Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی - مسی
    اسم واقعی شما
    سیداحمدرضا

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    33
    تشکر شده 106 در 63 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

مدافع مشهور فوتبال کارشناس تلویزیون می‌شود+عکس

به گزارش دیلی میل ریو فردیناند مدافع منچستر یونایتد که چندی پیش دعوت روی حاجسون به تیم ملی این کشور را رد کرد، اکنون قرار است با یک سفر طولانی عازم قطر شود تا به عنوان کارشناس در تلویزیون الجزیره فعالیت کند این در حالی بود که ریو فردیناند به دلیل مصدومیت قدیمی قادر نیست تیم ملی انگلیس را همراهی کند اما این سفر طولانی می‌تواند خشم هواداران فوتبال انگلیسی شود.

مسئولان شبکه تلویزیونی الجزیره نیز با تایید حضور ریو فردیناند اعلام کردند: ما با فردیناند صحبت کردیم که به عنوان کارشناس به مدت دو سال در شبکه الجزیره به فعالیت بپردازد. اسم‌های بزرگ برای کارشناسی فوتبال در بین کانال‌های عربی طرفداران زیادی دارد ، حتی اگر گفته‌های آنها به زبان عربی ترجمه شود.

2. کاربر روبرو از پست مفید علی2012 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

مدتی پیش نیلتون مهاجم 19 ساله سانتوس با هتریک در مرحله نیمه نهایی جام زیر 19 ساله های سائوپائولو، توجه منچستریونایتد ، بارسلونا و چلسی را به خود جلب کرد. به گزارش میرور استعدادیابان یونایتد همچنان در برزیل عملکرد این بازیکن را زیر نظر دارند. نیلتون که به نیمار آینده شهرت یافته است در سال 2008 به آکادمی سانتوس پیوست و اکنون وارد تیم بزرگسالان سانتوس شده است. مبلغی که برای جدا شدن نیلتون در قرارداد او ذکر شده است تنها 5 میلیون پوند است و این مسئله غول های اروپایی را به وسوسه انداخته است. مسئولان سانتوس هم به دنبال مذاکره با او برای تمدید قراردادش هستند تا با قیمت اندک او را از دست ندهند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

اتاق رئيس در اولدترافورد

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

پس از پایان تعطیلات دو هفته ای بازی های باشگاهی، منچستر یونایتد باید در فاصله دو روز در دو دیدار خارج از خانه به میدان برود. آنها ابتدا باید در لیگ برتر به مصاف ساندرلند بروند و حدود 48 ساعت بعد در جام حذفی به دیدار چلسی بروند.
    فرگوسن در این باره گفت: در این شرایط و تا پایان فصل خسته نبودن بازیکنان حرف اول را می زند. دیگر مهم نیست بهترین بازیکنان تان را به میدان بفرستید، شما باید سرحال ترین ها را انتخاب کنید. و این مشکل بزرگی است که بازیکنان بعد از دو بازی ملی پرواز های طولانی تا انگلیس خواهند داشت، به خصوص چیچاریتو و کاگاوا.
    فرگوسن گفت: در واقع ما تدابیری اندیشیده ایم تا برخی از بازیکنان با جت های اختصاصی بتوانند سریع تر و آسان تر به انگلیس برگردند. برای اینکه مطمئن شویم آماده ترین بازیکنان را در خدمت داشته باشیم، باشگاه برای مهیا کردن هواپیماهای اختصاصی هزینه ی سرسام آوری متقبل شده است ولی این کاری بود که احساس کردیم باید انجام شود.
    فرگوسن افزود: بازیکنانی که در اردوهای ملی نبودند مثل گیگز، اندرسون، ویدیچ و بوتنر بازیکنان کلیدی ما در بازی آینده خواهند بود. اسکولز هم به تمرینات برگشته است و می تواند به ما کمک کند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

