به نام خدااین نظر سنجی چندروز پیش در روزنامه ی مارکا گذاشته شده بود و از هواداران رئال و بارسا خواسته شده بود تا بگویند دوست دارند کدام یک از بازیکنان تیم رقیب را در تیمشان ببینند.(به نقل از ورزش سه)
شما نیز در این نظرسنجی جالب شرکت کنید.
به نام خدااین نظر سنجی چندروز پیش در روزنامه ی مارکا گذاشته شده بود و از هواداران رئال و بارسا خواسته شده بود تا بگویند دوست دارند کدام یک از بازیکنان تیم رقیب را در تیمشان ببینند.(به نقل از ورزش سه)
شما نیز در این نظرسنجی جالب شرکت کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط 레자 : 03-23-2013 در ساعت 11:05
یک زمانی دوست داشتم رئال مسیو بخره اونقد رو نیمکت بشونه که سر خورده بشه
اما بازیکنی که واقعا دوس داشتم یک زمانی ژاوی بود اون موقع که پیر نبودا الان کسه خاصی مد نظر ندارم تو تیم بارسا که به رئال بیاد شاید اینیستا اونم شاید
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همشون آشغالن باید برن تئاتر اما من از جوردی آلبا فقط خوشم میاد بچه ی خوب و بدون حاشیه ایه
من دوست دارم اگه یه بارسایی قرار باشه بیاد رئال اینیستا باشه چون تو تیم خودش بهترینه. البته مسی رو هم میشه آورد که ذخیره باشه.
LEGENDARY
به نظرم ژاوی تو تیمش از همه بهتر باشه ولی...
دیگه با بچه ها توافق شده که مسی نیمکت نشین بشه
خب ما هم حرفی نداریم :d
خب اینم 1 افتخاریه واسش
چاکر شماااا
دادا آلبا سر به راهه :| :|بازی آخر که باهم داشتن بود فکر کنم مسی گل زد بعد آلبا رفت جلو طرفدارای رئال انگشتشو به طرف تماشاگرا گرفت این هیچ طرف یک جور خودشو میگیره چیزی حالیشه یادت نیست راموس رفت بلندش کنه چیکار کرد
خیلی از اینا هستا خیلی
من دومین پست گفتم دیگه بسه چند بار بگم :D
ویرایش توسط abolhasan0202 : 03-25-2013 در ساعت 18:07
دوست دارم اوزیل بیاد از هافبکی بدرد بارسا میخوره
♣ The King ♣
ویرایش توسط AHRj_98 : 04-06-2013 در ساعت 20:12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)