در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
rossoneri
چون تو تا الان اصلا پچ دانلود نکردی برو تو این سایت قسمت فیفا 13 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه پچ دانلود کن یا تو هیمن صفحه های قبل چند تا پچ هست یکیشو دان کنی این پوشه میاد
اصلا بدونه پچ هیچ تغییر تو فیفا ایجاد نمیشه چون پوشه sceneassets نیست
rossoneri
سلام ببخشید منم این بازی رو گرفتم همین مشکلو داشت مشکلتون حل شد
سلام خدمت دوستان
میخواستم یکی از بهترین پچ های و کاملترینشو(نقل و انتقالات و .....) fifa 13 رو لینکشو بدین. ممنون![]()
اومدم یک پچ دانلود کردم نصبش کردم ولی تو carer mode میاد بیرون چرا؟؟؟
راستش من خیلی اماتور کیت میسازم میرم از طریقه فوتوشاپ کیت های باشگاه های دیگه رو ادیت میکنک بعد مدل خودم رو روش میزارمخیلی ساده خیلی مفید چون کار با فتوشاپم خوبه راستی اون مشکلت که حل شد بزار تو این تاپیک تا اگه کسی دیگه هم باهاش مواجح شد بتونه استفاده کنه
دوستان عزیز این لینک هایی که میزارم تمام پچ های فیفا از اول تا اخر که همین ترانسفر 2013 هستش رو شامل میشه که به ترتیب شماره میره جلو
دوستانی که نمیتونند حجم زیادی رو دانلود کنند و براشون سخته 3 ورژن اخر رو اگه نصب کنند تمام نقل و انتقالات و فیس ها اپدیت میشه
به طور خلاصه بگم 88% بازیکن ها فیس دار میشن
طریقه نصب هم طبق معمول کپی در فایل Game بازی و درنهایت اجرای نرم افزار ریجینیتور
امیدوارم لذت ببرید
پکیج کامل پچ های فیفا 13 از مرجع ادیت قدرتمند moddingway
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نکته 1 : 3 تای اخر از75 تا 79 کامل ترینه
نکته 2 : حتما قبل از دانلود نوشته های پایین لینک (( راهنما و امکانات رو برای اصلاع بخونید ))
در ضمن بچه ها ورژن های قدیمی تر 60 هم بود که دیگه نزاشتم چون خیلی قدیمین بدرد نمیخوره راستی اگه برید تو لینک ها تمام برنامه ها و ساپورت های که پچ میخواد رو لینک دانلودش رو داره کلا یه چیزه تمیزیه
rossoneri
ویرایش توسط sina acm : 03-26-2013 در ساعت 23:55
سلام چجوری کیت به بازی اضافه کنم؟؟؟؟
ببخشید شرکت newtech یه بازی داره که لیگ برتر ایران در fifa13 هستش من این بازی رو گرفتم ولی وقتی می خوام برم تو کریر مود می پره بیرون لطفا کمکم کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)