به گزارش سایت گل، نمانیا ویدیچ به هدف اول میلانی ها برای فصل نقل و انتقالات تابستانی تبدیل شده است. به دلیل اتمام قرارداد ویدیچ در فصل آینده و مصدومیت های این بازیکن، منچستریونایتد بی میل نیست که او را با قیمتی مناسب واگذار کند. ویدیچ در مدت هفت ساله حضورش در اولدترافورد به یکی از بهترین مدافعان لیگ برتر تبدیل شد ولی در فصل کنونی از ۴۴ بازی منچستریونایتد تنها در ۱۸ بازی حضور داشته است. به نظر می رسد با توجه به ۳۱ ساله بودن ویدیچ، فرگوسن به پیشنهاد ۱۰ میلیون پوندی میلان بی توجه نخواهد بود. به اعتقاد سایت گل برخی از مشاوران ویدیچ به او پیشنهاد داده اند که یونایتد را ترک کند.

به نظر می رسد که سران میلان به دنبال به خدمت گرفتن ویدیچ از تیم منچستر یونایتد می باشند.
    طبق گزارش منتشر شده در سایت گل انگلیسی میلانی ها قصد دارند پس بالوتلی، ستاره ای دیگر از شهر منچستر را به خدمت بگیرند.
    مصدومیت های مداوم ویدیچ باعث شده است که این بازیکن از فرم ایده آل خود فاصله بگیرد و همین موضوع می تواند آینده او در منچستر یونایتد را در هاله ای از ابهام قرار دهد.
    طبق این گزارش اگر پیشنهاد باشگاه میلان بیشتر از ۱۰ میلیون پوند باشد، سران یونایتد آن را بررسی خواهند کرد. ویدیچ در حال حاضر ۳۱ سال سن دارند و وجود بازیکنان جوان زیادی در ترکیب منچستر یونایتد ممکن است که او را از ترکیب اولیه تیم دور کند.

مدافع صرب یونایتد در این فصل تا به حال ۱۳ بار در ترکیب اولیه تیمش قرار گرفته است و وجود بازیکنانی همچون اوانز و رافائل و کریس اسمالینگ، جایگاه او در ترکیب ثابت را به خطر افتاده است.

با این حال بازگشت ویدیچ به دوران اوج می تواند خبر بسیار خوبی برای فرگوسن باشد و به نظر نمی رسد که سرمربی اسکاتلندی شیاطین سرخ به راحتی کاپیتان تیمش را به فروش برساند.
    میلانی ها که با به خدمت گرفتن ماریو بالوتلی خط حمله خود را سامان بخشیده اند، حالا می خواهند که جانشین مناسبی برای نستا در خط دفاع این تیم پیدا کنند.
    کادر فنی میلان معتقد است که ویدیچ بهترین گزینه برای بازی کردن در کنار مکسس می باشد.

دیوید استوری مدافع تیم کالیاری از دیگر گزنیه های روسونری برای تقویت خط دفاع می باشد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    تام کلورلی که به نظر می رسد یکی از بازیکنان موفق تیم در سال های آتی باشد اذعان کرد هنوز هم از اسکولزی ۳۸ ساله برای پیشرفت بازی اش کمک می گیرد .
    کلورلی که دوران قرضی خوبی را در ویگان سپری کرده بود گفت همیشه با استیل بازی کردن اسکولز دقت می کند .
    ” اسکولزی یک نمونه عالی در اطراف شماست . فقط نگاه کنید و یاد بگیرید . در زمین من می توانم چیزهای زیادی از او یاد بگیرم . روشی که او بازی می کند و اینکه چه طور بازی را عوض می کند . او در نگه داشتن توپ یکی از بهترین های جهان است . نه تنها در حفظ توپ بلکه در ضربه زدن به تیم های حریف . “
    “ این یک بخش بزرگ از بازی اسکولزی است . شما توپ را همانطور که می خواهید از او می گیرید . او همیشه برای تیم حریف دردسر ساز است و شما باید در این سطح از بازی دارای چنین ویژگی باشید . “

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید : منچستریونایتد قلمرو حکمرانی سرالکس است
    دوست دارم روزي به چلسي بارگردم

