در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
وقتی دیدم توو career نمی ره رفتم توو تورنومنت دیدم اونجا اررور می ده.... نگاه کردم دیدم روو هر لیگی میرم پایینش کاپش هست اما ایران نداره.... از اینجا فهمیدم که بایست براش اگه می شه کاپ ساخت بعد توو بازی گزاشت.... کسی بلده بهم تک بزنه من بهش زنگ می زنم.... کارم راه بیفته خداییش بازی رو براش پست می کنم09369321382
من برنامه kit design master 09 را که مخصوص طراحی لباس هست نصب کردم ولی اجرا نمیشه.ارورشم اینه:kit design master stopped working
دوستان کسی میدونه چکار کنم اجرا بشه؟
بازی من بدون تیک بود خیلی روان و خوب ولی از دیروز به بعد تیک گرفته کسی میتونه کمکم کنه
یه سوال داشتم.صفحات قبل هم کلیش را گشتم که ببینم سوالم تکراری نباشه یوقت...ولی چیزی ندیدم
من cm 13 را نصب کردم بعدش مثلا کیت دوم آرسنال را تغییر میدم.بعدش داخل بازی هم این تغییر انجام میشه ولی وقتی میخوام وارد کرییر بشم ارور میده و وارد نمیشه.میگه فایل squed 1 آسیب دیده!
کلا میخوام که برای هر فصلی که بازی میکنم,کیت جدید بزارم برا تیمم....
ممنون میشم کمکم کنید
ببخشید این برنامه ی cm13 رو برای دانلود میزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا ما پچ ورژن 1.7 آپدیت فیفا 13 رو با نرم افزار i68Regenerator ریختیم روش اما تغییری توش اعمال نشد..
چه جوریاس؟؟؟؟![]()
درست شد اینم عکسش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا من هیچکدوم از گزارشگرا رو ندارم میشه کمکم کنین چطوری همه ی قبلی ها رو برگردونم؟ انگلیسی ، اسپانیایی و اون یکی. ممنون می شم.
با سلام خدمت همه دوستااااااااااااااااااان
یه سوال داشتم: میخواستم بدونم هیچ برنامه ای وجود نداره که بتونم باهاش بازیکنان رو در carear mode جا به جا کنم
راستش من بارسا رو میگیرم بعد میخوام رونالدو رو هم بخرم :D پولشم دارم ولی هر چقد بهش پیشنهاد میدم قبول نمیکنه درواقع همه میان به جر رونالدو البته من فقط نیمار رو گرفتم :D
ممنون:x
ویرایش توسط gerza : 03-21-2013 در ساعت 20:22
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)