Design & Developed BY Patira

صفحه 210 از 218 نخستنخست ... 110160200208209210211212 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,091 تا 2,100 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    قلعه نوعی-گواردیولا
    بازیکن محبوب
    فرهاد-لئو
    اسم واقعی شما
    تیام
    SS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    735
    تشکر شده 792 در 223 پست

پیش فرض پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

لیگ برتر - مهدی رحمتی می گوید شب عید که می شود اخلاقش عوض می شود و سالی یک بار دم عید مصاحبه جنجالی می کند.

به گزارش خبرآنلاین ؛ مهدی رحمتی گلر اول استقلال و سابق تیم ملی که در پایان بازی تیمش با نفت تهران حسابی شاکی بود و به خاطر بی پولی حسابی با مسئولان باشگاهش تند شد و البته پر عصبانیتش تیم ملی را هم گرفت به خبرآنلاین می گوید:« فکر کنم عادت کردم دم عید ها یک مصاحبه آتشین بکنم. پارسال هم همین روزها بود که مصاحبه تند کردم. این بار هم همین اتفاق تکرار شد.

من برای خودم چیزی نمی خواهم به عنوان بزرگتر تیم بازیکنان جوان از ما انتظار دارند. این حقش نیست که یکی مثل حمودی یا حاتمی و بقیه اصلا پول نگرفته باشند. بعد هم کسی سراغ شان را نگیرد. درباره تیم ملی هم حرف هایم را زدم و چیزی برای گفتن ندارم.»

رحمتی البته در گفت و گوی نوروزی ویژه خود با خبرآنلاین آلبوم کودکی اش را برای مان ورق زده. حرف های شنیدنی و خواندنی او را می توانید در روزهای نوروز 1392 در خبرآنلاین بخوانید.

4. کاربر روبرو از پست مفید Abieteh تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    قلعه نوعی-گواردیولا
    بازیکن محبوب
    فرهاد-لئو
    اسم واقعی شما
    تیام
    SS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    735
    تشکر شده 792 در 223 پست

در غیاب مجیدی و اشجاری /استقلال به عربستان رفت

قرار است اعضا تیم استقلال در هتل رادیسون بلو ریاض مستقر شوند
    تیم استقلال برای انجام دیدار با الهلال عربستان راهی این کشور شد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،کاروان استقلال ساعت 15 روز دوشنبه با یک پرواز چارتر تهران را به مقصد ریاض ترک کرد.
    استقلال در این سفر فرهاد مجیدی و حسن اشجاری را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.
    قرار است اعضا تیم استقلال در هتل رادیسون بلو ریاض مستقر شوند.
    آبی پوشان چهارشنبه شب در سومین بازی خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الهلال عربستان خواهند رفت.

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    قلعه نوعی-گواردیولا
    بازیکن محبوب
    فرهاد-لئو
    اسم واقعی شما
    تیام
    SS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    735
    تشکر شده 792 در 223 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

قائم مقام باشگاه استقلال از سفر به عربستان بازماند.
    به گزارش اوج نیوز،علی نظری که قرار بود بعد از ظهر روز دوشنبه همراه با کاروان استقلال به ریاض برود،به دلیل مشکل مالیاتی نتوانست در این سفر آبی پوشان را همراهی کند.
    این در حالی است که علی فتح الله زاده و امیر قلعه نوعی بلافاصله پس از اطلاع از این مساله در فرودگاه مهرآباد،با تنی چند از مقامات مسول در اداره مالیات و ناجا تماس گرفتند اما در نهایت موفق به رفع این مشکل نشدند.

جالب اینجاست که نظری ،اسفند ماه سال گذشته بدهی مالیاتی امیر قلعه نوعی،مجتبی جباری،حنیف عمران زاده و پژمان منتظری را حل کرده بود اما خودش به خاطر همین مساله از سفر به عربستان بازماند.

وی پس از ترک فرودگاه مهرآباد با اتومبیل شخصی اش راه جویبار را پیش گرفت تا به خانواده اش ملحق شود.

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    قلعه نوعی-گواردیولا
    بازیکن محبوب
    فرهاد-لئو
    اسم واقعی شما
    تیام
    SS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    735
    تشکر شده 792 در 223 پست

مدیرعامل باشگاه استقلال دیگر قصد ندارد در تمرینات این تیم شیرجه بزند.

