم می خواهد و من می خواهم چنین بازیکنی باشم.

به هر حال ما می دانیم که چه فصلی را پشت سر گذاشتیم و چه فصلی را پیش روی داریم، بنابر این باید نهایت سعی خود را برای فتح جام با پیراهن سیاه و سفید یووه داشته باشیم تا تیفوسی ها را راضی نگاه داریم .

در بازار نقل و انتقالات اخبار زیادی منتشر می شود، نمی دانم ترزگه می ماند و یا می رود، اما دیوید خاص است و ما می خواهیم او در کنارمان بماند. در مورد ژکو و سوالی که در خصوص جانشینی وی در قبال ترزگه دارید باید بگویم همه تیم می خواهند این دو در تیم باشند.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

یووه به زودی می ایم
    31 تیر 1389
    حالا سناریو تغییر کرده، همه چیز اماده و مهیاست تا وی یوونتوسی شود، ژکو را می گوییم بازیکنی که از پیش از جام جهانی توجه سران یووه را جلب و تا به امروز مذاکره برای پیوستنش ادامه دار شد.

با اعلام سران ولسفبورگ به فروش این بازیکن، بانوی پیر بیش از گذشته به خریدش نزدیک تر شده و حالا نخستین مذاکره ماروتا پس از اعلام موافقت سران باشگاه المانی مثبت ارزیابی می شود.

به نظر می رسد ژکو که دو پیشنهاد یوونتوس و میلان را پیش روی دارد به بیانکونری شدن نزدیکتر است و اظهارات مدیر برنامه های این مهره نیز از پوشیدن پیراهن بانوی پیر توسط ژکو خبر می دهد.

صفحه 15 از 126 نخستنخست ... 513141516172565115 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)