شایعات زیادی در مورد جدایی مورینیو از رئال در تابستان آینده منتشر شده و حضور او در استمفوردبریج در دیدار دیشب، بار دیگر این شایعات را تقویت کرده است.
    سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، که برای دیدن دیدار شب گذشته تیم ملی برزیل مقابل روسیه به لندن سفر کرده بود، در گفتگوی اختصاصی با اسکای اسپورت تایید کرد که همچنان به رقابت های لیگ برتر علاقه مند است و از علاقه اش قلبی اش به چلسی گفت.
    شایعات زیادی در مورد جدایی مورینیو از رئال در تابستان آینده منتشر شده و حضور او در استمفوردبریج در دیدار دیشب، بار دیگر این شایعات را تقویت کرده است.
    او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" در حال حاضر، من کاملا از شایعات و صحبت هایی که می شود، فاصله دارم و کسانی که من را می شناسند، می دانند که من به کارم در رئال فکر می کنم.
    البته نمی توانم انگار کنم که علی رغم هوای سرد لندن، من اینجا را دوست دارم. من هنوز اینجا خانه دارم و همچنان ارتباط قلبی فوق العاده ای با چلسی دارم. فکر می کنم روزی باید به فوتبال انگلیس برگردم؛ به چلسی یا یک باشگاه دیگر.
    البته چلسی برای با سایر باشگاه ها متفاوت است. چلسی مانند اینتر در قلب من جای دارد.
    روزی به اینجا بازخواهم گشت اما بودن من در لندن طبیعی است. مانند رفتن به شهر زادگاهم در پرتغال که مردم بودن من در آنجا را طبیعی می دانند. بودن من در لندن هم همین طور است. ما اینجا خانه داریم و دخترم در لندن درس می خواند پس آمدن من به اینجا عجیب نیست.
    اما وقتی مردم من را اینجا می بینند که مشغول خرید هستم، شایعات در مورد بازگشت من آغاز می شود. اینجاست که من دوباره مجبور می شوم حرف هایم در مورد علاقه ام به اینجا و اینکه روزی به لیگ برتر برمی گردم را تکرار کنم.
    اما در نهایت من به رئال متعهد هستم. ما در یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ هستیم و باید در فینال کوپا دل ری با اتلتیکو مادرید روبرو شویم.
    کسانی که من را می شناسند، می دانند که من حرفه ای هستم و در حال حاضر تنها به رئال فکر می کنم."
    شایعاتی در مورد پیوستن مورینیو به یکی از دو باشگاه شهر منچستر هم به گوش می رسد اما او معتقد است که مربیان این دو تیم به این زودی ها عوض نخواهند شد.
    " فکر می کنم منچستریونایتد قلمرو حکمرانی سرالکس است. من دوست دارم او برای همیشه سرمربی منچستریونایتد باشد. روبرتو هم برای چند فصل دیگر با سیتی قرارداد دارد.
    او در دو سال اخیر با سیتی به قهرمانی رسیده و فکر نمی کنم او از این باشگاه جا شود. امیدوارم همه چیز برای همه خوب پیش برود. حتی برای رافا بنیتس؛ امیدوارم شرایط برای او روبراه شود و همین طور برای چلسی."

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

عملکرد شیاطین سرخ در تیم های ملیشان …
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

وین رونی (انگلستان) : در تساوی ۱-۱ برابر مونته نگرو رونی تنها گل تیمش را به ثمر رساند . رونی کرنر جرارد را با ضربه سر تبدیل به گل کرد و ۹۰ دقیقه در بازی بود . همچنین در برد ۸-۰ برابر سن مارینو وین ۵۶ دقیقه بازی کرد و یک گل به ثمر رساند .
    دنی ولبک (انگلستان) : ولبک در بازی برابر مونته نگرو به عنوان بال چپ به میدان رفت و ۹۰ دقیقه برای تیمش بازی کرد در حالی که در بازی جمعه برابر سن مارینو از روی نیمکت بازی را تماشا کرد .