به گزارش اوج نیوز،علی فتح الله زاده که در سفر آبی پوشان به عربستان برای بازی مقابل الهلال این تیم را همراهی می کند اظهار داشت:در سفر قبلی به قطر چند شیرجه زدم که این مساله باعث شد برخی از جایگاهشان احساس خطر کنند.بنابراین در این سفر قصد ندارم شیرجه بزنم ولی در تمرینات حضور خواهم داشت.

وی افزود:این بار قصد دارم در پست اصلی ام که خط حمله است تمرین کنم و گل بزنم.فکر می کنم این بار فیلم و عکس گل هایم را باید به جای تصاویر شیرجه رفتنم خواهید دید.

*کاروان باشگاه استقلال بعد از ظهر روز دوشنبه عازم عربستان می شود.

بر این اساس،اعضا استقلال ساعت 15 روز دوشنبه با یک پرواز چارتر تهران را به مقصد ریاض ترک خواهند کرد.

*باشگاه استقلال نسبت به داوری علیرضا فغانی در بازی با سپاهان معترض است.

این باشگاه ضمن انتخاب تصاویری از این بازی،قصد دارد اعتراض خود را به فدراسیون فوتبال اعلام کند.

استقلالی ها معتقدند در این مسابقه یک پنالتی به نفع آنها گرفته نشده است.

ضمن اینکه به باور آنها،در این بازی سوت هایی دیگری هم به اشتباه علیه استقلال زده شد.

8. کاربر روبرو از پست مفید Abieteh تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

پیروزی و صدرنشینی ارزشمند استقلال در عربستان

کام عرب‌ها تلخ شد

تیم فوتبال استقلال در خانه الهلال به یک پیروزی ارزشمند دست پیدا کرد.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،دیدار تیم های الهلال عربستان و استقلال از ساعت 22:10 در ورزشگاه فیصل بن احمد شهر ریاض برگزار شد که در پایان این بازی با پیروزی ارزشمند دو بر یک نماینده ایران به پایان رسید.
    پژمان منتظری 78 و آرش برهانی 85 دو گل استقلال را به ثمر رساندند و گل الهلال 67 توسط سالم الدوساری به ثمر رسید.
    با این پیروزی استقلالی‌ها علاوه بر کسب نتیجه‌ای ارزشمند صدرنشینی را از العین گرفتند تا به این ترتیب کام عرب‌ها تلخ شود.
    نواف عبدالله داور بحرینی این بازی به ایمان موسوی، نکونام و پژمان منتظری از استقلال و یاسر قحطانی، عبدالله زوری و اوزیا از الهلال کارت زرد نشان داد.
    پیش از این دیدار تیم العین امارات موفق شد با نتیجه 2 بر یک الریان قطر را شکت دهد.
    در جدول گروه D این مسابقات تیم استقلال 7 امتیازی شد و العین 6 امتیازی است. الهلال نیز با 3 امتیاز در جایگاه چهارم حضور دارد.

ترکیب استقلال:
    سید مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی،پژمان منتظری، حنیف عمران زاده، هاشم بیک زاده(52 علی حمودی)؛ جواد نکونام، مجتبی جباری،خسرو حیدری، ساموئل، ایمان موسوی(46 سیاوش اکبرپور) و فرزاد حاتمی(69 آرش برهانی)

سرمربی: امیر قلعه‌نویی
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی - مسی
    اسم واقعی شما
    سیداحمدرضا

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    33
    تشکر شده 106 در 63 پست

