درود بر همه آبی دلان...
در این تاپیک قصد داریم که (نظر سنجی و پیش بینی)
بازیهای استقلال رو راه اندازی کنیم.
درود بر همه آبی دلان...
در این تاپیک قصد داریم که (نظر سنجی و پیش بینی)
بازیهای استقلال رو راه اندازی کنیم.
ویرایش توسط hamedss : 07-26-2013 در ساعت 14:30
استقلال....2 - 1....سپاهان
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
اصل بازی مساوی شد و فقط محمد و تیام درست پیش بینی کردن.تیام دقیقاُ اصل نتیجه رو پیش بینی کرد و 3 امتیاز کامل گرفت.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امتیازها بر اساس:
پیش بینی درست و همزمان، برد و مساوی و باخت بازی و نتیجه دقیق بازی = 3 امتیاز
فقط پیش بینی، برد و مساوی و باخت بازی = 1 امتیاز
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش توسط Bahador~2B : 04-03-2013 در ساعت 01:52
چهارشنبه 14 فروردین ساعت 22:10
ورزشگاه شاه فهد ریاض
-----------------------------------------------------------------------------------
الهلال عربستان ؟-؟ استقلال ایران
الهلال عربستان 2-2 استقلال ایران
اقا بهادر سلام.
اگه فضولی نباشه،خواستم جدول رو یه بررسی کنی.فکر کنم تو یه قسمت اشتباه شده و امتیاز چند تا از دوستان وارد نشده که از جمله خود شما.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] این چهار نفر یه امتیاز کم دارن.
تو صفحه 13 امتیازهاشون محاسبه شده ولی تو بازی بعد که صفحه 14 هست یه امتیاز ازشون کم شده.که یکیشون هم خودتون هستی.
ببخشید که فضولی کردم.گفتم یه بررسی کنی بد نیست.
صفحه 13
صفحه 14![]()
الهلال عربستان 1-1 استقلال ایران
کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!
الهلال عربستان 2-1 استقلال ایران
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
الهلال0-استقلال 1
الهلال عربستان 1-1 استقلال ایران
الهلال عربستان 1 - 1 استقلال ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)