تام کلورلی (انگلستان) : تام جلوترین هافبک وسط انگلستان در برابر مونته نگرو بود (سیستم ۳-۳-۴) . او در دقیقه ۷۷ تعویض شد . این بازیکن ۲۳ ساله در برابر سن مارینو نیز به میدان رفت و ۵۶ دقیقه برای انگلستان بازی کرد .
    مایکل کریک (انگلستان) : استاد خط میانی انگلستان در برابر مونته نگرو بهترین بود و ۹۰ دقیقه بازی کرد . کریک در برابر سن مارینو به میدان نرفت .
    کریس اسمالینگ (انگلستان) : مدافع مرکزی ۱۸۰ دقیقه در برابر دو تیم سن مارینو و مونته نگرو به میدان رفت .
    اشلی یانگ (انگلستان) : اشلی در دقیقه ۷۷ به میدان آمد و به عنوان وینگ در بازی برابر مونته نگرو به کار گرفته شد . همچنین اشلی در بازی برابر سن مارینو ۹۰ دقیقه بازی کرد و یک گلی فوق العاده زیبا نیز به ثمر رساند .
    پاتریس اورا (فرانسه) : اورا در شکست خانگی ۱-۰ برابر اسپانیا ۹۰ دقیقه برای تیمش بازی کرد . اورا شب خوبی برابر پدرو خسوس ناواس نداشت . با این حال او نزدیک بود گل تساوی تیمش را با ضربه سر بزند اما والدز با یک واکنش عالی مانع گل زنی او شد . اورا در شکست برابر گرجستان نیز در تیم حضور نداشت .
    داوید ده خیا (اسپانیا) : شماره ۱ یونایتد در هیچ کدام از دو بازی برابر فرانسه و فنلاند در بازی حضور نداشت !!!
    آنتونیو والنسیا (اکوادور) : وینگر سرعتی و قدرتی یونایتد در جریان برد ۴-۱ برابر پاراگوئه سه پاس گل داد و ۹۰ دقیقه برای تیمش بازی کرد . همچنین در بازی دوستانه برابر ال اسوادور ۶۶ دقیقه بازی کرد . والنسیا با جت اختصاصی از کیتو به انگلستان می آید .
    خاویر هرناندز (مکزیک) : در تساوی ۰-۰ خانگی برابر آمریکا چیچا ۹۰ دقیقه بازی کرد . چیچا دو موقعیت عالی گل زنی را نیز از دست داد . هرناندز در تساوی ۲-۲ برابر هندوراس ۲ بار برای تیم گلزنی کرد . او ۶۵ دقیقه بازی کرد و به علت گرفتگی ماهیچه تعویض شد .
    شینجی کاگاوا (ژاپن) : ژاپن نتیجه مورد نیازش برای صدرنشینی را به دست نیاورد و ۲-۱ شکست خورد . با این حال شینجی ۹۰ دقیقه برابر اردن بازی کرد و یک گل به ثمر رساند . کاگاوا در بازی دوستانه برابر کانادا نیز به میدان رفت .
    رابین ون پرسی (هلند) : در برد ۴-۰ هلند برابر رومانی رابین دو گل به ثمر رساند و یک پاس گل نیز داد . گل اول او یک ضربه سر بسیار زیبا بود ( شبیه به گلی که به ساوتهمپتون زد ) . در حالی که گل دوم را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند . رابین در دقیقه ۸۶ نیز تعویض شد . در روز جمعه نیز مرد هلندی ۹۰ دقیقه برابر استونی بازی کرد و یک گل نیز به ثمر رساند .
    جانی اونز (ایرلند شمالی) : اونز در شکست خانگی ۲-۰ برابر اسرائیل کارت زرد گرفت . این تنها بازی ملی ایرلند شمالی بود در حالی که بازی آن ها برابر روسیه نیز به خاطر شرایط جوی نامساعد لغو شد .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