وظایفم مربوط به مستطیل سبز است
    قلعه‌نویی: از الهلال انتقاد کردم، نه تهدید/ نسبت به بازی رفت، محتاط‌تر بازی می‌کنیم
    سرمربی تیم استقلال در خصوص بازی فردا با تیم الهلال عربستان اعلام کرد که استقلال با توجه به میل حریف برای پیروزی، محتاط‌تر بازی خواهد کرد.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگو با روزنامه الشرق عربستان سعودی اعلام کرد که استقلال با احتیاط بیشتری در مقایسه با مسابقه قبل خود در عربستان به میدان خواهد رفت.
    قلعه‌نویی گفت: ما محتاط‌تر خواهیم بود، چون می‌دانیم که الهلال حمله می‌کند و به دنبال پیروزی است.
    سرمربی استقلال افزود: من از زمانی که بازیکن بودم تا الان از رویارویی با تیم‌هایی که تهاجمی بازی می‌کنند خوشحال می‌شوم. البته ما با هدف برد و گرفتن سه امتیاز وارد زمین خواهیم شد.
    سرمربی استقلال همچنین در پاسخ به سوالی درباره انتقاداتش از معطلی کاروان استقلال در عربستان نیز گفت که او تهدید به مقابله به مثل نکرده و فقط انتقاد کرده بود.
    قلعه نویی گفت: من تهدید نکردم. فقط از تاخیری که برای اعضای باشگاه در فرودگاه رخ داد صحبت کردم. هر کشوری قوانینی دارد. من مربی فوتبال هستم و کارم فقط مربوط به داخل مستطیل سبز است و کاری به امور گذرنامه و ورود و خروج اشخاص به کشور ندارم. این کار هم مسئول خاص خود را دارد.

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی - مسی
    اسم واقعی شما
    سیداحمدرضا

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    33
    تشکر شده 106 در 63 پست

کاپیتان، دومین بازی با الهلال را هم از دست داد/ خروج نام مجیدی از فهرست استقلال
    فرهاد مجیدی از فهرست 18 نفره تیم استقلال برای دیدار با الهلال خط خورد.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، فرهاد مجیدی که در دیدار با الهلال عربستان در شهر ریاض غایب بود دیدار برگشت دو تیم را هم از دست داد.
    این بازیکن با نظر قلعه نویی از فهرست 18 نفره تیمش خط خورد تا به این ترتیب غایب بزرگ دیدار فردا محسوب شود.

قرار است مجیدی در تمرین امروز استقلال که از ساعت 18 آغاز خواهد شد، شرکت کند.
    دیدار استقلال و الهلال از ساعت 21 فردا در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی - مسی
    اسم واقعی شما
    سیداحمدرضا

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    33
    تشکر شده 106 در 63 پست

تماشاگران بیایند، می‌خواهیم شادی عربستانی‌ها را تلافی کنیم
    اکبرپور:هیئت ژوری تصمیم گرفت عمران‌زاده وسط باشد!/ توی سر او هم بزنم حرفی نمی‌زند
    مهاجم تیم استقلال گفت: اگر توی سر عمران‌زاده هم بزنم صدایش در نمی‌آید و چیزی نمی‌گوید.

سیاوش اکبرپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، در خصوص اتفاقات تمرین روز گذشته استقلال صحبت های زیر را انجام داد:
    فارس:جریان بازی آقا وسط تمرین دیروز چه بود؟
    شنیده ام که روزنامه ها نوشتند بین من و حنیف درگیری لفظی شده است. واقعا از شنیدن این خبر خنده ام می گیرد.من اصلا نمی دانم این مطالب از کجا می آید.حنیف جزو دوستان صمیمی من است و اگر تو سر او هم بزنم چیزی نمی گوید. حتی صدای او هم در نمی آید.من از او بزرگتر هستم و او هم همیشه احترام من را نگه داشته است.
    فارس: نگفتی جریان چه بود؟
    ما داشتیم آقا وسط بازی می کردیم. حنیف در گروه ما از همه کوچک تر بود.او را به وسط آوردیم و مقداری به او خندیدیم. اتفاقا فرهاد مجیدی داور این بازی بود. در آن صحنه حق حنیف نبود که به وسط بیاید ولی هیئت ژوری تشخیص داد که او به وسط بیاید و به همین خاطر ناراحت شد. از این اتفاقات هر روز در تمرینات رخ می دهد ولی نمی دانم چرا حالا بزرگش می کنند.

فارس: بازی فردا را چطور می بینی؟
    بازی بسیار سختی است و آنها باهوش بازی می کنند و نباید به پیروزی در عربستان فکر کنیم. آنها برای همه دقایق بازی برنامه دارند ولی مردم ما از فوتبال عرب ها خوششان نمی آید. امیدوارم با پیروزی در بازی فردا هم کادوی خوبی به مردم داشته باشیم و هم زننده استارت روحی برای سپاهان و تراکتورسازی باشیم که با نمایندگان عربستان بازی دارند. اگر ما در بازی فردا برنده شویم صعود خود را مسجل کرده ایم و می خواهیم به عنوان تیم اول صعود کنیم. مطمئن باشید غیرت ایرانی را فردا به نمایش می گذاریم اما از مردم یک خواهشی دارم.
    فارس: چه خواهشی؟
    از مردم می خواهم که به ورزشگاه بیایند چون عرب ها قبلا نشان داده اند که از جمعیت و تماشاگران ایرانی می ترسند. یادتان باشد که عربستانی ها بعد از پیروزی مقابل ایران در ورزشگاه آزادی شادی انجام دادند که مردم ما را اذیت کرد فردا بازی را می بریم و شادی آنها را تلافی می کنیم.

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی - مسی
    اسم واقعی شما
    سیداحمدرضا

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    33
    تشکر شده 106 در 63 پست

تغییر دوباره ساعت برگزاری نشست سرمربی استقلال
    مسئولان برگزارکننده دیدار تیم‌های استقلال و الهلال زمان نشست خبری سرمربی آبی‌پوشان را تغییر دادند.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، نشست خبری امیر قلعه نویی به دلیل تغییر زمان تمرین این تیم و با توجه به پیشنهاد ناظر این بازی، ساعت 19:30 بعدازظهر دوشنبه نوزدهم فروردین ماه در محل روابط عمومی سازمان لیگ برتر برگزار می شود.

نشست مطبوعاتی سرمربی تیم الهلال نیز ساعت 18:30 برگزار می شود.

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی - مسی
    اسم واقعی شما
    سیداحمدرضا

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    33
    تشکر شده 106 در 63 پست

حریفان ما اول از تماشاگران بترسند بعد از استقلال
    عمران‌زاده:کدام درگیری،اکبرپور مثل برادرم است/چطور قلعه‌نویی داد و بیداد ما را نشنید؟
    مدافع تیم استقلال گفت: در جریان تمرین روز گذشته هیچ درگیری بین او و اکبرپور رخ نداد و او با مهاجم تیمش مثل دو برادر هستند.

حنیف عمران زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، در خصوص اینکه در تمرین روز گذشته یک کاور را پاره کرده صحبت های زیر را انجام داد:
    فارس: ماجرای اواخر تمرین روز گذشته چیست؟
    کدام ماجرا؟
    فارس: پاره کردن کاور؟
    شوخی می کردیم.چطور؟
    فارس: گفته می شود با اکبرپور جر و بحث کردی و ....
    من با سیاوش مثل برادر هستم. داشتیم می گفتیم و می خندیدیم. اینقدر کری در گروهمان زیاد بود که وقتی به من گفتند باید به وسط بروم لجم گرفت و کاور را پاره کردم. تازه نمی خواستم این کار را انجام دهم. کاور را زیر پا گذاشتم و دیدم چه جنس ظریفی دارد. کشیدم و آن را پاره کردم و به همه گفتم دیدید این لباس ها جنسش چطور است.

فارس:اما عکس هایش منتشر شده و ظاهرا کمی ناراحت بودی؟
    من نمی دانم به دنبال چه چیزی هستید اما دوستانی که نوشتند عمران زاده کاور استقلال را پاره کرده کمی انصاف داشته باشند. ضمنا ما اصلا داد و فریادی نکردیم. خود آقای قلعه نویی هم بود. چطور او دادو فریاد ما را نشنید؟ یعنی ما در تمرین حق شوخی هم نداریم؟
    ستار همدانی که مربی ما است در گروه ما حضور داشت و همه چیز را دید. حتی از اینکه من این کار را کردم می خندید. از رسانه ها می خواهم دقت کنند و هر خبری را به درگیری و اینجور مسائل ربط ندهند. ما فقط کری داشتیم و اتفاقا بعد از تمرین با خنده و شوخی جلوی دوربین های تلویزیونی مصاحبه کردم.
    فارس: ماجرای یاسر القحطانی چیست؟
    در بازی مدام به ما توهین می کرد و من خیلی عصبانی شدم. خیلی بی ادبی کرد. او با زبان انگلیسی توهین می کرد و حالا هم منتظرم در بازی فردا کوچکترین حرکتی از او ببینم!
    فارس: منظورت چیست؟
    فقط امیدوارم بی ادبی نکند. از تماشاگران هم می خواهم یک صدا استقلال را تشویق کنند تا حریفان ما مثل همیشه اول از آنها بترسند بعد از استقلال.

صفحه 210 از 218 نخستنخست ... 110160200208209210211212 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)