به به سلام اینجا چه عوض شده چند روز نیمدم
یه چیزی میذارم خیلی باحاله با اونی که قبلا مصطفی گذاشته جمله هاش فرق داره
بذاریم واسه سرگرمی ولی خدا وکیلی همه بیان جمله هاشونو بگن
شما باید از هر کدوم یکی انتخاب کنید وصل کنید بهم...
ماهی که توش به دنیا اومدی رو انتخاب کن :۱.فروردین : من لیس زدم۲.اردیبهشت : من فشردم۳.خرداد : من دوست داشتم۴.تیر : من صیغه کردم۵.مرداد : من بوس کردم۶.شهریور : من خوشحال کردم۷.مهر : من شارژ کردم۸.آبان : من راضی کردم۹.آذر : من سوار کردم۱۰.دی : من ترکوندم۱۱.بهمن : من بغل کردم۱۲.اسفند : من زدمشماره روزی رو که توش به دنیا اومدین انتخاب کنین :۱ : یک شیلنگ رو۲ : یه بز رو۳ : یک مسافر رو۴ : همسایمون رو۵ : معلم جغرافیم رو۶ : یک گارسون رو۷ : یک تسبیح رو۸ : ادکلنمو۹ : سر سیلندر رو۱۰ : پوشک بچه آقا حسن رو۱۱ : یک بیخانمان رو۱۲ : یک نینجا رو۱۳ : یک هویج رو۱۴ : یک سی پی یو دو هسته ای رو۱۵ : یک چاقو رو۱۶ : یک گانگستر رو۱۷ : یک غواص رو۱۸ : یک زن فاگیر رو۱۹ : یک پرس سیراب شیردون رو۲۰ : یک قاطر رو۲۱ : دامادمون رو۲۲ : کریستین رونالدو رو۲۳ : یک باز نشسته زالو صفت رو۲۴ : یک آزادیخواه رو۲۵ : عروسمون رو۲۶ : کارمندمون رو۲۷ : یک ته تغاری رو۲۸ : چشم چرون رو۲۹ : یک خدا ترسو۳۰ : یک زید باز رو۳۱ : یک معلول رورنگ پیرهنی که پوشیدی رو انتخاب کن :قرمز : بخاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره استسبز : بخاطر اینکه عمه ام لنگش کوتاستمشکی : بخاطر اینکه من یه نینجامآبی : بخاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنمزرد : بخاطر اینکه شعار روز قدسهسفید : بخاطر اینکه من س.ک.س.ی هستم و هر کاری بخوام میکنمبنفش : بخاطر اینکه من به موسیقی علاقه مند میباشمنارنجی : بخاطر اینکه خانواده ام فکر میکنن من یه احمق به تمام معنا هستمقهوه ای : بخاطر اینکه من یه پرنده آبستان هستمصورتی : بخاطر اینکه من عقده ای شدمطوسی : بخاطر اینکه داییم بعضی اوقات صورتی میشهکرمی : بخاطر اینکه میگن یه مو از خرس کندن غنیمتههرچی هست تیره : بخاطر اینکه من تو المپیاد نماد یه انسان انگل بودمهرچی هست روشن : بخاطر اینکه بابام میگه زور تو بازوست___________________
جمله من شد این
من بوس کردم ادکلنموبخاطر اینکه من س.ک.س.ی هستم و هر کاری بخوام میکنم