رابین ون پرسی اعلام کرد در منچستریونایتد خوشحال است و می خواهد فوتبالش را در این باشگاه به اتمام برساند .
    بازیکن تیم ملی هلند از زمانی که با انتقال ۲۴ میلیون پوندی اش به یونایتد پیوسته دوران فوق العاده ای را گذرانده است و حالا در مورد این موضوع صحبت می کند که از حضور در اینجا لذت می برد .
    منچستریونایتد از همشهری خود ۱۵ امتیاز جلو است در حالی که تنها ۸ بازی باقی مانده است و بخش مهمی از این موفقیت را مدیون رابین ون پرسی است . البته رابین در چند هفته اخیر از فرم خوب خود فاصله گرفته و در ۱۰ بازی آخر برای یونایتد تنها ۱ گل به ثمر رسانده است .
    با این حال سر الکس فرگوسن خوشحال است که رابین با گلزنی در تیم ملی به اردو منچستریونایتد باز می گردد . خوشحالی در همه جای اردو منچستریونایتد دیده می شود و ون پرسی امیدوار است این موضوع در مراحل بعدی زندگی فوتبالی اش در یونایتد نیز ادامه داشته باشد .
    ” در سال های آینده در منچستریونایتد هستم . حتی بیشتر ! یونایتد می تواند آخرین باشگاه من باشد . تعداد خاصی ار باشگاه ها در اروپا هستند که بازیکنان مسن تر می توانند در آنچا بازی کنند و ارزش آن ها درک شود . “
    ” یوونتوس ، آث میلان و منچستریونایتد در این روزها مثال خوبی برای این ادعا هستند . پس چه کسی می داند که چه مدت در این باشگاه می مانم .”
    ” هر روز من در منچستریونایتد یک چالش جدید است . پیشرفت من یک فرآیند مداوم است. “
    ” زمانی که شما توسط مربیان و هم تیمی های جدید که هر کدام ایده های خود را دارند محاصره می شوید کمک زیادی به شما می شود در حالی که در یک محیط کاملآ جدید قرار می گیرید . “
    رئیس امیدوار است در سه روز مهم یونایتد (بازی برابر ساندرلند و چلسی) رابین به همان فرم عالی خود برگردد . شیاطین سرخ در روز شنبه مهمان ساندرلند خواهند بود در حالی که باید دوشنبه در استمفوربریج به مصاف چلسی (جام حذفی) بروند .

اسپورتویتنس – رابین فن پرسی علی رغم موهای سپید و خاکستریش، گویا تا به حال متوجه مسن شدنش نبوده و به یوفا میگوید:
    “اخیرا مربی چیزی به من گفت که هرگز در زندگی فوتبالیم نشنیده بودم! به من گفت که من جزو مسنترهای ترکیبم!”
    “این چیزیه که باید بهش عادت کرد. من همیشه جزو نوجوونا بودم، ولی روزی میاد که شما هم جزئی از اعضای کهنه کار و پیر میشید، و الآن اوضاع اینگونه شده!”

فان پرسی رکورد گل های ملی کرایف را جابجا کرد
    تهران – روبین فان پرسی مهاجم منچستریونایتد با دو گلی که در دیدار هلند مقابل رومانی به ثمر رساند رکورد گل های ملی یوهان کرایف اسطوره فوتبال هلند را جابجا کرد.

کرایف در دهه ۱۹۷۰ با ۳۳ گلی که در ۴۸ بازی ملی خود به ثمر رساند به یکی از بزرگترین فوتبالیست های تاریخ تبدیل شد. اکنون فان پرسی با ۳۴ گل ملی رکورد او را جابجا کرده است.
    او درحال حاضرفقط شش گل با رکورد ۴۰ گل زده پاتریک کلایورت بزرگترین گلزن تمام اعصار تیم ملی هلند فاصله دارد.
    هلند با این نتیجه با هفت امتیاز در صدر گروه دی قرار دارد.
    هلند برای تضمین صعود خود به جام جهانی برزیل به شش امتیاز از چهار بازی آینده خود نیاز دارد.

فان خال: گل فان پرسی در کلاس جهانی بود……….”توپی که به سختی میشد با سر به آن ضربه زد او عمدا آن را به گوشه دروازه فرستاد و گل را به ثمر رساند.

11. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع